Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σκονάκια!
+18
Nemesis of Love
RosalieVamp
mariettoula
Darky
Rosemarie Hathaway
Maria Colden
teamedward96
Marzaki Cullen
Alice-Bella Cullen
Kajol
ClaireReno
Tania_Re
Roza Cullen
Celest Volturi
Ginny_Weasley
thalia
DeathView*
Christian Ozera
22 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Σκονάκια!
εγω εχω κανει πολλες φορες στα γερμανικα κ δν με εχει πιασει η κυρια ο0τε μια φορα και στα αρχαια στο θρανιο (δεν με επιασε ο0τε εκει) αλλα πηγα να κοιτακω το βιβλιο στην ιστορια (προφορικη εξεταση) και με ειδε αλλα δεν μο0 ειπε τπτ ευτηχως
το να ανοιξεις το βιβλιο ειναι ριψοκινδυνο πρεπει να εισαι σιγουρη οτι δεν εισαι στο οπτικο πεδιο της καθηγητριας
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Οσο ημουν γυμνασιο δεν εκανα ποτε. ημουν με το σκεπτικο "σιγα και ποιος ο λογος; στην ουσια τον εαυτο μου κοροιδευω"
Φετος ομως, εχεις τοσα πολλά που δεν εχεις την πολυτελεια να διαβαζεις για ολα τα μαθηματα. Και χρονος να υπάρχει, εισαι τοσο κουρασμένος απο τις 10 ωρες μαθηματος την ημερα που απλα δεν διαβαζεις.
μερικες μερες πριν αρχισουν τα διαγωνισματα γεμίζω το θρανιο με quotes και τραγουδια. ζωγραφίζω λουλούδια, αστέρια, χιονονιφάδες..... οταν εχω διαγωνισμα γραφω τα πιο σημαντικα ή αυτα που με μπερδευουν περισσοτερο. επίσης επειδη στην ταξη μας ερχονται και αλλα τμηματα καποιες φορες αφηνουν βιβλια και σημειωσεις κατω απο το θρανιο. Οποτε εαν βαλω ενα χαρτι (Α4 ας πουμε) με διαφορα (ειτε τυποι φυσικης ειτε μεταφραση αντιγονης) δεν προκειται να το καταλάβουν.
Βεβαια τα σκονακια πανε αναλογα με τους καθηγητες. Περσι μια φιλολογος, οποτε γραφαμε και ενώ γραφαμε εκανε βολτες στην ταξη και εψαχνε κατω απο τα θρανια, κασετινες, θρανια.... τα παντα. Φετος, μια αλλη που εχουμε καθοταν στην εδρα και διαβαζε βιβλιο..... ολοι ειχαν τα βοηθηματα κατω απο το θρανιο και αντεγραφαν. το ιδιο εγινε και στα θρησκευτικα....
αν κανετε μαθημα στο χημειο..... εχω βρει και αλλο κολπο
Φετος ομως, εχεις τοσα πολλά που δεν εχεις την πολυτελεια να διαβαζεις για ολα τα μαθηματα. Και χρονος να υπάρχει, εισαι τοσο κουρασμένος απο τις 10 ωρες μαθηματος την ημερα που απλα δεν διαβαζεις.
μερικες μερες πριν αρχισουν τα διαγωνισματα γεμίζω το θρανιο με quotes και τραγουδια. ζωγραφίζω λουλούδια, αστέρια, χιονονιφάδες..... οταν εχω διαγωνισμα γραφω τα πιο σημαντικα ή αυτα που με μπερδευουν περισσοτερο. επίσης επειδη στην ταξη μας ερχονται και αλλα τμηματα καποιες φορες αφηνουν βιβλια και σημειωσεις κατω απο το θρανιο. Οποτε εαν βαλω ενα χαρτι (Α4 ας πουμε) με διαφορα (ειτε τυποι φυσικης ειτε μεταφραση αντιγονης) δεν προκειται να το καταλάβουν.
Βεβαια τα σκονακια πανε αναλογα με τους καθηγητες. Περσι μια φιλολογος, οποτε γραφαμε και ενώ γραφαμε εκανε βολτες στην ταξη και εψαχνε κατω απο τα θρανια, κασετινες, θρανια.... τα παντα. Φετος, μια αλλη που εχουμε καθοταν στην εδρα και διαβαζε βιβλιο..... ολοι ειχαν τα βοηθηματα κατω απο το θρανιο και αντεγραφαν. το ιδιο εγινε και στα θρησκευτικα....
εμενα ο πατερας μο0 μο0 εχει πει ενα σκονακι με χαρτακι στο0ς κλασικο0ς στικο0ς πο0 βγαινο0ν τα μελανια το εχω κανει και δεν με εχο0ν καταλαβει
μια που ειπες για στυλο.... υπάρχουν κατι στυλοι που εχουν μεσα χαρτι και βγαινει. συνηθως ειναι τουριστικοι. εχω εχω 2-3. αλλα δεν ειναι και πολύ βολικοι. για μενα δηλαδη. ηταν το πρωτο οργανωμενο σκονακι που ειχα κανει και φοβομουν υπερβολικα οτι θα με επιαναν....
Η αληθεια ειναι οτι τα στυλο δεν ειναι και πολυ βολικα για σκονακια αντε να χωρεσει μεσα το χαρτακι και αντε να βγει μετα
Εγώ την Τετάρτη έκανα σκονάκι...στη γεωμετρία
Έγραψα στο θρανίο με μολύβι τους τύπους από τα θεωρήματα και είχα από πάνω την κόλλα. (Ναι το ξέρω πολύ πρωτότυπο! )
Έγραψα στο θρανίο με μολύβι τους τύπους από τα θεωρήματα και είχα από πάνω την κόλλα. (Ναι το ξέρω πολύ πρωτότυπο! )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tina Cullen στις Πεμ 19 Ιαν 2012, 22:17, 1 φορά
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Lizzy Cullen έγραψε:Οσο ημουν γυμνασιο δεν εκανα ποτε. ημουν με το σκεπτικο "σιγα και ποιος ο λογος; στην ουσια τον εαυτο μου κοροιδευω"
έχεις δίκαιο ..σίγουρα εξαρτάται από τον καθηγητή ....εγώ πέρυσι είχα μερικούς καθηγητές που έκαναν βόλτα στην τάξη για να δουν να μην αντιγράφουμε όπως πχ στην χημεία ,στα θρησκευτικά κ.α. αλλά είχα και μερικούς που δεν έπαιρναν είδηση ..ίσα ίσα που έφευγαν και από την τάξη και μας άφηνε μόνους μας και μπορούσαμε να ανοίξουμε και τα βιβλία μας κ.τ.λ αλλά μερικοί κάθονται στην έδρα και έλεγχαν άλλα διαγωνίσματα και έτσι όλοι ανταλλάζαμε κόλλες με τους διπλανούς μας ανοίγαν εύκολα τα σκονάκια τους χωρίς φόβο κλπ....
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
εμάς η βιολόγος έβγαινε από την τάξη κάθε τρεις και λίγο
χαχαχα μα σε προκαλει να ανοιξεις βιβλιο!!
η φιλολογος που ειπα οτι καθοταν και διαβαζε βιβλιο, μετα οταν τελειωσαμε και ειχαν φυγει απο την ταξη σχεδον ολοι (μονο 2γω και αλλη μια κοπελα ειχαμε μεινει) εψαξε κατω απο τα θρανια. οποτε προσεξτε τα σκονακια να τα πάρετε μετα και να τα ψιλοσβησετε απο το θρανιο....
η φιλολογος που ειπα οτι καθοταν και διαβαζε βιβλιο, μετα οταν τελειωσαμε και ειχαν φυγει απο την ταξη σχεδον ολοι (μονο 2γω και αλλη μια κοπελα ειχαμε μεινει) εψαξε κατω απο τα θρανια. οποτε προσεξτε τα σκονακια να τα πάρετε μετα και να τα ψιλοσβησετε απο το θρανιο....
αααααα ωστε ο φιλογος μια χαρα διαβαζε βιβλιαρακι και μετα τσεκ απ σε ολα τα θρανια μπορω να στον κανονισω αμα θες στις επομενες εξετασεις ( )
εμας στα θρησκευτικα αρχη της χρονιας ειχαμε μια πο0 μισο0σε το ΥΠΕΡΟΧΟ σχολειο μας (το υπεροχο με κεφαλαι παει σε εκεινη γ ν το καταλαβει)και μας μιλαγε συνεχεια γ το γυμνασιο της ν.Κιο0 και σε ενα αλλο τμημα ειχε πει :παιδια συγο0ρα με θελετε ως δασκαλα εεε?? συγο0ρα ??? αλλα μια μερα μας ειχε σπασει τα νευρα και κανω στην κολλητη μο0 απο διπλα το βραδυ η κυρια θα εχει επισκεψεις και ζωγραφισα μια βρικολακιασμενη φατσο0λα να της πινει το αιμα.Απο τοτε δεν ξαναφανηκε στο σχολειο και κανο0με μαθημα με την περσινη
εμας στα θρησκευτικα αρχη της χρονιας ειχαμε μια πο0 μισο0σε το ΥΠΕΡΟΧΟ σχολειο μας (το υπεροχο με κεφαλαι παει σε εκεινη γ ν το καταλαβει)και μας μιλαγε συνεχεια γ το γυμνασιο της ν.Κιο0 και σε ενα αλλο τμημα ειχε πει :παιδια συγο0ρα με θελετε ως δασκαλα εεε?? συγο0ρα ??? αλλα μια μερα μας ειχε σπασει τα νευρα και κανω στην κολλητη μο0 απο διπλα το βραδυ η κυρια θα εχει επισκεψεις και ζωγραφισα μια βρικολακιασμενη φατσο0λα να της πινει το αιμα.Απο τοτε δεν ξαναφανηκε στο σχολειο και κανο0με μαθημα με την περσινη
συγνωμη ακουω για σκονακια; ντροπη σας!!! (αν και τιποτα απο αυτα που μαθαινετε δεν θα σας χρειαστουνε αλλα λέω εγω τώρα! η δουλεια σας δεν ειναι να στρώσετε κατω τον κόλο σας να διαβάσετε; ε;)
zan- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 138
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2012
Τόπος : Σέρρες
RosalieVamp έγραψε:αααααα ωστε ο φιλογος μια χαρα διαβαζε βιβλιαρακι και μετα τσεκ απ σε ολα τα θρανια μπορω να στον κανονισω αμα θες στις επομενες εξετασεις ( )
ειστε κατι παιδακια και σεις.....
zan έγραψε:συγνωμη ακουω για σκονακια; ντροπη σας!!! (αν και τιποτα απο αυτα που μαθαινετε δεν θα σας χρειαστουνε αλλα λέω εγω τώρα! η δουλεια σας δεν ειναι να στρώσετε κατω τον κόλο σας να διαβάσετε; ε;)
κοιτα, η αληθεια ειναι οτι δεν θα επρεπε να κανουμε σκονάκια. Αλλά ετσι οπως ειναι το εκπαιδευτικο συστημα..... ε δεν μας αφήνει και αλλη επιλογη....
Lizzy Cullen έγραψε:zan έγραψε:συγνωμη ακουω για σκονακια; ντροπη σας!!! (αν και τιποτα απο αυτα που μαθαινετε δεν θα σας χρειαστουνε αλλα λέω εγω τώρα! η δουλεια σας δεν ειναι να στρώσετε κατω τον κόλο σας να διαβάσετε; ε;)
κοιτα, η αληθεια ειναι οτι δεν θα επρεπε να κανουμε σκονάκια. Αλλά ετσι οπως ειναι το εκπαιδευτικο συστημα..... ε δεν μας αφήνει και αλλη επιλογη....
συμφωνώ ...δεν είναι σωστό να κάνουμε σκονάκια αλλά έτσι όπως είναι το εκπαιδευτικό σύστημα ....τι να κάνουμε ;
[quote="Lizzy Cullen"]
ειμαστε ειμαστε
RosalieVamp έγραψε:αααααα ωστε ο φιλογος μια χαρα διαβαζε βιβλιαρακι και μετα τσεκ απ σε ολα τα θρανια μπορω να στον κανονισω αμα θες στις επομενες εξετασεις ( )
ειμαστε ειμαστε
Γεωμετρια εκανα σκονακι τους τυπους. Εδωσα το χαρτακι στην κοπελα πισω μου και οταν τελειωσε μ τ εδωσε πισω. και παραλιγο να την πιασει. και μ λεει τι να κανω? κ τη λεω(κοροιδευτικα) "Φα'το..." και για να μην τν πιασει το εφαγε..
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
και εμένα μία συμμαθήτρια μου στο δημοτικό έκανε σκονάκι και την έπιασε κάποια στιγμή η δασκάλα που είχε κάποια χαρτάκια κίτρινα για σημειώσεις (είχε και άγραφα αλλά και με τα σκονάκια)και αυτή για να το κρύψει το έφαγε ...Marzaki Cullen έγραψε:Γεωμετρια εκανα σκονακι τους τυπους. Εδωσα το χαρτακι στην κοπελα πισω μου και οταν τελειωσε μ τ εδωσε πισω. και παραλιγο να την πιασει. και μ λεει τι να κανω? κ τη λεω(κοροιδευτικα) "Φα'το..." και για να μην τν πιασει το εφαγε..
Marzaki Cullen έγραψε:Γεωμετρια εκανα σκονακι τους τυπους. Εδωσα το χαρτακι στην κοπελα πισω μου και οταν τελειωσε μ τ εδωσε πισω. και παραλιγο να την πιασει. και μ λεει τι να κανω? κ τη λεω(κοροιδευτικα) "Φα'το..." και για να μην τν πιασει το εφαγε..
πωπω...... εγω δεν θα το κανα ποτε....
εγω παλι θα το εκριβα στο μανικι της μπλο0ζας ή θα εκανα ταχα οτι δενω τα κορδονια και το βαζω κατω απο το τζιν
Lizzy Cullen έγραψε:Marzaki Cullen έγραψε:Γεωμετρια εκανα σκονακι τους τυπους. Εδωσα το χαρτακι στην κοπελα πισω μου και οταν τελειωσε μ τ εδωσε πισω. και παραλιγο να την πιασει. και μ λεει τι να κανω? κ τη λεω(κοροιδευτικα) "Φα'το..." και για να μην τν πιασει το εφαγε..
πωπω...... εγω δεν θα το κανα ποτε....
ουτε εγω. τν κοιταζα καλα ακλα κ μ κανει ο καθ. τι κοιτας? αλλα νταξ δν κτλαβε
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
εννοεις οτι το εβαλε στο στομα της ετσι? και οτι οτι πραγματικα το εφαγε...
αν ημουν στην θεση της απλα θα τσαλακωνονα το χαρτι στο χερι μου και θα εκανα πως βολευομουν στην θεση μου και θα το εβαζα κατω απο το μπουτι μου
αν ημουν στην θεση της απλα θα τσαλακωνονα το χαρτι στο χερι μου και θα εκανα πως βολευομουν στην θεση μου και θα το εβαζα κατω απο το μπουτι μου
εξαρταται το μεγεθος. αν ηταν σχετικα μικρο μπορεις να το βαλεις και μεσα στο παντελόνι. κανεις οτι και καλα φτιαχνεσαι, το ανεβάζεις, σε ενοχλει και δεν προκειται να καταλάβει κανενας τιποτα....
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel