Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
235 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 235 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σχόλια για το "Emerald eyes"
+5
mariettoula
KatiaRoses
damianos
maria99cool
WiLd RoSe
9 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Σχόλια για το "Emerald eyes"
διδυμα αδερφια; πώς τους μπερδεψε η Μπελλα;; και μου φαινεται λες και παρελειψες ενα κομματι της ιστοριας. Τον αποκαλει εντουαρντ μεισεν και μετα τις διατασεις τον αποκαλει ρομπερτ. Ειναι λες και ειχαν αλλη μια συζητηση εκει...
διαβασα και το 6ο : :) : ο ρομπερτ, η μπελλα και ο εντουαρντ τώρα πόσο ειναι; ελπίζω ο ρομπ να καταφερει να κερδισει τους φυλακες...
διαβασα και το 6ο : :) : ο ρομπερτ, η μπελλα και ο εντουαρντ τώρα πόσο ειναι; ελπίζω ο ρομπ να καταφερει να κερδισει τους φυλακες...
Lizzy Cullen έγραψε:διδυμα αδερφια; πώς τους μπερδεψε η Μπελλα;; και μου φαινεται λες και παρελειψες ενα κομματι της ιστοριας. Τον αποκαλει εντουαρντ μεισεν και μετα τις διατασεις τον αποκαλει ρομπερτ. Ειναι λες και ειχαν αλλη μια συζητηση εκει...
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε, ο Έντουαρντ και ο Ρόμπερτ είναι δύδυμα αδέλφια, που χωρίστηκαν (το λόγο θα το μάθετε μέσα από κάποιο κεφάλαιο, αλλά δε ξέρω πότε ακριβως γιατί τώρα γράφω τα κεφάλαια). Έντουαρντ Κάλλεν και Ρόμπερτ Μέισεν. Ποιος χωρίστηκε από την οικογένειά του θα το μάθετε από μελ. κεφάλαιο.
Ανακεφαλαίοση:
Στο 4ο κεφάλαιο έχουμε τον θάνατο του Έντουαρντ Κάλλεν από τον αδερφό του Ρόμπερτ Μέισεν.
Στο 5ο κεφάλαιο ο Ρόμπερτ πέρνει τη θέση του Έντουαρντ και μόνο η Ιζαμπέλλα το ξέρει.(το από που γνωρίζοντε θα το μάθετε σε μελ. κεφάλαιο)
Στο 6ο κεφάλαιο έχουν περάσει 6 χρόνια. Τα δύδυμα είναι 17 και η Ιζαμπέλλα 16.
Το 7ο είναι κάτι σαν "πρόλογος" για το επόμενο...δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο και το ότι είναι μέσα ο πρόλογος δε σημαίνει ότι τελειώνει η ιστορία.
Όσο για το τι γίνεται ο Ρόμπερτ θα το μάθετε στο 8ο κεφάλαιο.
Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Θα βάλω τα δυνατά μου να κάνω την ιστόρια καλύτερη
ηταν πολυ μικρο ομως!!!!!!!!! θελω κι αλλο!! αντε να δουμε τι θα γινει! ελπίζω αυτοι που την επιασαν να μην ειναι γαλαζοαιματοι και να εχουν για αρχηγο τον Εντουαρντ
Lizzy Cullen έγραψε:ηταν πολυ μικρο ομως!!!!!!!!! θελω κι αλλο!! αντε να δουμε τι θα γινει! ελπίζω αυτοι που την επιασαν να μην ειναι γαλαζοαιματοι και να εχουν για αρχηγο τον Εντουαρντ
Ναι είναι λίγο μικρό το 7 και το 8 αλλά είναι κάπως σημαντικά για τα μελ. κεφάλαια...το 9 όμως είναι παρα πολύ μεγάλο, αλλά θα προσπαθήσω να το ανεβάσω μέχρι το βράδυ...
Lizzy Cullen έγραψε:και ναι πρεπει να ειναι ο Εντουαρντ!!!
ναι, αλλα θα δεις στο 9ο τι γίνεται ...
WiLd RoSe έγραψε:Lizzy Cullen έγραψε:και ναι πρεπει να ειναι ο Εντουαρντ!!!
ναι, αλλα θα δεις στο 9ο τι γίνεται ...
ναι αλλα ειναι ο εντουαρντ
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Το 9ο μπήκε...να σας εξηγήσω κάτι. Ο Ρόμπερτ λέει την Ιζαμπέλλα, Μπελς. Ο Έντουαρντ την λέει Ιζαμπέλλα και όλοι οι άλλοι την λένε Μπέλλα. Έχει μεγάλη σημασία, για να καταλάβετε το κεφάλαιο...
πολύ ωραίο και αυτό το κεφάλαιο!!!
Ο Εντουαρντ μας μαγνητίζει....ασχετα αν εχει αδερφο τον Ρομπερτ...Ποσο τελειος ειναι....ποσο ωραια η περιγραφη του....ποσο ωραια τα λογια του και οι κινησεις του.... Στα επομενα θελω να διαβαζω συνεχεια γι'αυτους! Αχ,αυτη η αγαπη!!!
mariza- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 273
Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2012
Τόπος : Στην οδό των Ονείρων
Συγνώμη που άργησα τόσο πολύ αλλά έλειπα. Το 10ο κεφάλαιο μπήκε και είναι η αρχή μιας μεγάλης ανατροπής...
Αρετή υπέροχο κεφάλαιο !!! περιμένω με αγωνία την συνέχεια!!
Συμφωβω με την Μαριεττα!!ειναι απιστευτο κεφαλεο!!! : :applaud:
Περιμενο και εγω με αγωνια τι επομενο κεφαλεο
Περιμενο και εγω με αγωνια τι επομενο κεφαλεο
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
Αρετη καταπληκτικο κεφαλαιο, μπραβο σου!! Επιτελους καταφερα να το διαβασω!! εκεινη η σκηνη στο κρεβατι υπεροχη, την λατρεψα. Ηταν γεματη αγαπη και γλυκα. Παρολα αυτα το τελος δεν πολυκαταλαβα αλλα φανταζομαι δεν θα μου εξηγησεις γιατι θα το δω στο επομενο κεφαλαιο ετσι; παντως ναι, μπραβο!! μου αρεσε παρα πολυ!!!
η αληθεια ειναι πως δε θα πω τιποτα...το αλλο σαββατοκυριακο θα βαλω 8 κεφαλαια γιατι θα λειπω...
Eliza Cullen έγραψε:Αρετη καταπληκτικο κεφαλαιο, μπραβο σου!! Επιτελους καταφερα να το διαβασω!! εκεινη η σκηνη στο κρεβατι υπεροχη, την λατρεψα. Ηταν γεματη αγαπη και γλυκα. Παρολα αυτα το τελος δεν πολυκαταλαβα αλλα φανταζομαι δεν θα μου εξηγησεις γιατι θα το δω στο επομενο κεφαλαιο ετσι; παντως ναι, μπραβο!! μου αρεσε παρα πολυ!!!
Eπειδή την προηγούμενη φορά βιαζόμουν δε μπορούσα να σου εξηγήσω. Οπότε τώρα που έχω χρόνο θα σου λήσω όλες σου τις απορίες.
Όπως είπαμε και στην αρχή, στον κόσμο τους (το μέλλον δηλαδή) υπάρχει πόλεμος. Στον πόλεμο αυτό ο Έντουαρντ Κάλλεν είναι ας πούμε κάτι σαν στρατηγός. Δες τον, σαν τον Ναπολέων Βοναπάρτη (σαν αξίωμα και όχι σαν τρέλα). Αυτό που ειδοποίησαν τον Έμμετ, είναι για να τον ενημερώσουν για μια γέννηση, η οποία γέννηση είναι πολύ σημαντική για κάποιο λόγο τον οποίο θα το μάθετε το άλλο σαββατοκύριακο, όπως επίσης και το λόγο που ο Έντουαρντ, μαζί με όλο το επιτελείο του, έτρεξε στην Μπέλλα. Επίσης το τι είπε η Λία στην Μπέλλα και την έφτασε στο σημείο να αυτοκτωνήσει, θα το μάθετε την άλλη βδομάδα. Αυτό που γράφω με την ώρα και τις ημερομηνίες, έχει κάποια σημασία για το τέλος.
Τώρα, στα κεφάλαια 11-13 τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα, αλλά στο 18ο κεφάλαιο δίνεται μια εξήγηση. Ακόμα, στο 14ο κεφάλαιο αυτός/αυτή (δε σας λέω ποιος/α είναι) που πεθαίνει, πεθαίνει μόνημα και δεν ξανά ζωντανεύει, αλλά όταν ένα άλλο πρόσωπο στο 16ο κεφάλαιο τον/την βλέπει, είναι "φάντασμα".
Τέλος, τα κεφάλαια θα φτάσουν μέχρι τα 25, αλλά επειδή τα βγάζω τώρα, μπορεί να βγούν και κανα δυο παραπάνω. Και μαζί με το 25ο κεφάλαιο θα αναρτήσω και μια μικρή έκπληξη!
αχου αναμενω!!! μπραβο μπραβο!!! διαβασα αυτο το μικρουλι και θελω κι αλλο!!!
φανταστικό και το καινούργιο κεφάλαιο Αρετή!!
Χαίρομαι που σας αρέσει η ιστορία μου. Το ξέρω ότι είχα υποσχεθεί 8 κεφάλαια, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένη και δε κατάφερα να τα αναρτήσω. Το 11-13ο κεφάλαιο ξέρω πως είναι πολύ μικρά και δε τα πολύ καταλαβαίνετε, αλλά για να ξέρετε είναι οι στιγμές που το χάρισμα του Pasha ( ) μπερδεύεται με τις ζωές τους και γι' αυτό δε πολύ βγαίνει άκρη. Επειδή εχθές τελείωσα το 20ο κεφάλαιο, να είστε σίγουροι πως τότε θα ξεκαθαριστούν όλα. Όσο για τις θαυμάστρις του Jacob, μη με μισήσετε κορίτσια και εγώ θαυμάσρτιά του είμαι, απλά μου βγήκε έτσι η ιστορία (θα καταλάβετε στο 21ο κεφάλαιο). Αυτά προς το παρών, περιμένω τα σχόλιά σας...
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Σχόλια για το "Η Συμφωνία"
» Σχόλια για το ''Once Upon A Dream''
» Αλλαγές στο φόρουμ - Τα Σχόλια σας
» Σχόλια για το "Untitled..."
» Σχόλια για Πανσέληνος
» Σχόλια για το ''Once Upon A Dream''
» Αλλαγές στο φόρουμ - Τα Σχόλια σας
» Σχόλια για το "Untitled..."
» Σχόλια για Πανσέληνος
Σελίδα 3 από 5