Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
76 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 76 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
ShadowHunters
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 3 από 6
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: ShadowHunters
τελειωσαν τα γυρισματα για jace και izzy ξερω σιγουρα. ισως η κλαιρυ να εχει μερικα ακομα, δεν ξερω.
Τεκίλα ειναι ωραιο... Δεν ειναι απογοητευτικό τελικα με τους ηθοποιούς... Εσυ τι λες?
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
Καλο ειναι. Το μαλλι της Κλαιρυς συνεχιζει να μου φαινεται καπως περιεργο.
Πανε στο κομιν κον της νεας υορκης αρα συντομα θα εχουμε σιγουρα και αλλα νεα.
Πανε στο κομιν κον της νεας υορκης αρα συντομα θα εχουμε σιγουρα και αλλα νεα.
- ολοι μαζι:
- ιζαμπελ:
Αα ναι σωσταα
Καλυτερο τρειλερ
http://www.shadowhunterstv.com/article/first-look-the-shadowhunters-tv-trailer
Τα πρωτα 5-10 λεπτα του 1ου επεισοδιου (?)
http://www.shadowhunterstv.com/article/exclusive-video-the-largest-first-look-at-shadowhunters-ever
http://www.shadowhunterstv.com/article/first-look-the-shadowhunters-tv-trailer
Τα πρωτα 5-10 λεπτα του 1ου επεισοδιου (?)
http://www.shadowhunterstv.com/article/exclusive-video-the-largest-first-look-at-shadowhunters-ever
Ποτέ βγαίνει είπαμε?...
Αργεί πολυ ρε γαμοτο!!!
Μπα. Ο Οκτωβρης εφυγε. 2 μηνες εμειναν στην ουσια και θα ειναι γεματοι με διαφορα τρειλερ, εικονες και νεα.
Σωστο και αυτο αλλα και παλι δεν ειναι και το επεισοδιο το ιδιο...
Εγω θελω κιαλες... Εχεις να προτηνεις?
downton abbey αν και δεν ξερω αν σ αρεσει. supernatural προτεινω αν δεν εχεις δει. ειναι 11 κυκλοι, πανω απο 200 επεισοδια. θα εχεις υλικο για πολυυυ καιρο.
Ελα που δεν εχω... Γιατι τα εχω δει ολα... Και καθε βδομαδα περιμενω πως και πως να δω...
Ξεκιναει σε λιγοτερο απο μια βδομαδα!! Και σημερα εβλεπα διαφορα βιντεακια. Νταξει, σε ενθουσιαζει αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι πατατα λογω καποιων αλλαγων που εχουν κανει. Σαν να ειδα σσε ενα απο τα βιντεο για παραδειγμα οτι
- Σπόιλερ:
- η κλαιρυ βρεθηκε face to face με την μητερα της την στιγμη που απηγαγαν την μητερα της. δηλαδη ηταν παρουσα οταν μπηκαν στο σπιτι. εκτος και αν ηταν ονειρο ή οραμα ή κατι τετοιο.
Εμενα εχω να πω πως γενικως μου αρεσε.
Με το καστινγκ καθε ηθοποιοι ημουν πιο ευχαριστημενη απο οτι στην ταινια. Τα σπεσιαλ εφε νομιζω τα περιμεναμε. Εδω στο supernatural και καμια φορα τα εφε ειναι ξενερωτικα. Που ειναι ενα σοου για το "υπερφυσικο" που λεει και η λεξη και τρεχει εδω και παραπανω απο δεκαετια.
Γενικως μου αφησσε πολυ καλες εντυπωσεις. Θελω να το ξαναδω με αγγλικους υποτιτλους ομως γιατι το ειδα με το που το βρηκα σε τορρεντ και κατεβηκε.
Με το καστινγκ καθε ηθοποιοι ημουν πιο ευχαριστημενη απο οτι στην ταινια. Τα σπεσιαλ εφε νομιζω τα περιμεναμε. Εδω στο supernatural και καμια φορα τα εφε ειναι ξενερωτικα. Που ειναι ενα σοου για το "υπερφυσικο" που λεει και η λεξη και τρεχει εδω και παραπανω απο δεκαετια.
- Σπόιλερ:
- Αρχικα να πω πως ο Τζεις εδω ειναι πολυ καλυτερος απο οτι στην ταινια. Μετα εχω να πω οτι καταφεραν να δειξουν περισσοτερο character depth στον Αλεκ σε 40 λεπτα επεισοδιου παρα σε 2 ωρες ταινιας. Δηλαδη στην ταινια το μονο που καταλαβα ηταν οτι ηταν ερωτευμενος με τον Τζεις και μισουσε την Κλαιρυ επειδη ο Τζεις ηταν καπως κολλημενος μαζι της. Ενω στην σειρα μου φανηκε πιο τρισδιαστατος, πιο "ανθρωπινος" και οχι απλα plot device. Η Ιζαμπελ ειναι Θ-Ε-Α αλλα ισως την εκαναν καπως "too much" στριπερ. Και οχι μονο στο κλαμπ αλλα και τα ρουχα της μετα. Βεβαια ειναι ακομα πρωτο επεισοδιο, στο μελλον μπορει να το φτιαξουν αυτο. Μπορει να την εκαναν ετσι για να τραβηξουν και νεανικο κοινο αγοριων.
Αρνητικη εντυπωση μου εκαναν καποιες ψιλο παραλογες διαφορες με τα βιβλια και την ταινια. Ας πουμε το γεγονος οτι το Ινστιτουτο ηταν γεματο με Κυνηγους Σκιων. Στα βιβλια και στην ταινια ηταν μονο αυτοι οι τρεις και ο Χοτζ. Και μετα ειναι και η γειτονισσα της Κλαιρυ που στο βιβλιο ο Τζεις την ειχε τσεκαρει και ηταν "ψευτικη", δεν ειχε πραγματικη μαγεια οπως ο Μαγνους. Και ηταν καπως παραξενη και μεγαλυτερης ηλικιας. Στην σειρα την εκαναν φυσιολογικη, νεα και καποια που χειριζεται την μαγεια.
Παντως η αλλαγη στην ηλικια δεν με πειραξε σχεδον καθολου. Μου φανηκε πολυ αληθινη η αντιδραση της Κλαιρυ που εβαλε τα κλαματα. Ο Σάιμον ειναι γλυκας και το τραγουδακι γουτσικο. Και εκεινη η σκηνη
Επισης εχω να πω οτι δεν περιμενα να εμφανιστει ο Βαλεντάιν τοσο νωρις αλλα ενθουσιαστηκα που τον ειδαμε. Ηταν λιγο αστειο που σκοτωσε τον αλλο σαντοχαντερ επειδη μιλουσε ασχημα για την Τζοσελυν
Γενικως μου αφησσε πολυ καλες εντυπωσεις. Θελω να το ξαναδω με αγγλικους υποτιτλους ομως γιατι το ειδα με το που το βρηκα σε τορρεντ και κατεβηκε.
Και εγω το ιδιο πιστευω!! Και οχι μονο αυτο... Φαινεται η σχεση που εχουν μεταξυ τους ο Τζεις Η Ιζαμπελ και ο Άλεκ... Το μονο που με χαλασε λιγο ηταν τα μαλλια της Κλερι τα ηθελα λιγο πιο κόκκινα και οχι πορτοκαλί... Μου αρεσε παρα πολυ το ολο σκηνικό...
ναι για τα μαλλια της το ελεγα απο την αρχη αλλα η αληθεια ειναι εχω αρχισει να τα συνηθιζω μαλλον γιατι δεν μου ηταν τοσο ασχημα οσο μου ειχαν φανει στην αρχη.
και ναι, εχεις δικαιο. φαινεται η σχεση αυτων των 3
και ναι, εχεις δικαιο. φαινεται η σχεση αυτων των 3
Ναι και εγώ τα συνιθησα... Μπορει να τα σκουραίνουν αργότερα...
Αλλα οχι μονο αυτο... Εχουν κανει μυστήριο το γεγονος του τι ειναι αυτοι οι 3 μεταξυ τους... Φαινετε το χιούμορ που κανουν και δεν προδιδουν τιποτα... Οπως τα αισθήματα που υπαρχουν ανάμεσα τους δεν τα δείχνουν κατευθειαν... Αν δεν ειχαμε δει την ταινια ή δεν διαβάζαμε τα βιβλια δεν θα το ξεραμε...
Αλλα οχι μονο αυτο... Εχουν κανει μυστήριο το γεγονος του τι ειναι αυτοι οι 3 μεταξυ τους... Φαινετε το χιούμορ που κανουν και δεν προδιδουν τιποτα... Οπως τα αισθήματα που υπαρχουν ανάμεσα τους δεν τα δείχνουν κατευθειαν... Αν δεν ειχαμε δει την ταινια ή δεν διαβάζαμε τα βιβλια δεν θα το ξεραμε...
Το ξαναβλεπω απο την αρχη και σταματαω για σχολιασμους
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑαα
κατεβασα και το 2ο. δεν ξερω αν θα το δω ακομα. μπηκα στον πειρασμο νωριτερα σημερα αλλα ειδα ξανα το 1ο για να "ξεχαστω"
- shadowhunters 1x01:
- Πολυ μου αρεσε που το επεισοδιο ξεκινησε με τον Αλεκ. Ειναι λιγο μανουλομανουλακι <3 Η Ιζαμπελ με την περουκα λευκο καρε δεν μ αρεσει καθολου. ας εβαζε μια ξανθια περουκα αλλα μακρια μαλλια. Οι γωνιες του προσωπου της δειχνουν πολυ ασχημα με τετοιο μαλλι.
Μου αρεσε που δεν ειναι αλλη μια σειρα με εφηβους στο λυκειο αλλα η Κλαιρυ ετοιμαζεται για κολλεγιο και για σχολη τεχνης. Επισης οπως ειπα παραπανω μου αρεσε η σκηνη Σιμον-Κλαιρυ στην καφετερεια. Αυτο που δεν σχολιασα ηταν το ποσο γαματο ηταν που η Κλαιρυ εκανε ασυναισθητα αυτο
Το ειπα και θα το ξαναπω, δεν μ αρεσε αυτη η Ντοτ. Η Ντοροθια ηταν ηλικιωμενη και ηταν mundane συμφωνα με την ερευνα που εκανε ο Τζεις. Εδω ηταν νεα, ομορφη και μαγισσα;
Το φλας-μπακ με την Τζοσελυν να σκοτωνει εναν δαιμονα μου φανηκε καπως περιεργο. Και ισως αχρειαστο. Δεν ξερω.
Μάγκνους <3
Εεεεμ mundane. Εβαλαν πραγματικα οι σεναριογραφοι την Κλαιρυ να περιγραψει την ζωη της ως "mundane";
Καπου εδω να πω το αλλο μου παραπονο για αλλη μια φορα. θα το στηριξουν; Θα εχει βαση; Να εχει τοσους πολλους κυνηγους σκιων στην περιοχη; Και δεν φανταζομουν τα κεντρικα τους να ειναι high tech.
Ο Σιμον ομως γλυκουλης με το τραγουδακι. Καλυτερο απο το να μας συστησουν ενα ματσο απο "φιλους" του Σιμον οπως στο βιβλιο. Αχρειαστοι δεν ειναι;
Ε μετα κλασσικα. boy meets girl που ειδαμε στην αρχη του επεισοδιο την συναντηση απο την πλευρα του τζεις και τωρα girl meets boy εφοσον ηταν απο την πλευρα της κλαιρυς.
Οκαυ. Γινεται η ολη φαση στο κλαμπ. Παραταει τους φιλους της. Τα λεει στην μαμα της. Και η μαμα της δεν προλαβαινει να της πει "έβαλα να σου κανουν μάγεια για να ξεχασεις το παρελθον σου γιατι ειμαστε shadowhunters και ο κοσμος αυτος ειναι επικινδυνος". Προτιμα να την ρωτησει για τα τατουαζ του Τζεις και μετα την φρικαρει δειχνοντας της τα δικα της σημαδια. Πρεπει να κανει προλογο και να πει οτι φοβοταν αυτη την συζητηση απο τοτε που γεννηθηκε. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ .|.
Η σκηνη στο αστυνομικο τμημα με τον Λουκ και τους αλλους μου φανηκε καλυτερη απο οτι στην ταινια. Νομιζω στο βιβλιο δεν εχω φτασει ακομα εδω αλλα θα ειναι στανταρ αλλιως γιατι στο βιβλιο δν ειναι αστυνομικος.
Μετα εχουμε διαφορες μαχες και γενικα action. Για να καταληξουμε 25 λεπτα αφου ξεκινησε το επεισοδιο... να δουμε τον Valentine! Μ αρεσει μπορω να πω *.*
Και καλα τωρα. Η ΕΞΥΠΝΗ πηγε πισω στο σπιτι της ενω η μαμα της τής αποκαλυψε οτι τις εκρυβε πραγματα και την εδιωξε απο εκει "με μαγικο τροπο" για να την προστατεψει. Ο-ΚΕ-Υ -.-
Απο την σκηνη εδω μου αρεσε πολυ που "εσπασε". Που εβαλε τα κλαμματα.
girl meets girl <3 συναντηση κλαιρυ-ιζζυ. αγαπησα! και επισης αγαπησα ιζαμπελ με το μαλλι ετσι.
και τι ομορφη η σχεση τους. ολων μεταξυ τους αλλα και η καθε "δυαδα" ξεχωριστα. Αλεκ-Τζεις (που ειδαμε και τον δεσμο παραπαται in action στο κλαμπ) και Ιζι-Αλεκ (αδερφιαααααα!!) και Ιζι-Τζεις.
Γιατι ο Τζεις και η Κλαιρυ βγηκαν μονοι τους εξω και κανενας απο τους αλλους δεν κοιταει καν να τσεκαρει αν ολα ειναι καλα;
ΑΑΑ δεν το ειχα παρατηρησει την πρωτη φορα! Αυτος που ακολουθησε τον Σιμον την αποκαλεσε Clary Fairchild *fangirl mode ON*
Apla nai... βρισκονται εξω απο το Ινστιτουτο. Και απλα ο Τζεις τον πολεμαει μονος του ενω θα μπορουσε να εχει βγει και ενας απο τους ΠΟΛΛΟΥΣ αλλους και να βοηθησει
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑαα
κατεβασα και το 2ο. δεν ξερω αν θα το δω ακομα. μπηκα στον πειρασμο νωριτερα σημερα αλλα ειδα ξανα το 1ο για να "ξεχαστω"
Μαρινα δεν ξερω γιατι αλλα γέλασα με τις παρατηρήσεις σου!! Τις ειδα και εγω... Και συμφωνω!! Ειναι υπέροχο εχω φαει τρελο κολλημα......
Στην σειρα γενικα!!!! Εχουν κανει τους χαρακτηρες οντως πιο πιστούς με το βιβλιο!!
Ααα οχι ο τροπος που ειναι συνταγμένο μαρεσει παρα πολυ... Αυτα τα side comments οπως Οκευ και τετοια
Σελίδα 3 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 3 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*