Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
48 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 48 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Once Upon a Time (Season 4)
5 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Once Upon a Time
Σελίδα 7 από 7
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Once Upon a Time (Season 4)
χαχαχαχαχα ηταν αστειο
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
ηταν, ηταν!!
στο σημερινο, θα
απο οτι ξερω.
στο σημερινο, θα
- Σπόιλερ:
- εμφανιστει η κορη της Μαλεφισεντ.
απο οτι ξερω.
ειδα και το 20.
- Σπόιλερ:
- 20: μου αρεσει που δειχνει και το παρελθον την εμμας μαζι.
DeathView*- Moderator
ειδα και το 21
- Σπόιλερ:
- πολυ ομορφο επ.
DeathView*- Moderator
αυριο ειναι το 2ωρο φιναλε. ψιλοφοβαμαι για το τι μπορει να γινει ετσι οπως αφησαν το 21...
22,23
- Σπόιλερ:
- κρατουσε 1 ωρα και κατι λεπτα αλλα ηταν και τα 2 επ μαζι. ειχε τοσο μα τοσο ωραιες σκηνες και περιεργες. γενικα νομιζω οτι ηταν απο τα καλυτερα επ που εχω δει.
DeathView*- Moderator
ναι, ναι! πηρε πρασινο φως για 5ο κυκλο! βεβαια περιμεναν να μας το ανακοινωσουν πριν μερικες βδομαδες! μαζι με τις περισσοτερες σειρες. ενω συνηθως οταν μια σειρα τα παει καλα την ανανεωνουν σχεδον κατευθειαν. ή τουλαχιστον στα μεσα του κυκλου.
Θεωρώ πως με το διπλό επ. η σειρά πήρε τα πάνω της.
- 4x08+4x09:
Θα ήθελα τόσο πολύ να ευχαριστήσω την Ρετζίνα και την Έλσα σε αυτό το επ. για τα ηθικά τους διδάγματα, ήταν άκρως σοφές κι οι δυο τους , τις λατρεύω το ίδιο και τις δυο και χαίρομαι που είναι μέσα στη σειρά.
Είδαμε πως βρέθηκε η SQ στον κόσμο μας επιτέλους, απ'ότι είδα η Άννα κι ο Κριστόφ θα σωθούν στο επόμενο ενώ ήδη θα έχει πέσει αυτό το κ@λ@ξόρκι.
Ο Ραμπλ ας πεθάνει επιτέλους στο midseason ή στην επόμενη σεζόν δεν παλεύεται άλλο.
Βασανίζει και τον καπετάνιο μου δηλαδή έλεος, έχει καταντήσει αηδία.
Αυτός ο 'Μάγος' είμαι περίεργη να μάθω πόσα ξέρει πια;! Αυτός πρέπει να ευθύνεται για την σκισμένη σελ. μέσα στην τσάντα του Πρασινούλη, αλλιώς αυτή πως βρέθηκε εκεί μυστηριωδώς;!
What the fuck δλδ;! Πάντως χαίρομαι που η Ρετζίνα το ευχαριστήθηκε έστω κι λίγο γιατί στο επόμενο... Φτου ξανά μανά απ'την αρχή, Μου άρεσε επίσης προς το τέλος (πριν συνειδητοποιήσουν
την όλη φάση με τις κορδέλες) που ήταν σε ανάλογο mood :D: :Ρ
Βοηθείστε με λίγο! Προσπαθώ να κάνω back-up αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!
Μόλις χθες βράδυ συνέχισα με 4χ10 κι δηλώνω πλήρης άγνοια!
Δεν θυμόμουν πως ο Ραμπλ βασανίζει το παιδί μας, κρατώντας την καρδιά του.
Δεν θυμόμουν το συναισθηματικό πρόβλημα που περνάει η Ρετζίνα κι το γεγονός ότι ο Πράσινος ακόμα τρέφει ελπίδες γι αυτούς (αι σιχτήρ από κει χάμω κι εσύ.)
Το farewell του καπετάνιου με σκότωσε , αι να χαθείς κι εσύ, Θάνατος στον Gold, θάνατος στην Χιονοβασίλισσα, έχεις περάσει κι εσύ τόσα αλλά μας τα'χεις κάνει κρόσσια,
Η σκηνή Κριστόφ-Άννα μέσα στο μπαούλο, Πως βρέθηκαν στην στεριά?
Αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Πάντως σώθηκαν!
Τώρα όσον αφορά την νέα κατάρα που εξαπολύθηκε, κι που σχεδόν όλοι κλείστηκαν ή δέθηκαν σε κάποιο σημείο, πλήρης άγνοια από μένα. Γι αυτό απαντήστε μου ολίγον τι? Τι θα συμβεί?
Ξέρω μόνο πως δεν θα επηρεαστούν μερικοί, πχ Έμμα, Έλσα, Άννα, Κριστόφ? (Τα λέω καλά) Χουκ?
Αλλά όσοι προσβληθούν απ' τη νόσο τι θα πάθουν? Οι καλοί θα γίνουν κακοί, κι οι κακοί καλοί?
Θα αντιστραφούν οι ρόλοι?? Ανάθεμα με τις κατάρες... Μπερδεύουν τον πιστό τηλεθεατή κάθε φορά.
Αχ ειλικρινα δεν θυμαμαι τι γινεται. Μηπως λες για την φαση που
- Σπόιλερ:
- ο Χενρυ παει και σωζει την Εμμα η οποια ειναι φυλακισμενη καπου; η ρετζινα ειναι η καλη και η σνοου η κακια;
Μην σκας , βρήκα την άκρη, κι νομίζω ότι αυτό γίνεται πιο μετά, οπότε...
Ας κάνω μία σούμα πάλι μη κουράζομαι κιόλας...
Ας κάνω μία σούμα πάλι μη κουράζομαι κιόλας...
- 4χ11&4χ12:
- Μάλιστα, χαιρετήσαμε την Χιονοβασίλισσα που μαζί με την απώλεια της, ήρθε η πόλη στα ίσα της πάλι.
Αποχαιρετήσαμε κι το Frozen (βίον ανθόσπαρτων παιδιά) θα μου λείψουν οι αδελφές είναι η αλήθεια.
Η Μπελ επιτέλους ξύπνησε απ' τον αιώνιο ύπνο της αποχαύνωσης κι της απύθμενης μαλακίας που την διακατείχε κι ο Ράμπελ καιρός ήταν κι πήρε πόδι, αν κι δεν αλλάζει ο άνθρωπος με τίποτα, οπότε από δω κι πέρα εύχομαι σε καμιά πλήρη εξόντωση του κι αυτού κι των τριών "κυριών" που θα σέρνει από πίσω του.
Το μανάρι μου πήρε ξανά πίσω την καρδιά του επιτέλους, και... και... (Ήταν ανάγκη, με συγχωρείτε τώρα αλλά αυτό χρειαζόταν?)
^Aι σιχτήρ από εκεί χάμω, λέω εγώ!!!
- 4x13:
- Eπίσης...
Πως βαριέμαι να βλέπω τον Rumple να σέρνει από πίσω του τις καρακάξες... Δεν παλεύεται.
Εν τω μεταξύ είδαμε την προοικονομία της Swan, about her dark side κτλ, αλλά μέχρι εκεί.
Τίποτα το ενδιαφέρον, εκτός απ' το μυστικό των charmings.
έχω σκυλό-βαρεθεί την όλη πλοκή με τις τρεις καρακάξες -Ούρσουλα, Κρουέλα, Μαλέφισεντ, πάνε να μπλέξουν κι τον Χουκ με το ψάρι τώρα, έλεος.
Αλλά θα ήθελα να δω με ποιον τρόπο έχασε το παιδί της η Μαγκούφισσα, κι πως αναμίχθηκαν οι charmings σε αυτό. Είπαμε μπούρδες κι στην κόρη, φυσικό να γίνει πυρ κι μανία στη συνέχεια.
Εν τω μεταξύ (στο σημείο που είμαι εγώ) το μυστήριο με τον author καλά κρατεί.
Καλή τύχη Regina, αλλά κι με το κόλπο τώρα να εισχωρήσει στην κλίκα της καρακάξας δεν θα έχει πολύ χρόνο. Και τέλος, γιατί πρέπει να αναφερθεί ας απολαύσουμε λίγο τη στιγμή που...
- :
^OHHHH BROTHER , WHAT'S GOING ON HERE ?????!!!! I DIDN'T EXPECT SOMETHING LIKE THAT !!!
^THE POOR OLD MAN IN A GREAT SOCK , HEART ATTACK IS COMING, HE IS FALLING, FALLING, FALLING,.... WE LOSE HIM, HELL YEAH FINALLY YOHHHHHHOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!
Ε λοιπον η πλοκη με τις 3 ουτε εμενα μου αρεσε και ολοι μου ελεγαν οτι ηταν καλα. Χαιρομαι που υπαρχει και καποιος αλλος. Ειδικα το πως εκαναν την Κρουελα δεν μου αρεσε καθολου.
Έφτασα αισίως μέχρι το 4χ17 κι απ'ότι φαίνεται μέχρι να τελειώσω αυτό το τερατούργημα θα φτύσω αίμα.
Απ' ότι βλέπω στο επόμενο θα κυριαρχήσει ο κακός χαμός, με ένα Ρόμπεν να αλωνίζει στο κέντρο της πόλης μετά του αλόγου του κι με μια ξαφνική εμφάνιση της Πρασινομούρας. (τι την θέλαν τώρα κι αυτή? ) Προς το παρόν... ξεκλειδώσαμε τον συγγραφέα, κι μπλέξαμε τα μπούτια μας, ανακαλύψαμε την κόρη της Μαγκούφισσας - άλλο κάρο με πατάτες κι αυτό, δώστου ψάξιμο με χαμένο παιδί κι εκεί. Αυτό το ο Σκοτεινός μπροστά (πριν γίνει η διαδοχή με την Σκοτεινότατη Έμμα ) κι οι καρακάξες πίσω πολύ με έχει κουράσει, -1 καθότι η Ούρσουλα βρήκε happy ending,
Γκόλντ στην γκιλοτίνα κουράστηκα, family charming καλά ασχολίαστοι, Reggina αγάπη μου μόνο εσύ κρατάς αυτό το σίριαλ εκεί μέσα,
Α! μην ξεχάσω κι ο πειρατής. Αυτά, Παρέδωσα δεν μπορώ, ήρθε το τέλος...
Απ' ότι βλέπω στο επόμενο θα κυριαρχήσει ο κακός χαμός, με ένα Ρόμπεν να αλωνίζει στο κέντρο της πόλης μετά του αλόγου του κι με μια ξαφνική εμφάνιση της Πρασινομούρας. (τι την θέλαν τώρα κι αυτή? ) Προς το παρόν... ξεκλειδώσαμε τον συγγραφέα, κι μπλέξαμε τα μπούτια μας, ανακαλύψαμε την κόρη της Μαγκούφισσας - άλλο κάρο με πατάτες κι αυτό, δώστου ψάξιμο με χαμένο παιδί κι εκεί. Αυτό το ο Σκοτεινός μπροστά (πριν γίνει η διαδοχή με την Σκοτεινότατη Έμμα ) κι οι καρακάξες πίσω πολύ με έχει κουράσει, -1 καθότι η Ούρσουλα βρήκε happy ending,
Γκόλντ στην γκιλοτίνα κουράστηκα, family charming καλά ασχολίαστοι, Reggina αγάπη μου μόνο εσύ κρατάς αυτό το σίριαλ εκεί μέσα,
Α! μην ξεχάσω κι ο πειρατής. Αυτά, Παρέδωσα δεν μπορώ, ήρθε το τέλος...
Ο Ραμπλ ναι, ειχε γινει πολυ σπαστικος!!π
Η Μαλεφισεντ με την κορη μου αρεσε.
Η Μαλεφισεντ με την κορη μου αρεσε.
Ki ύστερα απ' το τέλος της 4ης σεζόν , διαπίστωσα για άλλη μια φορά γιατί βλέπω αυτή τη σειρά.
Κι γιατί θα συνεχίσω να την βλέπω.
Γκολντ+Μπελ= αδιόρθωτη η κατάσταση κι στην 5η σεζόν ακούω ε?
Ρόμπιν+Ρετζίνα = μπορεί να μην την έπνιξε το απόλυτο σκοτάδι στο τέλος την evil , αλλά αυτό το ειδύλλιο έχω την αίσθηση τα πάθη του Χριστού θα περάσει κι με την πρασινομούρα έγκυο στην αποθήκη.
Έμμα+Χουκ = ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΚΗΝΕΣ , ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΚΗΝΕΣ !!! Μιλάμε πόσο μ'άρεσε ο γλυκούλης που είχε μείνει 'στον κόσμο του βιβλίου' σα χάνος και την κοίταζε, κι όταν πέθανε έτρεξε το δάκρυ κορόμυλο...
Απ' τον συγγραφέα εντάξει τον ξεφορτωθήκαμε τον διάολο που να μην έσωνε κ αυτός. Ο μικρός έσπασε την πένα, δεν του αρέσει η συγγραφή φαίνεται οκ, Δεκτόν, κι όσον αφορά το τελευταίο 2λεπτό, έπεσε μαύρη μαυρίλα κι μας πλάκωσε λέω κι εγώ, κι το παιδί = Χουκ έβλεπε το ευτυχές τέλος του να χάνεται σιγά -σιγά μέσα στο απόλυτο σκοτάδι(αφήστε με να πάω στη γωνίτσα μου να κλάψω)
Κι σύμφωνα με τα λόγια του γεράκου, βάζουμε πλώρη για το Camelot,you must find the Knights of the Round Table , Merlin.
OVER !!!!!!!!
Κι γιατί θα συνεχίσω να την βλέπω.
Γκολντ+Μπελ= αδιόρθωτη η κατάσταση κι στην 5η σεζόν ακούω ε?
Ρόμπιν+Ρετζίνα = μπορεί να μην την έπνιξε το απόλυτο σκοτάδι στο τέλος την evil , αλλά αυτό το ειδύλλιο έχω την αίσθηση τα πάθη του Χριστού θα περάσει κι με την πρασινομούρα έγκυο στην αποθήκη.
Έμμα+Χουκ = ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΚΗΝΕΣ , ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΚΗΝΕΣ !!! Μιλάμε πόσο μ'άρεσε ο γλυκούλης που είχε μείνει 'στον κόσμο του βιβλίου' σα χάνος και την κοίταζε, κι όταν πέθανε έτρεξε το δάκρυ κορόμυλο...
Απ' τον συγγραφέα εντάξει τον ξεφορτωθήκαμε τον διάολο που να μην έσωνε κ αυτός. Ο μικρός έσπασε την πένα, δεν του αρέσει η συγγραφή φαίνεται οκ, Δεκτόν, κι όσον αφορά το τελευταίο 2λεπτό, έπεσε μαύρη μαυρίλα κι μας πλάκωσε λέω κι εγώ, κι το παιδί = Χουκ έβλεπε το ευτυχές τέλος του να χάνεται σιγά -σιγά μέσα στο απόλυτο σκοτάδι(αφήστε με να πάω στη γωνίτσα μου να κλάψω)
Κι σύμφωνα με τα λόγια του γεράκου, βάζουμε πλώρη για το Camelot,
OVER !!!!!!!!
Για τον Μερλιν
- Σπόιλερ:
- Αμα ηξερα οτι θα ηταν τοσο κουκλος θα ηθελα να εμφανιστει νωριτερα!
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» Once Upon a Time (Season 6)
» Once Upon A Time (Season 3)
» Once Upon A Time (Season 1)
» Once Upon a Time (Season 7)
» Once Upon a Time (Season 5)
» Once Upon A Time (Season 3)
» Once Upon A Time (Season 1)
» Once Upon a Time (Season 7)
» Once Upon a Time (Season 5)
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Once Upon a Time