Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
97 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 97 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Όνειρα..(Καταχωρήσεις και Ερμηνείες)
+20
Darky
Maria Colden
Celest Volturi
RosalieVamp
Dalia
SpongeBob
Nemesis of Love
ctella
Jimmy Cullen...
κατερινα καλεν
kassi
Arg Winchester
Marzaki Cullen
Alice-Bella Cullen
SaveWaterDrinkBlood
Nantia Hale_Biers
Roza Cullen
Rosemarie Hathaway
ΚonstantinaPd
Tania_Re
24 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Όνειρα..(Καταχωρήσεις και Ερμηνείες)
Όπως είπα και πριν είναι το τι πιστεύει ο καθένας προσωπικά πολλές φορές μου έδειξαν πολλά πράγματα
Arg Winchester- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Τόπος : Salonica
εγω παιδια βλεπω συνεχεια ατομα τα οποια δεν ξερω και παντα τυχαινει να εχω ειτε σχεση μαζι τους ειτε να τους αγαπαω.κυριως αγορια που δεν ξαναδει ποτε στην ζωη μου!
ειχα δει μια φορα εναν να μου λεει "εγω σε αγαπαω αλλα εσυ τωρα θα ξυπνησεις κια θα με ξεχασεις" και να μην τον εω ξαναδει ποτε στην ζωη μου! :shimy:
τι ακυρα ειναι αυτα?
ειχα δει μια φορα εναν να μου λεει "εγω σε αγαπαω αλλα εσυ τωρα θα ξυπνησεις κια θα με ξεχασεις" και να μην τον εω ξαναδει ποτε στην ζωη μου! :shimy:
τι ακυρα ειναι αυτα?
Επειδή σε αυτό το τόπικ είναι και για να γράφουμε τα όνειρά μας θα γράψω το κουλό όνειρο που είδα....
Είχαμε λέει τραπέζι έξω απο το σπίτι μας(στην αυλή).Οι περισσότεροι ήταν ήδη εκεί και εγώ πριν πάω ήμουν στη βεράντα του σπιτιού μου και ήταν και κάτι άλλοι εκεί ανάμεσα σ'αυτούς ο γυμναστής και ο μαθηματικός που μου έκαναν στην τρίτη γυμνασίου. Αυτοί λοιπόν μου μαθαίνανε πως να κάνω διάφορα άλματα
Αυτό....
Είχαμε λέει τραπέζι έξω απο το σπίτι μας(στην αυλή).Οι περισσότεροι ήταν ήδη εκεί και εγώ πριν πάω ήμουν στη βεράντα του σπιτιού μου και ήταν και κάτι άλλοι εκεί ανάμεσα σ'αυτούς ο γυμναστής και ο μαθηματικός που μου έκαναν στην τρίτη γυμνασίου. Αυτοί λοιπόν μου μαθαίνανε πως να κάνω διάφορα άλματα
- Σπόιλερ:
- καλά ο γυμναστής αλλά και ο μαθηματικός?
Αυτό....
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
εγω σε ενα μου ονειρο ειχα δει μια φορα ενα αγορι (δεν ειχα ιδεα ποιος ηταν) καθομασταν και μιλουσαμε στη θαλασσα παιζαμε και κατα το μεσημερακι προς απογευμα απλως εξαφανιζετε και εγω ανοιξα υσηχα τα ματια μου και δεν εδωσα καμια σημασια τα ονειρα με το αγορι συνεχηστηκαν για 4 μερες ακριβως (αυτο συνεβει περσι τον χειμωνα)
φετος το καλοκαιρι η μαμα μου ειχε κατι φιλους απο Θεσ/νικη στο σπιτι αυτη ειχαν δυο παιδια ενα κοριτσακι 5 χρονων και ενα αγορι τον Δημητρη που ηταν 15 εγω ειχα την εντυπωσει οτι τον Δημητρη τον ειχα ξανα δει μια απο εκεινες τις μερες του το ειπα και μου ειπε πως και εκεινος ειχε παθει το ιδιο πραγμα ακριβως. Μεχρι που καποια στιγμη ανακαληψαμε πως το αγορι στο ονειρο ηταν αυτος και το πιω σοκαριστικο ηταν οτι ειχε δει ακριβως το ιδιο ονειρο :wow: μονο που εγω ειμουν το αγνοστω κοριτσι
τωρα αυτο πως γινετε???????????
φετος το καλοκαιρι η μαμα μου ειχε κατι φιλους απο Θεσ/νικη στο σπιτι αυτη ειχαν δυο παιδια ενα κοριτσακι 5 χρονων και ενα αγορι τον Δημητρη που ηταν 15 εγω ειχα την εντυπωσει οτι τον Δημητρη τον ειχα ξανα δει μια απο εκεινες τις μερες του το ειπα και μου ειπε πως και εκεινος ειχε παθει το ιδιο πραγμα ακριβως. Μεχρι που καποια στιγμη ανακαληψαμε πως το αγορι στο ονειρο ηταν αυτος και το πιω σοκαριστικο ηταν οτι ειχε δει ακριβως το ιδιο ονειρο :wow: μονο που εγω ειμουν το αγνοστω κοριτσι
τωρα αυτο πως γινετε???????????
kassi- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 394
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
Τόπος : Reutligen
λοιπον και εωγ ειχα δει ενα ονειρο.
ημουν με εναν φιλο μου και καθομασταν σε μια καφετερια κοντα στην παραλια και καθομασταν αγκαλια(τελειος ακυρο μιλαμε). Σε καποια φαση εμφανιζετε η θεια μου απο το πουθενα και εγω σηκωνομαι και παω στο σπιτι καποιου κυριου που υποτιθεται οτι ηξερα.εκεινος ετρωγε με την γυναικα του και μου εβαλε και εμενα να φαω.συζητουσαμε για κατι και μετα ηρθε ο φιλος μου και ειχαμε κανονισει να κανουμε κατι.δεν θυμαμαι τι ειχαμε πει. βγηκαμε απο το σπιτι και ενα τσουρμο αλογα τρεχανε μπροστα μου.μετα ξυπνησα.
εντελως περιεργο.!!
ημουν με εναν φιλο μου και καθομασταν σε μια καφετερια κοντα στην παραλια και καθομασταν αγκαλια(τελειος ακυρο μιλαμε). Σε καποια φαση εμφανιζετε η θεια μου απο το πουθενα και εγω σηκωνομαι και παω στο σπιτι καποιου κυριου που υποτιθεται οτι ηξερα.εκεινος ετρωγε με την γυναικα του και μου εβαλε και εμενα να φαω.συζητουσαμε για κατι και μετα ηρθε ο φιλος μου και ειχαμε κανονισει να κανουμε κατι.δεν θυμαμαι τι ειχαμε πει. βγηκαμε απο το σπιτι και ενα τσουρμο αλογα τρεχανε μπροστα μου.μετα ξυπνησα.
εντελως περιεργο.!!
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Χαχα!!!..... Πολύ ωραίο όνειρο!!!...... Βέβαια δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια εξήγηση . . .!.... Αν και δεν είναι από τα πιο περίεργα..... εγώ μια φορά είχα δει ενα όνειρο με εμένα τον kyle xy τον adam beylin την jessy και την LilitCa(e;inai ki aut;h m;elow)... :-P
Jimmy Cullen...- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)
*(κι αυτή είναι μέλος)
μαλλον δημητρη βλεπεις πολυ kyle xy:P
ctella- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
χαχα!!!..... ναι..... εκεινη την περιοδο σιγουρα :-) .... αλλα τωρα δεν τον εχει :-P
Έγω έχω μια απορία.. Πως γίνεται κάθε φορά στο χωριό μου να βλέπω έντονα όνειρα και να τα θυμάμαι, ενώ εδώ στην πόλη να μην θυμάμαι τίποτα.. Απόλυτο σκοτάδι.. πείτε μου, πως γίνεται..~!
Εγώ πριν λίγες μέρες είδα ότι πήρα το τρίτο βιβλίο του άγγελοι το πάθος.
Αλλά είχα απογοητευτεί γιατι δεν είχε...πάθος! Οτι να ναι!!
Αλλά είχα απογοητευτεί γιατι δεν είχε...πάθος! Οτι να ναι!!
Τανια:''Έγω έχω μια απορία.. Πως γίνεται κάθε φορά στο χωριό μου να βλέπω έντονα όνειρα και να τα θυμάμαι, ενώ εδώ στην πόλη να μην θυμάμαι τίποτα.. Απόλυτο σκοτάδι.. πείτε μου, πως γίνεται..~!''
ισως να συμβαινει γιατι στο χωριο εχεις πιο πολυ ησυχια ή οτι κοιμασαι πιο ηρεμα...
ισως να συμβαινει γιατι στο χωριο εχεις πιο πολυ ησυχια ή οτι κοιμασαι πιο ηρεμα...
Λοιπον.... ειδα προσφατα ενα ονειρο αλλα δεν θυμαμαι ποτε. Θα ρωτησω την μαμα μου που της το αφηγηθηκα και θα σας πω.
Ημουν σε ενα σπιτι και γινοντουσαν διαφορες ετοιμασιες και οταν ειδα το καλαθι με τα μελεκουνια καταλαβα οτι ηταν κρεβατια γαμου. Και μετα ειδα την θεια μου με το φορεμα που φορουσε στον αρραβωνα της (πριν 6-7 χρονια). Το επομενο πραγμα που θυμαμαι ειναι να ειμαι στο νυφικο μαλλον δωματιο και να ειναι ολοι εκει ορθιοι και ντυμενοι με τα καλα τους και γω να νιωθω παραταιρη. Και μετα ξαφνικα βρισκομαστε στην εκκλησια και ενω παντρευται η θεια μου ειμαι διπλα της και μου λεει κατι (δεν μπορω να θυμηθω τι). Και μετα συνηδητοποιω οτι ειναι κατι φιλες της ντυμενες παρανυφες και γω τιποτα. Και στεναχωρηθηκα πολυ που παντρευοταν η θεια μου και μενα με αφησε στην απ εξω.
Να σημειωθει οτι η θεια πριν απο 6-7 χρονια ειχε παντρευτει και εναν χρονο αργοτερα χωρισε. Τον Γεναρη θα κλεισει τα 30. Και δεν ξερω αν μεσω του ονειρου μου το υποσυνειδητο μου θελει να μου πει κατι. Και αν ναι, τι? Να πω στην θεια μου το ονειρο ή να το κρατησω για τον εαυτο μου?
Ημουν σε ενα σπιτι και γινοντουσαν διαφορες ετοιμασιες και οταν ειδα το καλαθι με τα μελεκουνια καταλαβα οτι ηταν κρεβατια γαμου. Και μετα ειδα την θεια μου με το φορεμα που φορουσε στον αρραβωνα της (πριν 6-7 χρονια). Το επομενο πραγμα που θυμαμαι ειναι να ειμαι στο νυφικο μαλλον δωματιο και να ειναι ολοι εκει ορθιοι και ντυμενοι με τα καλα τους και γω να νιωθω παραταιρη. Και μετα ξαφνικα βρισκομαστε στην εκκλησια και ενω παντρευται η θεια μου ειμαι διπλα της και μου λεει κατι (δεν μπορω να θυμηθω τι). Και μετα συνηδητοποιω οτι ειναι κατι φιλες της ντυμενες παρανυφες και γω τιποτα. Και στεναχωρηθηκα πολυ που παντρευοταν η θεια μου και μενα με αφησε στην απ εξω.
Να σημειωθει οτι η θεια πριν απο 6-7 χρονια ειχε παντρευτει και εναν χρονο αργοτερα χωρισε. Τον Γεναρη θα κλεισει τα 30. Και δεν ξερω αν μεσω του ονειρου μου το υποσυνειδητο μου θελει να μου πει κατι. Και αν ναι, τι? Να πω στην θεια μου το ονειρο ή να το κρατησω για τον εαυτο μου?
Μακάρι να ξέραμε τι θέλουν να μας πουν τα όνειρα...αν θέλουν δηλαδή...
Λοιπόννν! χτες που λέτε είδα ένα πολύύ περίεργο όνειρο.
Είδα ότι ήμουν ντυμένη με την στολή αυτή που φοράνε τα "ματ" κοιτάχτικα σε έναν καθρέπτη και μου άρεσε αυτό που έβλεπα (ψώνιο ) και στο τέλος αφού περιπλανήθηκα σε ένα άκυρο κτήριο (σαν ανάκτορο ένα πράμα, ωραίο και μεγαλοπρεπές) πετάχτηκε μια μικρή αράχνη πάνω μου και με τσίμπησε.
αυτό σημαίνει από ότι είδα ότι θα αρρωστήσω βαριά, ότι θα πεθάνει κάποιο μέλος της οικογένειας μου καιιι θα προδοθώ από φίλη μου και το μόνο καλό είναι ότι και καλά θα έχω καλή τύχη... τώρα που κολλάει η καλή τύχη σε όλη αυτήν την κατήφεια δεν ξέρω!
δεν πολυπιστεύω στα όνειρα αλλά μια μέρα πριν πεθάνει ο παππούς μου είχα δει στο όνειρό μου να φεύγει από το σπίτι να κλείνει την πόρτα να μπαίνει σε ένα ταξί και να φεύγει οπότε δεν είναι ότι πιστεύω απεριόριστα αλλά δεν τα αποκλείω κι όλας ://
Είδα ότι ήμουν ντυμένη με την στολή αυτή που φοράνε τα "ματ" κοιτάχτικα σε έναν καθρέπτη και μου άρεσε αυτό που έβλεπα (ψώνιο ) και στο τέλος αφού περιπλανήθηκα σε ένα άκυρο κτήριο (σαν ανάκτορο ένα πράμα, ωραίο και μεγαλοπρεπές) πετάχτηκε μια μικρή αράχνη πάνω μου και με τσίμπησε.
αυτό σημαίνει από ότι είδα ότι θα αρρωστήσω βαριά, ότι θα πεθάνει κάποιο μέλος της οικογένειας μου καιιι θα προδοθώ από φίλη μου και το μόνο καλό είναι ότι και καλά θα έχω καλή τύχη... τώρα που κολλάει η καλή τύχη σε όλη αυτήν την κατήφεια δεν ξέρω!
δεν πολυπιστεύω στα όνειρα αλλά μια μέρα πριν πεθάνει ο παππούς μου είχα δει στο όνειρό μου να φεύγει από το σπίτι να κλείνει την πόρτα να μπαίνει σε ένα ταξί και να φεύγει οπότε δεν είναι ότι πιστεύω απεριόριστα αλλά δεν τα αποκλείω κι όλας ://
Tina Cullen έγραψε:Μακάρι να ξέραμε τι θέλουν να μας πουν τα όνειρα...αν θέλουν δηλαδή...
αυτο αναρωτιεμαι κι εγω συνεχεια...οταν βλεπω στον υπνο μου εναν συγκεκριμενο
συμμαθητη μου απ'το γυμνασιο και λυκειο...ξερω πως δεν προκειται να τον ξαναδω
ποτε ουτε στον δρομο , ουτε μιλαμε κτλ... δεν εχουμε επαφες καθολου...τωρα πως
εχει κολλησει στο υποσεινηδητο...αυτο ομολογω ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο ? :what?:
Ασε και εγώ σήμερα έβλεπα κάτι μεταθανάτια... :what?: Ελεος...
Με μια γιαγιούλα που πέθενε και μετά ήμουν μαζί της εκεί που πήγε... :wtf:
Και μετά είδα ότι είχε κάτι η γιαγιά μου αλλά ευτυχώς δεν πέθανε...
Με μια γιαγιούλα που πέθενε και μετά ήμουν μαζί της εκεί που πήγε... :wtf:
Και μετά είδα ότι είχε κάτι η γιαγιά μου αλλά ευτυχώς δεν πέθανε...
εγω παλι ειδα οτι ειχαμε για καθηγητη των γερμανικων τον παπαντρεου ( )
και με εβριζε
και μετα το πρωι εγραψα 15 φυσικη !!
και με εβριζε
σου εχει γινει εφιαλτης ο παπανδρεου
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
RosalieVamp έγραψε:εγω παλι ειδα οτι ειχαμε για καθηγητη των γερμανικων τον παπαντρεου ( )
και με εβριζε
θεϊκο!!!! : :respect: : : :respect: :
Βλεπω πολυ΄περιεργα όνειρα.Σε αυτά συμπικτωνω αγαπημενα κομμάτια από ταινιες ή εικονες.Ακούω επισης παραξενες μουσικες και ήχους καθως βλεπω επισης πολλούς αγαπημενους μου ανθρωπους να πεθαινουν.Οσο παρανοηκο και να σας φανει συχαινομμαι τα γλυκαναλατα όνειρα ενώ με συναρπαζει το δράμα και ο πονος [μιας και ειμαι ζυγος]@!
Αυτή ειναι μαι περιληψη σχετικα με τα όνειρα μου@!
Αυτή ειναι μαι περιληψη σχετικα με τα όνειρα μου@!
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
Παιδιά, ακούστε κουλό όνειρο:
Ήμουνα λέει στο σχολείο μου και γινόταν γιορτή. Υπήρχαν διάφορα τραπέζια μέσα και καθόταν όποιος ήθελε και έτρωγε. Προϋπόθεση όμως για να κάτσουμε, ήταν να κάτσει μαζί μας και όλη μας η οικογένεια! Πάω λοιπόν να κάτσω και ήρθαν και: α) οι γονείς μου, β) ο αδερφός μου, γ) οι μεγαλύτερες αδερφές μου(να σημειώσω εδώ πως δεν έχω αδερφές!!!), δ) οι κολλητές μου και ε) το αγόρι που μ'αρέσει!!!!
Αυτό τώρα τι σημαίνει????? Μπορεί να το εξηγήσει κανείς?????
Α! Και κάτι άλλο. Είπα στην μαμά μου το μέρος με τις μεγαλύτερες αδελφές μου (η μία με περνούσε 2 χρόνια και η άλλη 3) και μου είπε πως το 3 παίζει. Την ρώτησα τι εννοούσε με αυτό και δεν μου απαντούσε και τότε πετάχτηκε ο μπαμπάς μου και μου είπε θα σου πει άλλη ώρα. Από ότι κατάλαβα, μάλλον η μαμά μου ήταν έγκυος πριν γεννήσει εμένα και το έχασε...
Τέσπα, αν μπορείτε να βγάλετε νόημα από αυτό το πράγμα πείτε τι καταλάβατε. Γιατί εγώ μπερδεύτηκα πολύ... :helpme:
Ήμουνα λέει στο σχολείο μου και γινόταν γιορτή. Υπήρχαν διάφορα τραπέζια μέσα και καθόταν όποιος ήθελε και έτρωγε. Προϋπόθεση όμως για να κάτσουμε, ήταν να κάτσει μαζί μας και όλη μας η οικογένεια! Πάω λοιπόν να κάτσω και ήρθαν και: α) οι γονείς μου, β) ο αδερφός μου, γ) οι μεγαλύτερες αδερφές μου(να σημειώσω εδώ πως δεν έχω αδερφές!!!), δ) οι κολλητές μου και ε) το αγόρι που μ'αρέσει!!!!
Αυτό τώρα τι σημαίνει????? Μπορεί να το εξηγήσει κανείς?????
Α! Και κάτι άλλο. Είπα στην μαμά μου το μέρος με τις μεγαλύτερες αδελφές μου (η μία με περνούσε 2 χρόνια και η άλλη 3) και μου είπε πως το 3 παίζει. Την ρώτησα τι εννοούσε με αυτό και δεν μου απαντούσε και τότε πετάχτηκε ο μπαμπάς μου και μου είπε θα σου πει άλλη ώρα. Από ότι κατάλαβα, μάλλον η μαμά μου ήταν έγκυος πριν γεννήσει εμένα και το έχασε...
Τέσπα, αν μπορείτε να βγάλετε νόημα από αυτό το πράγμα πείτε τι καταλάβατε. Γιατί εγώ μπερδεύτηκα πολύ... :helpme:
Darky- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 243
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Τόπος : Εκεί που βρίσκονται τα όνειρά μου...
αν ηταν Σαρακοστη η τελη Απριλιου θα σου ελεγα οτι ειναι οι ψυχες που ειναι ελευθερες (οπως λες για αυτο το μωρο που εχασε η μαμα σου) και ειναι δεδομενο να τους βλεπουμε στον υπνο μας ποσο μαλλον με τραπεζι καθως καθε σαρακοστη μαζευονται οι ψυχες για το "δειπνο" που λεμε..αλλα τωρα δεν ξερω πως νατο προσδιορισω αυτο τετοια εποχη
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel