Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
39 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 39 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Φροντιστήρια
+9
Chihiro
Maria Colden
Darky
mariettoula
Marzaki Cullen
Nantia Hale_Biers
Nemesis of Love
Celest Volturi
SaveWaterDrinkBlood
13 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 5
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Φροντιστήρια
ναι καλά κάνεις !!! έτσι πρέπει ,και εμένα πέρυσι μία φίλη μου που πέρασε ιατρική αυτό έκανε ...και από όσο ξέρω πολλοί το κάνουν αυτό ...εξάλλου τα γενικής παιδείας δεν είναι και πολύ σημαντικά αφού δεν τα δίνουμε και πανελλήνιες ... : :=/: :
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
οπότε καλά κάνεις !!
- Σπόιλερ:
- λοιπόν καλή μου εγώ βγαίνω !!!ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα ,φιλάκια
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Δεν μπορώ άλλο με τα φροντιστήρια... Κουράστηκα και έχω και την άλλη πάνω από το κεφάλι να βλέπει 3-4 λαθάκια, απροσεξίας κυρίως και να μου λέει ότι τα πήγα χάλια... Ύστερα πως να μην απογοητεύομαι και να θέλω να τα παρατήσω όλα.. Ακόμα και τώρα το σκέφτομαι... Αφού δεν διαβάζω όπως πρέπει και όσο πρέπει, όπως λέει και όπως βλέπω άλλωστε υπάρχει ουσία να τα συνεχίσω;;;
γιατι ειναι ετσι ολοι οι καθηγητες στο φροντιστηριο;
να μην ειναι πια ευχαριστημενοι με τιποτα;
να μην ειναι πια ευχαριστημενοι με τιποτα;
Όλοι όμως!!! Σήμερα θα ξεσπασω δεν πάει άλλο!!! Εγώ μέχρι εκεί μπορώ! ΦΤΑΝΕΙ! Αν θέλουν να γράψω 20αρια για να βγάλουν καλό όνομα να πάνε να γράψουν αυτοί για εμένα!!! Ε μα πια με έσκασαν!!!
ειχες τωρα μαθημα ή θα πας σε λιγο;
edit: πας τωρα, συμφωνα με το αλλο τοπικ. οποτε καλο μαθημα και κοιτα να μην τσακωθεις πολυ με την καθηγητρια γιατι μετα θα ειναι τεταμενες οι σχεσεις σας και δεν θα εχεις ορεξη να παρακολουθεις το/τα μαθημα/μαθηματα της.
edit: πας τωρα, συμφωνα με το αλλο τοπικ. οποτε καλο μαθημα και κοιτα να μην τσακωθεις πολυ με την καθηγητρια γιατι μετα θα ειναι τεταμενες οι σχεσεις σας και δεν θα εχεις ορεξη να παρακολουθεις το/τα μαθημα/μαθηματα της.
ευχαριστώ για την συμβουλή! : :) : Παραδόξως σήμερα ήταν ήρεμη περίεργο... Πάντως αν μου ξαναπεί τίποτα για το διάβασμα μου της έχω έτοιμη την απάντηση!! :moutra:
κατι ειναι και αυτο
εν τω μεταξυ σε εμας τοσο καιρο μας κοβει την μιση αποδειξη. δηλαδη παιρνει 100 ευρω, μου δινει αποδειξη οτι πηρε μονο τα 50. μετα γιατι η ελλαδα παει κατα διαολου. σορρι κι ολας για την εκφραση... αλλα τα φροντιστηρια δεν ειναι φορεις εκπαιδευσης, ειναι επιχειρησεις.
εν τω μεταξυ σε εμας τοσο καιρο μας κοβει την μιση αποδειξη. δηλαδη παιρνει 100 ευρω, μου δινει αποδειξη οτι πηρε μονο τα 50. μετα γιατι η ελλαδα παει κατα διαολου. σορρι κι ολας για την εκφραση... αλλα τα φροντιστηρια δεν ειναι φορεις εκπαιδευσης, ειναι επιχειρησεις.
αα και εμένα μου έκανε το ίδιο η φιλόλογος μου πέρυσι. Όμως μου έπαιρνε μόνο 180 και ήμουν και μόνη μου, οπότε δεν είχα πρόβλημα. Τώρα είναι άλλο να σου παίρνει 100 και να σου κόβει 50.. ειδικά αν δεν είσαι και ικανοποιημένη από το μάθημα που κάνει είναι λογικό να νευριάζεις... Όντως από κάτι τέτοια βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση! Γιατί αν σχεδόν όλοι το κάνουν αυτό πόσα αφορολόγητα χρήματα βγαίνουν στη φόρα;!
το 100 και 50 ηταν παραδειγμα. κανονικα εδινα 300 -και τα επαιρνε παντα τις πρωτες 2 βδομαδες του καθε μηνα- αλλα εδινε αποδειξη για 150. τωρα επειδη σταματησα τις 5 ωρες μαθηματικα κατευθυνσης απο 300 πηγε 220 και λογικα θα μου κοβει 110.
δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει σε αυτο το τοπικ αλλα...
ο καθηγητης μου ειχε δημιουργησει πολλα κενα. εχουμε ενα βοηθημα που εχει μεσα γραμμενη την θεωρια και αυτος το μονο που εκανε ειναι να την κανει αναγνωση και μετα να λυνει τα λυμενα παραδειγματα.
μ**ακιες στο τετραγωνο δηλαδη. απο τον οκτωβρη ειχα προβλημα και εχω μιλησει τουλαχιστον 3 φορες με τον διευθυντη-καθηγητη φυσικης μου για το συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν αλλαξε κατι. Για μια εποχη εγραφε καποια πραγματα θεωριας στον πινακα αλλα μετα ελειπε 1-2 βδομαδες (ενας συγγενης του καθηγητη ειχε προβληματα υγειας και τελικα πεθανε), χασαμε πολλα μαθηματα και επειδη βιαζεται να βγαλει την υλη τρεχει τωρα...
Δεν εβλεπα ποιο ειναι το νοημα να καθομαι μαζι του 3 ωρες και πρακτικα να μην κανω τιποτα. Οι δυο ωρες επαναληψη που εκανα με την 2η καθηγητρια παρολο που αυτη ειναι καλη δεν με βοηθουσαν αρκετα. Δεν πηγαινε αλλο...
ο καθηγητης μου ειχε δημιουργησει πολλα κενα. εχουμε ενα βοηθημα που εχει μεσα γραμμενη την θεωρια και αυτος το μονο που εκανε ειναι να την κανει αναγνωση και μετα να λυνει τα λυμενα παραδειγματα.
μ**ακιες στο τετραγωνο δηλαδη. απο τον οκτωβρη ειχα προβλημα και εχω μιλησει τουλαχιστον 3 φορες με τον διευθυντη-καθηγητη φυσικης μου για το συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν αλλαξε κατι. Για μια εποχη εγραφε καποια πραγματα θεωριας στον πινακα αλλα μετα ελειπε 1-2 βδομαδες (ενας συγγενης του καθηγητη ειχε προβληματα υγειας και τελικα πεθανε), χασαμε πολλα μαθηματα και επειδη βιαζεται να βγαλει την υλη τρεχει τωρα...
Δεν εβλεπα ποιο ειναι το νοημα να καθομαι μαζι του 3 ωρες και πρακτικα να μην κανω τιποτα. Οι δυο ωρες επαναληψη που εκανα με την 2η καθηγητρια παρολο που αυτη ειναι καλη δεν με βοηθουσαν αρκετα. Δεν πηγαινε αλλο...
καλύτερα με τα ιδιαίτερα έτσι θα τα καταλαβαίνεις καλύτερα και δεν θα σου μείνουν καθόλου κενά στην ύλη!
:)
:)
Τωρα πως τα πηγαινεις; τα καταλαβαινεις;
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
ξεκινησα με επαναληψη στους μιγαδικους κ την αλλη βδομαδας θα ξεκινησουμε αναλυση. μεχρι στιγμης μια χαρα
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel