Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
135 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 135 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Μαρτύριο-Βιβλίο 2
+2
Celest Volturi
Rosemarie Hathaway
6 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Βιβλιοθήκη :: Βιβλία
Σελίδα 1 από 1
Μαρτύριο-Βιβλίο 2
Επίγεια κόλαση. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η ζωή της Λους μακριά από το αγόρι της, τον Ντάνιελ. Τους πήρε μια αιωνιότητα να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά τώρα αυτός πρέπει να φύγει προκειμένου να καταδιώξει τους Απόκληρους, τους αθάνατους που θέλουν να σκοτώσουν τη Λους. Ο Ντάνιελ κρύβει τη Λους στο σχολείο Σόρλαϊν, όπου φοιτούν οι Νεφιλίμ, οι απόγονοι έκπτωτων αγγέλων και ανθρώπων. Εκεί η Λους μαθαίνει τι είναι οι Σκιές και πώς μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ως παράθυρα στις προηγούμενες ζωές της. Όσα περισσότερα μαθαίνει, όμως, τόσο μεγαλώνουν οι υποψίες της ότι ο Ντάνιελ δεν της τα έχει πει όλα κι ότι κρύβει κάτι επικίνδυνο. Κι αν η εκδοχή που έχει δώσει ο Ντάνιελ για το παρελθόν δεν είναι αληθινή; Κι αν το πεπρωμένο της Λους είναι να σμίξει με κάποιον άλλον;
Το δεύτερο μέρος της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ, εκεί όπου η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ.
...............................................................................................................................................
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tina Cullen στις Παρ 04 Φεβ 2011, 16:27, 1 φορά
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Απ: Μαρτύριο-Βιβλίο 2
αυτη η σειρα εχει υπεροχα εξωφυλλα : :respect: :
ξερετε ποτε θα μεταφραστει?
ξερετε ποτε θα μεταφραστει?
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Συμφωνώωωω!!
Στις 4 Μαρτίου! Δεν μπορώ να περιμένω...
Στις 4 Μαρτίου! Δεν μπορώ να περιμένω...
α ωραια εγω νομιζα κανενα δεκεμβριο
Δόξα τω Θεό όχι! Ευτυχώς!! Μια χαρά είναι τώρα που το σκέφτομαι!
Ναι, έχει υπέροχα εξώφυλλα
ΠΡΟΣΟΧΗ...REVIEW ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ SPOILERS!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ...
ΠΡΟΣΟΧΗ...REVIEW ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ SPOILERS!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ...
- Σπόιλερ:
- Λοιπόν, δεν μου άρεσε και τόσο το δεύτερο, αν και είχε καλύτερη γραφή και καλύτερο σκηνικό (πιο...φωτεινό. Όχι ότι με πείραζε η σκοτεινά του Sword and Cross, αλλά τέλος πάντων) Η Λους, για να προστατευτεί, αναγκάζεται να μπει στο Σόρλαιν. Και η Λους, αντί να κάτσει στα αυγά της (γιατί ο Ντάνιελ την έβαλε εκεί μέσα για να την ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ, όχι να την ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ, όπως εκείνη δείχνει να νομίζει. Αντί να είναι ευγνώμων για αυτό, τι κάνει εκείνη; Βάζει την ζωή της και τους γύρω της σε κίνδυνο, είτε έμμεσα είτε άμεσα.
Επιπλέον, αρχίζει να αμφισβητεί για τον έρωτά της για τον Ντάνιελ! Συγνώμη, κοπελιά, όταν είναι ο ένας και μοναδικός, δεν αμφιβάλλεις, μην λέμε ό, τι θέλουμε! Τσακώνεται μαζί του σε όλη την ώρα, φτάνει σε σημείο να πει ότι θα προτιμούσε να μην υπήρχε ποτέ αυτή η αγάπη και στο τέλος φιλιέται και με τον Μάιλς...Και όχι μόνο αυτό, αλλά τους βλέπει και ο Ντάνιελ! Πόσο πιο πολύ πληγώνεις ένα άτομο που υποτίθεται ότι αγαπάς με όλο σου το είναι;
Ακόμα δεν μαθαίνουμε τι είναι αυτό το μεγάλο μυστικό, όμως, μαντέψτε! Μάλλον πρόκειται για μια Λους=εκλεκτή, κάτι που έχουμε δει άπειρες φορές σε άπειρα έργα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα αποφάσισε, βλακωδώς, να μπει μέσα σε έναν προάγγελο να εξερευνήσει το παρελθόν της, στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...
Και εμείς να πρέπει να διαβάσουμε τώρα το τρίτο βιβλίο για να μάθουμε την συνέχεια...ΑΑΑΑ, stupid Luce! (πετάει το βιβλίο από το παράθυρο και ησυχάζει μια και καλή! :devil: )
Draculaura- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 265
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
Τόπος : Planet Hell...
χαχα οντος κ ο καιμενος ο ντανιελ πρεπει να ψαπει μεσα στα εκατονταδες χρονια που εχουν ζησει μαζι για να τη βρει!! (κ ΑΝ τη βρει!!!)
Rose- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 55
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011
Τόπος : Αιγιο
Δεν είναι τόσο ότι ανησυχώ για το αν θα την βρει ή όχι...Θα την βρει, είμαι σίγουρη! Απλά καλό θα ήταν να αποκαλυφθεί και κάτι από αυτό το ''φοβερό και σκοτεινό μυστικό'' πια! Μην πω τι μας τα 'χουν κάνει! Πόση υπομονή να επιδείξουμε πια;;;;
Draculaura- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 265
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
Τόπος : Planet Hell...
Ξερετε ποτε θα βγει το τριτο βιβλιο στα ελληνικα?
γιατι δεν μπορω αλλο να περιμενω με αυτο το τελος του βιβλιου δυο.Εχω τρελαθει :wow:
γιατι δεν μπορω αλλο να περιμενω με αυτο το τελος του βιβλιου δυο.Εχω τρελαθει :wow:
Δεν είμαι σίγουρη. Επίσημη ημερομηνία δεν έχει βγει ακόμα, αλλά λογικά γύρω στον Οκτώβριο-Νοεμβριο...
μολις τελειωσα το μαρτυριο το τελος ηταν θεαματικο και πιστευω πως εκανε την σωστη επιλογη να τους αφησει ολους και να ψαξει μονη της για την λυση
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Bella. Της έσπασαν τα νεύρα ποια. Όλοι ξέρανε και κανείς δεν μιλούσε. Καλά η Σέλμπι τρελό νούμερο. Δεν ξέρω αν μπορώ να διαλέξω ποιος από τους δυο - Ντάνιελ και Κάμ - είναι ο αγαπημένος μου αν και πάντα έχω την τάση να είμαι με το κακό (μήπως να αρχίσω να ανυσηχώ? ) Ο Ντάνιελ είναι τρομερά μυστικοπαθής κάτι που με εκνευρίζει απίστευτα και ο Κάμ είναι ....... ότι να ναι λολ. Πάντως είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο το λάτρεψα!!!!!!!!!!!!
Arg Winchester- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Τόπος : Salonica
Fandom World :: Fandom World :: Βιβλιοθήκη :: Βιβλία
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl