Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
23 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 23 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Φοιτητική Ζωή
+3
Pretty Little Liar
Nantia Hale_Biers
Nemesis of Love
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Φοιτητική Ζωή
Για πείτε μας, πως βρηκατε το σπιτι σας; Το προτιματε ή σας λειπει το φαι της μαμας; Πως το εχετε διακοσμήσει; Αν θέλετε μας ανεβάζετε και πικ! Το φαγητο της σχολής πως ειναι; Ποια ειναι τα στεκια σας; Αν σπουδάζετε στην πόλη σας τι διαφορετικο κάνετε απο τοτε που πηγαινατε σχολειο;
Απ: Φοιτητική Ζωή
μπορω να πω οτι η φωτογραφια μου ταιριαζει απολυτα
βεβαια καθε αρχη και δυσκολη δεν λενε?
στην αρχη δεν ηθελα να μεινω μονη μου οι πρωτες βραδιες ηταν και πιο δυσκολες
ηθελα να γυρισω σπιτι χωρις να ξερω τον λογο
μετα σιγα σιγα συνηθησα
το σπιτι μου το βρηκα ευκολα και με την πρωτη και χαιρομαι που ειναι και κοντα στο κεντρο για να εξυπηρετουμε πιο ευκολα σε βασικα θεματα (περιπετρα,στασεις κτλπ)
ειναι αρκετα μεγαλο καθως εχει ενα μεγαλο δωματιο,χωλ,κουζινα και μπανιο με μπανιερα..με μπανιερα ετσι!!!ολα τα φοιτητικα εχουν ντουζιερα
ευτυχως για να μπορω να πλενω και κανα παπλωμα δλδ
ηταν ηδη επιπλωμενο εγω μονο κρεβατι χρειαζστηκε να φερω.
ψυγεια κουζινες καθρεφτες ταπεζια και καναπεδες ειχε
ανετα μπορουν να ζησουν και 2 ατομα
στην αρχη δεν ειναι τηλεοραση αλλα η γιαγια μου εκεινο τον καιρο ηθελε να παρει μια για το χωριο αλλα τελικα ηταν πολλυ μεγαλη (32') για το επιπλο της και τελικα την πηρα εγω
ηρθε και εδεσε!εκει βλεπω τις σειρες μου πλεον
πηρα απο το public καποιες αφισες που εχουν και τις εκανα καρδρα και τα κρεμασα στον τοιχο
μετα πηρα και μερικα μικρα καρδρα απο το jumbo ασπρομαυρα με το Λονδινο και το Παρισι και τα κρεμασα συμετρικα στον λιλα τοιχο
επισης πηρα και παπλωματοθηκη με μαξιλαρια ασπρομαυρα
και καληματα για τους καναπεδες ασπρομαυρους
γενικα υπαρχουν ολα τα χρωματα
ευτυχως ειναι ζεστο το σπιτι και επειδη εμεις εδω εχουμε τηλεθερμανση (google it) πληρωνω μονο 200 ευρω το χρονο και το σπιτι εχει 21 βαθμους ολο τον χειμωνα
εχω βεβαια ενα μικρο προβλημα με την υγρασια στην κουζινα με αποτελεσμα αμα το εχω κλειστο το σπιτι για κανα 2 μερες οταν γυριζω εχει μυρωδια αλλα αμα αερισω λιγο φευγει κατευθειαν
τα μαγαζια που ειναι στο κεντρο και κοντα στο σπιτι μου ειναι οτι πρεπει για καφεη ποτο αλλα δυστυχως οι περισσοτερες φιλες μου μενουν πολλυ μακρια απο το κεντρο με αποτελεσμα να ταβολογιεμε για ενα καφε στην ακρη της πολης
παλι καλα που ειναι και η Chihiro κοντα και βγαινω και λιγο κεντρο
αληθεια ποτε θα παμε Dada? εχω να παω πριν τις γιορτες
ευτυχως η σταση για την σχολη ειναι κοντα (ενα τετραγωνο πιο κατω) και τα πρωινα δεν χρειαζετε να τραβιεμε και πολλυ με -15 μου κανει εδω τα πρωινα
ευτυχως απεναντι εχω και φουρνο και σουπερμαρκετ αλλα και το βασικοτερο ΑΤΜ!!!
επισης απο κατω ειναι ενα μαγαζι με ηλεκτρικα και οπωτε εχω προβλημα με το λαπτοπ η την κεραια της τηλεορασης ξερω που να ρωτησω..και οοοχχχχιιιι δεν το κανω επειδη ειναι ωραιο το παλικαρι που το εχει
και ναιιιι ειναι τυχαιο που χαλανε συνεχεια γιατι ειναι ηλιθια μηχανιματα
απο γειτονες ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα ειδικα η απεναντι απο εμενα απλωνει ρουχα στον διαδρομο με την απλωστρα και μολις μπαινεις στην πολυκατοικια μυριζει ολος ο διαδρομος ανθη πορτοκαλιας
καλα εχω και εναν τραγουδιατη γειτονα απο πανω με την κιθαρα ολη νυχτα εχω μαθει ολα τα τραγουδια της Αρβανιτακη απ εξω
και οι χαζες οι καινουργιες απο πανω επισης μαθαινω ολα τα γκομενικα τους απο το φωταγωγο του μπανιου (αυτη την βδομαδα τραβιετε με τον Νικο τον φιλο του Σωτηρη γιατι ο Κωστας δεν ξερει τι θελει,ετσι φιλεναδααα να απανταει η αλλη
Οh Dear God
το μονο που μου λειπει ειναι το φαγητο της μαμας γιατι αναγκαζομαι να μαγειρεψω και να πλυνω τα πιατα
να μαγειρυω μου αρεσει αλλα τα πιατα τα θεωρω μεγαλη αγγαρεια
καμια φορα φωναζω καμια φιλη μου και τα πλενει
και τωρα που ειπαμε για πιατα θυμηθηκα οτι εχω μια σουπα στο ψυγειο πριν τις γιορτες να παω να την πεταξω
λεω και εγω γιατι μυρισε το ψυγειο γαμωτο
βεβαια καθε αρχη και δυσκολη δεν λενε?
στην αρχη δεν ηθελα να μεινω μονη μου οι πρωτες βραδιες ηταν και πιο δυσκολες
ηθελα να γυρισω σπιτι χωρις να ξερω τον λογο
μετα σιγα σιγα συνηθησα
το σπιτι μου το βρηκα ευκολα και με την πρωτη και χαιρομαι που ειναι και κοντα στο κεντρο για να εξυπηρετουμε πιο ευκολα σε βασικα θεματα (περιπετρα,στασεις κτλπ)
ειναι αρκετα μεγαλο καθως εχει ενα μεγαλο δωματιο,χωλ,κουζινα και μπανιο με μπανιερα..με μπανιερα ετσι!!!ολα τα φοιτητικα εχουν ντουζιερα
ευτυχως για να μπορω να πλενω και κανα παπλωμα δλδ
ηταν ηδη επιπλωμενο εγω μονο κρεβατι χρειαζστηκε να φερω.
ψυγεια κουζινες καθρεφτες ταπεζια και καναπεδες ειχε
ανετα μπορουν να ζησουν και 2 ατομα
στην αρχη δεν ειναι τηλεοραση αλλα η γιαγια μου εκεινο τον καιρο ηθελε να παρει μια για το χωριο αλλα τελικα ηταν πολλυ μεγαλη (32') για το επιπλο της και τελικα την πηρα εγω
ηρθε και εδεσε!εκει βλεπω τις σειρες μου πλεον
πηρα απο το public καποιες αφισες που εχουν και τις εκανα καρδρα και τα κρεμασα στον τοιχο
μετα πηρα και μερικα μικρα καρδρα απο το jumbo ασπρομαυρα με το Λονδινο και το Παρισι και τα κρεμασα συμετρικα στον λιλα τοιχο
επισης πηρα και παπλωματοθηκη με μαξιλαρια ασπρομαυρα
και καληματα για τους καναπεδες ασπρομαυρους
γενικα υπαρχουν ολα τα χρωματα
ευτυχως ειναι ζεστο το σπιτι και επειδη εμεις εδω εχουμε τηλεθερμανση (google it) πληρωνω μονο 200 ευρω το χρονο και το σπιτι εχει 21 βαθμους ολο τον χειμωνα
εχω βεβαια ενα μικρο προβλημα με την υγρασια στην κουζινα με αποτελεσμα αμα το εχω κλειστο το σπιτι για κανα 2 μερες οταν γυριζω εχει μυρωδια αλλα αμα αερισω λιγο φευγει κατευθειαν
τα μαγαζια που ειναι στο κεντρο και κοντα στο σπιτι μου ειναι οτι πρεπει για καφεη ποτο αλλα δυστυχως οι περισσοτερες φιλες μου μενουν πολλυ μακρια απο το κεντρο με αποτελεσμα να ταβολογιεμε για ενα καφε στην ακρη της πολης
παλι καλα που ειναι και η Chihiro κοντα και βγαινω και λιγο κεντρο
αληθεια ποτε θα παμε Dada? εχω να παω πριν τις γιορτες
ευτυχως η σταση για την σχολη ειναι κοντα (ενα τετραγωνο πιο κατω) και τα πρωινα δεν χρειαζετε να τραβιεμε και πολλυ με -15 μου κανει εδω τα πρωινα
ευτυχως απεναντι εχω και φουρνο και σουπερμαρκετ αλλα και το βασικοτερο ΑΤΜ!!!
επισης απο κατω ειναι ενα μαγαζι με ηλεκτρικα και οπωτε εχω προβλημα με το λαπτοπ η την κεραια της τηλεορασης ξερω που να ρωτησω..και οοοχχχχιιιι δεν το κανω επειδη ειναι ωραιο το παλικαρι που το εχει
και ναιιιι ειναι τυχαιο που χαλανε συνεχεια γιατι ειναι ηλιθια μηχανιματα
απο γειτονες ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα ειδικα η απεναντι απο εμενα απλωνει ρουχα στον διαδρομο με την απλωστρα και μολις μπαινεις στην πολυκατοικια μυριζει ολος ο διαδρομος ανθη πορτοκαλιας
καλα εχω και εναν τραγουδιατη γειτονα απο πανω με την κιθαρα ολη νυχτα εχω μαθει ολα τα τραγουδια της Αρβανιτακη απ εξω
και οι χαζες οι καινουργιες απο πανω επισης μαθαινω ολα τα γκομενικα τους απο το φωταγωγο του μπανιου (αυτη την βδομαδα τραβιετε με τον Νικο τον φιλο του Σωτηρη γιατι ο Κωστας δεν ξερει τι θελει,ετσι φιλεναδααα να απανταει η αλλη
Οh Dear God
το μονο που μου λειπει ειναι το φαγητο της μαμας γιατι αναγκαζομαι να μαγειρεψω και να πλυνω τα πιατα
να μαγειρυω μου αρεσει αλλα τα πιατα τα θεωρω μεγαλη αγγαρεια
καμια φορα φωναζω καμια φιλη μου και τα πλενει
και τωρα που ειπαμε για πιατα θυμηθηκα οτι εχω μια σουπα στο ψυγειο πριν τις γιορτες να παω να την πεταξω
λεω και εγω γιατι μυρισε το ψυγειο γαμωτο
ΑΑΑΑ δεν περιμενα απαντηση τοσο συντομα και τοσο μεγαλη!
Φωτογραφιες του σπιτιου. ΑΠΑΙΤΩ
Ακουγεται μαματο βασικα και θελω να το δω για να παρω ιδεες
Καλα το να υπαρχει σταση κοντα ειναι τοσο τελειο. Και μεις ευτυχως εδω που βρηκαμε ειναι στα 20 μετρα ξερω γω. Τις προαλλες βγηκα καθυστερημενη που ειχα ενα ραντεβου για καπου και το λεωφορειο περνουσε οταν εγω εβγαινα απο την πολυκατοικια. Ετρεξα την αποσταση και το προλαβα
Α και για να σας πω να ζηλεψετε μενω κοντα σε εμπορικο. Ενα απο τα μεγαλυτερα της περιοχης. Γυρω στα 5 λεπτα με το λεωφορειο. Κανα 15λεπτο-20λεπτο με τα ποδια. Εχει τα παντα μεσα. Ρουχα, παπουτσια, τραπεζες, σουπερμαρκετ, σεντονια, αθλητικα, ειδη κατασκηνωσης, εστιατορια (κανονικα και φαστ-φουντ οπως mcdonalds, kfc) και.... ΣΙΝΕΜΑΑΑΑ.
Και να σε ρωτησω λιγο, η μπανιερα ειναι με "ντουζιερα" ή με "τηλεφωνο"; Εδω περα εχουν κολλημα με τις ντουζιερες και πανω που τις συνηθισα ηρθαμε στο σπιτι εδω και εχω παλι μπανιερα αλλα μου φαινεται περιεργο γιατι το νερο βγαινω απο "ντουζιερα" και οχι απο "τηλεφωνο". Ασε που για καποιον λογο αργει να κατεβει το νερο. Ειναι το μονο αρνητικο του σπιτιου -ειλικρινα.
Φωτογραφιες του σπιτιου. ΑΠΑΙΤΩ
Ακουγεται μαματο βασικα και θελω να το δω για να παρω ιδεες
Καλα το να υπαρχει σταση κοντα ειναι τοσο τελειο. Και μεις ευτυχως εδω που βρηκαμε ειναι στα 20 μετρα ξερω γω. Τις προαλλες βγηκα καθυστερημενη που ειχα ενα ραντεβου για καπου και το λεωφορειο περνουσε οταν εγω εβγαινα απο την πολυκατοικια. Ετρεξα την αποσταση και το προλαβα
Α και για να σας πω να ζηλεψετε μενω κοντα σε εμπορικο. Ενα απο τα μεγαλυτερα της περιοχης. Γυρω στα 5 λεπτα με το λεωφορειο. Κανα 15λεπτο-20λεπτο με τα ποδια. Εχει τα παντα μεσα. Ρουχα, παπουτσια, τραπεζες, σουπερμαρκετ, σεντονια, αθλητικα, ειδη κατασκηνωσης, εστιατορια (κανονικα και φαστ-φουντ οπως mcdonalds, kfc) και.... ΣΙΝΕΜΑΑΑΑ.
Και να σε ρωτησω λιγο, η μπανιερα ειναι με "ντουζιερα" ή με "τηλεφωνο"; Εδω περα εχουν κολλημα με τις ντουζιερες και πανω που τις συνηθισα ηρθαμε στο σπιτι εδω και εχω παλι μπανιερα αλλα μου φαινεται περιεργο γιατι το νερο βγαινω απο "ντουζιερα" και οχι απο "τηλεφωνο". Ασε που για καποιον λογο αργει να κατεβει το νερο. Ειναι το μονο αρνητικο του σπιτιου -ειλικρινα.
φωτογραφιες θα σου στειλω αυριο μολις παω γιατι ειμαι στο πατρικο μου αυτες τις μερες
η μπανιερα με τηλεφωνο ειναι και βρυση κανονικα
απλα εχει ενα θεματακι με την ρυθμιση του νερου και πολλες φορες καιγομαι ολοκληρη η πεφτει παγωμενο μεχρι να το ρυθμισω γιατι ειναι με τα γυριστα τα χερουλια
η μπανιερα με τηλεφωνο ειναι και βρυση κανονικα
απλα εχει ενα θεματακι με την ρυθμιση του νερου και πολλες φορες καιγομαι ολοκληρη η πεφτει παγωμενο μεχρι να το ρυθμισω γιατι ειναι με τα γυριστα τα χερουλια
Να στειλεις, να στειλεις!
και μας ή καυτο θα ναι ή παγος. δεν εχει ενδιαμεσο. -.-
ενα μηνα εδω και ακομα δεν το ευχαριστιεμαι το μπανιο μου
και μας ή καυτο θα ναι ή παγος. δεν εχει ενδιαμεσο. -.-
ενα μηνα εδω και ακομα δεν το ευχαριστιεμαι το μπανιο μου
τελικα μονο εγω εχω προβλημα. η μανα μου και ο αδερφος μου, το ρυθμιζουν. και τους βαζω να μου το φτιαχνουν και μετα μπαινω. μα δεν ηταν κατασταση αυτη....
Να το δωματιακι μου. Το υπολοιπο σπιτι θα σας το δειξω οταν το συμμαζεψω να δειχνει ωραιο. Πηραμε και τηλεοραση τωρα και εχουμε στο σαλονι. 1 χρονο χωρις τηλεοραση στο σπιτι.
Να το δωματιακι μου. Το υπολοιπο σπιτι θα σας το δειξω οταν το συμμαζεψω να δειχνει ωραιο. Πηραμε και τηλεοραση τωρα και εχουμε στο σαλονι. 1 χρονο χωρις τηλεοραση στο σπιτι.
- Σπόιλερ:
- bonus: ατυχημα της μετακομισης:
Τελειο!!!! Και εγω θελω!!!
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
στην πρωτη φωτογραφια προσπαθω να καταλαβω τι βλεπω. πως ειναι το πατωμα κυριως.
μ αρεσουν πολυ οι εικονες και αφισες.
μ αρεσουν πολυ οι εικονες και αφισες.
Αυτο ποιο δωματιο ειναι??
το πατωμα δεν φαινετε ειναι το χαλι το καφε
το ριγε ειναι ο καναπες και το αλλο το κρεβατι
Ανθη το δικο μου ειναι
το ριγε ειναι ο καναπες και το αλλο το κρεβατι
Ανθη το δικο μου ειναι
Μπερδεψα τα ποστ!!! Εχετε και οι δυο τελεια δωματια... Θα βαλω ποστ το δικο μου και σας υποσχομαι θα μεινετε...
Με το που θα παω σπιτι... Χαχαχα
- Σπόιλερ:
αυτο ειναι το δωματιο μου και οταν ειπα οτι θα μεινετε εννοωσα απο το ποσο μικρο ειναι...
α δεν φαινονται, πρεπει να βαλεις το direct link for layouts
δεξι κλικ, ανοιγμα συνδεσμου σε νεα καρτελα και μετα θα πρεπει να αντιγραφεις το λινκ που δινει στο direct link for layouts και να το βαλεις οπως εκανες με αυτες.
δεξι κλικ, ανοιγμα συνδεσμου σε νεα καρτελα και μετα θα πρεπει να αντιγραφεις το λινκ που δινει στο direct link for layouts και να το βαλεις οπως εκανες με αυτες.
Θα τακτοποιήσω το δωμάτιό μου και θα σας στείλω.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
περιμενουμε να του δουμε και το δικο σου. και κουζινα-σαλονι να μας δειξεις γιατι ειμαι περιεργη να το δω.
Σαλόνι. Η κουζίνα δεν μου πολυαρέσει.
Είναι λίγο άδεια πάντως να ξέρετε. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη διακόσμηση.
Είναι λίγο άδεια πάντως να ξέρετε. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη διακόσμηση.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Δεν φαινονται? εμενα οταν ανοιξω το λινκ μου τις δειχνει...
οταν πατησεις δεξι κλικ και ανοιγμα σε νεα καρτελα, ναι τις δειχνει. αλλα η ολη ιδεα ειναι να φαινεται κατευθειαν στο φορουμ χωρις να χρειαζεται να το κανεις αυτο
Ας Οκτώβριος θα δοκημασω οταν παω σπιτι
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham