Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
44 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 44 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Φοιτητική Ζωή
+3
Pretty Little Liar
Nantia Hale_Biers
Nemesis of Love
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Φοιτητική Ζωή
Τα καταφερα...
- Το δωματιο μου...:
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
Ειναι μικρο αλλα μαρεσει
Παιδιά εγώ τι να πω, φοιτητική ζωή καλή:Ρ
Εγώ μένω στην εστία της Θεσσαλονίκης ΑΠΘ το δωμάτιο μου είναι μονό κι όχι με συγκάτοικο! Αλλά είναι πολύ ομορφούλικο πάνω κάτω! Κι με χωράει (αυτό έλειπε:Ρ) .
Το φαγητό της εστίας είναι καλό. Πιο καλό όμως όταν έχει πίτα και πίτσα:Ρ
αυτά!:Ρ
Εγώ μένω στην εστία της Θεσσαλονίκης ΑΠΘ το δωμάτιο μου είναι μονό κι όχι με συγκάτοικο! Αλλά είναι πολύ ομορφούλικο πάνω κάτω! Κι με χωράει (αυτό έλειπε:Ρ) .
Το φαγητό της εστίας είναι καλό. Πιο καλό όμως όταν έχει πίτα και πίτσα:Ρ
αυτά!:Ρ
Inori- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 275
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2015
Τόπος : Memories
Ειναι Θεσσαλονικη αυτην την στιγμη
Επειδή από τον Αύγουστο με το καλό θα ψάχνω για άλλο σπίτι είπα να βάλω και εγώ φωτογραφίες από το σπιτάκι μου. Είναι κάπως ακατάστατο γιατί τέλος του μήνα ξενοικιάζω και πρέπει να μεταφέρω τα πράγματα μου στο σπίτι του φίλου μου :/
Τέλος πάντων πέρα από τα αρνητικά το σπιτάκι παραμένει όμορφο και πολύ φωτεινό. Τα έπιπλα τα είχε όλα εκτός από το κρεβάτι και μερικά μικρο-έπιπλα (το κόκκινο "σταντ" και ένα άλλο στην κουζίνα). Η περιοχή που βρίσκεται είναι καταπληκτική, μέσα στο κέντρο, αλλά δεν έχει φασαρία (εκτός που πριν από λίγες μέρες χώρισε ο γείτονας :Ρ), αλλά μπορείς να κάνεις αρκετή φασαρία χωρίς να σου κάνουν παρατηρήσεις.
Είμαι αρκετά διχασμένη που θα ξενοικιάσω το σπιτάκι, αλλά ελπίζω πως θα βρω ένα με καλύτερες προδιαγραφές και δεν θα με χάλαγε να είναι λίιιιγο μεγαλύτερο.
Θα μου λείψει πάντως αυτό εδω΄
- φωτοςςς <3:
Τέλος πάντων πέρα από τα αρνητικά το σπιτάκι παραμένει όμορφο και πολύ φωτεινό. Τα έπιπλα τα είχε όλα εκτός από το κρεβάτι και μερικά μικρο-έπιπλα (το κόκκινο "σταντ" και ένα άλλο στην κουζίνα). Η περιοχή που βρίσκεται είναι καταπληκτική, μέσα στο κέντρο, αλλά δεν έχει φασαρία (εκτός που πριν από λίγες μέρες χώρισε ο γείτονας :Ρ), αλλά μπορείς να κάνεις αρκετή φασαρία χωρίς να σου κάνουν παρατηρήσεις.
Είμαι αρκετά διχασμένη που θα ξενοικιάσω το σπιτάκι, αλλά ελπίζω πως θα βρω ένα με καλύτερες προδιαγραφές και δεν θα με χάλαγε να είναι λίιιιγο μεγαλύτερο.
Θα μου λείψει πάντως αυτό εδω΄
Που εισαι εσυ ειπαμε? Θεσσαλονίκη?
Αχ πολυ σου ευχομαι να βρεις κατι καλυτερο!! Να ειναι μεγαλυτερο και πιο καινουριο αλλα να παραμεινει ευηλιο και σε χαμηλοτερο οροφο. Και φυσικα να σε βολευει η περιοχη και να εχει καλη συγκοινωνια.
Παντως και αυτο γλυκουλικο φαινεται οπως το εχεις.
Παντως και αυτο γλυκουλικο φαινεται οπως το εχεις.
Όχι Κοζάνη σπουδάζω :/
Ναι βρε Μαρίνα μακάρι.. είναι δύσκολο να βρεις σπίτι που να τα έχει όλα
Ναι βρε Μαρίνα μακάρι.. είναι δύσκολο να βρεις σπίτι που να τα έχει όλα
το καλο ειναι οτι εισαι ηδη εκει και εχεις ηδη καποια "κονε". Πλας ξερεις περιοχες κλπ καλυτερα. Οποτε δεν θα ειναι οσο δυσκολο οσο την πρωτη φορα.
ναι, ισχύει αυτό! Άντε με το καλό όταν βρω θα ανεβάσω και φωτογραφίες από το καινούριο
Επιπλωμένο ηταν το σπιτι σου?
Λεει παραπανω, πως τα ειχε ολα εκτος απο κρεβατι και μικρο-επιπλα (οπως το κοκκινο σταντ της κουζινας).
Γι αυτο την ρωτησα. Ειδικα αν το σπιτι ειναι μεγαλυτερο και αδειο, θα πρεπει να παρει αρκετα. Αλλα το καλο ειναι οτι τα περισσοτερα ειναι φοιτητικα σπιτια, ετσι δεν ειναι;
Η φιλη μου στην Θεσ/κη θυμαμαι οτι ηταν τυχερη και βρηκε ενα πολυ καλο. Η προηγουμενη κοπελα που ειχε μεινει ειχε αφησει ακομα και διακοσμητικα πραγματα.
Γι αυτο την ρωτησα. Ειδικα αν το σπιτι ειναι μεγαλυτερο και αδειο, θα πρεπει να παρει αρκετα. Αλλα το καλο ειναι οτι τα περισσοτερα ειναι φοιτητικα σπιτια, ετσι δεν ειναι;
Η φιλη μου στην Θεσ/κη θυμαμαι οτι ηταν τυχερη και βρηκε ενα πολυ καλο. Η προηγουμενη κοπελα που ειχε μεινει ειχε αφησει ακομα και διακοσμητικα πραγματα.
Και εγω μαλλον ετσι θα το κανω αν ξενοίκιασω που η μαμα μου παρακαλει γιατι εχει αρχίσει και πιάνει μούχλα τον χειμώνα γιατι απο πανω ειναι γκαράζ κανει παρα πολυ ζεστη και δεν εχει ουτε σίτες ουτε κλιματισμό
απλα ειναι ενταξει... θα σας βαλω φωτο αυριο μεθαυριο αν προλαβω...
^Που σπουδάζεις;
Ναι, επιπλωμένο ήταν το δικό μου, απλά από το λίγο που έψαξα για άλλο σπίτι είναι σχετικά δύσκολο να βρεις επιπλωμένο που να είναι και σε καλή κατάσταση. Εδώ τα μη επιπλωμένα σπίτια βέβαια μπορείς να τα βρεις με ενοίκιο 130 ευρώ και μιλάμε για καινούρια σπίτια! Όμως δεν μπορώ να πάρω πολλά καινούρια έπιπλα γιατί, όταν θα τελειώσω με την σχολή θα πρέπει ή να τα πουλήσω ή να τα πάρω στη Ρόδο. Και εκτός αυτού οι γονείς μου επιμένουν να βρω επιπλωμένο
Το κρεβάτι θα το αφήσω εδώ γιατί είναι πολύ βαρύ και έχει ήδη αρχίσει να χαλάει, τα μικροέπιπλα που αγοράσαμε θα τα παρω μαζί μου.
Ναι, επιπλωμένο ήταν το δικό μου, απλά από το λίγο που έψαξα για άλλο σπίτι είναι σχετικά δύσκολο να βρεις επιπλωμένο που να είναι και σε καλή κατάσταση. Εδώ τα μη επιπλωμένα σπίτια βέβαια μπορείς να τα βρεις με ενοίκιο 130 ευρώ και μιλάμε για καινούρια σπίτια! Όμως δεν μπορώ να πάρω πολλά καινούρια έπιπλα γιατί, όταν θα τελειώσω με την σχολή θα πρέπει ή να τα πουλήσω ή να τα πάρω στη Ρόδο. Και εκτός αυτού οι γονείς μου επιμένουν να βρω επιπλωμένο
Το κρεβάτι θα το αφήσω εδώ γιατί είναι πολύ βαρύ και έχει ήδη αρχίσει να χαλάει, τα μικροέπιπλα που αγοράσαμε θα τα παρω μαζί μου.
Καβαλα σπουδάζω εγω... Και εμενα καινούργιο ειναι και επιπλωμενο... 280€ βεβαια
Γεωργια εγω λεω καλυτερα να βρεις ενα καλο σπιτι και ας μην ειναι επιπλωμενο και σιγα σιγα να παιρνεις πραγματα. Αν βρεις επιπλωμενο και δεν ειναι παλι σε καλη κατασταση, τι διαφορα θα κανεις;
Ναι έχεις δίκιο, απλά το θέμα είναι πως θα πείσω τους γονείς μου...Γιατί είναι κάθετοι και οι δύο σε αυτό το θέμα
ότι θα ξοδέψουμε αρκετά χρήματα για να επιπλώσουμε ολόκληρο σπίτι και ότι θα ήταν μεγάλη ταλαιπωρία αργότερα να βρούμε άτομα για να πουλήσουμε τα έπιπλα ή να τα μεταφέρουμε στη Ρόδο
Μα εχεις κρεβατι αυτην την στιγμη. Κρατα το, μην το πεταξεις ακομα. Αυτο χρειαζεσαι στανταρ. Τι αλλο ειναι απαραιτητο;
Και οταν λες επιπλωμενο ή χωρις επιπλα, στα επιπλα συμπεριλαμβανονται και το ψυγειο-φουρνος; Εαν συμπεριλαμβανονται τοτε μπορεις ισως να μπορεις να βρεις φθηνα απο καπου. Να μην παρεις καινουρια, απλα να ειναι σε καλη κατασταση.
Και οπως και αυτα, αυτο ισχυει και για τα υπολοιπα επιπλα. Μεταχειρισμενα και απο γνωστους. Ειδικα την εποχη που θα ψαχνεις επειδη θα φευγουν φοιτητες μπορεις να βρεις μερικα απο τα καπως απαραιτητα.
Ρωτα τους γονεις σου, γιατι να μπεις στον κοπο αν το επομενο σπιτι ειναι εξισου παλιο και δεν θα εχει το πλεονεκτημα της περιοχης που εχει αυτο;
Και οταν λες επιπλωμενο ή χωρις επιπλα, στα επιπλα συμπεριλαμβανονται και το ψυγειο-φουρνος; Εαν συμπεριλαμβανονται τοτε μπορεις ισως να μπορεις να βρεις φθηνα απο καπου. Να μην παρεις καινουρια, απλα να ειναι σε καλη κατασταση.
Και οπως και αυτα, αυτο ισχυει και για τα υπολοιπα επιπλα. Μεταχειρισμενα και απο γνωστους. Ειδικα την εποχη που θα ψαχνεις επειδη θα φευγουν φοιτητες μπορεις να βρεις μερικα απο τα καπως απαραιτητα.
Ρωτα τους γονεις σου, γιατι να μπεις στον κοπο αν το επομενο σπιτι ειναι εξισου παλιο και δεν θα εχει το πλεονεκτημα της περιοχης που εχει αυτο;
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel