Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
139 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 139 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Avengers: Age of Ultron (2015)
5 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Avengers: Age of Ultron (2015)
Την ειδα!!!! Και την λατρεψα...
Εχει βγει ταινια Black Widow απο την Marvel?
- Σπόιλερ:
- δεν φταίει καλε ο Τονι για την δημιουργία το Ultron... Να κανει καλο ηθελε!
Το ηξερα οτι η Scarlet Witch και ο Qicksilver θα γινουν Avengers, αυτο που δεν περιμενα ηταν αυτος να παιθανει....
Μαρεσε πολυ το romance με την Black Widow και τον Hulk!! Και στο τελος συνηδητοποιεισα τι ακριβώς ειναι το νανουρισμα... Αλλα δεν μαρεσε που αυτος εφυγε στο τελος...
Δεν καταλαβα το αστιο του Capten America με την σωστή γλωσσα...
Εκπαιδευουν μια νεα ομαδα Avengers!! Το παρατηρήσατε οτι και οι δυο ομαδα Avenger εχουν μονο μια γυναικα? θα ηθελα περισσότερες...
Και λατρεψα το γεγονος οτι μαθενουμαι πολλα πραγματα για το παρελθον των Avenger!
Lets take a moment to realize that Hawkeye has a family..... Εγω πιστευω οτι αυτο τον κανει ποιο ρεαλιστικο...
Εχει βγει ταινια Black Widow απο την Marvel?
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
Απ' όσο γνωρίζω όχι, δεν έχει βγει ταινια, αλλά ένας φίλος μου, μου είπε πως το συζητούν για να βγει. Μακάρι να βγει!
- ΣΠΟΙΛΕΡ:
- Λες όμως ο Quicksilver να εμφανιστεί στην επόμενη ταινία και να είναι ζωντανός; Γιατί εντάξει ρε παιδί μου, Μαρβελ είναι όλο και κάτι θα βρουν να κανουν, για να τον επαναφέρουν.Και στο κάτω κάτω Quicksilver είναι αυτός, δεν γίνεται απλά να πεθάνει
Συμφωνω!!!!!!!
Δεν υπηρχε και σε πολλους δεν αρεσε. Εγω δεν ειχα προβλημα. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι το ΠΟΣΟ εστιασαν σε αυτο.Chihiro έγραψε:την είδα Νομίζω πως είναι καλύτερη από την πρώτη. Η πλοκή μου άρεσε περισσότερο, ήταν πολύ ενδιαφέρον και σε κρατούσε εκεί. Και σε αυτό που είπε η Μαρίνα σχετικά με το ότι είχε γέλιο σε μερικές σκηνές θα συμφωνήσω.Btw κάθονταν δίπλα μου κάποιοι και τους άκουγα κάθε τρεις και λίγο να λένε "τι αμερικανιές βλέπουμε". Εντάξει ρε φίλε, αν είναι δυνατόν! Ήρθες να δεις ταινία της μαρβελ, με σουπερ ήρωες, ρομποτ, εξωγήινους και όλα τα συναφή. Τι ακριβώς περίμενες από την ταινία δηλαδή;;; τς τς τς
- εμ το λες δεν το λες σποιλερ:
Αυτό το love story με την Ρομανόφ και τον Χαλκ δεν υπήρχε στο πρώτο έτσι;Α και κάτι άλλο.. Ο Θορ, ο Σταρκ και ο Χαλκ θα είναι στο επόμενο; Γιατί έτσι όπως έφυγαν και αποχαιρετίστηκαν στο τέλος με έβαλε σε σκέψεις.
Λογικα θα ειναι
Αυτο παντως για τις αμερικανιες που γκρινιαζουν μερικοι ισχυει. Δηλαδη για ονομα του Θεου... ο ενας λεγεται καπταιν ΑΜΕΡΙΚΑ
Φταιει. Καλες προθεσεις -> σχεδον καταστροφη πλανητηPretty Little Liar έγραψε:Την ειδα!!!! Και την λατρεψα...Εχει βγει ταινια Black Widow απο την Marvel?
- Σπόιλερ:
δεν φταίει καλε ο Τονι για την δημιουργία το Ultron... Να κανει καλο ηθελε!
Το ηξερα οτι η Scarlet Witch και ο Qicksilver θα γινουν Avengers, αυτο που δεν περιμενα ηταν αυτος να παιθανει....
Μαρεσε πολυ το romance με την Black Widow και τον Hulk!! Και στο τελος συνηδητοποιεισα τι ακριβώς ειναι το νανουρισμα... Αλλα δεν μαρεσε που αυτος εφυγε στο τελος...
Δεν καταλαβα το αστιο του Capten America με την σωστή γλωσσα...
Εκπαιδευουν μια νεα ομαδα Avengers!! Το παρατηρήσατε οτι και οι δυο ομαδα Avenger εχουν μονο μια γυναικα? θα ηθελα περισσότερες...
Και λατρεψα το γεγονος οτι μαθενουμαι πολλα πραγματα για το παρελθον των Avenger!
Lets take a moment to realize that Hawkeye has a family..... Εγω πιστευω οτι αυτο τον κανει ποιο ρεαλιστικο...
Ουτε εγω το περιμενα παντως αυτο!
Το αστειο δεν το καταλαβες γιατι δεν το μετεφρασαν σωστα. Κατι αναλογο ελληνικο θα ηταν
- Σπόιλερ:
- προσεξτε πως μιλατε, θα σας βαλω πιπερι στο στομα.
Και ηταν αστειο γιατι ειναι κατι που λενε οι μεγαλοι ανθρωποι, και ο στηβ μεγαλωσε στην εποχη που μεγαλωσαν αυτοι οι "μεγαλοι ανθρωποι" και γι αυτο τον κοροιδευαν
και οσο για το αλλο που λες για την ομαδα...
- Σπόιλερ:
- δεν εκπαιδευουν νεα ομαδα. εκπαιδευουν ατομα απο οτι καταλαβα για να ειναι μερος της ομαδας τους. δηλαδη η γουαντα θα ειναι στην ιδια ομαδα με τον στηβ και την νατασσα. δεν θα ειναι δυο ξεχωριστες με μια γυναικα η καθεμια.
Chihiro έγραψε:Απ' όσο γνωρίζω όχι, δεν έχει βγει ταινια, αλλά ένας φίλος μου, μου είπε πως το συζητούν για να βγει. Μακάρι να βγει!Η επόμενη ταινία βγαίνει το 2017;
- ΣΠΟΙΛΕΡ:
Λες όμως ο Quicksilver να εμφανιστεί στην επόμενη ταινία και να είναι ζωντανός; Γιατί εντάξει ρε παιδί μου, Μαρβελ είναι όλο και κάτι θα βρουν να κανουν, για να τον επαναφέρουν.Και στο κάτω κάτω Quicksilver είναι αυτός, δεν γίνεται απλά να πεθάνει
ταινια black widow απο την μαρβελ, δεν εχει βγει. λεγανε οτι θα βγει, αλλα δεν εχει βγει. απλα πριν λιγο καιρο εβλεπα στο tumblr οτι γυρισαν καποιο κωμικο σατιρικο βιντεο-ταινια μικρου μηκους με την ιδια την σκαρλετ τζοχανσον.... μηπως λες αυτο;
Για τον Πιετρο παντως ακουγονται
- Σπόιλερ:
- πολλες θεωριες για το πως μπορει να ερθει πισω ή κατι τετοιο...
Ααα τωρα το καταλαβα το αστιο!!! Μαρινα! Πραγματικα ελεος...
Μακάρι να ερθει πισω τον αγαπω...
Α ναι;; Τοτε ακομα καλυτερα!! Θα ειναι πολυ!!
Μακάρι να ερθει πισω τον αγαπω...
Α ναι;; Τοτε ακομα καλυτερα!! Θα ειναι πολυ!!
Ντροπη, επαγγελματιες μεταφραστες να μεταφραζουν τοσο χαλια!!
Ναι και γω το θελω!!
Ναι και γω το θελω!!
Καλά εκει που το ειδα εγω δεν ηταν επαγγελματιες
Αα ναι!! Εγω καταλαβα τα σχολεια που έλεγαν
Τα σχόλια... Το κντ εχει αυτόματη διορθωση! Δεν καταλαβα για ποιο αστιο λγαμε
Ναι... Γιατι οταν το ειπε δεν κοίταζε την οθόνη και ακομα και στο συνεμα δεν μαρεσει να διαβαζω τους υποτιτλους γιαυτο δεν το καταλαβα...
ε ναι, σιγα. αφου το καταλαβες τωρα δεν εχει σημασια.
ετσι και αλλιως ειχε και τοσα αλλα αυτη η ταινια για να γελασεις...
ετσι και αλλιως ειχε και τοσα αλλα αυτη η ταινια για να γελασεις...
Ναι ήταν να πεθάνεις απο τα γελοια σε καποια σημεία ειναι φανταστικη....
αντε τωρα να περιμενουμε να βγει σε dvd για να την ξανα απολαυσουμε!!
Σίγουρα!!!!!
Avengers: Age of Ultron: 7-7.5/10!
highlights: [Tony tries to lift the Mjölnir]
Tony Stark: If I lift it, do I get to rule Asgard?
Thor: Yes, of course.
Tony Stark: I will be fair, but firmly cruel.
Thor: No, I'm sure.
* Απ' τις ελάχιστες σκηνές που γέλασα με την ψυχή μου, Α, ναι! κι εκεί που ο Vision το σηκώνει τελικά δίνοντας το στον κάτοχο του κι όλοι μένουν κάγκελο να τον κοιτούν του στυλ:"Εμείς μιάμιση ώρα να πούμε προσπαθούσαμε." Η ταινία αυτή κερδίζει ελάχιστα με την εμφάνιση των διδύμων, αλλά χάνει την ίδια ώρα με την απώλεια του Pietro, τον οποίο σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά πιστεύω ακράδαντα πως δεν θα τον γυρίσουν/επαναφέρουν πίσω, Εκτός κι αν γίνει κάποιο θαύμα στο infinity war. Αλλά περισσότερο σίγουρο έχω να εξελιχθεί το BUCKYNAT ας είναι και με ρυθμούς χελώνας , παρά να αναστηθεί ο quicksilver αυτού του σύμπαντος, (γιατί υπάρχει κι άλλος,του άλλου σύμπαντος που είναι very much alive ) Δεν θα επεκταθώ στο ανέκδοτο του Whedon που ακούει στο όνομα Brutasha, (Βuckynat shipper here και χωρίς να έχω διαβάσει κομικς, σκέψου πόσο θα πωρωθώ αν διαβάσω χαμός θα γίνει αλλά κι να μην ήμουν...) αυτό το ανάποδο, γελοίο γμτ, δεν χρειαζόταν να συμβεί. Anyway για να μην κουράζομαι κιόλας, η ταινία σε γενικά πλαίσια ήταν καλή, απλώς μπάζει σε κάποια σημεία κι η απώλεια... απλώς δεν χρειαζόταν μια τέτοια απώλεια.
highlights: [Tony tries to lift the Mjölnir]
Tony Stark: If I lift it, do I get to rule Asgard?
Thor: Yes, of course.
Tony Stark: I will be fair, but firmly cruel.
Thor: No, I'm sure.
* Απ' τις ελάχιστες σκηνές που γέλασα με την ψυχή μου, Α, ναι! κι εκεί που ο Vision το σηκώνει τελικά δίνοντας το στον κάτοχο του κι όλοι μένουν κάγκελο να τον κοιτούν του στυλ:"Εμείς μιάμιση ώρα να πούμε προσπαθούσαμε." Η ταινία αυτή κερδίζει ελάχιστα με την εμφάνιση των διδύμων, αλλά χάνει την ίδια ώρα με την απώλεια του Pietro, τον οποίο σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά πιστεύω ακράδαντα πως δεν θα τον γυρίσουν/επαναφέρουν πίσω, Εκτός κι αν γίνει κάποιο θαύμα στο infinity war. Αλλά περισσότερο σίγουρο έχω να εξελιχθεί το BUCKYNAT ας είναι και με ρυθμούς χελώνας , παρά να αναστηθεί ο quicksilver αυτού του σύμπαντος, (γιατί υπάρχει κι άλλος,του άλλου σύμπαντος που είναι very much alive ) Δεν θα επεκταθώ στο ανέκδοτο του Whedon που ακούει στο όνομα Brutasha, (Βuckynat shipper here και χωρίς να έχω διαβάσει κομικς, σκέψου πόσο θα πωρωθώ αν διαβάσω χαμός θα γίνει αλλά κι να μην ήμουν...) αυτό το ανάποδο, γελοίο γμτ, δεν χρειαζόταν να συμβεί. Anyway για να μην κουράζομαι κιόλας, η ταινία σε γενικά πλαίσια ήταν καλή, απλώς μπάζει σε κάποια σημεία κι η απώλεια... απλώς δεν χρειαζόταν μια τέτοια απώλεια.
το καλυτερο σημειο βρε ναταλια με το μολνιρ ειναι που ο καπταιν το κουνησε!! που για μια στιγμη παραλιγο να το σηκωσει και το γελακι του Θορ επεσε...
Εγω καπου διάβασα τον quicksilver θα τον φέρουν πισω και νομιζω ειναι συνδιασμος infinity stone και scarlet witch... Αλλα δεν ξερω!! Τον θελω πισω ομως σιγουρα
και γω ακουσα κατι αλλα σε αυτο το σταδια τα περισσοτερα ειναι φανταζομαι φημες...
^^^Το ξέρω κι αυτό το παρτ ήταν αστείο, η έκφραση του εκείνη τη στιγμή απλώς σημείωσα τον διάλογο που μου άρεσε στη συγκεκριμένη σκηνή.
Τώρα για τον quicksilver πολλά ακούγονται αλλά πραγματικά ο Άaron δεν νομίζω να γυρίσει για επόμενη ταινία της Marvel.
Δυστυχώς..
Τώρα για τον quicksilver πολλά ακούγονται αλλά πραγματικά ο Άaron δεν νομίζω να γυρίσει για επόμενη ταινία της Marvel.
Δυστυχώς..
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Cinderella (2015)
» Fast & Furious 7: Μαχητές των δρόμων (2015)
» Κατακούτελα - Trainwreck (2015)
» The Royals (TV Series 2015– )
» Fifty Shades of Grey (2015)
» Fast & Furious 7: Μαχητές των δρόμων (2015)
» Κατακούτελα - Trainwreck (2015)
» The Royals (TV Series 2015– )
» Fifty Shades of Grey (2015)
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits