Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
127 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 127 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σχόλια για "Η Αγάπη παίζει μπάλα"
+4
mariettoula
Nemesis of Love
DeathView*
maria99cool
8 απαντήσεις
Σελίδα 11 από 40
Σελίδα 11 από 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Απ: Σχόλια για "Η Αγάπη παίζει μπάλα"
χαιρομαι!!!
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
εβαλα κομματι
DeathView*- Moderator
έχω αρχίσει και τον συμπαθώ πολύ τελικά τον Σωτήρη!!φυσικά συνέχισε !!!
αλλαξε πολυ ο καλος μου <3
και πολυ θα ηθελα να μαθω αν ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα γιατι αν ειναι τοτε ανερει αυτο που λεμε "ποδοσφαιριστες=τα χειροτερα παιδια"
και πολυ θα ηθελα να μαθω αν ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα γιατι αν ειναι τοτε ανερει αυτο που λεμε "ποδοσφαιριστες=τα χειροτερα παιδια"
DeathView*- Moderator
ναι πάρα πολύ!!
ναι αν όντως έχει γίνει έτσι και στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει... : :=/: :
ναι αν όντως έχει γίνει έτσι και στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει... : :=/: :
Κοιτα απο κοντα δεν τον ξερω δυστιχως.. βεβαια μπορω να το μαθω απο τον ξαδερφο του αλλα δεν ξερω αν μου τα πει ολα αυτα.. γιατι μου εχει πει πολλα για την ζωη του Σωτηρη χωρις να τα ξερει ο υπολοιπος κοσμος.
DeathView*- Moderator
αα δηλαδή τα περισσότερα από την ιστορία είναι από το όνειρο σου και όχι από την πραγματικότητα ...τον ξάδερφο του όμως τον ξέρεις και σου έχει πει ότι ο χαρακτήρας του είναι έτσι??
εδω δεν εχει πολλα στοιχεια πραγματικα δυστιχως ο ξαδερφος του μου ειπε οτι δεν γουσταρει να τρεχουν κοριτσια απο πισω του ξενερωνει ειδικα αμα τα θελει κιολας.. και οτι οταν ειναι μαζι να μην φερνει καμια.. (βλεπεις κατακτησεις ο μπιλ μας..)
με αυτον εχω πολυ καλες σχεσεις να φανταστεις στο facebook εγω: μπιλακο μου αυτος: Ελα μικρη μου οκ.. τι να πει κανεις..
και απο την τελευταια του δηλωσει κιολας ειπε οτι τιποτα δεν του χαριστηκε και δεν κανει σπαταλες δεν ξερω κιολας αν αυτο εχει σχεση και με το σπιτι του εγω τουλαχιστον ετσι το φανταζομαι οπως το ειπα γιατι εχει και πανακριβω αμαξι δεν νομιζω να το εχει εξω στο δρομο τι να πω δεν ξερω..
με αυτον εχω πολυ καλες σχεσεις να φανταστεις στο facebook εγω: μπιλακο μου αυτος: Ελα μικρη μου οκ.. τι να πει κανεις..
και απο την τελευταια του δηλωσει κιολας ειπε οτι τιποτα δεν του χαριστηκε και δεν κανει σπαταλες δεν ξερω κιολας αν αυτο εχει σχεση και με το σπιτι του εγω τουλαχιστον ετσι το φανταζομαι οπως το ειπα γιατι εχει και πανακριβω αμαξι δεν νομιζω να το εχει εξω στο δρομο τι να πω δεν ξερω..
DeathView*- Moderator
ααα έχετε πολύ καλές σχέσεις με τον Μπιλλ τον ξέρεις και από κοντά ή μόνο από το facebook??...και με τον Σωτήρη δεν έχεις μιλήσει ποτέ ??
και τον εχω δει και απο κοντα τρομαρα μου.. ετρεχα σαν το παλαβω να τον προλαβω.. γυρνουσε αθηνα απο το στρατοπεδο μεσω θεσσαλονικης.. εγω και η αλεξια τον πηγαμε να παρει το επομενο για αθηνα..
με τον σωτηρη μονο οταν ειχα παει να παρω αυτογραφω και αυτο δεν μου πολυ μιλησε σιγα μην γυρνουσε να κοιταξει εμενα.. ασε που ειχα 2 φορες την ευκαιρια να τον γνωρισω απο κοντα αμα ο μ.. ο μπιλ δεν κοιμοταν χαχαχα αλλα ειναι χαζος αρα..
και μια φορα στο μσν με ειχε κανει αντ και απο την συμπεριφορα και ολα εμοιαζε οτι ειναι αυτος τωρα δεν ξερω αν ηταν φακε η οχι..
με τον σωτηρη μονο οταν ειχα παει να παρω αυτογραφω και αυτο δεν μου πολυ μιλησε σιγα μην γυρνουσε να κοιταξει εμενα.. ασε που ειχα 2 φορες την ευκαιρια να τον γνωρισω απο κοντα αμα ο μ.. ο μπιλ δεν κοιμοταν χαχαχα αλλα ειναι χαζος αρα..
και μια φορα στο μσν με ειχε κανει αντ και απο την συμπεριφορα και ολα εμοιαζε οτι ειναι αυτος τωρα δεν ξερω αν ηταν φακε η οχι..
DeathView*- Moderator
ααα ..η Αλέξια είναι στα αλήθεια μαζί με τον Μπιλ ή όχι ???
έλα ρε κρίμα που δεν σου έδωσε σημασία όταν έπαιρνες το αυτόγραφο και αυτός ο Μπιλ πια ...έλεος..να χάσεις 2 φορές μάλιστα να τον γνωρίσεις και να σε γνωρίσει και εκείνος επειδή αυτός κοιμόταν ...
έλα ρε κρίμα που δεν σου έδωσε σημασία όταν έπαιρνες το αυτόγραφο και αυτός ο Μπιλ πια ...έλεος..να χάσεις 2 φορές μάλιστα να τον γνωρίσεις και να σε γνωρίσει και εκείνος επειδή αυτός κοιμόταν ...
οχι και ο λογος που εχει βρει ο μπιλλ ειναι οτι ειναι η αποσταση.. ειδικα σε εμενα ο μπιλ εχει και πει και εναν αλλο λογο που τον ειχε περασει στα 16-18 του κατι που ειχα μινει για ποιο λογο μου το λειε δηλαδη ουτε καν με ηξερε απο κοντα τοτε..
ειχαμε παει στο ξενοδοχειο να περνω τον μπιλ και να μην το σηκονει και μετα να μου λεει σορρυ αγαπη μου κοιμομουνα εε τωτα τον γ.. ή δεν τον γ.. ? και μετα και του εκανα παραπονα για τον ξαδερφο του γιατι οταν εβγαζα φωτο εγω μαζι του παντα κουνιοταν αν ειναι δυνατον.. μονο σε εμενα αυτο.. σε κανεναν αλλον.. χαχαχα
ειδες την συνεχεια?
ειχαμε παει στο ξενοδοχειο να περνω τον μπιλ και να μην το σηκονει και μετα να μου λεει σορρυ αγαπη μου κοιμομουνα εε τωτα τον γ.. ή δεν τον γ.. ? και μετα και του εκανα παραπονα για τον ξαδερφο του γιατι οταν εβγαζα φωτο εγω μαζι του παντα κουνιοταν αν ειναι δυνατον.. μονο σε εμενα αυτο.. σε κανεναν αλλον.. χαχαχα
ειδες την συνεχεια?
DeathView*- Moderator
ααα..αφού δεν το έκανε επίτηδες τον συγχωρούμε ..θα βρεις άλλη ευκαιρία (ελπίζω) για να τον γνωρίσεις !!
ναι την διάβασα !!έχει γίνει πάρα πολύ γλυκός!!!
ναι την διάβασα !!έχει γίνει πάρα πολύ γλυκός!!!
ενταξει απο την στιγμη που ειχα 2 ευκαιριες δεν νομιζω να υπαρξει και 3η δηλαδη ποσο τυχερη πια? δεν παιζει και τελευταια κουβαλαω και μια ατυχια επανω μου αρα.. ?
εξαλλου ποτε δεν ειχα αυτη την ελπιδα βλεπεις δεν εχω τις καταλληλες προυποθεσεις που βαζει αυτος.. εξαλου εφυγε στο εξωτερικο...
ναιιιιι
εξαλλου ποτε δεν ειχα αυτη την ελπιδα βλεπεις δεν εχω τις καταλληλες προυποθεσεις που βαζει αυτος.. εξαλου εφυγε στο εξωτερικο...
ναιιιιι
DeathView*- Moderator
ποτέ δεν ξέρεις ...μπορεί να βρεις και άλλη ευκαιρία !!!τι προϋποθέσεις εννοείς ??δεν θα γυρίσει από το εξωτερικό??
φυσικά !!συνέχισε το!!
φυσικά !!συνέχισε το!!
Μονο με μοντελα μπλεκει.. χαχαχαχα τρομαρα του
δεν ξερω εκει πηγε σε ομαδα..
ναι απο εμβομαδα γιατι αυριο φευγω..
μπορω να σου πω οτι μιλουσα με 2 πολυ καλους του φιλους πλεον δεν μιλαω.. και εχω ενος παιχτη το τηλ του ο οποιος ειναι κολλητος με αυτον και επειδη ειχε παρει την αλεξια με εναν αλλο νουμερο και μας ειπε οτι ειναι απο τον κολλητο του ή ειναι απο εναν αλλο ποδοσφαιριστη που τον ξερω ή απο τον σωτηρη.. δηλαδη υπαρχει η πιθανοτητα να εχω και το τηλεφωνο του.. χαχαχα αλλα με αποκριψη δεν το σικονουν. και αμα επειμηνω πολυ πολυ απλα σαν και παιχτης σε μεγαλη κατηγορια μπορει να κανει τα παντα και αμεσως μεσα σε μια μερα να μαθει σε ποιον ανηκει το νουμερο.. και να εχω αλλα μπλεξιματα γιατι για εμας κανει 1 εμβομαδα και βαλε
δεν ξερω εκει πηγε σε ομαδα..
ναι απο εμβομαδα γιατι αυριο φευγω..
μπορω να σου πω οτι μιλουσα με 2 πολυ καλους του φιλους πλεον δεν μιλαω.. και εχω ενος παιχτη το τηλ του ο οποιος ειναι κολλητος με αυτον και επειδη ειχε παρει την αλεξια με εναν αλλο νουμερο και μας ειπε οτι ειναι απο τον κολλητο του ή ειναι απο εναν αλλο ποδοσφαιριστη που τον ξερω ή απο τον σωτηρη.. δηλαδη υπαρχει η πιθανοτητα να εχω και το τηλεφωνο του.. χαχαχα αλλα με αποκριψη δεν το σικονουν. και αμα επειμηνω πολυ πολυ απλα σαν και παιχτης σε μεγαλη κατηγορια μπορει να κανει τα παντα και αμεσως μεσα σε μια μερα να μαθει σε ποιον ανηκει το νουμερο.. και να εχω αλλα μπλεξιματα γιατι για εμας κανει 1 εμβομαδα και βαλε
DeathView*- Moderator
χαχαχα τρομάρα του ...
κρίμα ..μπορεί πάντως να το διώξουν και να γυρίσει πίσω (τι κακιά που είμαι )
δηλαδή όποτε τον παίρνεις εκείνος δεν απαντάει??και γιατί τον παίρνεις με απόκρυψη??
κρίμα ..μπορεί πάντως να το διώξουν και να γυρίσει πίσω (τι κακιά που είμαι )
δηλαδή όποτε τον παίρνεις εκείνος δεν απαντάει??και γιατί τον παίρνεις με απόκρυψη??
μπα αυτο με τιποτα.. ειναι πολυ καλος παιχτης
ναι γιατι ειναι αποκριψη.. ενταξει δεν με χαλαει να ειναι του αλλου που νομιζω.. χαχαχα
γιατι αμα τον παρω με νουμερο φοβαμαι εδω με ειχε παει ο αλλος με νουμερο και ετρεμα φαντασου να ειναι ο σωτηρης θα λυποθυμησω χαχαχχαχα
12/7 εφυγε...
ναι γιατι ειναι αποκριψη.. ενταξει δεν με χαλαει να ειναι του αλλου που νομιζω.. χαχαχα
γιατι αμα τον παρω με νουμερο φοβαμαι εδω με ειχε παει ο αλλος με νουμερο και ετρεμα φαντασου να ειναι ο σωτηρης θα λυποθυμησω χαχαχχαχα
12/7 εφυγε...
DeathView*- Moderator
κρίμα
ααα
χτες έφυγε δηλαδή ???μεγάλη γκαντεμιά ...
ααα
χτες έφυγε δηλαδή ???μεγάλη γκαντεμιά ...
ασεεε
ναι...
μονο μην βρει καμια ιταλιδ χαχαχαχα
εε ναι εχει φαει και χυλοπιτα χαχαχαχα
ποτε δεν ηλπιζα για κατι απλα ναι οκ δεν θα με χαλαγε και τον μπιλ δεν τον εψαξα... απλα μου ειπε μια φιλη μου ειναι ξαδερφος του αν θες καντον και τον εκανα απλα για να ελενχω μηπως τιποτα αλλα τιποτα.. και οχι για να πιασω κονε μετα εγινε αυτο..
ναι...
μονο μην βρει καμια ιταλιδ χαχαχαχα
εε ναι εχει φαει και χυλοπιτα χαχαχαχα
ποτε δεν ηλπιζα για κατι απλα ναι οκ δεν θα με χαλαγε και τον μπιλ δεν τον εψαξα... απλα μου ειπε μια φιλη μου ειναι ξαδερφος του αν θες καντον και τον εκανα απλα για να ελενχω μηπως τιποτα αλλα τιποτα.. και οχι για να πιασω κονε μετα εγινε αυτο..
DeathView*- Moderator
χαχαχα ...
Ιταλία πήγε??
καλά δεν πειράζει αφού έχεις τόσο καλές σχέσεις με τον Μπιλ μπορεί κάποια στιγμή όταν γυρίσει για διακοπές εδώ η τέσπα αν έρθει κάποτε πάλι πίσω να τον γνωρίσεις καλύτερα ...
πάντως το Σωτήρης σαν όνομα δεν μου αρέσει καθόλου
Ιταλία πήγε??
καλά δεν πειράζει αφού έχεις τόσο καλές σχέσεις με τον Μπιλ μπορεί κάποια στιγμή όταν γυρίσει για διακοπές εδώ η τέσπα αν έρθει κάποτε πάλι πίσω να τον γνωρίσεις καλύτερα ...
πάντως το Σωτήρης σαν όνομα δεν μου αρέσει καθόλου
εχιες καταλαβει για ποιον λεω? οχι ε?
ναι ιταλια
δεν ξερω παλια.. οταν ειχα πει στον μπιλ οτι ηθελα φανελα και αν μπορει να μεσολαβησει καπως κατι δεν ζητησα να μου την δωσει ο σωτηρης αυτος αν μπορουσε να παρει και μου ειχε πει οτι αν εμενα αθηνα θα με πηγενε σπιτι του να διαλεξω οποια θελω δηλαδη γ. την ατυχια μου χαχαχαχα
κοιτα ουτε εμενα αφου τον εμαθα μου αρεσε..
ναι ιταλια
δεν ξερω παλια.. οταν ειχα πει στον μπιλ οτι ηθελα φανελα και αν μπορει να μεσολαβησει καπως κατι δεν ζητησα να μου την δωσει ο σωτηρης αυτος αν μπορουσε να παρει και μου ειχε πει οτι αν εμενα αθηνα θα με πηγενε σπιτι του να διαλεξω οποια θελω δηλαδη γ. την ατυχια μου χαχαχαχα
κοιτα ουτε εμενα αφου τον εμαθα μου αρεσε..
DeathView*- Moderator
για τον Σωτήρη δεν λες??
και ξέρει ιταλικά ή με τα αγγλικά θα συνεννοείται??
έλα ρε κρίμα που δεν μένεις Αθήνα θα τον είχες γνωρίσει σίγουρα αν ήταν έτσι ...
από που τον έμαθες???
και ξέρει ιταλικά ή με τα αγγλικά θα συνεννοείται??
έλα ρε κρίμα που δεν μένεις Αθήνα θα τον είχες γνωρίσει σίγουρα αν ήταν έτσι ...
από που τον έμαθες???
ναι απλα ρωταω αμα καταλαβες ποιον παιχτη λεω ακριβως..
λογικα αγγλικα?
λογικα αλλα χαιρομαι που μενω θεσσλονικη.. αμα ηταν μπορουσ ανα παω αλλα βλεπεις δεν εχω την δυνατοτητα ειπα ποσες φορες εναν φιλο μου να με παρει μαζι του και φοβαται..
γενικα τον σωτηρη τον παρακολουθω στην τηλεοραση τοτε που ημουν γυμνασιο εγω.. ειχε παιξει 1η φορα το 2007 ημουν 2α γυμνασιου ή 1η αλλα νομιζω 2α..
λογικα αγγλικα?
λογικα αλλα χαιρομαι που μενω θεσσλονικη.. αμα ηταν μπορουσ ανα παω αλλα βλεπεις δεν εχω την δυνατοτητα ειπα ποσες φορες εναν φιλο μου να με παρει μαζι του και φοβαται..
γενικα τον σωτηρη τον παρακολουθω στην τηλεοραση τοτε που ημουν γυμνασιο εγω.. ειχε παιξει 1η φορα το 2007 ημουν 2α γυμνασιου ή 1η αλλα νομιζω 2α..
DeathView*- Moderator
Σελίδα 11 από 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Σχόλια για Πανσέληνος
» Σχόλια για το "Η Συμφωνία"
» Σχόλια για το ''Once Upon A Dream''
» Αλλαγές στο φόρουμ - Τα Σχόλια σας
» Σχόλια για το "Untitled..."
» Σχόλια για το "Η Συμφωνία"