Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
157 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 157 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Midnight Sun-Μετάφραση
+15
Rozalie Cullen
vasilina92love
twilight lovers♥
jen-jen
katia!!!
κατερινα καλεν
io_anna
mariatina
Jimmy Cullen...
Rosemarie Hathaway
Nemesis of Love
Nantia Hale_Biers
Celest Volturi
ctella
Tania_Re
19 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Midnight Sun-Μετάφραση
Μετά από την απόφαση να μεταφράσουμε το Midinight Sun στα Ελληνικά και την διανομή των κεφαλαίων όλες ξεκίνησαμε πως και πως για να τα βγάλουμε πέρα.
Μετά από μερικούς μήνες διαπιστώσαμε πως ούτε τα μισά είχαμε μεταφράσει και άλλοι δεν είχαν χρόνο. Ορισμένα κεφάλαια που τελείωσαν χάθηκαν από τον σκληρό δίσκο και τότε άρχισε ο φαύλος κύκλος ''κάποια στιγμή θα το κάνουμε''. Για την ακρίβεια, δίχως κεφάλαια στα χέρια μας δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.
Πλέον, αποφάσισα να μεταφράζουμε και να ποστάρουμε ένα-ένα τα κεφάλαια και αφιέρωσα ένα 8ωρο στην μετάφραση του πρώτου κεφαλαίου, το έχω σχεδόν έτοιμο. Λάθη, θα βρείτε αρκετά, το ίδιο και στην μετάφραση, λυπάμαι αλλά δεν έχω πάρει ακόμη το πτυχίο μου και δεν είμαι αλάνθαστη.
Θέλω να παρακαλέσω, όσους μπορούν να βοηθήσουν να μου στείλουν μήνυμα!
Είναι σημαντικό να τελειώσουμε κάποια στιγμή αυτό που αρχίσαμε..
Μετά από μερικούς μήνες διαπιστώσαμε πως ούτε τα μισά είχαμε μεταφράσει και άλλοι δεν είχαν χρόνο. Ορισμένα κεφάλαια που τελείωσαν χάθηκαν από τον σκληρό δίσκο και τότε άρχισε ο φαύλος κύκλος ''κάποια στιγμή θα το κάνουμε''. Για την ακρίβεια, δίχως κεφάλαια στα χέρια μας δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.
Πλέον, αποφάσισα να μεταφράζουμε και να ποστάρουμε ένα-ένα τα κεφάλαια και αφιέρωσα ένα 8ωρο στην μετάφραση του πρώτου κεφαλαίου, το έχω σχεδόν έτοιμο. Λάθη, θα βρείτε αρκετά, το ίδιο και στην μετάφραση, λυπάμαι αλλά δεν έχω πάρει ακόμη το πτυχίο μου και δεν είμαι αλάνθαστη.
Θέλω να παρακαλέσω, όσους μπορούν να βοηθήσουν να μου στείλουν μήνυμα!
Είναι σημαντικό να τελειώσουμε κάποια στιγμή αυτό που αρχίσαμε..
Απ: Midnight Sun-Μετάφραση
μπορω να βοηθησω! σου εστειλα κ πμ..
αυτο που πρεπει να γινει ειναι να ανατεθει καθε κεφαλαιο σε ενα μελος...αν υπαρχουν περισσοτεροι εθελοντες τοτε χωριζουμε και τα κεφαλαια για να τα μεταφρασουμε και πιο γρηγορα...
γι' αυτο, οσες μπορειτε
ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!!
αυτο που πρεπει να γινει ειναι να ανατεθει καθε κεφαλαιο σε ενα μελος...αν υπαρχουν περισσοτεροι εθελοντες τοτε χωριζουμε και τα κεφαλαια για να τα μεταφρασουμε και πιο γρηγορα...
γι' αυτο, οσες μπορειτε
ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!!
ctella- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
εστειλα το πρωτο κεφαλαιο που ειχα ετοιμο απο την πρωτη αποπειρα .. αλλά δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω παραπάνω εχω περιορισμενο χρονο λογως πανελληνιων που πλησιαζουν
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
παιδια επειδη βλεπω οτι δεν βγαινει η μεταφραση εχω το midnight sun μετεφρασμενο "ολο" δλδ μεχρι εκει που εγραψε η Στεφανι
και μπορω αμα θελετε να το ποσταρω καπου η να το στειλω σε καποιον
και μπορω αμα θελετε να το ποσταρω καπου η να το στειλω σε καποιον
μασ σωζεις ναντια :hug:
μιλησε με την τανιαγιανα δειτε πως θα το δημοσιευσεις
μιλησε με την τανιαγιανα δειτε πως θα το δημοσιευσεις
μπραβο ρρ ναντια!
εσυ το μεταφρασες???
εσυ το μεταφρασες???
ctella- Devoted Fan
ναι τα ειχαμε βγαλει με κατι φιλες μου πριν απο κανα χρονο περιττο να σας πω οτι μας βγηκε η πιστη αλλα αξιζε!
χαρας στο κουραγιο σας!! : :respect: :
ctella- Devoted Fan
η νασια ειναι η κοπελα που το μεταφρασε στο bellaandedward αλλά απο τι ειπε η ναντια το μεταφρασε η ιδια με την παρεα της
οχι δεν ειναι αντιγραφη ευτυχως
και επειδη δεν ξερω πως το μετεφρασε εκεινη η κοπελα θα το κοιταξω στο αλλο φορουμ να δω αν εχουμε ιδια σημεια να μην γινει καμια παρεξηγηση
και επειδη δεν ξερω πως το μετεφρασε εκεινη η κοπελα θα το κοιταξω στο αλλο φορουμ να δω αν εχουμε ιδια σημεια να μην γινει καμια παρεξηγηση
κοινα σημεια λογικα θα υπαρχουν το ιδιο κειμενο μεταφραζετε
Bella Cullen έγραψε:κοινα σημεια λογικα θα υπαρχουν το ιδιο κειμενο μεταφραζετε
αυτο πηγαινα να πω. κοινα σημεια θα υπάρχουν απλως δες να μην ειναι ακριβως ακριβως το ιδιο.
ναι σωστα αλλα δεν ξερεις μπορει να το παρει αλλιως και να πει τις κλεψαμε το κειμενο
απο οτι εριξα μια ματια ευτυχως ειναι λιγο διαφορετικη σε μερικα σημεια η δικη μου μεταφραση αλλα το νοημα παραμενει το ιδιο ετσι και αλλιως
απο οτι εριξα μια ματια ευτυχως ειναι λιγο διαφορετικη σε μερικα σημεια η δικη μου μεταφραση αλλα το νοημα παραμενει το ιδιο ετσι και αλλιως
δεν μπορει να το ξερει αυτο.... απο την στιγμη που το προτοτυπο κειμενο ειναι το ιδιο, το πιο λογικο ειναι οι μεταφρασεις να μοιαζουν.
Εγώ έχω τις μεταφράσεις του κεφαλαίου 2 και 3 από τότε που μου είχε ανατεθεί να τα μεταφράσω αλλά αφού είπε η Νάντια ότι τα έχει όλα τότε μια χαρά!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
ασχετο......που ''βρισκονται'' τα κεφαλαια.....εννοω.....εσεις που τα βρικατε εστω και στα αγγλικα....
Jimmy Cullen...- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)
υπαρχουν δυστυχως στο internet σε κοινη θεα αν πατησει "midnight sun" στο βγαζει στα αγγλικα και μπορεις να το διαβασεις χωρις download
ευχαριστω..... παντως ειναι κακο αυτο ε??..... γιατι ετσι η στεφενι δεν θα το εκδοσει ποτε... ....κριμα..... και θα πρεπει να ειναι πολυ ωραιο..... πως ομως δημοσιευτηκαν???..... πως διερευσαν????.....
το πηρε ενας χακερ και το διερευεσε και εκεινη νευριασε οπως λεει για αυτο δεν το ολοκληρωνει
τωρα διαβασα στη σελιδα της αυτα που γραφει για το midnight sun...... καπου λεει οτι αν συνεχιζε να το γραφει ο τζειμς θα νικουσε και ολοι οι cullens θα πεθαιναν.....φαντασου σε τι κατασταση βρισκεται..... παντως εγω λυπαμαι που τελικα δεν θα εκδοσει το midnight sun που στο κατω κατω θα ηταν και απο τη μερια ενος αγοριου!....(γιατι μην νομιζεις....δε μου ηταν ευκολο να διαβασω απο τη μερια της μπελλα.... ειδικα τη χαραυγη εκει που μαθαινει οτι ειναι εγκυος)....κριμα.... πολυ κριμα...επισης γραφει στη σελιδα της για τους φαν...και προς το τελος υπαρχει το midnight sun (φυσικα οχι ολο...) απο την ιδια τη στεφενι...και οπως λεει και η ιδια ολα τα υπολοιπα εχουν πολλα λαθη . . .
Jimmy Cullen... έγραψε:τωρα διαβασα στη σελιδα της αυτα που γραφει για το midnight sun...... καπου λεει οτι αν συνεχιζε να το γραφει ο τζειμς θα νικουσε και ολοι οι cullens θα πεθαιναν.....φαντασου σε τι κατασταση βρισκεται..... παντως εγω λυπαμαι που τελικα δεν θα εκδοσει το midnight sun που στο κατω κατω θα ηταν και απο τη μερια ενος αγοριου!....(γιατι μην νομιζεις....δε μου ηταν ευκολο να διαβασω απο τη μερια της μπελλα.... ειδικα τη χαραυγη εκει που μαθαινει οτι ειναι εγκυος)....κριμα.... πολυ κριμα...επισης γραφει στη σελιδα της για τους φαν...και προς το τελος υπαρχει το midnight sun (φυσικα οχι ολο...) απο την ιδια τη στεφενι...και οπως λεει και η ιδια ολα τα υπολοιπα εχουν πολλα λαθη . . .
καλως ηρθες στον κοσμο μας :hug:
προσφατα καπου ειχα διαβασει πως σκεφτεταα να το συνεχισει
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham