Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
185 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 185 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σεξουαλικοτητα
+12
Dokie...!
stavroylaki
kassi
Maria Colden
κατερινα καλεν
~*~Lost Soul~*~
Nemesis of Love
edwards xati
eva
Roza Cullen
White Lady
Celest Volturi
16 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Σεξουαλικοτητα
εγω θα συμφωνησω απλα δεν υπαρχει καταληλη ηλικια ασχετα που λενε οτι ειναι καλυτερα να γιενι αφου κλεισεις τα 18 γιατι τοτε το σωμα εχει ολοκληρωθει και ειναι καλυτερα παρα πιο μικρη/μικρος βεβαια ο καθενας εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει στο σωμα και ειδικα αμα νιωθει καλα και ανετα
εγω παλι δεν ειμαι ουτε κατα ουτε υπερ στην σεξουλικοτητα στο γυμνασιο απλα πρεπει να εισαι πολυ καλα ενημερωμενος και να περνεις προφυλαξεις..
εγω παλι δεν ειμαι ουτε κατα ουτε υπερ στην σεξουλικοτητα στο γυμνασιο απλα πρεπει να εισαι πολυ καλα ενημερωμενος και να περνεις προφυλαξεις..
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
περιεργο που δεν εγραψα νωριτερα σε αυτο το τοπικ
λοιπον εγω δεν ειμαι κατα αλλα ουτε και υπερ σε κοριτσια που κανουν σεξ στο γυμνασιο
καλα οκ για β΄γ΄γυμνασιου οκ αλλα για α';
ειναι λιγο καπως γιατι δεν διαλεγουν παντα τον σωστο και καταληγουν σε λαθος επιλογες
kassi θα σου ελεγα να το σκεφτεις αλλα δεν ειναι αποφαση ζωης η θανατου για να το λιβανιζεις ολη την ωρα
καποια στιγμη θα γινει και αυτο
αν οχι τωρα μπορει του χρονου η σε 5 χρονια αλλα παλι θα γινει
και πιστεψε δεν θα ειναι ο πριγκιππας ουτε ο συζηγος σου
αμα ειναι να λαμε δεν το κανω με αυτον γιατι θα χωρισω και θα πληγωθω τοτε ας μεινουμε παρθενες μεχρι τον γαμο
τα προφυλακτικα εχουν πιθανοτητα να σπασουν 1 στοις 100 οπωτε μην φοβασαι
και να σπασουν που αποκλειετε μπορεις να παρεις ενα χαπι για την επομενη ημερα
αυτο δεν εχει παρενεργιες το παιρνεις και χωρις συνταγη αλλα δεν πρεπει συχνα γιατι διαταρασετε ο κυκλος σου
τα προφυλακτικα μπορεις να τα παρεις και απο το περιπτερο και οχι αποκλειστηκα απο το φαρμακειο γιατι ειναι το ιδιο προιον σε αλλο καταστημα
δεν ειναι αλλη εταιρια που εχει το περιπτερο και αλλη το φαρμακειο
να προσεχεις την ημερομηνια ληξης για καλο και για κακο
τα αντισυλιπτικα ειναι μια δυσκουλη υποθεση και πρεπει να τα παιρνεις μονο αν εχεις προβλημα σε μικροτςρη ηλικια κατω των 17 ετων(π.χ. ρυμηση του κυκλου)και αυτο παντα με εξετασεις γιατι η μητερα μου που πηρε ειε αιμοραγια και επισης χωρις να εχεις καποιο ιστορικο
λοιπον εγω δεν ειμαι κατα αλλα ουτε και υπερ σε κοριτσια που κανουν σεξ στο γυμνασιο
καλα οκ για β΄γ΄γυμνασιου οκ αλλα για α';
ειναι λιγο καπως γιατι δεν διαλεγουν παντα τον σωστο και καταληγουν σε λαθος επιλογες
kassi θα σου ελεγα να το σκεφτεις αλλα δεν ειναι αποφαση ζωης η θανατου για να το λιβανιζεις ολη την ωρα
καποια στιγμη θα γινει και αυτο
αν οχι τωρα μπορει του χρονου η σε 5 χρονια αλλα παλι θα γινει
και πιστεψε δεν θα ειναι ο πριγκιππας ουτε ο συζηγος σου
αμα ειναι να λαμε δεν το κανω με αυτον γιατι θα χωρισω και θα πληγωθω τοτε ας μεινουμε παρθενες μεχρι τον γαμο
τα προφυλακτικα εχουν πιθανοτητα να σπασουν 1 στοις 100 οπωτε μην φοβασαι
και να σπασουν που αποκλειετε μπορεις να παρεις ενα χαπι για την επομενη ημερα
αυτο δεν εχει παρενεργιες το παιρνεις και χωρις συνταγη αλλα δεν πρεπει συχνα γιατι διαταρασετε ο κυκλος σου
τα προφυλακτικα μπορεις να τα παρεις και απο το περιπτερο και οχι αποκλειστηκα απο το φαρμακειο γιατι ειναι το ιδιο προιον σε αλλο καταστημα
δεν ειναι αλλη εταιρια που εχει το περιπτερο και αλλη το φαρμακειο
να προσεχεις την ημερομηνια ληξης για καλο και για κακο
τα αντισυλιπτικα ειναι μια δυσκουλη υποθεση και πρεπει να τα παιρνεις μονο αν εχεις προβλημα σε μικροτςρη ηλικια κατω των 17 ετων(π.χ. ρυμηση του κυκλου)και αυτο παντα με εξετασεις γιατι η μητερα μου που πηρε ειε αιμοραγια και επισης χωρις να εχεις καποιο ιστορικο
Εγώ για όλα αυτά έχω μιλήσει προπολού με την μητέρα μου!!! Αλλά να πω την αλήθεια ούτε πλατωνική σχέση δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα!!! Δεν έτυχε!!! Δεν πιστεύω ότι είμαι και καμία κούκλα και γιαυτό δεν μου δίνουν ιδιαίτερη σημασία τα αγόρια!!! Πάντως ένα έχω καταλάβει ποτέ δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τις αισθηματικές ταινίες!! Αυτά που γίνονται εκεί 1/1000000000 να συμβεί στην πραγματικότητα!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl