Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
21 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 21 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σκονάκια!
+18
Nemesis of Love
RosalieVamp
mariettoula
Darky
Rosemarie Hathaway
Maria Colden
teamedward96
Marzaki Cullen
Alice-Bella Cullen
Kajol
ClaireReno
Tania_Re
Roza Cullen
Celest Volturi
Ginny_Weasley
thalia
DeathView*
Christian Ozera
22 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σκονάκια!
Καλησπέρα!!
Εξήγω το τόπικ για να μην νομίζετε πως πρέπει να ξεσκωνήσετε.. όχι...
Τώρα που ανοίηουν τα σχολεία ανοίγουν και τα διαγωνίσματα!
Ιδέες για σκονάκια πουθενά;;
Εξήγω το τόπικ για να μην νομίζετε πως πρέπει να ξεσκωνήσετε.. όχι...
Τώρα που ανοίηουν τα σχολεία ανοίγουν και τα διαγωνίσματα!
Ιδέες για σκονάκια πουθενά;;
Christian Ozera- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1431
Ημερομηνία εγγραφής : 05/09/2010
Απ: Σκονάκια!
θημαμε ειχα κανει ενα μεσα στην κασετινα και οι διπλανη μου ειχε βαλει κατω απο τα ποδια της ολο ο βιβλιο
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
εγω 2 φορες εχω κανει μονο και γραψαμε στο αριστερο χερι απο μεσα της απαντισεις εγω ομως ειμαι και αριστεροχιρας και εγραψα και στο δεξι :yesss: : :crier: : : :Ρ: : :boing:
thalia- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 31
H έχουμε το βιβλίο κάτω απο το θρανίο η γράφουμε στο χέρι η στην κασετίνα... τα κλασσικά!!
Ginny_Weasley- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1071
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
Τόπος : Godric's Hollow
εγω στην μεταφραση στα αρχαι ειχα γραψει ολοκληρους παραγραφους με greeklish και με μικρα γραμματα σε εμφανη σημεια. μετα εγραφα με κεφαλαια και εμφανη γραμματα απο πανω το ονομα ενος γνωστου τραγουδιου και ετσι οι καθηγητρια νομιζε οτι ηταν οι στιχοι :twisted:
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
η κανουμε μικρενουμε το κομματια που θεωρουμε sos απο το βιβλιο
και ατα βαζουμε στην τσεπη μας και τα βγαζουμε σιγα σιγα!!!
και ατα βαζουμε στην τσεπη μας και τα βγαζουμε σιγα σιγα!!!
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
bella τελειο
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Bella Cullen έγραψε:εγω στην μεταφραση στα αρχαι ειχα γραψει ολοκληρους παραγραφους με greeklish και με μικρα γραμματα σε εμφανη σημεια. μετα εγραφα με κεφαλαια και εμφανη γραμματα απο πανω το ονομα ενος γνωστου τραγουδιου και ετσι οι καθηγητρια νομιζε οτι ηταν οι στιχοι :twisted:
Oh!! Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον!! Δεν το είχα σκεφτεί Μπράβο :twisted: :twisted:
Ginny_Weasley- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1071
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
Τόπος : Godric's Hollow
Εγώ στην ζωή μου σκονάκι μια φορά έχω κάνει.. θεωρώ πως είναι ανούσιο αυτό! Τα τεστ τα γραφουμε για να δούμε τις ικανότητες μας. Άλλωστε να διαβάσουμε μια ώρα παραπάνω δεν ειναι και τίποτα. τεσπα, στοο θέμα μας.
Μπορείς να γράψεις λίγα πράγματα στην παλάμη σου και να την κρατας κλειστή εννοείται, να γράψεις σε ένα μικρο χαρτακι λιγα πράγματα και να το κολλήσεις στο μπλανκο που θα βγάζεις με τρόπο από την κασετινά..Ή ένα χαρτάκι στην σβήστρα που θα κρατάς αναποδα για να μην το δει ο καθηγητής..
Μπορείς να γράψεις λίγα πράγματα στην παλάμη σου και να την κρατας κλειστή εννοείται, να γράψεις σε ένα μικρο χαρτακι λιγα πράγματα και να το κολλήσεις στο μπλανκο που θα βγάζεις με τρόπο από την κασετινά..Ή ένα χαρτάκι στην σβήστρα που θα κρατάς αναποδα για να μην το δει ο καθηγητής..
Ginny_Weasley έγραψε:Bella Cullen έγραψε:εγω στην μεταφραση στα αρχαι ειχα γραψει ολοκληρους παραγραφους με greeklish και με μικρα γραμματα σε εμφανη σημεια. μετα εγραφα με κεφαλαια και εμφανη γραμματα απο πανω το ονομα ενος γνωστου τραγουδιου και ετσι οι καθηγητρια νομιζε οτι ηταν οι στιχοι :twisted:
Oh!! Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον!! Δεν το είχα σκεφτεί Μπράβο :twisted: :twisted:
ειμαι πανουργα στα σκονακια!!!
soulitsa@xd έγραψε:Εγώ στην ζωή μου σκονάκι μια φορά έχω κάνει.. θεωρώ πως είναι ανούσιο αυτό! Τα τεστ τα γραφουμε για να δούμε τις ικανότητες μας. Άλλωστε να διαβάσουμε μια ώρα παραπάνω δεν ειναι και τίποτα. τεσπα, στοο θέμα μας.
Συμφωνω απολυτα και δεν εχω κανει ποτε στη ζωη μου σκονακι ομως ειχα δει ενα βιντεο στο youtube, για σκονακι στη χημεια. Πρεπει να εχεις σκανερ και ενα μπουκαλι coka cola (κατα προτημιση μεγαλο). Γραφεις τους sos τυπους της χημειας (η φυσικης) ακριβως εκει που θα επρεπε να ειναι τα συστατικα και τελος, την ωρα του διαγωνισματος βαζεις το μπουκαλι πανω στο θρανειο... Ειναι μεγαλη διαδικασια αλλα ειναι σιγουρο πως οι καθηγητες δεν θα μυριστουν τιποτα!
ClaireReno- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 222
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : ακριβως πισω σου... σε παρακολουθω!
soulitsa@xd έγραψε:Εγώ στην ζωή μου σκονάκι μια φορά έχω κάνει.. θεωρώ πως είναι ανούσιο αυτό! Τα τεστ τα γραφουμε για να δούμε τις ικανότητες μας. Άλλωστε να διαβάσουμε μια ώρα παραπάνω δεν ειναι και τίποτα. τεσπα, στοο θέμα μας.
Συμφωνω στο οτι με τα διαγωνιοσματα βλεπουμε τις ικανοντητες μας και την προοδο που εχουμε κανει, ομως δεν παυει να ειναι μια στιγμη αγχους και παρα πολλες φορες ενω τα ξεορυμε τα εχουμε ξεχασει. Μου εχει τυχει να διαβασω και να τα ξερω πολυ καλα και να τα ξεχασω. Το εχω σηζητησει μαλιστα με μια καθηγητρια και αυτη μου ειχε πει πως ειναι κατα των διαγωνισματων για ακριβως αυτο το λογο, το διαγωνισμα το γραφεις αριστα (απο την στιγμη που εχεις διαβασει εννοειται) αν εισαι "τυχερος" ενω μεσα στην αιθουσα καθημερινα δειχνεις την προοδο σου στον καθηγητη.
Kajol- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 6093
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Τόπος : Forks
Βασικά είχα κάνει στ' αρχαία και πήρα μονάδα (επειδή έγραψα και τ'όνομα μου :Ρ), ήταν με greeklish στο χέρι και είχα κάνει κι ένα κλασικό με χαρτάκι. Όταν σηκωνόταν κάποιος κι έκανε φασαρία το ξεδίπλωνα (γιατί εήταν κάπως μεγάλο) και πήγενε στην μεριά κοκ.
Επίσης είχα πεί να πάω τουαλέτα και έπιασα ένα άτομα και την ρώταγα.
Ή θα μπορούσες να αφήνει το βιβλίο στο μπάνιο. ΑΝ σ'αφήσουν.
Ένα άλλο που πληροφορήθηκα ΑΝ φοράς γυαλιά (και φοράω), να έχεις μέσα το χαρτάκι (κατά προτίμηση greeklish σε περίπτωση που σε πιάσουν, αν και δεν παίζει) κι όταν λέω μέσα εννοώ στη θήκη, Και τατάαααν!
Επίσης είχα πεί να πάω τουαλέτα και έπιασα ένα άτομα και την ρώταγα.
Ή θα μπορούσες να αφήνει το βιβλίο στο μπάνιο. ΑΝ σ'αφήσουν.
Ένα άλλο που πληροφορήθηκα ΑΝ φοράς γυαλιά (και φοράω), να έχεις μέσα το χαρτάκι (κατά προτίμηση greeklish σε περίπτωση που σε πιάσουν, αν και δεν παίζει) κι όταν λέω μέσα εννοώ στη θήκη, Και τατάαααν!
Christian Ozera- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1431
Εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω ποτέ σκονάκι στη ζωή μου, αλλά ξέρω από συμμαθητές μου. Αν φοράτε All Stars, ξέρετε ότι στο κάτω μέρος είναι μία άσπρη γραμμή γύρω-γύρω από το παπούτσι. Εκεί γράφουν πολλά παιδιά στιχάκια, στίχους από τραγούδια κ.λ.π. Εκεί μπορείτε να γράψετε τα sos. Οι καθηγητές δεν θα το προσέξουν.
Αν θυμηθώ και άλλα θα σας πω.
Alice-Bella Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 5318
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Alice-Bella Cullen έγραψε:Εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω ποτέ σκονάκι στη ζωή μου, αλλά ξέρω από συμμαθητές μου. Αν φοράτε All Stars, ξέρετε ότι στο κάτω μέρος είναι μία άσπρη γραμμή γύρω-γύρω από το παπούτσι. Εκεί γράφουν πολλά παιδιά στιχάκια, στίχους από τραγούδια κ.λ.π. Εκεί μπορείτε να γράψετε τα sos. Οι καθηγητές δεν θα το προσέξουν.
Κ εγω στα All Star μου κανω σκονακια. Και μια φορα στη χημεια ειχαμε ανοιξει το βιβλιο κατω απο τα θρανεια ολα τα παιδια.
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
εγώ μια φορά είχα φορέσει κολάν και φούστα και έκανα σκονάκι στο κολάν!άλλη μια φορά το είχα βάλει μέσα στη σαλοπέτα ,στην μπότα...αυτά θυμάμαι!τώρα δεν κάνω........
teamedward96- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Α! Επισεις ειχα κανει στα δαχτυλα τους τυπους της χημειας
Αν και εχει περασει πολύς καριός απ'τη δημοσιευση θα πω.Μπορεις να το γρραψεις στο χερι ή στ ποδι σου.[το εχει κανει η κολλητη μου απειρες φορες!]
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
Και μια συμμαθητρια μου το εχει κανει αυτο. Τωρα κανω σε χαρτι μικρο με τοσοδουλικα γραμματακια, κατω αο την κολλα(ή το τετραδιο) και οταν δεν κοιταει τσουυπ. σηκονω το τετραδιο ριχνω μια ματια και συνεχιζω.
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ θα ντρεπόμουν πολύ να με επιαναν με σκονάκι!!!!
Απορώ πως κάποιοι βγάζουν και γλωσσα! :oopss:
Απορώ πως κάποιοι βγάζουν και γλωσσα! :oopss:
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
Κι εγω θα ντρεπομουν... Αλα ευτυχως δεν με εχουν πιασει...
Ο μονος λογος που κανω σκονακια ειναι οτι οταν αγχονομαι τα ξεχναω ολα... ΟΛΑ ομως... Και τα κανω ωστε να δω εστω και μια λεξη και να θυμιθω την παραγραφο
Ο μονος λογος που κανω σκονακια ειναι οτι οταν αγχονομαι τα ξεχναω ολα... ΟΛΑ ομως... Και τα κανω ωστε να δω εστω και μια λεξη και να θυμιθω την παραγραφο
Σκονάκι έχω κάνει μόνο μία φορά στην τρίτη γυμνασίου και αυτό μόνο σε ένα ρηματικό τύπο και δεν χρειαστηκε κιόλας νομίζω.
Απο τότε δεν έχω ξανακάνει..και να μην ξέρω, βαριέμαι να μπω στη διαδικασία...
Απο τότε δεν έχω ξανακάνει..και να μην ξέρω, βαριέμαι να μπω στη διαδικασία...
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Εγώ όταν γράφαμε διαγώνισμα στην Λογοτεχνία, είχα πιάσει και είχα γράψει σε κάτι μικροσκοπικά χαρτάκια με τοσοδούλικα γραμματάκια ύφος, γλώσσα, περιεχόμενο και γενικώς τα πάντα και τα είχα βάλει μέσα σε κάτι υποθηκάκια της κασετίνας και στο κουτί με τα χαρτομάντιλα. Τελικά μου χρειάστηκε το μισό χαρτάκι από τα τέσσερα που είχα ετοιμάσει...
Darky- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 243
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Τόπος : Εκεί που βρίσκονται τα όνειρά μου...
εγώ δεν συνηθίζω να κάνω σκονάκια είχα κάνει στο γυμνάσιο ένα δυο..είχα βάλει στην κασετίνα μου κάποια σος αλλά και πάλι είναι δύσκολο να τα βρεις εκείνη την στιγμή...ακόμα ένα σκονάκι που έκαναν φέτος κάποιοι είναι να γράφουν στο εξώφυλλο τα σος και να λένε στον κύριο ότι δεν μπορούν να γράφουν χωρίς βιβλίο από κάτω και ότι θα βγάλουν βιβλίο άλλου μαθήματος και τα έχουν εκεί γραμμένα
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
αυτο με το εξωφυλλο το εχω κανει και εγω πετυχαινει
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3