Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
178 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 178 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
How to Get Away with Murder
2 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: How to Get Away with Murder
s3
- Σπόιλερ:
- 1: πολυ ωραιο επ. ο φρανκ ακομα και ετσι ωραιος ειναι. ο κονορ και ο ολιβερ τους θελω μαζι. ο ασερ τελικα ειναι ζευγαρι με την μιχαελα; ποιος βαζει ολες αυτες τις αφησες; κριμα που ο γουες ειναι μακρια απο την λορελ, και τι ωραια που ειναι η κοπελα του γουες. στην αρχη νομιζα οτι με αυτον που μιλουσε η αναλιζ ηταν ο νειτ και μετα ο φρανκ αλλα επεσα εξω και στα δυο. η μπονι μου την δινει ακομα.
2: σιγα μην χωριζε ο γουες. η μπονυ μου την δινει παρα πολυ. μου αρεσε που στο μαθημα της αναλιζ πηγε τον ολιβερ για να τους βοηθησει! μα γιατι το ψαχνει τοσο ο γουες γιατι του προτεινε να μεινει μαζι της. τελλειο ειναι το ζευγαρι νειτ και αναλιζ. του αξιζε του κονορ ολο αυτο! εμενα μου αρεσε οπως τα ειπε ο κονορ. και η αναλιζ καλα τον ειπε για να τον βοηθησει!! δεν επρεπε να της πει οτι σκοτωσε ανθρωπο, αλλα τα καταφερε να κερδισει ο κονορ!
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
ποιος πιστευεις ειναι
ή μηπως ηταν στην αρχη; δεν θυμαμαι. ηταν ομως στο 1ο.
- Σπόιλερ:
- ο νεκρος απο το τελος του 1ου επεισοδιου;
ή μηπως ηταν στην αρχη; δεν θυμαμαι. ηταν ομως στο 1ο.
χμμ
- Σπόιλερ:
απο την μια σκεφτομαι τον γουες απο την αλλη ο νειτ και γενικα δεν ξερω. θα δω και τα αλλα μια απο αυτες τις ημερες!
DeathView*- Moderator
Και μενα εκει πηγε το μυαλο μου στην αρχη αλλα πιστευω οτι δεν θα το κανουν
θα προσπαθησω να δω σημερα γιατι κοντευω να τρελαθω. χαχαχα μπορει να μην ειναι κανενας απο αυτους
DeathView*- Moderator
Νομιζω πως δεν υπηρξε καποια ιδιαιτερη πληροφορια σχετικα με εκεινο το στορυλαιν.
- σποιλερ 3χ06:
- Χαρηκα για Γουες και Λορελ και με συγκινησαν πολυ ο Ασερ και η Μικαελα.
Ο γλυκουλης ο Ολιβερ <3 Και ο Κοννορ ο καημενος...
Ο καινουριος μαθητης που βλεπουμε συνεχεια, θα μπει στο γκρουπ καποια στιγμη, ετσι δεν ειναι;
Και η πρυτανης ( ; ) του πανεπιστημιου νομιζω ειναι γκευ ή μπάι και θα καταληξει να κοιμηθει με την Ανναλιζ. Να μου το θυμηθεις!
ειδα και εγω το 3ο.
ναι οντως δεν ειχαμε καποιο ονομα ή καποια αναφορα.
ναι οντως δεν ειχαμε καποιο ονομα ή καποια αναφορα.
- Σπόιλερ:
- ο ολιβερ μου αρεσε αρκετα, ο καημενος ο κοννορ <3 η λορελ δεν ξερω αν την θελω μαζι με τον γουες ή με τον φρανκ. γιατι αν με ρωτουσες νωριτερα θα ελεγα με τον φρανκ. η μπονυ ειναι το ιδιο χαζη, και ωρες ωρες μου την δινει και η μιχαελα. ναι και εγω αυτο πιστευω για τον πρυτανη. βεβαια δεν θελω να χαλασει την σχεση της με τον νειτ
DeathView*- Moderator
s3
- Σπόιλερ:
- 3: μπραβο στον ολιβερ δεν του το ειχα. μου αρεσε που εδειξε τι εγινε 6 μηνες πριν! ηταν λογικο να αντιδραση ετσι ο κονορ στον ολιβερ. ο τομπυ σοβαρα τωρα δεν ηθελε να παει καθολου στην φυλακη αλλα ειχε σκοτωσει 2 γυναικες; τι να πω. η μπονυ πολυ σπαστικια ειναι. η μιχαελα και αυτη μου την δινει λιγο τωρα. ο γουες σιγουρα θελει την λορελ. η λορελ γιατι μενει κολλημενη στο φρανκ; αν και εγω τους θελω μαζι και ισως να μου αρεζε και με τον γουες. αφου ο πατερας της την ειπε που ειναι γιατι δεν το ειπε στην ανναλιζ; τι σκοπευει να κανει; ακομα να μαθουμε για την φωτια.
4: ωραιο το παρτυ που του ετοιμασαν. ο φρανκ αρχιζει να μου την δινει πολυ. η μπονυ και αυτη κατι παει να κανει αλλα και παλι. εγω θελω κοννορ και ολιβερ μαζι. η λορελ ειναι εγκυος απο τον φρανκ; τι γινεται; ποιος εβαλε την φωτια και ποιος πεθανε;
DeathView*- Moderator
Σχετικα με την Λορελ^
- Σπόιλερ:
- Εγω νομιζω και υποστηριζω οτι το παιδι της Λορελ ειναι του Wes.
για την λορελ
s3
- Σπόιλερ:
- και εγω αυτο πιστευω
s3
- Σπόιλερ:
- 5: Επιτελους γυρισε ο φρανκ τον περιμεναμε 4 επ. ηταν καλη η σκηνη μπονυ και φρανκ γιατι ηταν φιλοι από παλια και κατι παραπανω από φιλοι. Μου αρεσει που μας εδειξε πραγματα από το παρελθον της αναλιζ. Δεν περιμενα ο ουες να παει να φαει με τον πατερα της μεγκι γιατι είναι φανερο πως θελει την λορελ. Λογικο είναι να μην μπορει να κοιμηθει καλα ο φρανκ γιατι γυρισε πισω και συντομα θα τους δουμε και ζευγαρι με την μπονι ετσι και αλλιως ειχαμε μια σκηνη αναμεσα τους. Προχωρησε ο νειτ και λογικο ηταν. Μου αρεσε η σκηνη γουες και αναλιζ. Και παλι το εβαλε στα ποδια ο φρανκ.
6: Μα γιατι πηγε η αστυνομια στον γουες ποιος τους καρφωσε; Η μπονι σιγουρα ηθελε να ακολουθησει τον φρανκ αλλα δεν προλαβε. Μου την δινει παρα πολύ που τα βαζει με τους αλλους ενώ και αυτή εχει λερωμενη την φωλια της. Καιρος ηταν που η αναλιζ διδασκει ξανα και εχει μια ωραια υποθεση. Η λορελ ακομα ελπιζει να μιλησει με τον φρανκ. Και ο κονορ λιγο το χανει τελευταια. Δεν μου αρεσε καθολου ο τομας γιατι κατι δεν μου αρεσει στην φατσα του. Ηταν λογικο να χωρισει με την μαγκυ. Επιτελους η λορελ λεει ότι δεν είναι πλεον ερωτευμενη με τον φρανκ και προχωραει με τον γουες γιατι πρεπει να είναι μαζι.
DeathView*- Moderator
ανανεωθηκε για την 4η σεζον.
DeathView*- Moderator
s3
- Σπόιλερ:
- 7: μου αρεσε η σκηνη γουες και λορελ. επρεπε να ειναι μαζι. τι περιμενε δηλαδη ο φρανκ; ο καιμενος ο κονορο ποσο δυσκολο παιζει να ειναι αυτο; επρεπε και ηταν καιρος επιτελους να τα βγαλουν ολα απο μεσα τους γιατι θα εσκαγαν. εχουμε ξανα ζευγαρι τον κονορ και τον ολιβερ καιρος ηταν.
8: ο φρανκ εχει γινει ο αντρας που δεν θελει καμια. πολυ τολμηρει αλλα και ωραια σκηνη μεσα στο μπανιο με το γκει ζευγαρι. δηλαδη ολα φτιαχνουν αν σκοτωσεις τον αλλον; αλλα δεν το περιμενα αυτο απο το κονορ μετα απο ενα καυγα με τον ολιβερ πηγε με τον τομας;
DeathView*- Moderator
DeathView*- Moderator
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή