Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
120 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 120 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
ShadowHunters
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 4 από 6
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: ShadowHunters
χεχεχε σημερα λογικα θα δω και το δευτερο οποτε λογικα θα κανω αλλο ενα σχολιασμο επεισοδιου ετσι.
Τελεια!! Εγω το ειδα...
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
- shadowhunters 1x02:
- Ο ΧΟΤΖ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ
τιτλους αρχης δεν θυμαμαι να ειδα στο πρωτο επεισοδιο. μετριοι ειναι. θελουν βελτιωση. step up your game guys.
izzy: 50 bucks he says he doesnt approve this mission
alec: *appears*
alec: i don't a approve this mission
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ γελασα παραπανω απ' οτι νομιζα παρολο που το ειχα ηδη δει σε gif στο tumblr.
Ενταξει. Σε γενικες γραμμες, καλο και μου αρεσε. Να δουμε τωρα πως θα το συνεχισουν.
Χαχαχαχαχαχα!!! Ωραιος συμφωνούμε εκτος απο ενα πραγμα. Στον Χοτζ εμενα μαρεσει
Καλε εμφανισιακα ναι. Αλλα τον ειχα στο μυαλο μου τοσο πολυ οπως ηταν στην ταινια που μου εκανε πολυ κακη εντυπωση η αλλαγη.
Δεν εννοω μονο εμφανισιακα.. Δεν τον ειχα κανει εικόνα ακρυβως στο μυαλο μου για τον Χοτζ
ααα εγω τον περιμενα καπως πιο μεγαλο και πιο δειλο οπως στην ταινια.
ξεκιναει τωρα το επεισοδιο!
ξεκιναει τωρα το επεισοδιο!
Εμενα μαρεσε...
- Σπόιλερ:
- μαρεσει που μπήκαν οι νεράιδες στο προσκήνιο... Πιστευω οτι εκαναν πολυ καλυτερο το καταφύγιο των βρηκολακων αλλα θα ηθελα να εμφανιστούν οι λύκοι... Μαρεσε ο τροπος ο Τζεις εξηγεί τον δεσμό που εχει με τον Άλεκ. Επισεις και ο τροπος που η Κλερι ανακαλύπτει το ερωτηκο παρελθόν του Τζεις αλλα και επειδη δεν το αρνητε.... Ή δεν λεει κατι σαν "ο ερωτας ειναι για τους ανόητους" ή κατι τετοιο... Το λατρεψα!!!
s1
- Σπόιλερ:
- 1: ξεκινησε πολυ ωραια. μου αρεσε ο τυπος που αλλαζε εμφανιση. το παρτυ μου αρεσε.
2: μου αρεσε η σκηνη που παλευαν μαζι. μου αρεσε πολυ αυτη η σειρα.
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Συμφωνω...
Σε καποια σημεια πραγματικα με κανει και γελαω το ποσο γελοιο εχουν κανει το σεναριο. Αλλα ειναι και λιγο εθιστικο. Δεν μπορω να σταματησω να το βλεπω. Καθε βδομαδα περιμενω πως και πως. Βεβαια δεν συγκρινεται με την τελειοτητα του βιβλιου.
Αγαπημενοι μου ηθοποιοι και χαρακτηρες μεχρι τωρα ειναι ο Σιμον και ο Αλεκ. Παιζουν νομιζω καλυτερα απο ολους. Και μετα η Ιζαμπελ. Απο το 1χ06 μου αρεσαν επισης και
Αγαπημενοι μου ηθοποιοι και χαρακτηρες μεχρι τωρα ειναι ο Σιμον και ο Αλεκ. Παιζουν νομιζω καλυτερα απο ολους. Και μετα η Ιζαμπελ. Απο το 1χ06 μου αρεσαν επισης και
- Σπόιλερ:
- οι Ρομπερτ και Μαξ Λάιτγουντ.
Και εγω!! Και εμενα αλλα που φενεται λιγο περιεργη η διαφορα ύψους του Τζεις και του Άλεκ, τους ειχα συνιθησει με ιδιο υψος....
- Σπόιλερ:
- ο Μαξ ειναι φανταστικός!!! Και ο πατερας τους... Επιτελους καποιος που δεν υποτημας καθολου την Ιζαμπέλ!! Αλλα το λατρευω!! Τοσο πολυ περισσοτερο απο την ταινια αλλα ουτε καν κοντα στο βιβλιο...
εγω βασικα λογω της ταινια φανταζομουν τον τζεις πιο ψηλο. αλλα δεν με χαλαει. Λατρευω τον Αλεκ.
Και παλι!! Εγω τον αγαπω... Ειναι τοσο καλουλης... Μαρεσει παρα πολυ!! Πολυ περισσοτερο απο την ταινια... Με ολους τους ηθοποιος!!
Η περιληψη του 1χ08
- 1χ08:
- With word of Alec, Jace and Isabelle's "extracurricular activities" with Clary reaching The Clave, a convoy is sent to observe the Lightwoods running the New York Institute. Once The Clave representative arrives, it is very clear how much trouble the Lightwoods are in.
Meanwhile, Clary is faced with a devastating decision.
Δεν μου λέει κατι αυτο! Ίσα ίσα που περισσοτερο αγωνία με κανει να εχω...
- 1χ08 spoilery review:
- Ξερετε πως στους τιτλους αρχης λεει "this is the light"; το μονο φωτινο (θετικο) κομματι της σειρας ειναι ο Αλεκ
Τεσπα, ας συνεχισω. Υπαρχει παραβιαση στην περιμετρο του Ινστιτουτου. Υπαρχει συναγερμος. Και ολοι οι αλλοι απλα συνεχιζουν την δουλεια τους; Μονο καποιοι στον διαδρομο που γυρνανε να τους κοιταξουν που τρεχουν. Υποτιθεται ειναι και αυτοι shadowhunters. Εκπαιδευμενοι shadowhunters. Και οταν υπαρχει συναγερμος συνεχιζουν να κοιτανε τα ταμπλετ τους; ΑΓΚΧ.
Μετα ακολουθει μια σειρα σκηνων που φτανει μεχρι και το τελος του επεισοδιου με την Κλαιρυ να ειναι απλα κλαψιαρα και να θρηνει τον Σιμον και να προσπαθει να αποφασισει τι να κανει. Εν τω μεταξυ αυτο ειναι απο το 2ο βιβλιο και οχι το 1ο και η Κλαιρυ ειχε πολυ λιγοτερη ωρα να αποφασισει. Τους τον εφερε κατα τις 3 και επρεπε να γινει πριν ξημερωσει. Εδω της εδωσαν μια ολοκληρη μερα εξτρα. Πφφφ -.-
Ο Ραφαέλ κατέληξα οτι ειναι υποφερτος. Ο ηθοποιος ειναι αρκετα καλος νομιζω απλα το σεναριο και η σκηνοθεσια τον σκοτωσαν οταν ειχε πρωτοεμφανιστει. Τωρα μου αρεσε.
Λύντια. Χμμ δεν ξερω. Μμμ ενταξει. Ενταξει. Θα της δωσω ενα 8/10 γιατι επαινεσε το αγορι μου (Αλεκ) και γιατι φοβομουν μηπως ερθει η Ιμογκεν απο τωρα και ανακουφιστηκα που ηταν καποια αλλη.
(παρενθεση: ο μαξ ειναι cute af)
ΟΚΑΥ. και τωρα κατι αλλο... XAXAXAXAXAXXAXAXAXAAXXAXAXAXAXA
οι Forsaken. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ αληθεια. το σταματησα και εβαλα τα γελια. Εκαναν τους forsaken, τα πειραματα τελος παντων του valentine να ειναι σαν ζομπι; Στην αρχη ημουν σε φαση "αυτοι υποτιθεται ειναι forsaken ή μηπως σε αυτην την εκδοχη του "κοσμου" υπαρχουν τελικα ζομπι;" και μετα ειδα πανω δεξια που ελεγε "ShadowhuntersVsForsaken".
Η Κλαιρυ παει να πει στην μαμα του Σιμον οτι ειναι νεκρος και τελικα καταληγει να ειναι στο δωματιο του και να πιανει πραγματα του για να παρει μαζι. Και εκει, στο ακυρο, πεταγεται ο Τζεις για να πει την ιστορια με το γεράκι. Αληθεια, εβαλα τα γελια. (Ναι, γενικως ηταν διασκεδαστικο επεισοδιο, δεν μπορω να πω.) Μου φανηκε πολυ βεβιάσμενο. Δεν κολλουσε στην σκηνη. Δεν ηταν η ωρα και η στιγμη για να πει την ιστορια.
Η κλαιρυ λεει "are you seriously telling me a story right now?" και γω ηθελα να πω "are you seriously telling THIS story right now?"
Μας δινουν λιγο ποιοτητα με Αλεκ και Λυντια και μετα αντε παλι με την ΚΛΑΨΙΑΡΑ ΚΛΑΙΡΥ.
Η Ιζαμπελ; Η ΙΖΑΜΠΕΛ ειναι η καλυτερη φορενζικ παθολοτζιστ οφ νιου γιορκ; Και badass στην μαχη και παντα κουκλα... και επιστημων Βεβαια υποπτευομαι οτι ηταν για να μην προσθεσουν και αλλο ατομο που να εχει λογια στο ινστιτουτο.
Νταξει, τα φλασμπακ ειναι φειλ. Το ειπα, θα το ξαναπω και θα συνεχισω να το λεω μεχρι να τα βελτιωσουν.
ΑΑΑΧΧ malec Magnus checking Alec out. Alec who is half naked and sweaty. Alec saying his name.
Και για να το δουμε αυτο σε λιγο μεγαλυτερο...- Σπόιλερ:
you're welcome
Και μετα... του ανοιγεται. Ααααχ. otp alert!!
O Ραφαελ λοιπον ειχε ηδη παρει τον ελεγχο των βρικολακων απο την Καμιλ και περιμενε καλη δικαιολογια για να το επισημοποιησει σκοτωνοντας την. Οκ. Ουτε με ξετρελανε, ουτε με ξενερωσε. Θα του βαλω ενα 7/10.
Η Κλαιρυ συνεχιζει να ειναι κλαψιαρα αλλα τουλαχιστον ειχαμε μια σχετικα ομορφη Clace σκηνη εκει με την αγκαλια.
Και μας δινουν και αλλο γαματο character insight στον Αλεκ. Ακολουθει την καρδια του. Προστατευει αυτους που αγαπα. Με τον μονο τροπο που του μενει. Θυσιαζοντας τον εαυτο του ζηταει απο την Λυντια να παντρευτουν για να κρατησει ολους αυτους που αγαπαει ασφαλη. I just love Alec so damn much Και επιπλεον νομιζω οτι πραγματικα θελει να ηγειται του Ινστιτουτου. Το κανει για την οικογενεια του (γονεις, ιζυ, μαξ, τζεις) αλλα το κανει και γιατι ακολουθει την συμβουλη της Λυντια και του Μαγκνους. Αποφασιζει να παντρευτει την δουλεια. Να αφιερωσει την ζωη του σε αυτο.
Εχουμε τις ίδιες απόψεις πανω στο θεμα!!!
σκεφτομαι να κανω σχολιασμους σε βιντεο αλλα δεν εχω χρονο γκαμω το
ελα τουλαχιστον εδω να φανγκερλισουμε μαζι
https://fandomworld.forumgreek.com/t675-topic
ελα τουλαχιστον εδω να φανγκερλισουμε μαζι
https://fandomworld.forumgreek.com/t675-topic
Να κανεις... Θα τα βλεπω!!
οταν ειχα γραψει τα σχολια μου δεν ειχα δει ακομα το review της christine. τα ιδια λεμε πανω κατω.
δεν εχω δει ακομα το σημερινο επεισοδιο. μαλλον θα το δω αυριο βασικα.
δεν εχω δει ακομα το σημερινο επεισοδιο. μαλλον θα το δω αυριο βασικα.
Εγώ θα το δω την αλλη τεταρτη μαζι με το αλλο γιατι δεν ειμαι σπιτι
Μπορουμε να μιλησουμε λιγο για το μεγαλυτερο ΓΟΥΑΤ ΔΙ ΑΞΟΥΑΛ ΦΑΚ της φετινης τηλεοπτικης χρονιας;
σκοπευα να δω πλλ ή shield μετα απο αυτο το επ, αλλα μετα απο αυτο που μολις ειδα το μονο που θελω ειναι να μπω ταμπλρ και να γκρινιαξω.
- spoiler 1x10:
- Ο Τζεις αναγνωριζει ως πατερα του καποιον που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΛΕΝΤΑΙΝ;;;;;
σκοπευα να δω πλλ ή shield μετα απο αυτο το επ, αλλα μετα απο αυτο που μολις ειδα το μονο που θελω ειναι να μπω ταμπλρ και να γκρινιαξω.
Δεν το ειδα ακομα!!!!
Τελικα ελιωσα λιγακι ταμπλρ και ειδα κατι που περασε και απο το δικο μου μυαλο οσο επλενα τα πιατα
Οταν το δεις ανοιξε τα σποιλερ και σχολιασε <3
- σποιλερ 1χ10:
- μηπως ο βαλενταιν χρησιμοποιει το ιδιο rune που ειχε η λυντια πριν μερικα επεισοδια που εμφανιστηκε στο ινστιτουτο ως βαλενταιν...
Οταν το δεις ανοιξε τα σποιλερ και σχολιασε <3
Σελίδα 4 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 4 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits