Fandom World
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Translation-Language
English French German Spain Italian DutchRussian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πρόσφατα Θέματα
» Elite
Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*

»  Gotham
Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*

» New Girl
Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» Suits
Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» La casa de papel
Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:49 από DeathView*

» THE ROOKIE
Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:42 από DeathView*

» …ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (GIA PANTA) (2020)
Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:51 από DeathView*

» The Magicians
Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:43 από DeathView*

» ShadowHunters
Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:42 από DeathView*

» BODYGUARD
Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:39 από DeathView*

Εικονοθήκη

Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 Empty
Παρόντες χρήστες
216 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 216 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

[ Δες όλη τη λίστα ]

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 418afec4-819c-4713-9a94-595f02c65c61_zpsf167a6cb

Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς...

+5
teamedward96
SaveWaterDrinkBlood
Arg Winchester
Draculaura
Tania_Re
9 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 Empty Απ: Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς...

Δημοσίευση από Rosemarie Hathaway Δευ 19 Σεπ 2011, 21:22

Η πρωτοπρόσωπη είναι όταν το αφηγήσε σε α ενικό πρόσωπο όπως στο σάγκα ενώ τριτοπρόσωπη σε τριτο....
Rosemarie Hathaway
Rosemarie Hathaway
Moderator
Moderator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ταύρος Ηλικία : 29
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς... - Σελίδα 2 Empty Απ: Έκδοση Βιβλίου-Θέλω Γνώμεςςς...

Δημοσίευση από Draculaura Δευ 19 Σεπ 2011, 22:23

Ωωω, μου ήρθε μια ιδέα: θα μπορούσαν να γίνουν φίλες και η κοπέλα από την δεύτερη ιστορία να βοηθήσει αυτή την πρώτη να ξεπεράσει τα τραύματά της ;) Έτσι, θα έχουμε 2 οπτικές γωνίες, άρα δυο αφηγήτριες smile
Draculaura
Draculaura
Fan
Fan

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 265
Ιχθύς Ηλικία : 32
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
Τόπος : Planet Hell...

Δημοσίευση από EliNaKi DAmThouGht Δευ 19 Σεπ 2011, 22:52

πολύ καλή ιδέα και σε προτρέπω να ξεκινήσεις κιόλας να το γράφεις! έχω διαβάσει φανφικ σου και με λίγη δουλειά σε βλέπω για μπεστ σέλλερ!
οκ, τώρα στο θέμα μας..
καταρχάς μην με/μας διχάζεις με 2 σενάρια. όπως είπες κι εσύ βάλτα μαζί κάνε μια μίξη τους ώστε να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία.. μπορείς να τοποθετήσεις στο παρελθόν αυτήν την φίλη που ανέφερες που θα γίνει εχθρός σαν το κορίτσι που την προέτρεψε σε ναρκωτικά/ ποτό/ τσιγάρο ή την έβαζε να κάνει πράγματα που δεν ήθελε και επιστρέφωντας να πάρει το αίμα της πίσω. αλλά πρόσθεσε και μια νέα φίλη η οποία θα της συμπαρασταθεί. σημειώνω, να έχει ξεχωριστή σημασία στην ιστορία και να είναι συμβολική η θέση της.

εγώ περιμένω να δω πολλές ανατρεπώ και να μένω με το στόμα ανοιχτό γιατί άλλα περίμενα και άλλα μου ρθανε.

δεν θέλω με τίποτα πολλές περιγραφές, ξενερώνω και μην δω υπερβολικό υπερφυσικό! άντε για βρικόλακες και πλάσματα μύθων να το αντέξω.. αλλά αν θέλεις να γράψεις κάτι δυνατό ας είναι κάτι εφικτό που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. βέβαια, οι μεγάλες επιτυχίες είναι συνήθως βιβλία φαντασίας, μην γίνεις σαν αυτούς πρόσθεσε κάτι καινούριο, προτοτύπησε!

περιμένω από τους χαρακτήρες να εκφράζουν τα συναισθήματα και τις ανησυχίες τους, νΑ σκέφτονται έξυπνα και να μην φέρονται σαν βλάκες και κάνουν ότι δεν ''βλέπουν''

προτιμώ ένα κανονικό βιβλίο, να μπορώ να αξξίξω το εξώφυλλο, να μυρίσω το χαρτί και να το κρατάω παρεούλα στο κρεβάτι αλλά ένα ebook είναι σιγουρα πιο οικονομικό και γρήγορο!

οι τιμές για βιβλία να κυμαίνονται από 12-18 ευρώ.

οι τιμές για e-book γύρω στα 5-8 ευρώ.

πάντως αν κάνεις το μεγάλο βήμα, προτίθομαι να σε βοηθήσω σε αγγλική μετάφραση σε περίπτωση που δεν θέλεις το βιβλίο να διανέμεται μόνο εντός ελλάδος.

*απο τι καταλαβα μέσω κάποιου site θα γινονται οι παραγγελιες. τι συμβαίνει όμως αν κάποιος δεν έχει λογαριασμό paypla or alertpay από αυτά που συνήθως πληρώνουν?
EliNaKi DAmThouGht
EliNaKi DAmThouGht
Fan
Fan

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 145
Ταύρος Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2011
Τόπος : Walk with my Dreams..

Δημοσίευση από maria99cool Δευ 09 Απρ 2012, 01:03

Μολις τωρα ιδα το τοπικ σου τελικαεκδοσες το βιβλιο σου;;
maria99cool
maria99cool
Fangirl Forever
Fangirl Forever

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ιχθύς Ηλικία : 25
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!

Δημοσίευση από Jane_Dakota Fanning Πεμ 05 Ιουλ 2012, 15:46

Είναι πολύ καλή ιδέα! Αλλά φανταζομαι, χρειάζεσαι χρόνο για να το ολοκληρώσεις.

Ξεκίνα με ένα σχεδιάγραμμα. Σε κάθε κεφάλαιο να υπάρχουν ανατροπές ή κίνδυνοι και να κόβεις το καθένα στο πιο κρίσιμο σημείο. Διαφορετικά, ο αναγνώστης θα βαριέται εύκολα.

Έκδοσε το κανονικά αλλά τώρα στην Ελλάδα με την οικονομική κρίση δεν θα βρείς μεγάλη ανταπόκριση, οπότε μέσω ebook σε όλο το κόσμο θα βρεθεί περισσότερος κόσμος που θα θέλει να το αγοράσει.

Αν θέλεις τη γνωμη μου μη χρησιμοποιείς πολύ σκληρές λέξεις ή περιγραφές γιατί μπορεί κάποιοι να μη το αντέχουν.

Βάλε συναίσθημα.
Jane_Dakota Fanning
Jane_Dakota Fanning
Newbie
Newbie

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 32
Δίδυμος Ηλικία : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2012
Τόπος : Voltera

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή