Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
19 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 19 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Φροντιστήρια
+9
Chihiro
Maria Colden
Darky
mariettoula
Marzaki Cullen
Nantia Hale_Biers
Nemesis of Love
Celest Volturi
SaveWaterDrinkBlood
13 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Φροντιστήρια
Γενικά το όλο πράγμα Βιολογία-Μαθηματικά-Χημεία-Φυσική δεν το έχω καθόλου, αλλά θα προσπαθήσω να προσέχω περισσότερο στην τάξη... :study:
Darky- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 243
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Τόπος : Εκεί που βρίσκονται τα όνειρά μου...
βιολογια γ γυμνασιου την εχω ολη σε σημειωσεις αν ενδιαφερεσαι. την λατρευα. φετος κανω βεβαια φροντιστηριο αλλα ειναι για την κατευθυνση της τριτης λυκειου.
Και βέβαια ενδιαφέρομαι! Αλλά τι θα κάνουμε? Πώς θα μπορέσω να διαβάσω από τις σημειώσεις σου???
Darky- Fan
Αν μπορείς! Θα ήταν πολύ χρήσιμες...
Darky- Fan
πες μου ομως σε ποιο μαθημα και κεφάλαιο είστε για να σου δωσα αρχικα αυτα. ειναι ολοκληρο φυλλαδιο. (μας τα εγραφε η καθηγητρια στον πινακα και στο τελος της χρονιας επιασα και τα καθαροέγραψα ολα και τα εβγαλα φωτοτυπια.)
Είμαστε στο κεφάλαιο 5.4, 5.5 και 5.6(μας τα έκανε όλα μαζί )
Darky- Fan
5.4 :Κυτταρική διαίρεση
5.5 :Κληρονομικότητα
5.6 :Μεταλλάξεις
5.5 :Κληρονομικότητα
5.6 :Μεταλλάξεις
Darky- Fan
Δευτέρα!
Darky- Fan
Ευχαριστώ πολύ! : :respect: : :wiiii:
Darky- Fan
λοιπόν κάνω στα αγγλικά και οι καθηγητές οι πολύ καλοί.με τους περισσότερους μαθητές έχω αρκςτά καλές σχέσεις
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
σε τετοια φροντιστηρια (που ειναι για γλωσσες) ειναι σημαντικο οι μαθητές να εχουν ενα καλο επιπεδο και να συναγωνιζονται μεταξύ τους. εγω ετσι πέρασα.....
ναι είναι πολύ σημαντικό ...εγώ όταν άλλαξα φροντιστήριο αγγλικών πριν 2-3 χρόνια οι συμμαθητές μου ήταν σε πολύ κακό επίπεδο με αποτέλεσμα να μην γίνετε μάθημα διότι δεν καταλάβαιναν τίποτα και να κάνουμε συνεχώς τα ίδια για να τα καταλάβουν ...για αυτό την επόμενη χρονιά ξανά άλλαξα και ευτυχώς το φροντιστήριο που πήγα ήταν πάρα πολύ καλό οι συμμαθητές μου ήταν σε καλό επίπεδο και η καθηγήτρια μου ήταν πάρα πολύ καλή και μου κάλυψε τα κενά που μου είχαν δημιουργηθεί τον προηγούμενο χρόνο ...
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
οι συμμαθητές μου είναι αρκετά καλοί μιας και οι περισσότεροι πηγαίνουν τουλάχιστον 3η γυμνασίου και είναι όλοι πολύ καλοί και με υγιή εγωισμό
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
Εγώ εφόσον πάω Θεωρητική κατ. κάνω Αρχαία (γνωστό 1 ώρα. άγνωστο 1 ώρα), Λατινικά(1 ώρα) και Έκθεσή (2 ώρες). ΄Άρα συνολικά 5 ωρίτσες μόνο, όμως είμαι μόνη μου στα μαθήματα κατ και η καθηγήτρια μου, δίνει όλη τη προσοχή της πάνω μου, οπότε δεν έχω πρόβλημα. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι, ότι φέτος δεν χρειαζόμουν να πάω σε φροντιστήριο. Η καθηγητές της κατεύθυνσης είναι πολύ καλοί και ειδικά αυτή που μας κάνει Λατινικά, τα αναλύει όλα και έτσι τώρα το ψιλομετάνιωσα που πήγα, αλλά δεν βαριέσαι! Πήρα τις βάσεις για του χρόνου, που θα χρειαστώ 100% φροντ. :Ρ
georgia_15 έγραψε:Εγώ εφόσον πάω Θεωρητική κατ. κάνω Αρχαία (γνωστό 1 ώρα. άγνωστο 1 ώρα), Λατινικά(1 ώρα) και Έκθεσή (2 ώρες). ΄Άρα συνολικά 5 ωρίτσες μόνο, όμως είμαι μόνη μου στα μαθήματα κατ και η καθηγήτρια μου, δίνει όλη τη προσοχή της πάνω μου, οπότε δεν έχω πρόβλημα. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι, ότι φέτος δεν χρειαζόμουν να πάω σε φροντιστήριο. Η καθηγητές της κατεύθυνσης είναι πολύ καλοί και ειδικά αυτή που μας κάνει Λατινικά, τα αναλύει όλα και έτσι τώρα το ψιλομετάνιωσα που πήγα, αλλά δεν βαριέσαι! Πήρα τις βάσεις για του χρόνου, που θα χρειαστώ 100% φροντ. :Ρ
ναι ..είναι πολύ καλό αν είσαι μόνη σου ,διότι όπως είπες και εσύ δίνει όλη την προσοχή της πάνω σου ...εγώ στα αρχαία κάνω μαζί με ακόμα μία κοπελίτσα οπότε δεν είμαστε και πολλά άτομα ...και εμάς φέτος οι καθηγήτριες των αρχαίων και της γλώσσας είναι πάρα πολύ καλές και δεν θα είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα αν δεν πήγαινα φροντιστήριο αλλά τώρα πια άρχισα ...βέβαια του χρόνου που δεν θα πάω θεωρητική θα τα σταματήσω αλλά δεν πειράζει ... : :=/: :
βασικα νομιζω οτι σου φαινεται αυτο. οτι δεν χρειαζεσαι φροντ. αυτα που σας λενε οι καθηγητες τα εχεις ξανακουσει ή τα ξανακους. Ακομα και αν τους καταλαβαινεις... μια δευτερη φορα να τα ακουσεις ειναι... πολυτελεια που στις μερες μας δεν εχουν ολοι. Στο φροντ κανεις περισσοτερη δουλεια. Δουλεια που για να μην γελιομαστε μεταξυ μας, μονη σου δεν θα εκανες.
Το ιδιο ισχυει και για μενα. Με εξαιρεση εναν -κυριως- καθηγητη ολοι οι υπολοιποι του σχολειου ειναι παρα πολυ καλοι. Αν εκανα οτι μου λεγανε και διαβαζα οσο μου λεγανε δεν θα ειχα προβλημα. Το θεμα ειναι οτι ειναι αδυνατον να το κανεις αυτο. Μια μερα θα εισαι κουρασμενος, μια θα βαριεσαι. Ενω στο φροντιστηριο σε πιεζουν περισσοτερο. Τεστ, ερωτησεις, ασκησεις, διαγωνισματα, ενημερωσεις γονεων. Δεν σε αφηνουν απο τα ματια τους.
Το ιδιο ισχυει και για μενα. Με εξαιρεση εναν -κυριως- καθηγητη ολοι οι υπολοιποι του σχολειου ειναι παρα πολυ καλοι. Αν εκανα οτι μου λεγανε και διαβαζα οσο μου λεγανε δεν θα ειχα προβλημα. Το θεμα ειναι οτι ειναι αδυνατον να το κανεις αυτο. Μια μερα θα εισαι κουρασμενος, μια θα βαριεσαι. Ενω στο φροντιστηριο σε πιεζουν περισσοτερο. Τεστ, ερωτησεις, ασκησεις, διαγωνισματα, ενημερωσεις γονεων. Δεν σε αφηνουν απο τα ματια τους.
Έχεις δίκιο! Και εγώ για να λέμε και την αλήθεια δεν είμαι από τα άτομα που θα στρωθούν στο διάβασμα με τις ώρες! Οκ όταν διαβάζω, διαβάζω καλά, όμως τις περισσότερες φορές βαριέμαι :Ρ
Lizzy Cullen έγραψε:βασικα νομιζω οτι σου φαινεται αυτο. οτι δεν χρειαζεσαι φροντ. αυτα που σας λενε οι καθηγητες τα εχεις ξανακουσει ή τα ξανακους. Ακομα και αν τους καταλαβαινεις... μια δευτερη φορα να τα ακουσεις ειναι... πολυτελεια που στις μερες μας δεν εχουν ολοι. Στο φροντ κανεις περισσοτερη δουλεια. Δουλεια που για να μην γελιομαστε μεταξυ μας, μονη σου δεν θα εκανες.
ναι ..έχεις δίκαιο σε αυτό ....και εμάς στο σχολείο πχ στα αρχαία μας έχει βάλει τώρα τελευταία να μάθουμε τους συνδέσμους ..αν δεν πήγαινα φροντιστήριο δεν θα τους μάθαινα αλλά επειδή μας τους είχε βάλει και στο φροντιστήριο αναγκάστηκα να τους μάθω ... : :=/: :
Και εμεις στο ενα φροντιστιριο τελικα ξεκινισαμε συμμερα
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel