Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
84 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 84 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Once Upon A Time (Season 3)
+2
DeathView*
Rosemarie Hathaway
6 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Once Upon a Time
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Once Upon A Time (Season 3)
Eδώ μπορείτε να συζητήσετε για τον 3ο κύκλο της σειράς.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Απ: Once Upon A Time (Season 3)
εχω δει μεχρι το 10 επ. το επομενο ποτε βγαινει?
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
το Μαρτιο παλι...
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
^Μεγάλο το κενό στρατιώτη κι πως θα το αντέξω, το λεπόν...
Αυτά... όπου η διαχωριζώμενη γραμμή, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11, αντίστοιχα
- Σπόιλερ:
- All i'm saying is that...
I LOVE Hook...
I ADORE Regina...
αλλά τα ζευγάρια μωρέ αδελφάκι μου χαμένα στο διάστημα το ένα μαζί με τ'άλλο...
ο πατέρας με την μουλάν, την κοιμωμένη κι τον Φιλίπ κι τον Ρομπέν (που σε βρήκανε εσένα;
δεν μ'αρέσεις καθόλου , μπλιαχ :Ρ )
οι δυο απελπισμένες μάνες με τον Charming, Snowhite, κι το piratebay... εεε σόρρυ τον πειρατή του γλυκού νερού στο Τζόλι Ρότζερ; :Ρ ο γιος μαζί με τον παππού στην ζούγκλα του Αμαζωνίου, πετούν, σκοτώνουν δεν ξέρω κι εγώ τι κάνουν ... πάντως βρίσκονται στα χέρια του αδίστακτου νεαρού Πήτερ που δεν ξέρω κι εγώ τι ρόλο βαράει... πάντως όλο κι κανά ρόλο (συγγένεια) θα παίζει... χαμός σε λέω , χαμός,... ένας τρελός χαμός... Ααααχχχ είναι να χάνει το παιδί τη μάνα, κι η μάνα το παιδί -----> σε αυτήν την σειρά ΙΣΧΎΕΙ
But all i'm saying is that...
ρε γμτ σας σταματήστε να είστε τόσο εξοργιστικά γοητευτικοί κι οι δυο σας!!!
κι εσύ ρε πειρατή σταμάτα κλέβεις τις ατάκες του original πια, κι αυτό το love πια! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!
θα κατέβει απ'την Νέα Ορλεάνη στην Χώρα του Ποτέ να σου πιεί το αίμα να πούμε! :Ρ :giveup:
Ρε παιδιά μιας που μπλέξαμε κι εδώ το μύθο του Κάμελοτ με το Εξκάλιμπερ κι τα συναφή δεν βάζετε να παίξει κι ο ιππότης που έχω στην ύπο μου να συμπληρωθεί το καρέ ?! :lol!:
Αυτό το κ*λόπαιδο ο Παν πολύ μου τη σπάει τελικά :evil:
Κι αυτά τα φλασμπακ μωρέ παιδάκι μου, δεν λέω ενδιαφέρον έχουν αλλά πολύ με κουράζουν :lol!:
Ο Σκοτεινότατος απ'ότι βλέπω παλεύει με τους δικούς του "δαίμονες" ούτε η Μπελ δεν βοήθησε τελικά...
Καλά μιλάμε Ρετζίνα κι γαμ* τις εμφανίσεις , πόσο την πάω αυτήν την γυναίκα :love:
Αμάν βρε πειρατή του γλυκού νερού, σταμάτα αυτό το love πια μας έσκασες, κι μην πολυκολλάς στην ορφανή κι εσύ πια, κοτζάμ queen έχεις εκεί δίπλα σου, έλεος! Ποποπο μωρέ αδελφάκι μου, αλλά έλιωσα με τις ατάκες του στην αρχή :love: :love: :love:
Prince Charming may the God be with you from here and beyond.
Πφφφ!!! Τίποτα δεν πάει σωστά εκεί μέσα, μου φαίνεται πρέπει να χαλαρώσω κι να προσαρμοστώ με τα γεγονότα κι με τα ships, κυρίως με αυτά :Ρ
Άρε ανόητη Ρετζίνα!! Σε πάω, σε συμπαθώ, σε λατρεύω αλλά δεν λέμε ποτέ όχι στο soulmate! ΠΟΤΈ ΌΜΩΣ!!! Τι είναι η ζωή χωρίς την αγάπη my queen , ? trust me , είναι προτιμότερη απ'τον θυμό :P
Τι γλυκιά που είναι η Τίνκι , έχει τα δίκια της κι αυτή, κρίμα που κατάντησε έτσι, είπε να βοηθήσει κι αυτή έναν 'άνθρωπο' κι την έφαγε ο 'άνθρωπος' :Ρ
Ο Παν πολύ μου την δίνει εκεί μέσα, κι πολύ φοβάμαι ότι θα το παρασύρει το άλλο το μικρό κι ποιος μας σώζει μετά...:giveup:
Καπετάνιε όλο δίνεις στην 'ορφανή' να πίνει κι όλο κοντά της κάθεσαι, τι να σου πω; κουράστηκα κάνε ότι καταλαβαίνεις κι ότι σε φωτίσει ο Μεγαλοδύναμος, εγώ τα παρατάω πια... μόνο πρόσεχε , ο πατέρας/Νηλ καραδοκεί... :Ρ
Τώρα να πω ότι στεναχωρέθηκα για την Μουλάν , ψέμα θα είναι , απλά χάρηκα για την Κοιμωμένη με τα χαρμόσυνα νέα κι εύχομαι την Κινεζούλα πολεμίστρια καλή σταδιοδρομία με τους άντρες με τα πράσινα :Ρ
Άρε prince charming τι σου'μελε να πάθεις κι εσύ; ζεις το δικό σου δράμα, πες της το βρε χριστιανέ, όσο να πεις μια προετοιμασία για την κηδεία πρέπει να γίνεται από τώρα... :giveup: :Ρ
Η τελευταία σκηνή ασχολίαστη, κουράστηκα πια! Κι με τα lions κι με τα τατουάζ, αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Ρομπέν ήταν με την Μάριαν κι έκαναν ένα παιδί μαζί, ύστερα η Μάριαν μας άφησε. Που φταίει δλδ η Ρετζίνα σε αυτό;;; Με το να μην τον γνωρίσει νωρίτερα απ'την Μάριαν επειδή δεν μπήκε στην ταβέρνα ;;;!!! Δεν λέω ήταν κι αυτή χαζή αλλά όχι ότι κατέστρεψε κι την ζωή του, ο κλέφτης των δασών έκανε κι αυτός τις δικές του επιλογές, ΄μην τα ρίχνουμε όλα στην βασίλισσα επειδή τρόμαξε στην ιδέα του πεπρωμένου/γραμμένου της!!
Ανόητη, αχ καλή μου κακίστρω ανόητη!:Ρ :giveup:
Κρίμα, κρίμα, κρίμα... (πάντως αυτό είναι ένα σενάριο που το καταλαβαίνεις πάλι καλά :Ρ )
Κρίμα για τον Ραμπλ που δεν τον εμπιστεύεται ο υιός του,
Κρίμα για τον Νιλ που έχασε τον γιο μέσα απ'τα χέρια του, έπρεπε να εμπιστευθεί τον πατέρα του αλλά με τέτοια προφητεία πως θα μπορούσε (αν κι λέει πως αλλαξοπίστησε :Ρ )
Ακόμα δεν έχω καταλάβει σε τι χρησιμεύει ως όραμα εκεί η Μπελ , ολίγον σπαστικό είναι αυτό. :Ρ
Κρίμα για το μικρό σκ@τό Χένρυ που φαίνεται να τον έμπλεξε στα δίχτυα του ο νεαρός αδίστακτος Παν (ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σκ@τά συμβαίνει μεταξύ αυτού κι του Ραμπλ, κι καλά γνωρίζονταν από μικροί κι πως κατάφερε ο Πήτερ να παραμείνει τόσο νέος; ήπιε κι αυτός το ελιξήριο αθανασίας όπως ο Σάιλας ;;;!! :Ρ )
Κι η οικογένεια συνεχίζει το δικό της 'βιολί' ψάχνοντας τρόπο διαφυγής, (μωρέ την παραδέχομαι την Τίνκι που τους παράτησε :Ρ )
Άλλο ένα συμπέρασμα: έρε κλάμα που θα ρίξουμε όταν μας αφήσει χρόνους ο charming :Ρ επίσης πολύ θα ήθελα να μάθω τι τον κόφτει τόσο πολύ τον Παν κι κρατάει τον μικρό;;;!!! θέλει να τον κάνει κι αυτόν χαμένο, να μην έχει στον ήλιο μοίρα χωρίς οικογένεια;;!!! Αλήθεια τον πατέρα που να τον πήγαν άραγε;;!! Χαμός στο ίσωμα... :Ρ
Τελικά το μισώ αυτό το παιδί , το ΜΙΣΏ!!! (τον Π.Π. εννοώ για να μην το λέω κι ολόκληρο)
Που είναι αυτός ο Ηρώδης όταν τον χρειάζεσαι;;!!! Αυτός έχει αποδειχθεί τόσο ισχυρός όσο κι οι Μαγευτικές!
Άσε που τηλεμεταφέρεται κι είναι τόσο γρήγορος σαν τους βρικόλακες ένα πράγμα, το ΣΚΑΤΌ!! ΆΙ ΣΙΧΤΉΡ
ΑΠΌ ΕΚΕΊ, ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ΚΙ ΆΛΛΟ ΤΡΊΓΩΝΟ ΚΑΚΌ ΧΡΌΝΟ ΝΑ'ΧΕΙ!!! :@#%: :@#%: :@#%: :@#%:
την κατάρα μου να'χεις κολόπαιδό!!! :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%:
που να σε απλώσουν σε αναμένα κάρβουνα, να σκίσουν τις σάρκες απ'το σώμα, να σου ξεριζώσουν τα νύχια κι στο τέλος να σε αποκεφαλίσουν!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ειλικρινά η evil queen από εδώ θα χαρεί να το κάνει. :evil: :evil: :evil: :evil: Δώσε γλυκιά μου, δώσε!!! Πραγματικά σε αυτό το σημείο χάρηκα με αυτήν την μέθοδο!! :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ
Χτύπα αλύπητα, που σε πονεί κι που σε σφάζει, έτσι δώσ'του!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ
Εντάξει σε ορισμένα σημεία ξεκαρδίστηκα/πέθανα στο γέλιο κυρίως εδώ...
... πήγα κι ήρθα... ή στο σημείο που παραφυλάνε, κι είναι έτοιμες κι οι τρεις να επιτεθούν στην πιθανή απειλή, η μία το τόξο, η άλλη με την φλόγα, κι η τρίτη με το σπαθί, ούτε η Ζήνα κι η Γαβριέλλα, με τον Ηρακλή σε τέτοια ετοιμότητα...
Αλλά εντάξει σε κάποιες στιγμές είχαμε κι τα σορόπια γεμίσαμε... δλδ... δεν μπορώ να πω...
Έλα τώρα κι εσύ που παραπονιέσαι... λες κι δεν θες... :Ρ :Ρ
Εσύ μάλλον δεν θα έπρεπε να παραπονιέσαι καθόλου καθότι...
Nα κι το αποκορύφωμα.... κι ως συνήθως, κλασικά, ...
Αφήνουμε τον πειρατή του γλυκού νερού σύξηλο, ταπωμένο, να μην ξέρει από που του ήρθε... :Ρ :Ρ :Ρ Έρε γλέντια... κι μέσα σ'όλα...
Όχι προσέξτε αντίδραση, προσέξτε... :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ
Διότι...
Ρε παιδιά, αργούμε να επανέλθουμε στο soulmate??? Ξέρετε εκείνον τον κλέφτη των Δασών, νομίζω της κυρίας της έλειψε το ρομάντζο... :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ
Εντάξει σε όλο το άλλο επ. ήμουν έτσι... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
...Ή κάπως έτσι... ... and then again...
... ποιος είσαι τέλος πάντων , ποιος είσαι;;;!!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
...μην μου κλείνεις το μάτι όμως αγαπητέ μου γιατί έχω ένα θέμα, προηγούμενο... :Ρ :Ρ
Και ναι νομίζω πως μου πάει το όνομα Killian, ακούγεται τόσο hot, ξεμπερδέψαμε σήμερα με τον no1 ,σειρά έχει ο no2 tomorrow όμως... εν κατακλείδι σε όλο το επ. (που παίζει να είναι the best episode μέχρι στιγμής απ'όλη τη σεζόν κι το αγαπημένο μου) ήμουν έτσι.... :P: :P: :P: :P:
(Ναι το ξέρω τρελάθηκα αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο πιο κοντινό στο θέμα :P: :P: :P: )
Επίσης...
Αχ μη μου τα κάνεις αυτά, μη μου τα κάνεις αυτά...:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Κι τέλος για να μην ξεχνιόμαστε... Θα σε σκοτώσω!!! ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΏΣΩ ΡΕ!!! ΑΧ ΦΈΡΤΕ ΜΟΥ ΈΝΑ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΆΡΩ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ!!!:@#%: :@#%: :@#%: :@#%: and one more thing ... when he said "next to the other, " what did he mean? who is the other??? :unsure:
Tι επισοδειάρα, αλλά έλεος, πόσο ακόμα να φάω τις τρίχες μου, τις κοτσίδες μου, τα μαλλιά μου όλα!
ΠΌΣΟ;;!!! ΌΧΙ ΠΈΣΤΕ ΜΟΥ ΠΌΣΟ!!!:@#%: :giveup:
Μ'αρέσει ρε μάνα (Snow) που θα το κρατούσες κι μυστικό, κι έχουν δίκιο οι περισσότεροι, έχεις αρχίσει να μου την σπας πολύ άγρια, δηλαδή έλεος, έχω φτάσει στο σημείο να λέω "πότε θα την σκοτώσουνε/ πνίξουνε" κι δεν ξέρω κι εγώ τι!! :giveup:
Πολύ καλά έκανε η άλλη , που έφυγε κι τους παράτησε σύξυλους, όχι ότι δεν έπρεπε να πάνε να σώσουν τον βιολογικό πατέρα, άλλα γιατί να κάθεται να τρώει τον χρόνο της κι αυτή;! Έτσι κάνει μια σωστή κιουρία... :Ρ
Έτσι γλυκιά μου δώσε, ποοο πρώτη φορά γουστάρω να βλέπω κακίστρω να σκοτώνει, κι να εξολοθρεύει κάθε τι καλό στο διάβα της ανελέητα, κι εκείνη η γκαρνταρόμπα της τέλος πάντων,
ΤΗ ΘΈΛΩ!!!:Ρ
Πςςςςςςςς, τι να λέμε τώρα, μεγαλεία, ακόμα κι στον ρόλο της Ούρσουλας αξεπέραστη, μόνο που εμφανίστηκε κι η real προς το τέλος κι κόντεψε να την φάει, αλλά it's ok! τόσους αιώνες χαμένη, εμείς να μα'στε καλά. :Ρ
Τον Παν γίνεται να τον πετάξουν σε ένα βραστό καζάνι να καεί, να ησυχάσουμε, ειλικρινά δεν το αντέχω άλλο όταν μιλάει αυτό το βρωμόπαιδο, έλεος!!! :giveup: :@#%: Πάλι καλά δηλαδή που βρέθηκε κι η Ρετζίνα να σώσει απ'την πλάνη τον Σκοτεινότατο, είχε αρχίσει να μου την δίνει η Σκιά του Σκ@τόπαιδου, αμ το'ξερα εγώ ότι κάτι δεν πάει καλά με την "Μπελ" εδώ πέρα... :giveup:
Τώρα όσον αφορά τα confessions κι τις αποκαλύψεις...
Κι σε αυτό το σημείο είναι που πέφτεις κάτω απ'τα γέλια Άρε κακομοίρα μάνα τι τραβάς κι εσύ... έχεις τα δίκια σου δεν μπορώ να πω. :Ρ
Έλα τώρα μην γίνεσαι τόσο μελοδραματικός κι εσύ, μείνετε εκεί στη Χώρα του Ποτέ κι κάντε εκεί το baby, μην μας σκοτώνεις κι εσύ. :Ρ :giveup: :Ρ
Γιατί βρε ματάκια μου όμορφα, ;;;!!! Γιατί ρίχνεις τόσο πολύ τον εαυτό σου;;;!!! Πως έγινε κι ξεστραβώθηκες με δαύτην;;;!!! Πάλι με τα τρίγωνα θα με βάλατε να χτυπιέμαι ρε παιδία, ;;;!!! κι όχι τπτ άλλο, να το βάζετε το μανάρι μου εδώ να υποφέρει... κοίτα βλέμμα , έτοιμο να ξεσπάσει σε κλάματα...
Αχ αγορίνα μου όμορφη, δεν σου αξίζει όλο αυτό, σήκω φύγε από εκεί, μην πέφτεις τόσο χαμηλά, τι περιμένεις από μια γυναίκα που παίζει να μην νιώθει όπως εσύ, να μην σ'αγαπά... Αααααα :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Τρίγωνα κάλαντα μέσα στη γειτονιά, έτσι γίνεται συνέχεια σε κάθε σειρά Χέι, !!!
Τρίγωνα κάλαντα σκόρπισαν παντού, κάθε φορά πρέπει να γίνεται του χαμού !!!
Ντάξει φίλε, κι εγώ θα βάλω την γάτα μου να κλαίει, πάλι καλά που ήσουν 100 μέτρα μακριά για να μην ακούσεις τα όργια... :Ρ :Ρ :Ρ
Οπότε με όλα αυτά τα συγκλονιστικά γεγονότα μας είναι αδιάφορη κι η όλη ιστορία της little mermaid, η οποία για να φτάσει κι αυτή στο happy ending πρέπει να περάσει από 40 κύματα... :Ρ :giveup: :Ρ
Well done princesses, you did it, you are heroes, both of them! :Ρ
Βρε, βρε πως μεγάλωσαν αυτά, (καλά το μεσαίο δεν μεγάλωσε, έχει μείνει αναλύωτο στο χρόνο, δεν σάπισε με τίποτα) αλλά κρίμα τα άλλα δυο τα χρησιμοποιούσαν. Πάντως well done to you to brothers/boys you do the right thing! Θα το σκοτώσουμε το σκασμένο. :Ρ
Επίσης αυτές εδώ οι εξομολογήσεις πολύ μου άρεσαν...
:inlove: :inlove: :inlove:
Πετάξτε τον Πήτερ Παν κι αυτόν απ'το Έβερεστ γιατί μου την δίνει κι αυτός, τον σιχάθηκα, δεν τον αντέχει πια ο οργανισμός μου. :Ρ :P:
Καημένε Χένρυ, Καημένη Γουέντι... καθώς επίσης, καημένε Χουκ, καημένε βιολογικέ πατέρα Νηλ... σας τάπωσε μια χαρά ο "αναπτήρας", ανάμεσα σε σας διαλέγει το πιο μικρό τεκνό... :Ρ
Η Ρετζίνα ζήλια ψώρα όλη την ώρα, που βολοδέρνει κι αυτός ο Πράσινος ήθελα να'ξερα? :Ρ :Ρ
Κοιτάξτε εδώ ένα πρότυπο πατέρα!:evil: :roll:
Φτού σου ...!!! Ου να μου χαθείς να χάνεσαι!:evil: :evil:
Εντάξει δεν έχω να πω κι πολλά γι αυτό το επ. καθότι κι το κύριο ενδιαφέρον μου δεν έδωσε κι πολύ το παρόν οπότε... :lol!:
Καημένε Ραμπλ, καημένε Χένρυ, (αντίο δεν χάρηκα καθόλου που σε γνώρισα:lol!: ) καημένο μου σόι της Χιονάτης, του charm, της Ρεγγίνας , του Σωτήρα κι του Πήτερ Παν το κάγκελο κι γενικότερα ...Φασκελοκουκούλωστα κι Άγιος ο Θεός, Κύριε Ελέησων κι σώσον ημάς κτλ. κλτ. .... :lol!:
Ωραίο/ενδιαφέρον αυτό το επ, είδαμε πως η Ρετζίνα υιοθέτησε τον Χένρυ (το πολυπόθητο αυτό παιδί, του οποίου ο Γκόλντ ήξερε τα πάντα γι αυτό κι ήθελε να το πάρει η Βασίλισσα, το οποίο ακόμα κι τότε τα αδέλφια της Γουέντι το ήθελαν) είδαμε επίσης πως κατάφερε η Ρετζίνα να αγαπήσει κάποιον {αργεί ακόμα ο κλέφτης των δασών ρε παιδιά; θέλω κι άλλο ειδύλλιο να δω να εξελίσσεται :Ρ }
Τι φάση εκεί που όλο έκλαιγε κι προσπαθούσε να το ηρεμήσει, μόλις το έδωσε στη γιαγιά,...τσουπ! Αμέσως σταμάτησε :Ρ :Ρ :Ρ
Ωραία τον έσωσαν, ωραία έφυγαν, ωραία ο Ραμπλ βγήκε απ'το κουτί του... ο σκ@τοπατέρας του όμως τους πρόφτασε κι έκανε πάλι τις τανζανιές του.. έλεος με την ανταλλαγή σωμάτων again! Άντε να δούμε τώρα τι μας περιμένει...
Μία ερώτηση: ο Ντέιβιντ πως κι θεραπεύτηκε κι μπορεί να φύγει απ'την Neverland?
Κι τα κοκόρια βλέπω ακόμα σφάζονται για τον "αναπτήρα", πως μ'αρέσει όμως να ακούω τον Χουκ να λέει αυτό το...:" As you wish my lady.." :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Ωραία ωραία, καλά όλα αυτά, κι επιστρέψανε (με λάθος περιεχόμενο όμως μέσα στο σώμα :Ρ ), κι η Άριελ βρήκε το απορρυπαντικό της (ε τον πρίγκιπα της εννοούσα :Ρ ), κι οι Γουέντι γύρισε στους Ντάρλινγκ επιτέλους! Αλλά όλο αυτό το φλας μπακ με την Έχιδνα , εμ όχι Μέδουσα ήταν περιττό νομίζω... :Ρ
Αρκεί να επικεντρωθούμε στην σπαστική αλλαγή σωμάτων, (είναι ωραίο να βλέπεις το μικρό σκ@τό μανουλομάνουλο να αγκαλιάζει τους πάντες :Ρ ) κι εξοργιστικό τον Χουκ να μπεκροπίνει κι να την πέφτει ...σε ποιαν?! Την Τίνκι?! :Ρ Ρε πειρατή στάσου στο ύψος των περιστάσεων, είπαμε να κάνεις πέρα να τα βρουν οι γονείς, (τι να βρουν δλδ τα χαμένα, φως φανάρι τον ξεπέρασε τον biological father η άλλη , με τέτοιον ανταγωνισμό εδώ :Ρ :inlove: ) αλλά εσύ να την πέφτεις στην νεράιδα, ?! Ντροπή κι αίσχος! :Ρ
Το'κανε το θαύμα της πάλι η παλιοσκιά, ξεγελάστηκε η Ρετζίνα για άλλη μια φορά, κι πάνω εκεί που το 'Τέρας χαιρόταν την Πεντάμορφη του' του καταστρέφουν κι πάλι την Χαρά... :Ρ Ά ρε Ραμπλ τι περνάς κι εσύ... Καλά μη μιλήσω για τον charming με την γυναίκα του, άλλος κακομοίρης κι από εκεί... :Ρ :Ρ
^LIKE MY FATHER SAID: ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
FOR THE GOD'S NAME!!! Εξηγήστε μου μόνο κάτι: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%:
Έχω μόνο μια διαβολεμένη ερώτηση που να πάρει κι να σηκώσει,
ΑΥΤΌΣ!!! {Ω κι μπορείτε να φανταστείτε σε ποιον αναφέρομαι...
ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΔΙΆΤΑΝΟ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ;;;!!! ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΉΚΕ;;;!!! ΠΩΣ , ΠΩΣ, ΠΩΣ;;;!!! :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: έπρεπε να είναι μαζί με τους άλλους στο μαγεμένος δάσος ή κάπου εκεί τέλος πάντων... κάποιος μου ανέφερε επίσης πως δεν μεγάλωσε/γεννήθηκε εκεί, ότι ζούσε στην Neverland αλλά κι πάλι πως έμεινε στην πόλη;;;!!! :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%:
Κι εκείνος θυμάται, θα μου πεις κι οι άλλοι που πήγαν στο μαγεμένος δάσος θυμούνται αλλά,... αλλά... ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΈΓΙΝΕ ΑΥΤΌ ;;;;;!!!! :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: Δεν μπορώ, δεν είμαι καλά νιώθω πολύ συγχισμένη, είμαι σε κρίση ναι σίγουρα αυτό έχω πάθει, κάποιο είδος κρίσης... :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: ναι, ναι,... τι να πρωτοπώ πια... κι τι να αναφέρω: την θυσία του Ραμπλ, {μάτωσε η ψυχή μου κι εκεί, ο Σκοτεινότατος/Τέρας "'εφυγε" αφήνοντας πίσω του έναν απελπισμένο υιό Μπέι/Νηλ κι μια καταρρακωμένη Μπελ :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :( :( :( :( (το μέγα ελεός σου Θεέ ), το "δώρο" της Ρετζίνα όσον αφορά τις αναμνήσεις της Έμμα κι του Χένρυ, ΕΊΝΑΙ ΆΔΙΚΟ, ΑΔΙΚΟ, ΑΔΙΚΟ, ΑΥΤΉ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΧΩΡΊΣ ΑΓΆΠΗ, ΑΠΑΙΤΏ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΓΎΡΙΣΕ ΣΠΊΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΣΜΊΞΕΙ ΑΜΈΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΙΆ" ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΏΝ ΜΕ ΑΚΟΎΤΕ;;;!!! :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: :@#%: Όσον αφορά τον Ραμπλ, όχι δεν πιστεύω ότι χάθηκε, κάπου, κάποτε, είναι ζωντανός , θα τον ξαναδούμε, έχω πίστη... :( (μόνο αυτή μου έμεινε)
Συγχαρητήρια στην Πράσινη, Συγχαρητήρια κι σ'ΑΥΤΌΝ, γιατί φάνηκε πως διακινδύνευσε την ζωή του πάλι για τον ΕΡΩΤΑ κι την ΑΓΆΠΗ , ακόμα κι ήταν η δεύτερη φορά... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Χριστέ μου δεν μπορώ, με έχουν πάρει τα ζουμιά, δεν μπορώ... :( :( :( :( :( :( :( :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Αυτά... όπου η διαχωριζώμενη γραμμή, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11, αντίστοιχα
Πεθανα απο τα γελια!! Θεα, θεα!
Επειδη περασε καιρός απο τοτε που τα εκανες... εχεις ακομα και τωρα καποιες αποριες;
Γιατι εγω εχω... πως στο καλο η Ρετζινα εφυγε απο την πολη και πηγε στο γραφειο υιοθεσιων; Ο Γκολντ/Ραμπλ πες οτι συννενοηθηκε με τηλεφωνα και οτι οι τηλεφωνικες γραμμες, ιντερνετ και ολα τα σχετικα ηταν κατα καποιον τροπο μερος της καταρας. Αλλα ακομα και αφου εσπασε η καταρα εαν εφευγες απο τα συνορα εχανες την μνημη σου. Η Ρετζινα πως το εκανε; Και για να υιοθετησει δεν θα επρεπε να ερθει καποιος να ελεγξει το σπιτι της και την περιοχη της και αν ολα ειναι ενταξει;
Παντως το τελευταιο στο ειχα πει εγω. Οπως ειδαμε στο επεισοδιο που ο Κιλλιαν πηγε με τον αδερφο του στην Χωρα του Ποτε... τα αδερφια Τζοούνς ήταν Αγγλοι. Η καταγωγη του Χουκ ειναι απο την γη. Γι αυτο πιστευω οτι ηταν ο μονος που μπορουσε να γυρισει πισω. Οι υπολοιποι καταγονται απο το μαγεμενο δασος και ανηκουν εκει.
Μου αρεσει που εβαλες τα σχολια απο την αρχη και ειναι ξεκαθαρο ποτε κανεις την καρδια σου πετρα και αποδεχεσαι τα ship. Μπορει να σιπαρες χουτζινα στην αρχη αλλα οταν συνειδητοποιησες οτι ο Ρομπεν των Δασων ειναι η αδελφη ψυχη της και με αυτον θα είναι ευτυχισμενη το αποδεχτηκες. Και το Ρετζινα/Ρομπεν αλλα και το Καπταιν Σουαν!
Επειδη περασε καιρός απο τοτε που τα εκανες... εχεις ακομα και τωρα καποιες αποριες;
Γιατι εγω εχω... πως στο καλο η Ρετζινα εφυγε απο την πολη και πηγε στο γραφειο υιοθεσιων; Ο Γκολντ/Ραμπλ πες οτι συννενοηθηκε με τηλεφωνα και οτι οι τηλεφωνικες γραμμες, ιντερνετ και ολα τα σχετικα ηταν κατα καποιον τροπο μερος της καταρας. Αλλα ακομα και αφου εσπασε η καταρα εαν εφευγες απο τα συνορα εχανες την μνημη σου. Η Ρετζινα πως το εκανε; Και για να υιοθετησει δεν θα επρεπε να ερθει καποιος να ελεγξει το σπιτι της και την περιοχη της και αν ολα ειναι ενταξει;
Παντως το τελευταιο στο ειχα πει εγω. Οπως ειδαμε στο επεισοδιο που ο Κιλλιαν πηγε με τον αδερφο του στην Χωρα του Ποτε... τα αδερφια Τζοούνς ήταν Αγγλοι. Η καταγωγη του Χουκ ειναι απο την γη. Γι αυτο πιστευω οτι ηταν ο μονος που μπορουσε να γυρισει πισω. Οι υπολοιποι καταγονται απο το μαγεμενο δασος και ανηκουν εκει.
Μου αρεσει που εβαλες τα σχολια απο την αρχη και ειναι ξεκαθαρο ποτε κανεις την καρδια σου πετρα και αποδεχεσαι τα ship. Μπορει να σιπαρες χουτζινα στην αρχη αλλα οταν συνειδητοποιησες οτι ο Ρομπεν των Δασων ειναι η αδελφη ψυχη της και με αυτον θα είναι ευτυχισμενη το αποδεχτηκες. Και το Ρετζινα/Ρομπεν αλλα και το Καπταιν Σουαν!
^Άρα με αυτό που μου εξηγείς πάει να πει πως κι ο Κίλλιαν στην πραγματικότητα , σύμφωνα με την σειρά δεν ανήκει σε κάποιο παραμύθι, αλλά είναι πραγματικός, αν κι η Έμμα από παραμύθι προέρχεται αλλά τέλος πάντων...
^Ε ναι, κάποια στιγμή έπρεπε να το πάρω απόφαση με τα ζευγάρια εκεί μέσα, απλά τώρα περιμένω τις εξελίξεις.
^Να σου πω εκεί δεν πήγε το μυαλό μου όσον αφορά το πως πέρασε τα όρια, μήπως επειδή ήταν πανίσχυρη, μήπως επειδή ήλεγχε την κατάρα, την προκάλεσε εκείνη κι δεν μπορούσε να την βλάψει, δεν ξέρω, θα σε γελάσω...
^Ε ναι, κάποια στιγμή έπρεπε να το πάρω απόφαση με τα ζευγάρια εκεί μέσα, απλά τώρα περιμένω τις εξελίξεις.
^Να σου πω εκεί δεν πήγε το μυαλό μου όσον αφορά το πως πέρασε τα όρια, μήπως επειδή ήταν πανίσχυρη, μήπως επειδή ήλεγχε την κατάρα, την προκάλεσε εκείνη κι δεν μπορούσε να την βλάψει, δεν ξέρω, θα σε γελάσω...
Ηταν πραγματικος και βρηκε τροπο και μπουκαρε στο μαγεμενο δασος και στην χωρα του ποτε. Μην το βλεπεις σαν πραγματικοτητα και παραμυθι. Για να φτιαχτει η ιστορια της σειρας οι δημιουργοι λυγισαν τους φυσικους κανονες.
Αχ ναι και γω. Θελω τοσο πολυ να δω την Ρετζινα με τον Ρομπεν! Δεν θα με χαλουσε να την δω να γινεται μητερα και του γιου του περα απο μητερα του Χενρυ (ο οποιος προς το παρον δεν την θυμαται).
Λες; Επειδη και καλα ηταν δικη της καταρα να ειχε την ελευθερια να μπαινοβγαινει;
Αχ ναι και γω. Θελω τοσο πολυ να δω την Ρετζινα με τον Ρομπεν! Δεν θα με χαλουσε να την δω να γινεται μητερα και του γιου του περα απο μητερα του Χενρυ (ο οποιος προς το παρον δεν την θυμαται).
Λες; Επειδη και καλα ηταν δικη της καταρα να ειχε την ελευθερια να μπαινοβγαινει;
^Θα συμφωνήσω.
^Κι σε αυτό(εδώ που ήρθαν τα πράγματα) θα συμφωνήσω.
^Έτσι πιστεύω. Αφού αυτή την έριξε τίποτα δεν μπορούσε να την βλάψει κιόλας.
^Κι σε αυτό(εδώ που ήρθαν τα πράγματα) θα συμφωνήσω.
^Έτσι πιστεύω. Αφού αυτή την έριξε τίποτα δεν μπορούσε να την βλάψει κιόλας.
Ναι και εγω θελω να δω την Ρετζινα με τον Ρομπεν...
- Σπόιλερ:
- Snow White and Prince Charming will be back in the Enchanted Forest with no memory of a child. How will things go for this couple? Captain Hook is seen in the final act of the OUAT 3 mid-season finale alerting Emma Swan about her family. Was this danger brought by the evil queen or the wicked witch?
Rebecca Mader ("The Devil Wears Prada," "Alphas") is on board as the Wicked Witch of the West in the second half of Once Upon A Time Season 3. Alexandra Metz is reportedly playing Rapunzel. If there's a new big enemy, can Evil Queen Regina and Snow White be friends - for good?
OUAT fans are looking forward to the return of Robin Hood, who is believed to be the long lost soulmate of Regina Mills. Tinker Bell has given an interesting introduction to this story arc, and it gives hope to fans that the evil queen may have her own "undoing," after all.
The Seer's prediction of Henry Mills as The Dark One's undoing may have already been proven right. With his huge sacrifice, Rumple has saved not only Belle but the entire Storybrooke from Peter Pan's madness. What happens next in Once Upon A Time Season 3 Part 2? Fans could only speculate for now.
- Σπόιλερ:
The title.This episode is called "New York City Serenade," which suggests a chunk of it will revolve around NYC. That makes sense, since Emma and Henry are living in the Big Apple now, and when we left off Hook was there desperately attempting to remind Emma who she really is.
NYC!These set photos confirm that there will be plenty of Emma, Hook, and Henry in the premiere. But will Hook succeed at jogging Emma's memory?
Wicked Witch of the West? We know the new villain for the rest of the season is The Wicked Witch of the West, but it's unclear how much of an appearance she'll make in the premiere specifically.
ειδατε το τελευταιο επ που ειχε βγει????
DeathView*- Moderator
ναι και εγω! ηταν ωραιο
DeathView*- Moderator
περιμενω το επομενο τωρα
DeathView*- Moderator
αυτο που βλεπουν οτι ο χενρι ειναι στο σωμα του πιτερ παν?
το επεισοδιο που ανακαληπτουν οτι ο χενρι ειναι στο σωμα του πιτερ παν?
τι εννοεις?
Δεν μπορω να καταλαβω τι θες να πεις...
Λεει η Κατερινα οτι περιμενει το επομενο επεισοδιο και εσυ απαντας με ερωτηση "αυτο που βλεπουν οτι ο χενρι ειναι στο σωμα του πιτερ παν?"
Λεει η Κατερινα οτι περιμενει το επομενο επεισοδιο και εσυ απαντας με ερωτηση "αυτο που βλεπουν οτι ο χενρι ειναι στο σωμα του πιτερ παν?"
λεω για πριν απο αυτο με την ανατροπη που λεγατε...
δεν το εχω δει αυτο...
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα