Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
198 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 198 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σεξουαλικοτητα
+12
Dokie...!
stavroylaki
kassi
Maria Colden
κατερινα καλεν
~*~Lost Soul~*~
Nemesis of Love
edwards xati
eva
Roza Cullen
White Lady
Celest Volturi
16 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σεξουαλικοτητα
Στην αρχή της εφηβείας το σώμα μονοπωλεί ξανά την προσοχή. Οι αλλαγές και οι νέες εμπειρίες προκαλούν στους εφήβους έξαψη, πρωτόγνωρη χαρά μα και φόβο. Η ολοκλήρωση της σεξουαλικής σχέσης είναι η δεύτερη νέα δυνατότητα που τους δίνεται μετά την αυτονομία από τους γονείς.
Η ερωτική επαφή μπορεί να είναι αδέξια ή να προκαλεί άγχος. Άλλοτε ίσως να συνοδεύεται από απογοήτευση και ντροπή. Εκτός από ετεροσεξουαλικές σχέσεις, η περιέργεια οδηγεί τους εφήβους σε περιστασιακές ομοφυλοφιλικές επαφές.
Οι γονείς φέρουν μέσα στη σχέση με το παιδί τους τις αντιλήψεις και τις αξίες, και βέβαια τη δική τους ιστορία και σχέση με το σώμα τους. Φέρουν επίσης το πως και το πόσο καλά ζουν τις προσωπικές τους σχέσεις. Αυτό θέτει πρακτικά το ζήτημα του πως μιλούν στα παιδιά τους για τα θέματα του σεξ.
Η επικοινωνία είναι κατ αυτό τον τρόπο ένα συνεχές παιχνίδι με μανούβρες και παρεξηγήσεις, συγκρούσεις και ευτυχισμένες στιγμές. Η αγάπη και η προσπάθεια είναι καλοί οδηγοί στην αναζήτηση της ισορροπίας με τον εαυτό μας και της χαράς μέσα στις σχέσεις.
Σχολιο: Αυτη η ταση που λενε μερικες κοπελες "ολες μου οι συμαθητριες εχουν προχωρησει στις σχεσεις τους πρεπει να το κανω κι εγω" ειναι ενα τεραστιο λαθος. Καθε κοπελα πρεπει να κανει το μεγαλο βημα οταν νιωσει ετοιμη και οχι οταν της το πουνε ή απο φοβο για να μην μεινει εξω απο την παρεα.
Η ερωτική επαφή μπορεί να είναι αδέξια ή να προκαλεί άγχος. Άλλοτε ίσως να συνοδεύεται από απογοήτευση και ντροπή. Εκτός από ετεροσεξουαλικές σχέσεις, η περιέργεια οδηγεί τους εφήβους σε περιστασιακές ομοφυλοφιλικές επαφές.
Οι γονείς φέρουν μέσα στη σχέση με το παιδί τους τις αντιλήψεις και τις αξίες, και βέβαια τη δική τους ιστορία και σχέση με το σώμα τους. Φέρουν επίσης το πως και το πόσο καλά ζουν τις προσωπικές τους σχέσεις. Αυτό θέτει πρακτικά το ζήτημα του πως μιλούν στα παιδιά τους για τα θέματα του σεξ.
Η επικοινωνία είναι κατ αυτό τον τρόπο ένα συνεχές παιχνίδι με μανούβρες και παρεξηγήσεις, συγκρούσεις και ευτυχισμένες στιγμές. Η αγάπη και η προσπάθεια είναι καλοί οδηγοί στην αναζήτηση της ισορροπίας με τον εαυτό μας και της χαράς μέσα στις σχέσεις.
Σχολιο: Αυτη η ταση που λενε μερικες κοπελες "ολες μου οι συμαθητριες εχουν προχωρησει στις σχεσεις τους πρεπει να το κανω κι εγω" ειναι ενα τεραστιο λαθος. Καθε κοπελα πρεπει να κανει το μεγαλο βημα οταν νιωσει ετοιμη και οχι οταν της το πουνε ή απο φοβο για να μην μεινει εξω απο την παρεα.
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Απ: Σεξουαλικοτητα
πολύ καλό θέμα συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο!!!!Μόνο και μόνο αν είστε έτοιμες να προχωρήσετε έτσι δεν θα φοβάστε κιόλας
White Lady- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 689
Τόπος : θεσσαλονίκη
Συμφωνω , οταν νιωθεις ετοιμη μπορεις να απολαυσεις κατι καλυτερα πιστευω!
Με τον αθρωπο που θα ειναι καταλληλος για σενα ,χωρις αργοτερα να το μετανιωσεις!
Με τον αθρωπο που θα ειναι καταλληλος για σενα ,χωρις αργοτερα να το μετανιωσεις!
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
θα συμφωνησω αν και εινα πραγματικα σπανιο φαινομενο στις μερες μας οι νεες κοπελες να μην κανουν φοβουμενες την απορριψη της παρεας η του αγοριου-σχεσης τους-...Συμφωνω οτι καλο εινα να προχωρας με καποιον που σου κανει το κλικ ΑΛΛΑ επειδη το θες και οχι επειδη εισαι ερωτευμενη τοσο πολυ μαζι του που σου το περναει εμμεσα σαν μηνυμα οτι αν δεν προχωρησετε χωριζετε ...αρα εσυ για να μην τον χασεις κανεις ο,τι σου ζητησει..!! αυτο ειναι λαθος γιατι μετα το μετανιωνεις ...
Και στην τελικη εγω εχω υιοθετησει μια προταση που μου ειχε πει μια φιλη μου... "Γιατί να γίνομαι κάδος αορριμάτων του κάθε ένα ?? "
Μου ειχε κανει τοσο εντυπωση οταν μου το ειχε πει αλλα πλεον συνηδητοποιω ποσο δικιο ειχε ! Γιαυτο κοριτσια να κανετε κατι μονον και εφοσον το θελετε και ειναι επιλογη σας !!![i] :kisses:
Και στην τελικη εγω εχω υιοθετησει μια προταση που μου ειχε πει μια φιλη μου... "Γιατί να γίνομαι κάδος αορριμάτων του κάθε ένα ?? "
Μου ειχε κανει τοσο εντυπωση οταν μου το ειχε πει αλλα πλεον συνηδητοποιω ποσο δικιο ειχε ! Γιαυτο κοριτσια να κανετε κατι μονον και εφοσον το θελετε και ειναι επιλογη σας !!![i] :kisses:
eva- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 39
Ημερομηνία εγγραφής : 29/12/2010
Τόπος : αθήνα
και να τ σκεφτείτε καλά πρι το κάνετε κ πανο απο ολα με πιον θα το κάνετε...για να μην το μετανιςσετε ποτε σασ....
edwards xati- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 56
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Τόπος : salonica-forks
εγω θα ηθελα να συζητουσουμε-σχολιάσουμε κατι.....
Πολλά κορίτσια κάνουν σεξ απο το γυμνάσιο και μετά δεν εχουν προβλημα να συνεχισουν να το κανουν με οποιον βρουν. Εγω ομως δεν το βλέπω έτσι. Το ότι δεν είσαι παρθένα δεν πάει να πει ότι θα ανοίγεις τα πόδια σου σε οποιον νομιζεις οτι ειναι ωραιος. Ακούγεται περιεργο έτσι δεν ειναι?
Λοιπόν αυτό που θέλω να πώ ειναι οτι εχω διαφορες κατηγοριές για συμμαθητριες.
Μία ας πούμε εκανε σεξ για πρώτη φορα με το αγορι της στην Β Γυμνασιου. Δεν το έχει μετανιώσει και από τότε δεν ξερω στα σιγουρα αλλα δεν εχει πάει με πολλούς (πολλοι = πανω απο 5).
Μία αλλη, δεν ξερω πότε ακριβως αρχισε γιατι ποτέ δεν καναμε παρέα αλλά καθε μέρα ειναι εξω με καποιον, πολλες φορες ασχολείται και με μαυρους, πακιστανους, αλβανους και καθε λογης αλοδαπους (δεν θελω να προσβαλλω καποιον απλώς αναφέρω γεγονότα). Δεν ασχολούμαι με τα κουτσομπολια της ταξης αλλα παρατηρω και είναι σαν να το έχει κανει με τον μισό αρσενικό πληθυσμό του σχολείου. Και δεν αισθάνεται ασχημα.
Θελω να καταληξω στο οτι:
κορίτσια, προσέξτε:
αυτα τα τέσσερα θα σκεφτώ και γω όταν πρέπει......
Πολλά κορίτσια κάνουν σεξ απο το γυμνάσιο και μετά δεν εχουν προβλημα να συνεχισουν να το κανουν με οποιον βρουν. Εγω ομως δεν το βλέπω έτσι. Το ότι δεν είσαι παρθένα δεν πάει να πει ότι θα ανοίγεις τα πόδια σου σε οποιον νομιζεις οτι ειναι ωραιος. Ακούγεται περιεργο έτσι δεν ειναι?
Λοιπόν αυτό που θέλω να πώ ειναι οτι εχω διαφορες κατηγοριές για συμμαθητριες.
Μία ας πούμε εκανε σεξ για πρώτη φορα με το αγορι της στην Β Γυμνασιου. Δεν το έχει μετανιώσει και από τότε δεν ξερω στα σιγουρα αλλα δεν εχει πάει με πολλούς (πολλοι = πανω απο 5).
Μία αλλη, δεν ξερω πότε ακριβως αρχισε γιατι ποτέ δεν καναμε παρέα αλλά καθε μέρα ειναι εξω με καποιον, πολλες φορες ασχολείται και με μαυρους, πακιστανους, αλβανους και καθε λογης αλοδαπους (δεν θελω να προσβαλλω καποιον απλώς αναφέρω γεγονότα). Δεν ασχολούμαι με τα κουτσομπολια της ταξης αλλα παρατηρω και είναι σαν να το έχει κανει με τον μισό αρσενικό πληθυσμό του σχολείου. Και δεν αισθάνεται ασχημα.
Θελω να καταληξω στο οτι:
κορίτσια, προσέξτε:
- ποιον θα επιλέξετε για να μοιραστείται αυτήν την εμπειρεία (φροντίστε να το αξιζει για να μην το μετανιώνεται σε όλη σας την ζωη)
- σιγουρευτείτε ότι ειναι αυτό που θέλετε εσείς και κανένας άλλος (μην ακουτε τους άλλους)
- προετοιμαστείται κατάλληλα (γνωση και προφύλαξη)
- σεβαστείτε το σώμα σας μετά την πρώτη σεξουαλική επαφή (αν δεν το σεβαστείτε εσεις πώς περιμένεται να το σεβαστουν οι αλλοι και πώς περιμένε να ξεχωρίσετε απο τις κοινές.....πο#*%$)
αυτα τα τέσσερα θα σκεφτώ και γω όταν πρέπει......
Συμφωνώ με όλα τα σχόλια,αλλά και τα ΣΜΝ δεν παίζουν ρόλo;;
Tόσα κορίτσια μένουν έγκυες επειδή παρασέρνονται από την ευχαρίστηση και όλο το πράγμα (δεν το έχω κάνει ποτέ) και μάλλον σκέφτονται "Δεν πειράζει μια φορά..",αλλά αυτή η φορά μπορεί να αποδειχθεί μοιραία...Γι'αυτό πρέπει να το κάνουμε με κάποιον που αξίζει και που γι'αυτόν δεν είμαστε ένα απλό "πήδημα",να τον αγαπάμε,να κάνουμε σεξ όταν είμαστε έτοιμες ψυχικά και σωματικά (προσωπικά δεν πιστεύω ότι μετράει πολύ η ηλικία) και τέλος να παίρνουμε κατάλληλη προφύλαξη γιατι το ρίσκο είναι μεγάλο και δυστυχώς την πατάνε πολλοί..
Tόσα κορίτσια μένουν έγκυες επειδή παρασέρνονται από την ευχαρίστηση και όλο το πράγμα (δεν το έχω κάνει ποτέ) και μάλλον σκέφτονται "Δεν πειράζει μια φορά..",αλλά αυτή η φορά μπορεί να αποδειχθεί μοιραία...Γι'αυτό πρέπει να το κάνουμε με κάποιον που αξίζει και που γι'αυτόν δεν είμαστε ένα απλό "πήδημα",να τον αγαπάμε,να κάνουμε σεξ όταν είμαστε έτοιμες ψυχικά και σωματικά (προσωπικά δεν πιστεύω ότι μετράει πολύ η ηλικία) και τέλος να παίρνουμε κατάλληλη προφύλαξη γιατι το ρίσκο είναι μεγάλο και δυστυχώς την πατάνε πολλοί..
~*~Lost Soul~*~- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 86
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
Τόπος : ~Ιn my crazy dreams~
* ΣΜΝ = ;;;
Α και τελευταια εχω παρατηρησει οτι ασχολουνται πιο πολυ τα κοριτσια απο τα αγορια με αυτον τον τομεα. Μπορει και να κανω λάθος αλλα ετσι δειχνουν.....
Α και τελευταια εχω παρατηρησει οτι ασχολουνται πιο πολυ τα κοριτσια απο τα αγορια με αυτον τον τομεα. Μπορει και να κανω λάθος αλλα ετσι δειχνουν.....
εγω με την σεξουαλικοτητα εχουμε μια παραξενη σχεση. απο την μια θελω να την ανακαλυψω αλλα αισθανομαι οτι δεν ειμαι ετοιμη οποτε γιατι να το δοκιμασω?
προσφατα δοκιμασα για πρωτη φορα το φιλι στο στομα και στην πρωτη φορα αηδιασα μεχρι το κοκαλο. ισως φταιω εγω ισως φταει αυτος ισως το μερος ισως...ισως...ισως.... απο την στιγμη που με φιλησε ομως δεν θελω να τον ξαναδω απο τον φοβο να μην το ξαναπροσπαθησει. δεν θελω να τον απορριψω γιατι ειναι πολυ ευαισθητος και φοβαμαι οτι θα πληγωθει. ρωτησα την κολλητη μου και μου ειπε οτι και αυτη με το αγορι της το πρωτο τους φιλι ηταν απαισιο τα υπολοιπα ηταν φανταστικα ετσι σκεφτηκα και εγω να ξαναδοκιμασω αλλα ΔΕΝ μπορω τον βλεπω και ανατριχιαζω.
το ολο συμπερασμα μου ειναι οτι οσο και αν προσπαθεις και θελεις κατι αν δεν εισαι ετοιμη δεν σου βγαινει και σου μενει μια ασχημη εμπειρια.
προσφατα δοκιμασα για πρωτη φορα το φιλι στο στομα και στην πρωτη φορα αηδιασα μεχρι το κοκαλο. ισως φταιω εγω ισως φταει αυτος ισως το μερος ισως...ισως...ισως.... απο την στιγμη που με φιλησε ομως δεν θελω να τον ξαναδω απο τον φοβο να μην το ξαναπροσπαθησει. δεν θελω να τον απορριψω γιατι ειναι πολυ ευαισθητος και φοβαμαι οτι θα πληγωθει. ρωτησα την κολλητη μου και μου ειπε οτι και αυτη με το αγορι της το πρωτο τους φιλι ηταν απαισιο τα υπολοιπα ηταν φανταστικα ετσι σκεφτηκα και εγω να ξαναδοκιμασω αλλα ΔΕΝ μπορω τον βλεπω και ανατριχιαζω.
το ολο συμπερασμα μου ειναι οτι οσο και αν προσπαθεις και θελεις κατι αν δεν εισαι ετοιμη δεν σου βγαινει και σου μενει μια ασχημη εμπειρια.
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Τόπος : athens
ναι, θα συμφωνησω. η αληθεια ειναι οτι και γω καπως ετσι νιωθω. Ειμαι περιεργη αλλα φοβαμαι, που σημαινει οτι δεν ειμαι ετοιμη. Και απο την στιγμη που δεν υπάρχει καποιος κατάλληλος δεν κανω τιποτα.
Lizzy Cullen έγραψε:* ΣΜΝ = ;;;
Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα
~*~Lost Soul~*~- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 86
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
Τόπος : ~Ιn my crazy dreams~
εγω συμφωνω μαζι σας...τι αλλο να εκανα δηλαδη αλλα ειναι σωστα οσα λετε...εγω προσωπικα δεν τα εχω φτιαξει ποτε με κανεναν και αυτο απο επιλογη δικη μου γιατι νιωθω καπως..βεβαια τωρα σε εναν μηνα γινομαι 14 και μαλλον σιγα σιγα θα κανω και την 1η μου σχεση αλλα μεχρι τοτε...δεν ξερω!!
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
ΣΥμφωνω απόλυτα με τη σημειωση!Κια επσησης χωρια ότι πρεπει αν νιβθεος έτοιμη πρέπει και να προσεξεις!Να μην αφησει οδυνηρα και ασχημα σημαδια σ 'όλη σου τη ζωη...
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
Κοριτσια εγω με το αγόρι μου θέλω να κάνω σεξ αλλα δεν εμπιστεύομαι τα προφυλακτικά και απο ότι έχω ακούσει για αντισιλιπτικα θέλει να πας σε γυναικολογο αλλα δεν μπορω να το πω στην μητέρα μου για να πάω... Τι να κάνω; : :=/: :
kassi- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 394
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
Τόπος : Reutligen
1. Να σκεφτεις εαν οντως θες να το κανεις και οχι να το κανεις επειδη νομιζεις οτι θες. Μην σου βαζουν ιδεες δεξια και αριστερα. Να το σκεφτεις ΠΑΑΑΑΡΑ πολυ καλα.
2. Τα προφυλακτικα ειναι η πιο σιγουρη μεθοδος αντισυλληψης. Καλυτερα και απο τα αντισυλληπτικα. Με τα χαπια υπάρχει μια πιθανοτητα -πολύ μικρη ναι, αλλα υπάρχει. Και επισης τα προφυλακτικα σε προστατευουν και απο STD's κατι που τα αντισυλληπτικά δεν κανουν. Παντως καλο ειναι να αγοραστουν απο φαρμακειο...
2. Τα προφυλακτικα ειναι η πιο σιγουρη μεθοδος αντισυλληψης. Καλυτερα και απο τα αντισυλληπτικα. Με τα χαπια υπάρχει μια πιθανοτητα -πολύ μικρη ναι, αλλα υπάρχει. Και επισης τα προφυλακτικα σε προστατευουν και απο STD's κατι που τα αντισυλληπτικά δεν κανουν. Παντως καλο ειναι να αγοραστουν απο φαρμακειο...
πωπω τωρα ειδα το θεμα...
Εγω προσωπικα ειμαι κατα της ιδεας το να κανει καποιος σεξ σε μια ηλικια σαν την δικη μου... προσωπικα δεν θελω κιολας.... αλλα ειναι πολυ ριψοκινδυνη αποφαση και εγω κατω απο 18 δεν θα ηθελα να το διακινδυνευσω πραγματικα...
Σιγουρα καποια στιγμη πανω απο τα 18 να το επιθυμισω.. εχωντας βρει τον καταλληλο... αλλα ακομα εγω προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κοριτσια της ηλικιας μου θελουν να κανουν σεξ... Βεβαια υπαρχουν και μερικες που σκεφτονται σωστα και προσεχτικα και στο τελος το κανουν και σωστα.. Αλλα οι περιοτερρες δεν ξερουν οτι η πρωτη φορα μπορει να τους στοιχησει την ζωη...
Εγω προσωπικα ειμαι κατα της ιδεας το να κανει καποιος σεξ σε μια ηλικια σαν την δικη μου... προσωπικα δεν θελω κιολας.... αλλα ειναι πολυ ριψοκινδυνη αποφαση και εγω κατω απο 18 δεν θα ηθελα να το διακινδυνευσω πραγματικα...
Σιγουρα καποια στιγμη πανω απο τα 18 να το επιθυμισω.. εχωντας βρει τον καταλληλο... αλλα ακομα εγω προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κοριτσια της ηλικιας μου θελουν να κανουν σεξ... Βεβαια υπαρχουν και μερικες που σκεφτονται σωστα και προσεχτικα και στο τελος το κανουν και σωστα.. Αλλα οι περιοτερρες δεν ξερουν οτι η πρωτη φορα μπορει να τους στοιχησει την ζωη...
Σ ευχαριστώ βασικά όλοι μου λένε να μην το κάνω και τ αγόρι μου το ίδιο μου λέει... Έχουν και μάρκες φαντάζομαι...
Σταβρουλακι +φωνών μαζι σου αλλα άμα το νιωθεις δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ηλικία και φυσικά άμα ξερεις και προσεχεις...
Σταβρουλακι +φωνών μαζι σου αλλα άμα το νιωθεις δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ηλικία και φυσικά άμα ξερεις και προσεχεις...
kassi- Obsessed Fan
συμφωνω απολυτα. θελει να το εχεις σκεφτει πολυ πριν το αποφασισεις. ειδικα αν εισαι κατω απο 18.
εχεις αγορι που σου λεει να μην το κανετε;;
α. ειναι το τελειο αγορι
β. βασιζεται στην αντιθετη ψυχολογια
προσωπικα θα πονταρα τα λεφτα μου στο β
εχεις αγορι που σου λεει να μην το κανετε;;
α. ειναι το τελειο αγορι
β. βασιζεται στην αντιθετη ψυχολογια
προσωπικα θα πονταρα τα λεφτα μου στο β
Όχι απλα είναι οριμος και ξέρει να περιμένει κι εγω αυτο πίστευα στην αρχή...
kassi- Obsessed Fan
Γτ απλα μου το απέδειξε... : :) : Μέσα απο πολυ δύσκολες καταστάσεις... (εννοώ ότι τον εμπιστεύομαι λόγο αυτόν)
kassi- Obsessed Fan
kassi έγραψε:Σταυρουλακι +φωνών μαζι σου αλλα άμα το νιωθεις δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ηλικία και φυσικά άμα ξερεις και προσεχεις...
Τι να σου πω ρε κασσι... Αν πραγματικα το θες και προσεχεις κιολας τοτε τι να πω..
απλα ως συνηθως σε αυτη την ηλικια οι περισοτερροι πραττουμε καπως πιο συναισθηματικα και σιγουρα καπως ανωριμα... δεν ισχυει σε ολλους βεβαια.. αλλα υπαρχει και ενα αλλα..
Εγω προσωπικα δεν μπορω μια σωστη φιλια να κανω.. φαντασου σχεση
Συμφωνώ απόλυτα με όσα έχετε πει. Το να έχεις σεξουαλικές επαφές από κάποια μικρή ηλικία μπορεί να είναι επικίνδυνο. Πρέπει να το σκεφτείς καλά και να είσαι σίγουρη πως είσαι έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα (και ψυχολογικά αλλά και σωματικά). Στην ηλικία των 12 ή 13 ακόμα το σώμα μας αναπτύσσεται, μια τέτοια πράξη μπορεί να προκαλέσει βλάβες.
Κάσσι αν πιστεύεις πως είσαι απόλυτα έτοιμη για αυτό...η απόφαση είναι δικιά σου! Πάντως πιστεύω πως δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Όλα θα τα ζήσουμε στην ηλικία που πρέπει.
Κάσσι αν πιστεύεις πως είσαι απόλυτα έτοιμη για αυτό...η απόφαση είναι δικιά σου! Πάντως πιστεύω πως δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Όλα θα τα ζήσουμε στην ηλικία που πρέπει.
Dokie...!- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 59
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη
kassi έγραψε:Κοριτσια εγω με το αγόρι μου θέλω να κάνω σεξ αλλα δεν εμπιστεύομαι τα προφυλακτικά και απο ότι έχω ακούσει για αντισιλιπτικα θέλει να πας σε γυναικολογο αλλα δεν μπορω να το πω στην μητέρα μου για να πάω... Τι να κάνω;
η νοννα μου και ο νονος μου ειναι γυναικολογοι το εχω συζητησει με τη νοννα μου για ποια ηλικια μπορεις να παρεις αντισυλιπτικα και η απαντηση ειναι 17 οχι νωριτερα!!!!
τωρα με βαση την επιθυμια σου ειμαι 15 χρονων και ο οργανισμος μου ειναι 1 χρονο μπροστα απο την ηλικια μου οποτε καταλαβαινεις οτι εχω αρχησει απο την εκτη δημοτικου να κανω σχεσεις τωρα τα σταδια τα αρχησα στην πρωτη γυμνασιου εχω κανει π..α ! δεν μπορεις να καλυψεις τις ορεξεισ σου κανοντας αυτο ? εγω ολα τ'αγορια μου ειναι 2 χρονια μεγαλυτερα και ο τωρινος !!!!!!! το εχω συζητησει αυτο το θεμα με τη νοννα μου γιατι την εμπιστευομαι εχω κι εγω την ιδια αναγκη μ'εσενα λογο του λογου που σου ειπα πιο πανω !!!
πες μου την ηλικια του αγοριου σου και το συζηταμε !!!!!!!!!!
sandy forever- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 792
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2011
Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl