Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
152 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 152 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
How to Get Away with Murder
2 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
How to Get Away with Murder
Ένα αγωνιώδες θρίλερ για μία ομάδα φιλόδοξων φοιτητών νομικής και της μυστηριώδους καθηγήτριας τους όπου θα μπλέξουν σε ένα σχέδιο δολοφονίας που θα ταράξει το πανεπιστήμιο και τις ζωές τους.
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Απ: How to Get Away with Murder
s1
- Σπόιλερ:
- 1: ξεκινη με πολυ ενδιαφερον. μου αρεσε οπως εκανε αυτη το μαθημα. ειχε ωραιους φοιτητες. ο κονορ ειναι γκει; η καθηγητρια απαταει τον αντρα της ή ο αντρας της τα ξερει ολα και δεν κανει τιποτα; σε ποιον ειχε μιλησει στο τηλεφωνο οτι δεν ειχε κλειδωσει; τι χαζη που ειναι η πελατισσα της, επρεπε να τα πει ολα ακομα και αν οντως ηταν για αυτη! ο μαρτυρας ειναι αυτος που πηγε μαζι της; ηταν λογικο να παρει αυτους στην εταιρεια της.
2: αυτον δεν τον εχουμε ξαναδει και σε αλλες σειρες και ταινιες επισηςη φαινεται μανιακος. ο αλλος ξερει καλα να βρισκει τις πληροφοριες του. χωρισε με τον ντεντεκτιβ? κριμα. η αλλη τωρα γιατι ψαχνει να μαθει γιατι την πηρε. σε ηθελε και σε πηρε τελειωσε. εντονη η σκηνη των γκει. γλυκος ο αντρας της που την ετοιμασε το τραπεζι βεβαια κατι κρυβει αυτος.
DeathView*- Moderator
s1
- Σπόιλερ:
- 3: ποιο πτωμα ειχαν οι βοηθοι; μπραβο του που μιλησε ετσι στην ανναλιζ. δεν τον ειδε τον φραγκι; πλακα μας κανει; τι χαζη το εκσασε με τον σο; το παρατραβαει η μιχαελα.
4: ηταν ενδιαφερον οπως αριχσε. ειχε δραση. τι σκεψεις κανει ο κονορ; ειχαμε παλι σκηνη γεκι. αυτα τα φλασμπακ στο δασος με κανουν και περιμενω με ανηπομονησια να δω τι γινεται. καλα τα ειπε η συνηγορος της αναλιζ στον αστυνομικο. αυτοκτονησε; μου αρεσε εκει που διδασκε και παραλληλα μας εδειχνε πως κανει ανακριση. δε το περιμενα αυτο απο τον ολιβερ. αα ο αντρας της ηταν τελικα.
DeathView*- Moderator
s1
- Σπόιλερ:
- 5: η σκηνη αναλιζ και σαμ ηταν πολυ ενδιαφερουσα. επισης ο αλλος φανηκε οτι δεν εχει καλες προθεσεις. ο γουες εκανε καλη δουλεια. η σκηνες του δικαστηριου ηταν πολυ καλες. η μιχαελα μου την σπαει ωρες ωρες. μου αρεσε η λορελ σε αυτα τα επ φαινεται δυναμικη και να εχει δικιο σε οσα λεει. ο φρανκ δεν μπορει να κρυψει απο την αναλιζ. καλη η σκηνη του σαμ με την ρεμπεκα. επιτελους εχουμε φιλει αναμεσα στον φραγκ και την λορελ.
6:μου αρεσε οπως της μιλησε στην αναλιζ. το εχει ξανακενει ετσι και αλλιως. θελω να δω μεχρι πτοε θα εχουμε αυτες τις μνημες τους. ποτε θα μας τα δειξει ολα; η συνηγορος με τον φοιτητη;
DeathView*- Moderator
s1
- Σπόιλερ:
- 7: εμενα μου αρεσε οπως τις μιλουσε στην ρεβεκα γιαιτ αυτο δειχνει οτι ειναι καλη δικηγορος. μου αρεσε η ατακα του κονορ στην μιχαελα. ο αλλος πηγε στο μαθημα μαζι με το βραβειο του; την λορελ θα την ηθελα να την δω ζευγαρι με τον φρανκ. καλα τα ειπε ο φρανκ στην λορελ. μα μεσα στις τουαλετες μου αρεσει που η συνηγορος της αναλιζ ειναι τοσο επιστικη. επιτελους εχουμμε σκηνη γουες με την ρεμπεκα ηταν ωραιο οπως της μιλουσε. ποιος ηταν αυτος με τον ολιβερ; επιτελους παραδεχτηκε η λορελ. η αλλη ηταν εγγυος;
8: ηταν ωραιο που ξεκινησε με τα πλανα του τοτε της λαιλας. τι βλακας ο γουες δεν επρεπε να της το πει. καλα του τα ειπε η αναλιζ στον σαμ. εμενα μου αρεσε που μας δειχνε το τοτε μαθαινουμε περισσοτερα πραγματα. μου αρεσε οπως μιλουσε ο κονρο στο γιο της γυναικας που δικαζεται. τι κακια πεθερα που ειναι αυτη; ενταξει απο την μια εχει δικιο απο την αλλη δεν πρεπει να πιστεψει την μιχαελα; δεν τον ειχαν για τετοιον τον φρανκ. ο σαμε με ποσες τα εχει; ακομα και με την συνηγορο της γυναικας του; δεν φοβαται; ελεος πια. ηταν λογικο οτι θα την απολυσει. δεν πρεπει η ρεμπεκα να επιστευτει τον ντεντεκτιβ. καλα εκανε η αναλιζ.
DeathView*- Moderator
s1
- Σπόιλερ:
- 9: πολυ εντονες η σκηνες αναλιζ και σαμ. τι χαζος που ειναι ο σαμ αλλα λεει οτι θα κανει και αλλα κανει. τωρα εξηγουνται ολα πως πεθανε ο σαμ γιατι κρυβοντουσαν και ολα. και τωρα καταλαβαινουμε για πιο πραγμα μιλουσε ο γουες και η ρεμπεκα στο δωματιο της. η αναλιζ ολο πισογυρισματα ειναι. τωρα εξηγουνται και η σκηνες στο δασος . ολες οι σκηνες που βλεπαμε μεσα στα επ τις μαθαμε ολες τωρα. προφανως η αναλιζ με τον αλλον θα κατεληγαν στο κρεβατι. και τωρα καταλαβαινουμε με ποιον μιλουσε στο τηλ. και πως βρεθηκε το πρωινο η μπονυ στο σπιτι του αλλου. μου αρεσαν τα λογα της αναλιζ στον σαμ και ο φρανκ στην λορελ, καταλαβαμε και πως εχασε το δακτυλιδι της η μιχαελα. ωραια η σκηνη του κονορ στο σπιτι του ολιβερ. ηταν λογικο να πει ψεματα στον ολιβερ.
10: σε αυτο το επ η αναλιζ ειχε αλλα κουρεμα στα μαλλια της. αυτη την σκηνη που η αναλιζ μιλησε στον γουες και ειδε τον σαμ νεκρο δεν μας το ειχε δειξει. παντως μπραβο που τους βοηθησε και πιστευε οτι του αξιζε γιατι σκοτωσε την αλλη κοπελα. η αναλιζ ταιριαζει πολυ με τον νειτ. παλι καλα που δεν ομολογησαν. τι ωραιο το νυφικο της μιχαελας. ωχ η κουννιαδα της θα τα μπλεξει τα πραγματα.
DeathView*- Moderator
s1
- Σπόιλερ:
- 11: Επιτελους γυρισε σπιτι. Η κουνιαδα της, τι άλλο μπορουσε να πει για τον αδερφο της; Ότι το εκανε; Τι υποθεση και αυτή; Η χανα εχει πεισμωσει για να μαθει. Ωραια η σκηνη κονορ και αναλιζ. Μου αρεσε που μας εδειχνε πως περνουσαν τα χριστουγεννα. Μου αρεσε η σκηνη κονορ και ολιβερ και αναλιζ με τον φρανκ. Βρηκαν το πτωμα;
12: Η χανα είναι χαζη; Μεσα από το μαθημα τους ειπε τι να κανουν ή ετσι μου φανηκε εμενα; Η μπονυ προσπαθει να τον ψαρεψει τον δρανκ αλλά δεν τα καταφερνει καλα. Μου αρεσε η σκηνη κονορ και αναλιζ. Η αναλιζ ποσο εξυπνη είναι πια;
DeathView*- Moderator
s1
- Σπόιλερ:
- 13: Παντα πανε όλα καλα όταν εχεις την μαμα σου διπλα. Τα εκανε μανταρα η μπονυ. Η σκηνες μητερας και κορης ηταν πολύ καλες. Ευτυχως κερδισε την νικη η μπονυ. Ο ολιβερ γνωρισε τους φιλους του κονορ. Ωχ ο άλλος είναι ο δολοφονος;
14 - 15: Μου αρεσε που επεστρεψε η παλλια αναλιζ. Ηταν πολύ καλο επ για φιναλε σεζον.
DeathView*- Moderator
s2
- Σπόιλερ:
- 1: Ξεκινησε με πολύ ενδιαφερον αυτή η σεζον. Ωραια η σκηνη γουες και αναλιζ και αναλιζ με τον φρανκ. Η μπονυ την σκοτωσε; Μου την δινει όταν παιρνει αυτό το υφος για να σε βοηθησω το εκανα και να σε σώσω και αλλά τετοια. Ειχε τελειο σπιτι η φιλη της αναλιζ και μου αρεσε η σκηνη τους. Είναι λεσβιες; Ποτε εγινε αυτό; Τους πηγε σε μπαρ για να περασουν καλα; Σοβαρα τωρα;
2: Τι χαζη η άλλη; Ελεος δικηγορος είναι λες να μην γνωριζονται; Και καλα η φιλη της θα την βοηθουσε και τα εριξε σε όλα σε αυτην; Ευτυχώς δεν εχουν στοιχεια για την αναλιζ και ο άλλος είναι πλεον ελευθερος.
DeathView*- Moderator
s2
- Σπόιλερ:
- 3: Μου αρεσε η σκηνη που μιλουσαν ολοι μαζι. Αυτή επαιζε και σε άλλη σειρα και εκει ηταν λεσβια αν δεν κανω λαθος. Καλη ηταν η σκηνη μπονυ και λορελ Μου αρεσε η σκηνη νειτ και αναλιζ . δεν είναι τοσο ωραιος ο καινουργιος γκομενος της μιχαελας.
4: Τι καλη που είναι η γυναικα του νειτ. Μα πως μπορεσε να σκοτωσει την κολλητη της; Εγινε αστυνομικος ο νειτ; Αρχιζει να μου την δινει ο ασερ. Μα ο φρανκ γιατι της πηγε τα χαπια; Δεν επρεπε. Γιατι το ειπε αυτό η μπονυ για τον σαμ;
DeathView*- Moderator
s2
- Σπόιλερ:
- 5: Ο φρανκ τα καταλαβε όλα για τον γουες. Ωρια ηταν η σκηνη νειτ και αναλιζ και η αληθεια είναι ότι περιμενα να τον ρωτησει για τοπν αδερφο της ρεμπεκας. Πολύ εντονη η σκηνη φρανκ και λορελ. Μου αρεσαν τα λογια του κονορ στον ολιβερ και αυτά που ειπε η αναλιζ στον κονορ. Ο ασερ δεν είναι καλα. Ποιος εβαλε τα ναρκωτικα στο αμαξι; Ο φρανκ; Όλα σχεδιασμενα τα εχει πια.
6: Η σκηνη ασερ και αναλιζ μπορει να βγει και σε καλο. Θελω πολύ να μαθω την αληθεια σε αυτην την υποθεση. Ο νειτ εκανε πολύ καλα, μου αρεσε που γυρισε και ο ασερ στην ομαδα. Η μιχαελα θελει τον κειλεμπ. Πολύ συγκινητικη η σκηνη νειτ και αναλιζ. Μου αρεσε που τους γνωρισε τους γονεις του φρανκ. Παντα η αναλιζ συμπαμπουσε τον γουες.
DeathView*- Moderator
s2
- Σπόιλερ:
- 7: Ενταξει σε νεκρη γυναικα και να βριυν το αιμα, για το θανατο της; Οι αλλοι του μιλανε και αυτος τρωει, αγενεστατος θα ελεγα. Η σκηνη με τις 2 άλλες ηταν καλη. Σιγα μην ειχε σκοτωσει την γυναικα του. Πολύ καλα του τα ειπε η μπονυ στον ασερ του αξιζε. Απλα γαματη η σκηνη στο σπιτι που μιλουσαν. Μου αρεσε όπως φερθηκε ο κονορ στον ολιβερ και ο ολιβερ . τι μνημες είναι αυτές;
8: Τι χαζη η μπονυ. Μου αρεσε που πηγε ο νειτ στο σπιτι της αναλιζ. Μου αρεσει που η λορελ θα παρει τη θεση της μπονυ. Μου αρεσε η σκηνη φρανκ και λορελ ηταν τελεια. Η μιχαελα και ο κειλεμπ μου αρεσει σαν ζευγαρι. Επιτελους όλα τα ζευγαρια είναι μαζι. Ωπ τι εγινε στο τελος;
DeathView*- Moderator
Το ειχα ξεκινησει απο την αρχη γιατι ειναι μερος της Shondaland (πχ Grey's Anatomy) και ειχα δει το τρειλερ που μου ειχε φανει πολυ μαματο. Πλας επαιζαν η viola davis και ο dean thomas του harry potter. Τι αλλο να ζητησω.
Ομολογω πως εμεινα για πολυ διαφορερικους λογους απ αυτους που το ξεκινησα. Ενας λογος ηταν αυτοι οι δυο.
τελευταια στον 2ο κυκλο -που δεν μ αρεσε οσο ο 1ος- αρχισα να συμπαθω πολυ τον ηλιθιο ασπροφατσα. εν μερει γιατι ανακαλυπτουμε περισσοτερες πτυχες του χαρακτηρα του και τον βλεπουμε να αλλαζει μπροστα στα ματια μας. και εν μερει γιατι βρηκα τον ηθοποιο στο τουιτερ και ετσι και ειναι πολυ γλυκας και συνειδητοποιημενος. φεμινιστης και ετσι <3
εντιτ. ασπροφατσα εννοω αυτον φυσικα
Ομολογω πως εμεινα για πολυ διαφορερικους λογους απ αυτους που το ξεκινησα. Ενας λογος ηταν αυτοι οι δυο.
- Coliver:
- Σπόιλερ:
τελευταια στον 2ο κυκλο -που δεν μ αρεσε οσο ο 1ος- αρχισα να συμπαθω πολυ τον ηλιθιο ασπροφατσα. εν μερει γιατι ανακαλυπτουμε περισσοτερες πτυχες του χαρακτηρα του και τον βλεπουμε να αλλαζει μπροστα στα ματια μας. και εν μερει γιατι βρηκα τον ηθοποιο στο τουιτερ και ετσι και ειναι πολυ γλυκας και συνειδητοποιημενος. φεμινιστης και ετσι <3
εντιτ. ασπροφατσα εννοω αυτον φυσικα
s2
μαρινα εμενα μου αρεσαν οπως τα λες
- Σπόιλερ:
- 9: Πολύ καλα τα ειπε ο νειτ και ηταν πολύ ηρεμος. Αντιθετα με αυτην που είναι αγενεστατη. Μου αρεσε η σκηνη που ο ασερ μιλουσε στην μητερα του. Ο πατερας του τωρα γιατι το εκανε αυτό; Μου την εδωσε ο κειλεμπ που πηγε και ελεγε αυτά για την καθριν. Παει και η σινκλερ; Ποιος το εκανε; Τι φαση; Πολύ καλα τα ειπε ο νειτ στον αστυνομικο. Ο ασερ την σκοτωσε; Δεν το πιστευω! Λογικο μου φαινεται από την άλλη ειδικα όπως του μιλουσε. Μπραβο στην αναλιζ. Μου αρεσε ο γουες είναι πιο λογικος. Ο κονορ δεν επρεπε να αντιδραση ετσι. Ειχε πετυχημενο υφος ο ασερ. Αα δες που ηξερε τον γουες από μικρο.
10: Ο γουες είναι τοσο καλος. Μου αρεσει πολύ. Η μπονυ είναι χαζη μου την δινει απειρα πολύ. Επισης μο αρεσε που φωναξε την λορελ και εδειξε τι ειχε γινει στο νοσοκομειο. Μπραβο στον κονορ και στον ολιβερ που πηραν στο σπιτι τους τον ασερ. Εντονη η σκηνη του κειλεμπ με την μιχαελα αλλα χωρις αποτελεσμα. Και ηταν ωραια η σκηνη που ο κειλεμπ και η αναλιζ μιλουσαν και του εξηγουσε. Ο γουες νομιζω πως επρεπε να την ρωτησει την αναλιζ παρα να ψαχνει σε όλα τα πραγματα. Και τελος μου αρεσε που μας εδειξε τι εγινε πριν 10 χρονια.
μαρινα εμενα μου αρεσαν οπως τα λες
DeathView*- Moderator
s2
το εχω τελειωσει απλα τον σχολιασμο το εχω γραμμενο σε χαρτι και οποτε προλαβαινω το βαζω!
- Σπόιλερ:
- 11: Θελω να γυρισει ο γουες να μην μεινει εκει. Η λορελ καλα τα ειπε στην αναλιζ και αυτή δεν αντεδρασε σωστα. Ο κειλεμπ λιγο αργα τα καταλαβε νομιζω. Μου αρεσε που μας εδειχνε από τα παλια. Αφου ηταν εγκυος τι εγινε το μωρο; Καιρο ειχε να μιλησει τοσο σωστα ο κονορ. Μπραβο στην μανα, ηθελε πολύ δυναμη αυτό καλα εκαναν και εφυγαν από το σπιτι. Τελειες οι σκηνες φρανκ και λορελ και η αναλιζ που πηγε τον φακελο στον γουες και ο νειτε που πηγε στο σπιτι της αναλιζ.
12: Μου αρεσε όπως αρχισε εχει πολλα κενα η ιστορια αυτή. Τι καλη που είναι η λορελ με τον γουες. Μου αρεσε η σκηνη μιχαελα και κειλεμπ. Τι χαζη η μπονυ πως του μιλησε ετσις μου αρεσε η σκηνη νειτ και αναλιζ. Τι φιλι ηταν αυτό αναμεσα στον γουες και την λορελ; Τι βρηκε η λορελ. Μου αρεσε ο φρανκ που συνεχεια εστελνε και επαιρνε τηλ.
το εχω τελειωσει απλα τον σχολιασμο το εχω γραμμενο σε χαρτι και οποτε προλαβαινω το βαζω!
DeathView*- Moderator
s2
- Σπόιλερ:
- 13: Εντονη η σκηνη αναλιζ και λορελ. Και ο γουες πηγε στην γιατρο για να θυμηθει; Μου αρεσε η σκηνη φρανκ και λορελ. Εκανε και παλι μαθημα; Καιρο ειχε να μας το δειξει. Μου αρεσε όπως το χειριστηκε η αναλιζ. Ειχε φαση που κοροιδευαν τους αστυνομικους. Μου αρεσει που ηρθαν πιο κοντα ο κονορ και η μιχαελα. Από παλια ειχαν σχεση μεταξυ τους. Μου αρεσε η σκηνη νειτ και αναλιζ. Καλα τα ειπε η λορελ στην αναλιζ. Η μπονυ γιατι τους ακουγε; Ευτυχως ουτε η αναλιζ ουτε ο γουες ειχαν σκοτωσει την μητερα του.
14: Πολύ καλο επ. ακομα οι αστυνομικοι να πιασουν έναν δολοφονο; Πλακα μας κανουν; Χαιρομαι που επεστρεψε ο γουες πίσω και θα μιλησει με την αναλιζ επισης μου αρεσει που νειτ την προσεχει και δεν θελει την ιβ κοντα τους. Μαθαμε πως εχασε το παιδι που ηταν εγγυος. Τι χαζομαρες κανει τωρα η λορελ; Ενταξει οτιναναι είναι και η αναλιζ. Η μιχαελα και ο ασερ μαλλον παρα ηπιαν θα ελεγα και ο ολιβερ το ιδιο. Επιτελους μιλησε η αναλιζ στον γουες. Η σκηνη ασερ και μιχαελα ουτε που την περιμενα. Ωχ η αναλιζ δεν το ηθερε ότι ο φρανκ σκοτωσε την λαιλα για χαρη του σαμ.
DeathView*- Moderator
s2
ναι το ειδα. το περιμενω πως και πως. ακολουθω και καποιους στο ινσταγραμ και ανεβαζουν και φωτο
- Σπόιλερ:
- 15: Μου αρεσει που πειραζοταν με την αδερφη της. Ηταν περιεργη η σκηνη του γουες με την λορελ μου αρεσε που πηγε και σπιτι του φρανκ. Ηταν ωραιο που πηγε στο πατρικο της. Και τελεια η σκηνη που ο νειτ εκανε ολοκληρο ταξιδι για να την δει. Ο ασερ και η μιχαελα παλι; Δεν ταο ηξερε η μητερα της για το παιδι; Τελεια η σκηνη η αναλιζ με την μητερα της. Η σκηνη φρανκ και σαμ δεν την σχολιαζω επρεπε τοτε να τα ειχε πει όλα. Ποιος σκοτωσε τον κειλεμπ; Ποιος σκοτωσε τον πατερα του γουες; Που πηγε ο φρανκ; Γιατι να τον διωξει; Τι φταει αυτος;
ναι το ειδα. το περιμενω πως και πως. ακολουθω και καποιους στο ινσταγραμ και ανεβαζουν και φωτο
DeathView*- Moderator
DeathView*- Moderator
ναι 22/09!!
DeathView*- Moderator
ξεκινησε η σεασον 3 εχουν βγει 2 επ!!!
DeathView*- Moderator
το 1ο το ειδα!! το 2ο, οχι ακομα. αν δεν το δω σημερα, θα παει την αλλη βδομαδα ή ισως τον αλλο μηνα.
εγω περιμενω τους ελληνικους υποτιτλους!
DeathView*- Moderator
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*