Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
18 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 18 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Back To School!
+16
damianos
WiLd RoSe
elena98
stavroylaki
mariettoula
Jimmy Cullen...
Tania_Re
κατερινα καλεν
Arg Winchester
Marzaki Cullen
Nantia Hale_Biers
Nemesis of Love
teamedward96
Rosemarie Hathaway
Celest Volturi
SaveWaterDrinkBlood
20 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 11
Σελίδα 2 από 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Απ: Back To School!
αθηνα με την καμια. δεν μ αρεσει. δεν θελω να μπλεξω με τοσο μεγαλη πολη. θεσαλοννικη παει και ερχεται. απλως δεν μ αρεσει που οι φοιτητες της ροδου εχουν κανει συλλογο και πανε πολλοι για γκομενικα και τετοια. δεν θελω να επηρρεαστω απο τους αλλους και να καταντησω αντι να πηγαινω στο πανειστημιο να πηγαινω για καφε.
η κρητη απο την αλλη ειναι νησι κοντα στην ροδο, το ηρακλειο και τα χανια ειναι μεγαλες πολεις και εχει την ειδικοτητα που θελω. Οποτε το βρισκω ιδανικο.
Βασικα νομιζω οτι ψιλοβγηκαμε εκτος θεματος....
η κρητη απο την αλλη ειναι νησι κοντα στην ροδο, το ηρακλειο και τα χανια ειναι μεγαλες πολεις και εχει την ειδικοτητα που θελω. Οποτε το βρισκω ιδανικο.
Βασικα νομιζω οτι ψιλοβγηκαμε εκτος θεματος....
Εγώ Αθήνα θα δηλώσω αν και δεν τρελένομαι για αθήνα..Αλλά είναι ο αδερφός μου εκεί και δεν θέλω να βάζω τους γονείς μου να πληρώνουν δύο ενοίκια..Με βολεύει κιόλας γιατί έχει τη σχολή που θέλω και έχει και άλλες πολλές σχολές...
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
ααα
λοιπον εγω, β λυκειου θετικη πηρα 19 βιβλια. η θεωρητικη και η τεχνολογικη παιρνουν απο 18. Πηρε ολη η Β βιβλια απλώς μερικά ατομα απο το 4ο τμημα δεν πηρα 2-3.
λοιπον εγω, β λυκειου θετικη πηρα 19 βιβλια. η θεωρητικη και η τεχνολογικη παιρνουν απο 18. Πηρε ολη η Β βιβλια απλώς μερικά ατομα απο το 4ο τμημα δεν πηρα 2-3.
Εχετε 4 τμήματα? :wow: Και πήρατε βιβλία??
Εμείς ακόμα...Μας είπε η φιλόλογος μας ότι έχει έρθει η λογοτεχνία..ίσως πάρουμε μερικα αύριο δεν ξέρω..Να ρωτήσω..οικονομία έχουμε στη δευτέρα λυκείου?
Εγώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξω τελικά την πληροφορική και να βάλω αστρονομία..θα δω...
Εμείς ακόμα...Μας είπε η φιλόλογος μας ότι έχει έρθει η λογοτεχνία..ίσως πάρουμε μερικα αύριο δεν ξέρω..Να ρωτήσω..οικονομία έχουμε στη δευτέρα λυκείου?
Εγώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξω τελικά την πληροφορική και να βάλω αστρονομία..θα δω...
Γεια σας! Καλη αρχη!
Εγω ειμαι θεωριτικη με επιλογη αστρονομια.
Δεν εχουμε ουτε ενα βιβλιο στο σχολειο... μας λεγανε οι καθηγητες για το ψηφιακο σχολειο του Υπ.Παιδειας...
Καθομαι αριστερη σειρα(παραθυρο), 4ο θρανειο με τν κολλητο μ.
Στον αγιασμο πηγα με τζιν.. ολες σχεδον τζιν φορουσαν(εκτος απο μερικες)
Και εχω να πω οτι σημερα δεν μπορουσα να ξυπνησω με τν καμια! 3 ξυπνιτιρια ειχα βαλει...Τελικα η κολλητη μ μ ερι3ε ενα ποτηρι νερο στο προσωπο :/
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!
Εγω ειμαι θεωριτικη με επιλογη αστρονομια.
Δεν εχουμε ουτε ενα βιβλιο στο σχολειο... μας λεγανε οι καθηγητες για το ψηφιακο σχολειο του Υπ.Παιδειας...
Καθομαι αριστερη σειρα(παραθυρο), 4ο θρανειο με τν κολλητο μ.
Στον αγιασμο πηγα με τζιν.. ολες σχεδον τζιν φορουσαν(εκτος απο μερικες)
Και εχω να πω οτι σημερα δεν μπορουσα να ξυπνησω με τν καμια! 3 ξυπνιτιρια ειχα βαλει...Τελικα η κολλητη μ μ ερι3ε ενα ποτηρι νερο στο προσωπο :/
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
εμεις παλι δεν πειραμε βιβλια καθολου!
ειπαν μαλιστα οτι της Θετικης κατευθηνσης που ηρθαν μερικα θα τα ριξουν σε κληρο για το ποιοι θα παρουν
αν ειναι δυνατον!
και μετα αμα παω και τους βαλω φωτια εκει στο ΥΠ.Παιδειας θα βγω βανδαλη
ειπαν μαλιστα οτι της Θετικης κατευθηνσης που ηρθαν μερικα θα τα ριξουν σε κληρο για το ποιοι θα παρουν
αν ειναι δυνατον!
και μετα αμα παω και τους βαλω φωτια εκει στο ΥΠ.Παιδειας θα βγω βανδαλη
Τι ανευθυνότητα Θέε μου!!
niii ειμαστε γυρω στα 450 παιδια. τεσπα το δικο μας σχολειο πηγε σε αποθηκη (ή κατι τετοιο) και τα βρηκε. το "επομενο" σχολειο μετα απο μας δεν εχει και τα παιδια σκεφτονται για καταληψη. αλλα ρε παιδια, ειναι και η εκδρομη μας στην μεση....
α και.......
να σου πω, τα παρακάτω ειναι της γενικης της Β
Και κάτι αλλο.... ξεκινησατε κανονικά μαθημα?
α και.......
να σου πω, τα παρακάτω ειναι της γενικης της Β
- Σπόιλερ:
- Αλγεβρα
Γεωμετρια (το ιδιο με περσι)
Πολιτικη και Δικαιο
Ιστορία του Μεσαιωνικού και του Νεότερου κόσμου
Φυσική
Εκφραση Εκθεση
Χημεια
Βιολογία
Σοφοκλέους Τραγουδιαι Αντιγόνη - Φιλοκτητης
Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
Σοφοκλέους Τραγούδιαι Οιδιπους Τυραννος - Διας (ιδεα δεν εχω τι ειναι....)
Και κάτι αλλο.... ξεκινησατε κανονικά μαθημα?
Εμεις δεν εχου με ξεκινησει.. Ασε, αλλαξε ο λυκειαχης και αυτος π ειχαμε και μς ηξερε(γτ εμεις καναμε ολες τσ δουλεις:Ρ) εγινε απλος καθηγητης.. και ηερθε μια στριγγλα στη θεση τ... :(
Αντε τωρα να τν μαθουμε, να μας μαθει.. θα τς κανουμε τν ζωη κολαση(γτ τα τριτακια φετος ειναι... αστα να πανε)
Και εμεις σκεφτομαστε να κανουμε καταληψη. Αυριο θα γινει ψιφοφορια..
Αντε τωρα να τν μαθουμε, να μας μαθει.. θα τς κανουμε τν ζωη κολαση(γτ τα τριτακια φετος ειναι... αστα να πανε)
Και εμεις σκεφτομαστε να κανουμε καταληψη. Αυριο θα γινει ψιφοφορια..
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
Οχι μιλούσαμε την πιο πολύ ώρα..Μας έλεγαν τι θα κάνουμε και διάφορα τέτοια..εσείς?
Εμείς για διευθυντή ήρθε αυτός που μας έκανε στην τρίτη γυμνασίου γυμναστική!
Εμείς για διευθυντή ήρθε αυτός που μας έκανε στην τρίτη γυμνασίου γυμναστική!
εμεις ευτυχως εχουμε την ιδια διευθυντρια. η οποια και αυτη ειναι πιστη στις δικες της παραδοσεις. καθε χρονο τις πρωτες 2-3 μερες ειναι "κακια" και αυστηρη και μετα γινεται χαλι να την πατησουν οι μαθητες. μας αγαπαει πολυ και μας ξερει ολους με τα μικρα εκτος της πρωτης βεβαια που ειναι καινουριοι.
τεσπα, και τι σας ελεγαν χριστινα?
ΥΓ. Αν κανετε καταληψη το πιο πιθανον ειναι να μην πατε εκδρομη. Οποτε σκεφτειτε το σοβαρα και οχι στο πισω μερος του μυαλου σας "θα χασουμε μαθημα, θα κατασκηνωσουμε στο σχολειο, θα περάσουμε καλα"
τεσπα, και τι σας ελεγαν χριστινα?
ΥΓ. Αν κανετε καταληψη το πιο πιθανον ειναι να μην πατε εκδρομη. Οποτε σκεφτειτε το σοβαρα και οχι στο πισω μερος του μυαλου σας "θα χασουμε μαθημα, θα κατασκηνωσουμε στο σχολειο, θα περάσουμε καλα"
Εμείς δεν έχουμε πει τίποτα για κατάληψη ακόμα ευτυχως!!
Δεν θυμάμαι. τι μας έλεγαν..
Για τις κατευθύνσεις, τα βιβλία που έχουν έρθει ελάχιστα, για τα μαθήματα επιλογής, μας είπαν για την πρώτη που δεν έχουν μάθημα επιλογής αλλά αυτο με τα πρότζεκτ...Δεν θυμάμαι τι άλλο..
Δεν θυμάμαι. τι μας έλεγαν..
Για τις κατευθύνσεις, τα βιβλία που έχουν έρθει ελάχιστα, για τα μαθήματα επιλογής, μας είπαν για την πρώτη που δεν έχουν μάθημα επιλογής αλλά αυτο με τα πρότζεκτ...Δεν θυμάμαι τι άλλο..
Η Ναντια μάλλον..Εγώ 4ωρο!
Ααα για τις άλλες εβδομάδες εγώ δεν ξέρω..δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν την παρασκευή κανουμε 6ωρο..το λύκειο μας τα κάνει όλα πολύ γρήγορα, μην πω τίποτα... :shimy:
Εμείς δεν έχουμε βιβλία και ούτε μας κόβω να παίρνουμε...
Έγινε της τρελής πρώτη μέρα μες στην τάξη.. Αφού μια καινούρια κοπέλα που ήρθε τρόμαξε η καημένη...
Εγώ ανησυχώ μόνο για τους καθηγητές που θα χουμε στην κατεύθυνση...
Υ.Γ. Μαρίνα, ο Οιδίπους Τύραννος είναι αν τελειώσεις την Αντιγόνη...
Έγινε της τρελής πρώτη μέρα μες στην τάξη.. Αφού μια καινούρια κοπέλα που ήρθε τρόμαξε η καημένη...
Εγώ ανησυχώ μόνο για τους καθηγητές που θα χουμε στην κατεύθυνση...
Υ.Γ. Μαρίνα, ο Οιδίπους Τύραννος είναι αν τελειώσεις την Αντιγόνη...
ουτε εμεις εχουεμ βιβλια αλλα μας ειπαν θα μας δωσουν cd που θα εχει μεσα τα βιβλια (ακου μαλακιες που σκεφτηκαν)
σημερα ειχαμε τετραωρο και αυριο πενταωρο και σημετα ειχαμε δυωρο κατευθυνση και μας εκαναν μαθημα οι ατιμοι!!!1 και μας εβαλαν και ασκησεις για αυριο τις οποιες δεν εκανα γιατι βαριεμαι να λυσω μιγαδικους τωρα
σημερα ειχαμε τετραωρο και αυριο πενταωρο και σημετα ειχαμε δυωρο κατευθυνση και μας εκαναν μαθημα οι ατιμοι!!!1 και μας εβαλαν και ασκησεις για αυριο τις οποιες δεν εκανα γιατι βαριεμαι να λυσω μιγαδικους τωρα
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Τουλάχιστον τώρα δεν θα λέτε μου έφαγε ο σκύλος την εργασία αλλά κόλλησε ο υπολογιστής ιο και δεν ανοίγει με τίποτα......Ε...και μέχρι να έρθει και ο τεχνικός να το δει θα πάρει κανένα δίμηνο χαχαχαχαχαχαχα
Arg Winchester- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Τόπος : Salonica
χαχαχαχα
α και για τα cd, μια που το ανεφερες.... εμαθα οτι την "δουλεια" αυτην (εγγρφη και αποστολη cd) την ανελαβε ο αντρας της υπουργου. Καταλάβατε τωρα γιατι δεν εχουμε βιβλια???
α και για τα cd, μια που το ανεφερες.... εμαθα οτι την "δουλεια" αυτην (εγγρφη και αποστολη cd) την ανελαβε ο αντρας της υπουργου. Καταλάβατε τωρα γιατι δεν εχουμε βιβλια???
Χεχε!
Εμείς σήμερα κάναμε λίγο μάθημα στη μία απο τις τέσσερις ώρες..μας έιπε κάποια πράγματα για την περίληψη και κάνεμε περίληψη μια παραγραφο που μας είπε..χαλαρά πραγματα..
Και την τελευταία ώρα που είχαμε πληροφορικη μας χώρισε σε ομάδες και μας είπε να γράψουμε 10 θετικά και τα αρνητικά του facebook!
Αλλά γενικά σήμερα δεν περνούσε καθόλου η μέρα..πολύ χάλια..
Εμείς σήμερα κάναμε λίγο μάθημα στη μία απο τις τέσσερις ώρες..μας έιπε κάποια πράγματα για την περίληψη και κάνεμε περίληψη μια παραγραφο που μας είπε..χαλαρά πραγματα..
Και την τελευταία ώρα που είχαμε πληροφορικη μας χώρισε σε ομάδες και μας είπε να γράψουμε 10 θετικά και τα αρνητικά του facebook!
εμας δεν μας εχουν βαλει καθολου μαθηματα!ολοι οι καθηγητες που εχω ειναι καινουριοι και δεν μας ξερουν.αρα χαλαρα.κανουμε και 5ωρα!!!
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Tina Cullen έγραψε:Χεχε!
εχω τετοια εργασια αν την θες!!! σε power point. αν θες απλως τα στοιχεια, γραψτα και δωστα του
Για το facebook? Οχι εντάξει το κάναμε στο σχολείο! Αν και γράψαμε μόνο 5!
Σελίδα 2 από 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Σελίδα 2 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl