Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
204 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 204 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Back To School!
+16
damianos
WiLd RoSe
elena98
stavroylaki
mariettoula
Jimmy Cullen...
Tania_Re
κατερινα καλεν
Arg Winchester
Marzaki Cullen
Nantia Hale_Biers
Nemesis of Love
teamedward96
Rosemarie Hathaway
Celest Volturi
SaveWaterDrinkBlood
20 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 11
Σελίδα 5 από 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Jimmy Cullen...- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)
Απ: Back To School!
τα γερμανικα δεν ειναι μαθημα επιλογης? οπςω τα πολυμεσε/δικτυα ή το ΑΟΘ??
και η βιολογια αν δεν κανω λαθος δυο ωρες δεν ειναι?
και η βιολογια αν δεν κανω λαθος δυο ωρες δεν ειναι?
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
ναι αλλα μας το εβαλαν γενικης τον λογο δεν το ξερω καν!!
ειχαμε κανει χαμο αλλα δεν μας ακουνε
ελπιζω να αλαξει αν και δεν το βλεπω : :=/: :
ειχαμε κανει χαμο αλλα δεν μας ακουνε
ελπιζω να αλαξει αν και δεν το βλεπω : :=/: :
δηλαδη κανετε γερμανικα/γαλλικα σαν μαθημα γενικης και εχετε αλλο μαθημα επιλογης?
μετα ας μου εξηγησει καποιος τα περι επιλογης και γενικης pleaseee......
για ποια ταξη θελεις να μαθεις δευτερα ή τριτη λυκειου?
μμμμ....και τις δυο?
ευχαριστως να στις εξηγησω αλλα εσυ εισαι με το νεο συστημα το οποιο δεν ξερω πως θα δουλευει. θελεις να σου εξηγησω το παλιο?
αχα....
θα σου εξηγησω το παλιο
β λυκειου:
τρεις κατευθυνσεις: θετικη, τεχνολογικη και θεωρητικη
καθε κατευθυνση εχει 3 μαθηματα κατευθυνσης
η τεχνολογικη εχει: μαθηματικα, φυσικη, και τεχνολογια επικοινωνιων.
η θετικη: μαθηματικα, φυσικη, χημεια
η θεωρητικη: λατινικα, αρχαια(αγνωστο και γνωστο) και φιλοσοφια.
ασχετα με αυτα τα μαθηματα εχεις και τα μαθηματα γενικης που παρακολουθουν ολοι. τετοια μαθηματα ειναι τα μαθηματικα γενικης, το δικαιο, τα θρησκευτικα κ.τ.λ
εκτος απο αυτα πρεπει να διαλεξεις και ενα μαθημα επιλογης. αναλογα το σχολειο στο οποιο εισαι μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε: ψυχολογια, πληροφορικη δευτερη γλωσσα σχεδιο ελευθερο και γραμμικο.
τριτη λυκειου:
οι κατευθυνσεις παραμενουν οι τρεις απο την απο την δευτερα τα μαθηματα κατευθυνσης ομως αλλαζουν:
τεχνολογικη: μαθηματικα, φυσικη, προγραμματισμος και αρχες οικονομικης διοικησης επιχειρησεων
θετικη: μαθηματικα, φυσικη, χημεια, βιολογια
θεωρητικη: αρχαια(γνωστο και αγνωστο), λατινικα, ιστορια και κειμενα.
εκτος απο αυτα τα μαθηματα υπαρχουν παλι τα μαθηματα γενικης που ολοι αναγκαστικα πατακολουθουν.
υπαρχει ενα μαθημα επιλογης που θα δωσεις για πανελληνιες. αν θελεις να περασεις σε σχολη πεμπτου πεδιου πρεπει να παρεις μαθημα επιλογης αρχες οικονομικης θεωριας και να δωσεις και εβδομο μαθημα στις πανελληνιες μαθηματικα γενικης επιπλεον(οπως εγω), μπορεις να δωσεις σχεδιο ενω οι περσσοτεροι δινουν βιολογια γενικης γιατι ειναι πολυ ευκολη. επειδη ομως η βιολογια ειναι μαθημα γενικης για μαθημα επιλογης πρεπει να επιλεξουν καποιο αλλο μαθημα που θα δωσουν ενδοσχολικα και εκει συνηθως επιλεγουν πολυμεσα/δικτυα και πληροφορικη.
αυτααααααααα ελπιζω να καταλαβες κατι
β λυκειου:
τρεις κατευθυνσεις: θετικη, τεχνολογικη και θεωρητικη
καθε κατευθυνση εχει 3 μαθηματα κατευθυνσης
η τεχνολογικη εχει: μαθηματικα, φυσικη, και τεχνολογια επικοινωνιων.
η θετικη: μαθηματικα, φυσικη, χημεια
η θεωρητικη: λατινικα, αρχαια(αγνωστο και γνωστο) και φιλοσοφια.
ασχετα με αυτα τα μαθηματα εχεις και τα μαθηματα γενικης που παρακολουθουν ολοι. τετοια μαθηματα ειναι τα μαθηματικα γενικης, το δικαιο, τα θρησκευτικα κ.τ.λ
εκτος απο αυτα πρεπει να διαλεξεις και ενα μαθημα επιλογης. αναλογα το σχολειο στο οποιο εισαι μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε: ψυχολογια, πληροφορικη δευτερη γλωσσα σχεδιο ελευθερο και γραμμικο.
τριτη λυκειου:
οι κατευθυνσεις παραμενουν οι τρεις απο την απο την δευτερα τα μαθηματα κατευθυνσης ομως αλλαζουν:
τεχνολογικη: μαθηματικα, φυσικη, προγραμματισμος και αρχες οικονομικης διοικησης επιχειρησεων
θετικη: μαθηματικα, φυσικη, χημεια, βιολογια
θεωρητικη: αρχαια(γνωστο και αγνωστο), λατινικα, ιστορια και κειμενα.
εκτος απο αυτα τα μαθηματα υπαρχουν παλι τα μαθηματα γενικης που ολοι αναγκαστικα πατακολουθουν.
υπαρχει ενα μαθημα επιλογης που θα δωσεις για πανελληνιες. αν θελεις να περασεις σε σχολη πεμπτου πεδιου πρεπει να παρεις μαθημα επιλογης αρχες οικονομικης θεωριας και να δωσεις και εβδομο μαθημα στις πανελληνιες μαθηματικα γενικης επιπλεον(οπως εγω), μπορεις να δωσεις σχεδιο ενω οι περσσοτεροι δινουν βιολογια γενικης γιατι ειναι πολυ ευκολη. επειδη ομως η βιολογια ειναι μαθημα γενικης για μαθημα επιλογης πρεπει να επιλεξουν καποιο αλλο μαθημα που θα δωσουν ενδοσχολικα και εκει συνηθως επιλεγουν πολυμεσα/δικτυα και πληροφορικη.
αυτααααααααα ελπιζω να καταλαβες κατι
ευχαριστω!!!!!!......
ναι.....ολα τα καταλαβα....εκτος απο την τελευταια παραγραφο...
ναι.....ολα τα καταλαβα....εκτος απο την τελευταια παραγραφο...
Η αληθεια ειναι οτι το μαθημα επιλογης ειναι δυσκολο αν δεν εισαι ηδη λυκειο για να καταλαβεις τι ειναι.
αν δεν ξερει το παιδακι τι ειναι τα παιδια πώς πας εσυ να του εξηγησεις το μαθημα επιλογης πανελληνιων.
εμας δεν μας εχουν ολα τα μαθηματα επιλογης. εγω δηλαδη θα ηθελα να κανω φετος γαλλικα αλλα γινονται μονο 5 τμηματα. 1 βιολογια, 2 σχεδιο, 1 πληροφορικης, 1 γερμανικων. Εμενα τα γερμανικα δεν μ αρεσουν, αν πας σχεδιο δινεις 30 ευρω στα υλικα που θα χρειαστεις και αν επαιρνα πληροφορικη δεν θα μπορουσα να την παρω του χρονου. Οποτε πηρα βιολογια (που μ αρεσει κιολας) για να παρω του χρονου πληροφορικη που δεν θα χρειαστει να το δωσω και στις ενδοσχολικες.
Σημερα εγραψα το πρωτο διαγωνισμα της Β Λυκειου. Νταξει, δυσκολο δεν το λες αλλα δεν ηταν και ευκολο.
εμας δεν μας εχουν ολα τα μαθηματα επιλογης. εγω δηλαδη θα ηθελα να κανω φετος γαλλικα αλλα γινονται μονο 5 τμηματα. 1 βιολογια, 2 σχεδιο, 1 πληροφορικης, 1 γερμανικων. Εμενα τα γερμανικα δεν μ αρεσουν, αν πας σχεδιο δινεις 30 ευρω στα υλικα που θα χρειαστεις και αν επαιρνα πληροφορικη δεν θα μπορουσα να την παρω του χρονου. Οποτε πηρα βιολογια (που μ αρεσει κιολας) για να παρω του χρονου πληροφορικη που δεν θα χρειαστει να το δωσω και στις ενδοσχολικες.
Σημερα εγραψα το πρωτο διαγωνισμα της Β Λυκειου. Νταξει, δυσκολο δεν το λες αλλα δεν ηταν και ευκολο.
δεν καταλαβα την πρωτη προταση σου
περσι ειχα παρει γερμανικα γαλλικα και δεν δημιουργηθηκε τμημα? περσι ειχαμε δυο τμηματα γαλλικων
περσι ειχα παρει γερμανικα γαλλικα και δεν δημιουργηθηκε τμημα? περσι ειχαμε δυο τμηματα γαλλικων
πεδια**
ηθελα να γραψω οτι και καλα δεν ξερει για ποιο λογο να επιλεξεις μαθημα επιλογης, τεσπα....
ναι..... εμας στην ροδο μας εχουν μεγαλωσει με την νοοτροπια οτι "για να βρεις δουλεια πρεπει να ξερεις γερμανικα" και ετσι οι περισσοτεροι καποια στιγμη της μαθητικης τους ζωης εκαναν για λιγο γερμανικα οποτε τα προτιμουν. Δεν σημαινει οτι συμφωνω με την νοοτροπια. Αν ηταν ετσι θα επρεπε στα σχολεια του νησιου να εχει υποχρεωτικο μαθημα τα ρωσικα....
ηθελα να γραψω οτι και καλα δεν ξερει για ποιο λογο να επιλεξεις μαθημα επιλογης, τεσπα....
ναι..... εμας στην ροδο μας εχουν μεγαλωσει με την νοοτροπια οτι "για να βρεις δουλεια πρεπει να ξερεις γερμανικα" και ετσι οι περισσοτεροι καποια στιγμη της μαθητικης τους ζωης εκαναν για λιγο γερμανικα οποτε τα προτιμουν. Δεν σημαινει οτι συμφωνω με την νοοτροπια. Αν ηταν ετσι θα επρεπε στα σχολεια του νησιου να εχει υποχρεωτικο μαθημα τα ρωσικα....
εκανα ολοι λιγο πολυ γερμανικα?? εμεις εδω τα εχουμε λιγο σαν απαξιωση. το 75% της ταξηας εχει κανει γαλλικα.
τωρα που ειπες οτι ηθελες να γραψεις πεδια καταλαβα τι ηθελες να πεις
τωρα που ειπες οτι ηθελες να γραψεις πεδια καταλαβα τι ηθελες να πεις
παει σχεδον και αυτο το καλοκαιρι . καιρος για μερικους να επιστρεψουν στα θρανια... ποιος ανυπομονει και ποιος το απευχεται?
εγώ ούτε ανυπομονώ αλλά ούτε το απεύχομαι κιόλας ...καιρός είναι πια να αρχίσουν... : :=/: :
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Εγω δεν θελω να αρχισοοοοουυυυν
Δεν θα αντεξω αλλη μια χρονια μονη μου στο θρανιο..Αν ειναι να ειμαι στο Γ3 μετα χαρας να αρχισουν....
Τεσπα σοβαρα παλιοτερα τετοιες μερες ηθελαν να ξεκινησουν τα σχολεια... Αλλα αυτο το καλοκαιρι δεν ηθελα ποτε να τελειωσει
Δεν θα αντεξω αλλη μια χρονια μονη μου στο θρανιο..Αν ειναι να ειμαι στο Γ3 μετα χαρας να αρχισουν....
Τεσπα σοβαρα παλιοτερα τετοιες μερες ηθελαν να ξεκινησουν τα σχολεια... Αλλα αυτο το καλοκαιρι δεν ηθελα ποτε να τελειωσει
Από την μία θέλω να αρχίσουν γιανα δω όλη την παλιοπαρέα αλλά από την άλλη δεν θέλω γιατί μου αρέσει το καλοκαίρι!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
γιατι μονη σου στο θρανιο??? σε αλλαξαν ταξη???
με την παρεα σου δεν βγαινατε τωρα το καλοκαιρι?
Αν λες για εμένα, μόνο με τα παιδιά του καλοκαιριού έβγαινα και τώρα αυτά γύρισαν αθήνα!!! Η τρελοπαρέα πάνε ο ένας διακοπές εδώ ο ΄σλλος εκεί ο άλλος πάρα πέρα και δεν τους βλέπω!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
Celest Volturi έγραψε:γιατι μονη σου στο θρανιο??? σε αλλαξαν ταξη???
Ναι... Περυσι πχ μια ολοκληρη χρονια σε αλλη ταξη μονη μου... Και το χειροτερο?? Στην ιδια ταξη με την πρωην φιλη μου και σημερινη εχθρο μου ...
Και επειδη θα εχουμε παλι αυτον τον **************** διευθυντη θα μας κρατησει τις ταξεις ιδιες μαλλον...
Να σου πω πως μενουν στην Βεροια που ειναι λιγοτερο απο ενα χιλιομετρο απο το χωριο μου και τις εχω δει περιπου 6 με 7 φορες θα με πιστεψεις???
Μονο ενα 6ημερο που με φιλοξενησε η φιλη μου στο χωριο της ηταν το "πολυ" απο κει και περα τπτ... Καποιες δεν της ειδα καν ολο το καλοκαιρι
Σελίδα 5 από 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Σελίδα 5 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel