Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
145 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 145 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Avengers: Age of Ultron (2015)
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron
Όταν ο Tony Stark προσπαθεί να επαναφέρει σε λειτουργία ένα αδρανές ειρηνευτικό πρόγραμμα, τα πράγματα στραβώνουν και οι σπουδαιότεροι ήρωες της γης, μεταξύ των οποίων οι Iron Man, Captain America,Thor, The Incredible Hulk, Black Widow, και Hawkeye, θα έχουν να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής τους, με το μέλλον του πλανήτη να διακυβεύεται. Καθώς ο μοχθηρός Ultron αναδύεται, θα πρέπει οι Avengers να τον αποτρέψουν από το να πραγματοποιήσει τα τρομερά του σχέδια. Έτσι, θα δημιουργηθούν εύθραυστες συμμαχίες και μια επική περιπέτεια που θα καλύψει όλη την υφήλιο.
Στο «Avengers: Age of Ultron» θα δούμε τους Robert Downey Jr., ο οποίος επιστρέφει ως Iron Man, τον Chris Evans ως Captain America, τον Chris Hemsworth ως Thor, τον Mark Ruffalo ως Hulk, την Scarlett Johansson ως Black Widow, τον Jeremy Renner ως Hawkeye, τον Samuel L. Jackson ως Nick Fury και την Cobie Smulders ως Agent Maria Hill. Μαζί θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον James Spader ως Ultron, έναν τρομακτικό τεχνολογικό κακό, αποφασισμένο να εξαλείψει την ανθρώπινη ζωή από τον πλανήτη. Στην πορεία θα συναντήσουν δυο παντοδύναμους και μυστηριώδεις χαρακτήρες, την Wanda Maximoff, την οποία υποδύεται η Elizabeth Olsen, και τον Pietro Maximoff, τον οποίο ενσαρκώνει ο Aaron Taylor-Johnson. Επίσης θα συναντήσουμε έναν παλιόφιλο με νέα μορφή όταν ο Paul Bettany εξελίσσεται σε Vision.
Στο «Avengers: Age of Ultron» θα δούμε τους Robert Downey Jr., ο οποίος επιστρέφει ως Iron Man, τον Chris Evans ως Captain America, τον Chris Hemsworth ως Thor, τον Mark Ruffalo ως Hulk, την Scarlett Johansson ως Black Widow, τον Jeremy Renner ως Hawkeye, τον Samuel L. Jackson ως Nick Fury και την Cobie Smulders ως Agent Maria Hill. Μαζί θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον James Spader ως Ultron, έναν τρομακτικό τεχνολογικό κακό, αποφασισμένο να εξαλείψει την ανθρώπινη ζωή από τον πλανήτη. Στην πορεία θα συναντήσουν δυο παντοδύναμους και μυστηριώδεις χαρακτήρες, την Wanda Maximoff, την οποία υποδύεται η Elizabeth Olsen, και τον Pietro Maximoff, τον οποίο ενσαρκώνει ο Aaron Taylor-Johnson. Επίσης θα συναντήσουμε έναν παλιόφιλο με νέα μορφή όταν ο Paul Bettany εξελίσσεται σε Vision.
Απ: Avengers: Age of Ultron (2015)
extender trailer με νεα σκηνη στην αρχη
CAN WE ALL TAKE A MOMENT TO APPRECIATE THIS
CAN WE ALL TAKE A MOMENT TO APPRECIATE THIS
- Σπόιλερ:
Εγώ να ρωτήσω κάτι;
Για να δεις avengers πρέπει να έχεις δει iron man και θορ σωστά;
Θορ έχω δει και iron man 1 και 2.
Πρέπει να δω πρώτα το iron man 3 ή το avengers του 2012?
Γιατί βλέπω ότι έχει βγει πριν το iron man 3.
Διαφωτείστε με.
Για να δεις avengers πρέπει να έχεις δει iron man και θορ σωστά;
Θορ έχω δει και iron man 1 και 2.
Πρέπει να δω πρώτα το iron man 3 ή το avengers του 2012?
Γιατί βλέπω ότι έχει βγει πριν το iron man 3.
Διαφωτείστε με.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
iron man 1, iron man 2, thor 1, captain america, avengers, iron man 3, thor 2, captain america 2, avengers 2
καπως ετσι πρεπει να ειναι.
καπως ετσι πρεπει να ειναι.
Λοιπον την ειδα την ταινια. Της βαζω ενα 8/10. Μ' αρεσε, πολυ καλη. Ξενερωσα σε καποια πραγματα που ηταν πολυ εφε και σουρρεαλισμος. Αλλα καταλαβαινω οτι μιλαμε για κομικ και ηρωες κομικ οποτε το δεχομαι και παω παρακατω. Ειχαν πλακα που αστειευοντουσαν. Γενικα γελασα (και ολη η αιθουσα γελασε) σε αρκετα σημεια. Και λεω ολη η αιθουσα γιατι παρα την βροχη που... μαστιζει την πολη εδω και 3 μερες οι φαν γεμισαν την αιθουσα. Την δευτερα που μπηκα να κλεισω εγω τα εισητηρια, ηταν 60% κλεισμενη περιπου.
Ρωτηστε με και θα σας απαντησω. (Ανθη ;) )
Ρωτηστε με και θα σας απαντησω. (Ανθη ;) )
Πλοκη αναλυτικη θελω και spoilers αν μπορεις!!!
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
- Σπόιλερ:
- Κανουν επιδρομη σε ενα κτιριο που καποιοι κακοι κανανε και καλα πειραματα και ο τονυ κλεβει θεωρια που ειχαν αναπτυξει και σε συνδυασμο με την πετρα στο σκηπτρο του λοκι φτιαχνει ενα προγραμμα. Δεν ηξερε οτι δουλευε ομως. Εκεινη τη μερα θα ειχαν παρτυ να γιορταζουν αυτην την τελευταια τους επιτυχια και οταν εφυγαν οι καλεσμενοι ανακαλυπτουν αυτο στο τρειλερ που εχουμε δει. τον Ultron. Οσο οι αβετζερς ηταν στο παρτυ ο Ουλτρον κατεστρεψε τον Τζαρβις το αρχικο προγραμμα του Τονυ, το καλο και χρησιμοποιει μηχανηματα για να φτιαξει ενα ρομποτ ωστε να αποκτησει σωμα. Υιοθετει την ιδεολογια του ΤΟνυ ότι η Γη θα ειναι ασφαλης μονο οταν δεν θα χρειαζεται πια τους Αβετζερς οποτε το κανει σκοπο του λιγο πολυ να τους καταστρεψει και καλα για να ειναι η γη ασφαλης.
αυτη ειναι η αρχη και η τοποθετηση αν θες της ταινιας. δεν μπορω να την αναλυσω ολοκληρη
Οκτώβριος τώρα καταλαβα που καταλήγουν ολα... Ξερεις που μπορω να βρω την ταινια;
Στην Ελλαδα βγαινει την αλλη βδομαδα νομιζω. Αν θες να την δεις τζαπα θα πρεπει να περιμενεις.
Ναι... :/ το θεμα δεν ειναι το τζαμπα αλλα το γεγονος οτι η μαμα μου δεν με αφηνει να παω σινεμα τοσο κοντα στις πανελληνιες...
σιριουσλι; για 2-3 ωρες που θα αφιερωσεις σε μια ταινια;
24 - 8 ωρες υπνου = 16. η μανα σου θελει να διαβασεις και τις 16 ωρες τη μερα που εισαι ξυπνια, καθε μερα;
σιριουσλι; ειναι σοβαρη; θελει στο τελος να σε κλεισει σε τρελοκομειο; γιατι θα κλαταρεις αν απο τωρα μεχρι τον ιουνιο δεν κανεις τιποτα αλλο εκτος απο το να διαβαζεις.
24 - 8 ωρες υπνου = 16. η μανα σου θελει να διαβασεις και τις 16 ωρες τη μερα που εισαι ξυπνια, καθε μερα;
σιριουσλι; ειναι σοβαρη; θελει στο τελος να σε κλεισει σε τρελοκομειο; γιατι θα κλαταρεις αν απο τωρα μεχρι τον ιουνιο δεν κανεις τιποτα αλλο εκτος απο το να διαβαζεις.
Ναιπ αυτο θελει γιατι πιστεύει οτι ετσι πρεπει να γινεται στις Πανελληνιες. Εγω της ειπα οτι δεν θα κατσω να σκασω κιολαςε τα αποτελέσματα. Αν δεν μπω εκει που θελω θα ξανα δωσω.
Επισης δεν με αφηνει γιατι πιστευει οτι "αποβλακονεται ο εγγεφαλου μου". Και θα πρωτη μούσα οταν τουλαχιστον δεν διαβαζω να κανω κατι αλλο.
Ολη την χρονια δεν εχω κανει τιποτα αλλο περα απο το διαβασμα. Γιαυτο αποφάσισα να συνεχίζω να βλεπω τις σειρες μου τουλαχιστον μεχρι μια βδομαδα με δυο πριν τις Πανλληνιες.
Γιαυτο θελω να δω και αυτην αλλα μαλλον θα πρεπει να περιμενω...
Επισης δεν με αφηνει γιατι πιστευει οτι "αποβλακονεται ο εγγεφαλου μου". Και θα πρωτη μούσα οταν τουλαχιστον δεν διαβαζω να κανω κατι αλλο.
Ολη την χρονια δεν εχω κανει τιποτα αλλο περα απο το διαβασμα. Γιαυτο αποφάσισα να συνεχίζω να βλεπω τις σειρες μου τουλαχιστον μεχρι μια βδομαδα με δυο πριν τις Πανλληνιες.
Γιαυτο θελω να δω και αυτην αλλα μαλλον θα πρεπει να περιμενω...
Θα το δω μετα τις πανελληνιες... 20 μετρ μεχρι να γραψω 34 μεχρι να τελειωσω!
Λες? ποτε βγαίνει εδω;
αυτη τη βδομαδα μαζι με την αμερικη νομιζω. αλλα θα παιζει λογικα πανω απο μηνα...
Ελπιζω... Αν ειναι ετσι παω το δω 29/5 το απογευμα
εδω περα παντως τα αφηνουν και παιζουν για αρκετο καιρο. ακομα παιζει η σταχτουπουτα...
Πολλες μερες
την είδα Νομίζω πως είναι καλύτερη από την πρώτη. Η πλοκή μου άρεσε περισσότερο, ήταν πολύ ενδιαφέρον και σε κρατούσε εκεί. Και σε αυτό που είπε η Μαρίνα σχετικά με το ότι είχε γέλιο σε μερικές σκηνές θα συμφωνήσω.
- εμ το λες δεν το λες σποιλερ:
- Αυτό το love story με την Ρομανόφ και τον Χαλκ δεν υπήρχε στο πρώτο έτσι;Α και κάτι άλλο.. Ο Θορ, ο Σταρκ και ο Χαλκ θα είναι στο επόμενο; Γιατί έτσι όπως έφυγαν και αποχαιρετίστηκαν στο τέλος με έβαλε σε σκέψεις.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Cinderella (2015)
» Fast & Furious 7: Μαχητές των δρόμων (2015)
» Κατακούτελα - Trainwreck (2015)
» The Royals (TV Series 2015– )
» Fifty Shades of Grey (2015)
» Fast & Furious 7: Μαχητές των δρόμων (2015)
» Κατακούτελα - Trainwreck (2015)
» The Royals (TV Series 2015– )
» Fifty Shades of Grey (2015)
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits