Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
140 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 140 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Πως να του το πώ ότι τον θέλω??
+7
Leah Clearwater
Alice-Bella Cullen
Roza Cullen
dзспоiйа cцllел
Victoria
Kornilia PattinsonCullen
Tania_Re
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πως να του το πώ ότι τον θέλω??
Λοιπόν.. είναι ένα παιδί από την τάξη μου, ο Π.
Αυτός με θέλει, το χει δείξει με πολλές πράξεις και λόγια και στο κάτω κάτω.. φαίνεται!
Το πρόβλημα είναι πως το ζωδιάκι του είναι Καρκίνος και δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες.
Αύριο που είναι η τελυταία ημέρα που γράφουμε δεν θέλω να το αφήσω να πάει στράφη. Πρέπει κάτι να κάνω. Μόνο που δεν λέει να πάω στο ξεκάρφωτο και να του το πω.. Όχι μόνο ντρέπομαι αλλά μετά θα λέγονται πολλά.. Θέλω να του πω κάτι, να του μιλήσω γιατί δεν μιλάμε και πολύ ή αν γίνετε μέσω φίλου κάτι..
PLease οι έμπειρες όσο πιο γρηγορα απάντηση γιατί αύριο είναι η τελυταία μέρααα...
Αυτός με θέλει, το χει δείξει με πολλές πράξεις και λόγια και στο κάτω κάτω.. φαίνεται!
Το πρόβλημα είναι πως το ζωδιάκι του είναι Καρκίνος και δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες.
Αύριο που είναι η τελυταία ημέρα που γράφουμε δεν θέλω να το αφήσω να πάει στράφη. Πρέπει κάτι να κάνω. Μόνο που δεν λέει να πάω στο ξεκάρφωτο και να του το πω.. Όχι μόνο ντρέπομαι αλλά μετά θα λέγονται πολλά.. Θέλω να του πω κάτι, να του μιλήσω γιατί δεν μιλάμε και πολύ ή αν γίνετε μέσω φίλου κάτι..
PLease οι έμπειρες όσο πιο γρηγορα απάντηση γιατί αύριο είναι η τελυταία μέρααα...
Απ: Πως να του το πώ ότι τον θέλω??
Εχεις το κινητό του; ή ξέρεις αν έχει facebook? Για να του πεις αύριο μετά τις εξετάσεις να βρεθείτε και να πάτε για καφέ κτλ και να του το φέρεις έμμεσα
Kornilia PattinsonCullen- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Συμφωνω με τη Κορνηλια. Αν εχεις το κινητο του πες του αυριο μετα τις εξετασεις να κατε για καφε και να του το πεις οταν βρεθειτε. Διαφορετικα αυριο στο σχολειο ζητα το τηλ του. : :) :
και εγω αυτο θα σου πω να κανεις.Μαλιστα μην του το πεις πολυ αποτομα (ξερω τι σου λεω και εγω καρκινος ειμαι.) γιατι μπορει να τον τρομαξεις.Επεισης αν και ο τυπος ειναι λιγο χαμηλων τονων δεν σιμαινει πως δεν θελει να παρει την πρωτοβουλια.Δηλσδη τα αγορια τρελαινονται οταν εμεις κανουμε κινησεις που κανονικα εκεινοι επρεπε να κανουν.Πρεπει να νιωθουν πως εκεινοι εχουν το πανω χερι.Ελπιζω η συμβουλη μου να βοηθησει
Συμφωνω με ολα τα παραπανω!Και εγω καρκινος ειμαι και ξερω...
Αν και δεν θα με πειραζε ο αλλος να μου πει χυμα τι νιωθει για μενα αρκει
να το εκανε γλυκα και με ωραιο τροπο σιγα σιγα... οπως λεει και η Δεσποινα!
Επειδη τωρα μιλαμε για την δικη σου περιπτωση που θες εσυ να του το πεις
πηγαινε το λαου λαου αλλα οχι και να τον χασεις, κανε αυτες τις απλες κινησεις να εχεις
κατι δικο του οπως κινητο για να μπορεις να συνομιλησεις και να πατε καπου αλλου να μιλησετε
αν θελει να βγειται ορμα και μην κολλας...Παει να πει οτι στανταρ ενδιαφερεται...
Τα καρκινακια ειμαστε ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ!!!
Αν και δεν θα με πειραζε ο αλλος να μου πει χυμα τι νιωθει για μενα αρκει
να το εκανε γλυκα και με ωραιο τροπο σιγα σιγα... οπως λεει και η Δεσποινα!
Επειδη τωρα μιλαμε για την δικη σου περιπτωση που θες εσυ να του το πεις
πηγαινε το λαου λαου αλλα οχι και να τον χασεις, κανε αυτες τις απλες κινησεις να εχεις
κατι δικο του οπως κινητο για να μπορεις να συνομιλησεις και να πατε καπου αλλου να μιλησετε
αν θελει να βγειται ορμα και μην κολλας...Παει να πει οτι στανταρ ενδιαφερεται...
Τα καρκινακια ειμαστε ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ!!!
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
Δεν έχω το κινητό του, αλλά πως θα του το ζητήσω? ''Π. μου δίνεις το κινητό σου?'' κι αν πει όχι ή γιατί? Facebook του έχω αλλά δεν μπαίνει σχεδόν καθόλου κι ας έχει 1000 φίλους.. Βασικά, το πρόβλημα είναι πρώτον ότι μπορεί να γίνει καμιά βλακεία και μετά θα σχολιάζουν πολλοί και το άλλο είναι πως δεν θέλω εγώ να του ζητήσω να βγούμε ξεκάθαρα αλλά θέλω να του δώσω κίνητρο για να το κάνει αυτός.. αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.. ;)
Ναι εγώ καταλαβαίνω αλλά μου φαίνεται λίιιιγο δύσκολο να το κάνει αυτός αφού λες οτι είναι χαμηλών τόνων :(
Kornilia PattinsonCullen- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
δεν λεμε να μην κανει καμια κινηση αλλα να του το φερει ηρεμα αφου οπως μας ειπε δεν παιρνει την πρωτοβουλια... :shimy:
Δεν υπαρχει αλλος τροπος ομως δεν εχεις καμια φιλη που να τον ξερει να βρεις
απο εκει τον αριθμο....αλλα και παλι τι θα πεις απο που το βρηκες!!Αλλα μπορεις να πεις
ποιος ενδιαφερεται βρισκει :shimy:
απο εκει τον αριθμο....αλλα και παλι τι θα πεις απο που το βρηκες!!Αλλα μπορεις να πεις
ποιος ενδιαφερεται βρισκει :shimy:
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
Λοιπόν επειδή και εγώ Καρκινάκι είμαι, θα συμφωνήσω με τις άλλες. Ζήτα το τηλέφωνό του, αν ρωτήσει γιατί, πες ότι το ήθελες για να μιλάτε που και που. Άσε που έτσι θα του δώσεις το κίνητρο που θες.
Alice-Bella Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 5318
χμμ.. έχει facebook; αν ναι μίλα του από 'κει κάποια στιγμή. πάντως κρίμα που δε του μίλησες καν τελικά.
Πράγματι κρίμα..
Πάντως εχω μπροστά μου μια ολόκληρη χρονιά από Σεπτέμβρη!!!
Πάντως εχω μπροστά μου μια ολόκληρη χρονιά από Σεπτέμβρη!!!
Προτείνω να το ρισκάρεις...Για να μην σε τρώει μετά μια ζωή το ''αν...''
ΑΝ είχε γίνει κάτι ανάμεσά μας ή ΜΠΟΡΟΎΣΕ να γίνει κάτι ανάμεσά μας.
Είναι καλύτερο να ξέρεις, παρά να αναρωτιέσαι, πίστεψέ με :)
ΑΝ είχε γίνει κάτι ανάμεσά μας ή ΜΠΟΡΟΎΣΕ να γίνει κάτι ανάμεσά μας.
Είναι καλύτερο να ξέρεις, παρά να αναρωτιέσαι, πίστεψέ με :)
Draculaura- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 265
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
Τόπος : Planet Hell...
οντως....βουρ!!αντε
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Φέτος πήγα σε νέο σχολείο και συνάντησα ένα αγόρι. Δεν έχουμε γνωριστεί, ούτε είμαστε στο ίδιο τμήμα απλά έτυχε να μας βάλουν στην ίδια τάξη την πρώτη μέρα που είμασταν λίγο ανάκατα. Τέλος πάντων, οι φίλες μου μου λένε να του μιλήσω, αλλά εγώ να πω την αλήθεια ντρέπομαι και μετά από κάτι που έγινε στο παρελθόν φοβάμαι να ανοιχτώ σε άλλον. Καμιά συμβουλή; :what?:
Πολύ θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλά και εγώ σε μια τέτοια κατάσταση!!! Και δεν έχω καμία εμπειρία γιατί δεν έχω κάνει σχέση ποτέ με αγόρι!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
Άκου μία και τι παίζει με εμένα και ίσος σε βυθίσει!!! Δεν γνωριζόμαστε πολύ, απλά φατσικά... όμως από τον αγιασμό αποφάσισα να του δείξω όπως μπορώ , διακριτικά πως με ενδιαφέρει . Από τον αγιασμό άρχισα να τον κοιτάζω επίμονα και με ένα παιχνίδισμα στο μάτι... και δεν θα το πιστέψεις άρχισε να με κοιτάζει και αυτός από εκεί που μου έγραφε κανονικά!!!
Ίσος κάτι τέτοιο πρέπει να κάνεις και εσύ, ή αν γνωρίζεστε καλύτερα να αρχίσει να του μιλάς πολύ για άσχετα θέματα αλλά ρε παιδί μου να σε νιώσει πιο δικό του άτομο....
Ίσος κάτι τέτοιο πρέπει να κάνεις και εσύ, ή αν γνωρίζεστε καλύτερα να αρχίσει να του μιλάς πολύ για άσχετα θέματα αλλά ρε παιδί μου να σε νιώσει πιο δικό του άτομο....
elena98- Fangirl Forever
Χμμ...ενδιαφέρον...λοιπόν στην δική σου περίπτωση υπάρχουν πολλές ελπίδδες. Ειδικά αν βρεις και κοινούς γνωστούς να σας συστήσουν ακόμα καλύτερα. Τώρα, στη δική μου περίπτωση τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα με τον Μικρό Ολλανδό...
Γιατί τον λές έτσι??? Πως είναι τα πράγματα??? Πες κάτι παραπάνω!!!
elena98- Fangirl Forever
Τον λέω έτσι επειδή είναι Ολλανδός..
Τέλος πάντων, εμείς δεν έχουμε κοινούς γνωστούς και εγώ την μία και μοναδική φορά που έκανα το πρώτο βήμα όλα πήγαν κατά διαόλου. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά κάνω αυτό το λάθος.. :in love:
Τέλος πάντων, εμείς δεν έχουμε κοινούς γνωστούς και εγώ την μία και μοναδική φορά που έκανα το πρώτο βήμα όλα πήγαν κατά διαόλου. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά κάνω αυτό το λάθος.. :in love:
Παρόμοια θέματα
» θελω ΤΑΤΤΟΟ!!!!!
» Θέλω να γίνω EMO...!
» δεν θέλω να μετακομίσουμε!
» θελω νεο κουρεμα !! :)
» Νέα μέλη.... συστηθείτε!!
» Θέλω να γίνω EMO...!
» δεν θέλω να μετακομίσουμε!
» θελω νεο κουρεμα !! :)
» Νέα μέλη.... συστηθείτε!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή