Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
75 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 75 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Φροντιστήρια
+9
Chihiro
Maria Colden
Darky
mariettoula
Marzaki Cullen
Nantia Hale_Biers
Nemesis of Love
Celest Volturi
SaveWaterDrinkBlood
13 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Φροντιστήρια
Ξεκίνησα κι εγώ.. Όχι φροντιστήριο..ιδιαίτερα. Για πρώτη φορά. Δεν έχω κάνει ποτέ ιδιαίτερα..
Δεν κάνω πολλές ώρες.. 5 συνολικά. 2 Αρχαία άγνωστο, 2 λατινικά και 1 έκθεση.
Έχω όμως καθυστερήσει. Ήταν να ξεκινήσω μαζί με μια άλλη κοπέλα 16 Ιουλίου, αλλά τελικά κάνω μόνη μου και σήμερα ήταν το πρώτο μάθημα...
Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι θα δώσω Πανελλήνιες και ότι το χειμώνα θα πρέπει να ξεσκιστώ στο διάβασμα.
Δεν κάνω πολλές ώρες.. 5 συνολικά. 2 Αρχαία άγνωστο, 2 λατινικά και 1 έκθεση.
Έχω όμως καθυστερήσει. Ήταν να ξεκινήσω μαζί με μια άλλη κοπέλα 16 Ιουλίου, αλλά τελικά κάνω μόνη μου και σήμερα ήταν το πρώτο μάθημα...
Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι θα δώσω Πανελλήνιες και ότι το χειμώνα θα πρέπει να ξεσκιστώ στο διάβασμα.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
εγω ποτε δεν εκανα ουτε φροντηστηριο ουτε ιδιαιτερα περσι 3η λυκειου μονη μου διαβασα μονη μου εδωσα πανελλινιες και ολα πηγαν καλα.. παντως δεν ειναι τοσο απαραιτητο το φροντηστηριο γιατι το φροντηστηριο δεν κανει θαυματα αν εσυ ο ιδιος δεν προσπαθησεις και δεν διβασεις..
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
ε ναι ενταξει. χρειαζεσαι και φροντ και διαβασμα. αν δεν διαβαζεις εσυ δεν θα πετυχεις τιποτα. γιατι ρε παιδια ξεκινατε τοσο νωρις. εγω θα ξεκινησω 1 αυγουστου : :=/: :
συμφωνώ με την Μαρίνα ..χρειάζεται και διάβασμα αλλά και το φροντιστήριο ... : :=/: : και εγώ 1η Αυγούστου ξεκινάω ...
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Αα 1η Αυγούστου ξεκινάτε εσείς?
Κι εγώ που νόμιζα πως είχα αργήσει..
Βασικά οι συγκεκριμένοι καθηγητές που έχω ξεκινάνε 1 Ιουλίου περίπου και σταματάνε 10 Αυγούστου και μετά πάλι Σεπτέμβρη.
Κι εγώ που νόμιζα πως είχα αργήσει..
Βασικά οι συγκεκριμένοι καθηγητές που έχω ξεκινάνε 1 Ιουλίου περίπου και σταματάνε 10 Αυγούστου και μετά πάλι Σεπτέμβρη.
αυτο δεν ειναι λιγο βλακεια;;; να ξεκινας και πανω που μπαινεις σε ενα προγραμμα να σταματας για λιγο και μετα ξανα παλι απο την αρχη;; : :=/: :
Μπα δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα..
Καλό είναι πιστεύω ένα διάλειμμα γιατί αλλιώς θα ήταν από Ιούλιο μέχρι Μάιο μονότερμα.
Καλό είναι πιστεύω ένα διάλειμμα γιατί αλλιώς θα ήταν από Ιούλιο μέχρι Μάιο μονότερμα.
οχι θα ηταν απο αυγουστο μεχρι μαιο. σας ξεκινανε ιουλιο για να μποουν να κανουν τις διακοπες τους τον αυγουστο... και το διαλειμμα δεν το θες 1 μηνα αφου ξεκινας. το θες στην μεση περιπου. εκει που ειναι τα χριστουγεννα δηλαδη.
Εμένα παιδιά στο θέμα του διαβάσματος όλοι οι φίλοι μου θέλουν να με αρχίσουν στις σφαλιάρες!!! Και ο λόγος είναι πως δεν κάνω φροντιστήρια για τα διαγωνίσματα διαβάζω μισή ώρα το πολύ(εξαίρεση η Ιστορία που θα κάτσω τουλάχιστον μια ώρα να διαβάσω) και ξέρετε τι μέσο όρο έβγαλα??? 19 στρογγυλό στρογγυλό!!!
Τώρα θέλετε το ίδιο και εσείς???
Τώρα θέλετε το ίδιο και εσείς???
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
θα σου προτινα να συνεχισεις για τωρα το συστημα σου εφοσον απο οτι βλεπω εισαι γυμνασιο. ουτε εγω πηγαινα φροντ στο γυμνασιο. στο λυκειο ομως θα χρειαστει να κανεις καποια βασικα μαθηματα και σιγουρα θα χρειαστει να διαβασεις πολυ περισσοτερο.
Εμένα μου μένουν απ΄την παράδοση και αυτός είναι ο λόγος που είμαι καλή!!! Βέβαια φυσικά όταν πάω λύκειο τα πράγματα δεν θα είναι επουδαινή τα ίδια!!! Ξέρω από των αδερφό μου αλλά αν πάω θετική δεν θα έχω και σπουδαίο πρόβλημα.
elena98- Fangirl Forever
Τα μαθήματα που έχει είναι παιχνιδάκι μέχρι στιγμής για εμένα!!!
elena98- Fangirl Forever
εννοεις φυσικη, χημεια, μαθηματικα και βιολογια γυμνασιου ετσι; δεν μου κανει εντυπωση. αλλα μην γελιεσαι. καμια σχεση τα μαθηματικα για παραδειγμα που ηξερες απο Α Δημοτικου μεχρι Β Λυκειου. Στην Γ Λυκειου ειναι πολυ διαφορετικα.
μπα έχω δει πως είναι!!! βοηθούσα μια φίλη μου φέτος που ήταν τριτάκι!!!
elena98- Fangirl Forever
Έλενα σοβαρολογείς??εγώ όταν πηγαίνω στο φροντιστήριο και βρίσκω στον πίνακα γραμμένα από την β και γ λυκείου μου φαίνονται ακαταλαβίστικα και να φανταστείς είμαι από τις πιο καλές στα μαθηματικά ...
ελενα επειδη ειμαι ή μαλλον ημουν τριτη λυκειου πρεπει να ειδες και να βοηθησες σε μια απλη εξισωση f(x) γιατι το βρισκω αδυνατο να ξερεις απο μιγαδικους, Bolzano, ΘΕΤ , και προπαντων ολοκληρωματα!!!!!!!!!! ή ακομα και ορια και παραγωγους (μαθηματικα γενικης)
βεβαια μπορει να εχουμε αναμεσα μας μια ιδιοφυια και να μην το ξερουμε... δεν σε λεω ψευτρα ή οτιδηποτε τετοιο απλα επειδη ειδες μια απλη εξισωση χ τετραγωνο και 3 δεν σημαινει οτι αυτο ειναι αυτα ειναι η πιο απλη βαση ολων. στο λεω ετσι ωστε να μην εχεις την ψευδαισθηση οτι τα μαθηματα του λυκειου (ποσο μαλλον της θετικης) ειναι τοσο απλα.
βεβαια μπορει να εχουμε αναμεσα μας μια ιδιοφυια και να μην το ξερουμε... δεν σε λεω ψευτρα ή οτιδηποτε τετοιο απλα επειδη ειδες μια απλη εξισωση χ τετραγωνο και 3 δεν σημαινει οτι αυτο ειναι αυτα ειναι η πιο απλη βαση ολων. στο λεω ετσι ωστε να μην εχεις την ψευδαισθηση οτι τα μαθηματα του λυκειου (ποσο μαλλον της θετικης) ειναι τοσο απλα.
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Παρεξήγηση!!! Δεν είμαι διάνυα προς θεού!!! Όταν είπα τριτάκι εννοούσα τριτάκι γυμνασίου!!! Άνται μπορώ να καταλάβω και 5 πράματα από της πρώτης λυκείου!!!
elena98- Fangirl Forever
ε πες το έτσι Έλενα ..είπα και εγώ ...της τρίτης γυμνασίου εντάξει δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο ...δευτέρα γυμνασίου δεν πας???
μα λέω και εγώ να καταλαβαίνεις εσύ της τρίτης λυκείου που είσαι και πιο μικρή και εμένα να μου φαίνονται κινέζικα ???
μα λέω και εγώ να καταλαβαίνεις εσύ της τρίτης λυκείου που είσαι και πιο μικρή και εμένα να μου φαίνονται κινέζικα ???
elena98 έγραψε:Παρεξήγηση!!! Δεν είμαι διάνυα προς θεού!!! Όταν είπα τριτάκι εννοούσα τριτάκι γυμνασίου!!! Άνται μπορώ να καταλάβω και 5 πράματα από της πρώτης λυκείου!!!
α κριμα θα μ αρεσε να γνωρισω μια διανυα στα μαθηματικα μου φαινονται παντα τοσο εξωπραγματικες
απλως επειδη ελεγα για κατευθυνση λυκειου και ειπες εσυ για τριτακι καταλαβαμε 3η λυκειου. οκ τοτε.
οπως ειπε και η Ελένη ειναι παρα πολυ δυσκολα. Μπορει τωρα να σου φαινονται ευκολα αλλα στο λυκειο και ειδικα στην 3η θα χρειαστει να διαβασεις πολυ.
οπως ειπε και η Ελένη ειναι παρα πολυ δυσκολα. Μπορει τωρα να σου φαινονται ευκολα αλλα στο λυκειο και ειδικα στην 3η θα χρειαστει να διαβασεις πολυ.
Θα το προσπαθήσω να γίνω αλλά δεν σου υπόσχομαι!!!
elena98- Fangirl Forever
λυθηκε και αυτο το μυστηριο λοιπον... τελικα μηπως να γινω ντεντεκτιβ?
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl