Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
22 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 22 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Back To School!
+16
damianos
WiLd RoSe
elena98
stavroylaki
mariettoula
Jimmy Cullen...
Tania_Re
κατερινα καλεν
Arg Winchester
Marzaki Cullen
Nantia Hale_Biers
Nemesis of Love
teamedward96
Rosemarie Hathaway
Celest Volturi
SaveWaterDrinkBlood
20 απαντήσεις
Σελίδα 10 από 11
Σελίδα 10 από 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Απ: Back To School!
εμεις παλι σημερα ψηφισαμε για 15 μελες τις 3 τελευταιες ωρες
εγω βεβαια με τοπου πηρα το ψηφοδελτιο ουτε καν διαβασα τα ονοματα τραβηξα ενα Χ στην σελιδα και το εριξα
σιγα μην ψηφισω τα βλαμμενα του σχολειου μου!
εγω βεβαια με τοπου πηρα το ψηφοδελτιο ουτε καν διαβασα τα ονοματα τραβηξα ενα Χ στην σελιδα και το εριξα
σιγα μην ψηφισω τα βλαμμενα του σχολειου μου!
εγω θα δω ποιοι ειναι και αναλογως θα ψηφισω..... οταν γινουν πια εκλογες. ειναι καποιοι που ενδιαφερονται και ασχολουνται πραγματικα.
Εγω φετος στεναχωρηθηκα πάρα πολύ.. βγήκαμε ισοψηφία εγω και μια απτις μεγαλύτερες σκυλες ever.. Τελος πάντων βγαινουμε 14 και 14 ψηφους..ε ξανακανουμε και αυτη βγαινει για 2 ψήφους.. 7-9 με έγδυσε.. πάντως έτσι δουλευαν πάντα στο Λαγκαδά με δωροδοκιες,συνομοσίες,συστηματα.. Ευτυχως που δεν ειμαι Λαγκαδιανη.. Για 15μελες θα ψηφισω μια πολύ καλη φίλη..και ενα παιδι που μ'αρεσει πολύ αλλά μπορεί αν βοηθησει και πάρα πολύ γιατι όντως δουλευει
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
Εγώ σκέφτομαι να μην ψηφίσω καν.Λευκό και έτσι.Ούτε να βάλω θέλω.Αν ψηφίσω θα ψηφίσω μόνο 2 φίλες μου,κανέναν άλλον. : :) :
α εμας μεσα στις πρωτες δυο βδομαδες ηρθε ενας και εγραψε στους φρεσκοβαμμενους τοιχους "adriana i love you" και στον αλλο τοιχο "andrana". ζωγραφισε λυπημενες φατσουλες και εναα..... "συντιβανι" (δεν ξερω αν καταλαβαινετε...) :bdsm:
σημερα η πλεοψηφια διαλεξε Παρισι για την εκδορμη
χαιρομαι γιατι θελω πολυ να παω στο Παρισι ειναι τοσο τελειο!
αλλα ειναι λιγο ακριβα και ακομα σκεφτομαστε
θα μας βγουνε ισα ισα γιατι ειμαστε πολλα παιδια στην ταξη γυρω 13 χιλιαδες
τωρα αν θελουν ντε και καλα να μας βγουν λιγοτερα και να παρουν απο κανα 50ρικο ο καθενας τι να τους πω
πολλοι ειπαν για Ολλανδια
τι να πας να κανεις εκει?
καταρχην δεν εχει αξιοθεατα πολλα να δεις και θα μας φαει και το κρυο :snowman3:
χαιρομαι γιατι θελω πολυ να παω στο Παρισι ειναι τοσο τελειο!
αλλα ειναι λιγο ακριβα και ακομα σκεφτομαστε
θα μας βγουνε ισα ισα γιατι ειμαστε πολλα παιδια στην ταξη γυρω 13 χιλιαδες
τωρα αν θελουν ντε και καλα να μας βγουν λιγοτερα και να παρουν απο κανα 50ρικο ο καθενας τι να τους πω
πολλοι ειπαν για Ολλανδια
τι να πας να κανεις εκει?
καταρχην δεν εχει αξιοθεατα πολλα να δεις και θα μας φαει και το κρυο :snowman3:
Εμείς τους έχουμε φάει για να πάμε με την περιβαλλοντική μια τριήμερη και όλο μας τα γυρνάνε!!! αλλά δεν θα τους περάσει!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
και εμεις δεν το ειχαμε σκοπο να το συζητησουμε απο τωρα αλλα μας ειπαν οτι οσο πιο νωρις τοσο πιο καλυτερα-φθηνα
ε ναι.... εμας δεν ξερω αν θα γινει φετος. ειναι αρκετοι που λενε οτι θα πανε. η... "παρεα" αν καταλαβαινετε τι εννοω ( ) αλλα λογαριαζουν χωρις τον ξενοδοχο. τα πραγματα στο νησι θα ειναι πολυ ασχημα φετος τον χειμωνα. οι εποχιακοι των ξενοδοχειων δεν θα παρουν ανεργια. το βρισκω αδυνατο με τα ελαχιστα που θα εχουν απο ενα μισθο (ή και κανενα) να βρουν γυρω στα 700 ευρω να δωσουν στο ενα τους παιδι για 5 μερες εκδρομη.
δεν κανετε χορους εσεις?
μα απο κει μαζευονται τα λεφτα
13 χιλιαδες μαζεψαμε μαζι με του ταμειου ολα τα χρονια
ετσι πληρωνουν τα εισητηρια ξενοδοχεια κτλπ τα υπολοιπα οτι παιρνει ο καθενας για τον εαυτο του
μα απο κει μαζευονται τα λεφτα
13 χιλιαδες μαζεψαμε μαζι με του ταμειου ολα τα χρονια
ετσι πληρωνουν τα εισητηρια ξενοδοχεια κτλπ τα υπολοιπα οτι παιρνει ο καθενας για τον εαυτο του
δεν μαζευομουμε εδω και "χρονια". μαζευουμε εκεινη την χρονια. δηλαδη φετος. κανουμε παρτι (σε μπαρ κλπ) και κανουμε και χοροσπεριδα λιγες μερες πριν τα χριστουγεννα. αυτα. δεν παει παρα πολυ φτηνοτερα.
κριμα : :=/: :
εμεις παρτι κανουμε απο την Α λυκειου αλλα στην Γ κανουμε σχεδον καθε Παρασκευη και κανουμε 2 χοροεσπεριδες μια τα χριστουγεννα και μια το καλοκαιρι και μαζι με το ταμειο απο ολα τα χρονια μαζευονται αρκετα
εμεις παρτι κανουμε απο την Α λυκειου αλλα στην Γ κανουμε σχεδον καθε Παρασκευη και κανουμε 2 χοροεσπεριδες μια τα χριστουγεννα και μια το καλοκαιρι και μαζι με το ταμειο απο ολα τα χρονια μαζευονται αρκετα
αυτο ειναι καλο....
α δεν σας ειπα...! σημερα πηγαμε τον περιπατο μας. πολυ κουραση γιατι μας ειχαν να περπαταμε μες τη ζεστη τοση ωρα για να παμε στην θαλασσα μονο και μονο για να κατσουμε εκει λιγο περισσοτερο απο μια ωρα. και εκτος απο αυτο εγω σημερα θα σχολουσα στο τετραωρο. παιζει να ειμασταν το μονο τμημα που δεν ηθελε να παμε εκδρομη (σημερα).
α δεν σας ειπα...! σημερα πηγαμε τον περιπατο μας. πολυ κουραση γιατι μας ειχαν να περπαταμε μες τη ζεστη τοση ωρα για να παμε στην θαλασσα μονο και μονο για να κατσουμε εκει λιγο περισσοτερο απο μια ωρα. και εκτος απο αυτο εγω σημερα θα σχολουσα στο τετραωρο. παιζει να ειμασταν το μονο τμημα που δεν ηθελε να παμε εκδρομη (σημερα).
Καλό!!! Το έχω πάθει και εγώ αυτό!!!
Και ιδικά φέτος από τον πρώτο περίπατο κάηκα!!! Δεν μου μπήκε καθόλου ωραία η σχολική χρονιά!!!
Και ιδικά φέτος από τον πρώτο περίπατο κάηκα!!! Δεν μου μπήκε καθόλου ωραία η σχολική χρονιά!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
και μας ο πρωτος περιπατος ηταν. αλλα απο οτι ειπε η διευθυντρια θα ειναι και ο τελευταιος στην θαλασσα. απο τον επομενο μηνα επειδη θα εχει ψυχρα θα καθομαστε στο σχολειο.
Νιωθω περιεργα που μετα απο σχεδον 2 χρονια επεστρεψα σε ταξη και διαβαζω. στυλο, γομες, υπογραμμιστηρια, συνδετηρες, φακελοι. Και νιωθω ωραια και επιτελους νιωθω οτι επανηλθα στον κοσμο μου
Χαχαχα εγώ δεν θα το λεγα! Αν κι μου έχει λείψει αρκετά να γράφω πράγματα μέσα στην τάξη! Εγώ αύριο επανέρχομαι στην σχολή. Κι με τόσες ώρες που θα είμαι εκεί, πιστεύω ότι θα είναι σαν ένα σχολείο:Ρ
Inori- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 275
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2015
Τόπος : Memories
εσυ πηγες πανεπιστημιο κατευθειαν μετα το λυκειο ομως ετσι δεν ειναι; αρα δεν εκατσες ποτε πολυ εκτος μαθηματων.
Έκατσα γιατί πήρα μετεγγραφή δεν πήγα καθόλου εκεί που είχα περάσει κανονικά:Ρ (αλήτηζζ)
Inori- Fan
που ειχες περασει κανονικα και που πηρες μεταγραφη; και την πηρες λογω της αδερφης σου για να ειστε στην ιδια πολη;
Είχα περάσει Φλώρινα, αλλά επειδή δεν βρήκα και πουθενά να μείνω, δεν παρακολουθούσα τα μαθήματα. Όχι την πήρα λόγω του αδερφού μου που σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη αλλά στο ΤΕΙ. Αλλά κι γενικά ήταν καλύτερο εδώ στην Θεσσαλονίκη γιατί είναι όλα τα αδέρφια μου εδώ. Οπότε βολεύει οικονομικά!
Inori- Fan
Ναι άσε! κι στο τέλος θα μετακομίσει κι η μάνα μου Θεσσαλονίκη.
Inori- Fan
Σελίδα 10 από 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Σελίδα 10 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl