Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
130 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 130 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Originals - Season 2
5 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: The Originals - Season 2
Ασε μας μωρε με την Καμιλ. Δε ξερω εσεις τι λετε εγω ειμαι Κλαρολαιν φαν φορ λαιφ. Ουτε Κλαους θελω με Καμιλ ουτε Στεφαν με Καρολαιν.
Ο Ελαιτζα οχι μωρε δε νομιζω να κανει κατι με τη Τζια. Αυτο που πρεπει ολες οι σχεσεις μεταξυ αντρα και γυναικα να καταληγουν ερωτικες ποτε δεν θα το καταλαβω. Λες και μονο το ερωτικο στοιχειο μπορει να ενωσει δυο ατομα. Μου αρεσει πολυ η σχεση τους σαν μαθητριας και δασκαλου κι ετσι θελω να παραμεινει.
Ο Ελαιτζα οχι μωρε δε νομιζω να κανει κατι με τη Τζια. Αυτο που πρεπει ολες οι σχεσεις μεταξυ αντρα και γυναικα να καταληγουν ερωτικες ποτε δεν θα το καταλαβω. Λες και μονο το ερωτικο στοιχειο μπορει να ενωσει δυο ατομα. Μου αρεσει πολυ η σχεση τους σαν μαθητριας και δασκαλου κι ετσι θελω να παραμεινει.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Kατι τετοια βλεπω και μου βγαινουν τα ματια. Οχι ρε εγω Κλαρολαιν θελω που να σκασουν. Με τις ηλιθιες σεναριογραφους της κακιας ωρας που μαζευτηκαν στο CW.
Ruby- Devoted Fan
Η ελπιδα ποτε δεν πεθαινει. Καποια μερα θα τους δω να παντρευτουν και να κανουν ξανθα μωρακια με γαλανα ματακια.
Ruby- Devoted Fan
^ Πολυ κρατησε κι εσενα βλεπω η αγαπη σου στο Κλαρολαιν βρουτε.
Ruby- Devoted Fan
Τι να κάνουμε ματάκια μου αφού δεν μας έκατσε πάω με το ρεύμα εξάλλου ποια καρολαιν ποια καμιλ ο τζο ανήκει μόνο σε μια γυναίκα :-p
Παω με το ρευμα λεει. Ειναι νομιζω προφανες πως εγω δεν εχω χειροτερο.
Ruby- Devoted Fan
Μα δεν μπορει να εχεις το επικο κλαρολαιν και να συμβιβαζεσαι για κλαους - οποιαδηποτε αλλη
Τι να πω; Είναι χωριστά τα παιδιά, άλλες πόλεις, άλλες σειρές, δεν ξέρω αν υπάρχει μέλλον/πιθανότητα να συναντηθούν κιόλας κι ποτέ από δω κι πέρα.
Ρε εδω μας ειπαν οτι
Αλλα συμφωνω με τη Μαρινα, δε συμβιβαζομαι, δεν γινεται να χεις το απολυτο και να συμβιβαζεσαι μ οτι σου σερβιρουν. Οτιδηποτε αλλο απλα δε με συγκινει, ειναι απλες οδοντοκρεμες.
- Σπόιλερ:
- στο Κλαρολαιν σεξ η μπλοντι ηταν ερωτευμενη με τον Στεφαν.
Αλλα συμφωνω με τη Μαρινα, δε συμβιβαζομαι, δεν γινεται να χεις το απολυτο και να συμβιβαζεσαι μ οτι σου σερβιρουν. Οτιδηποτε αλλο απλα δε με συγκινει, ειναι απλες οδοντοκρεμες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ruby στις Σαβ 15 Νοε 2014, 23:50, 2 φορές συνολικά
Ruby- Devoted Fan
Ruby έγραψε:Ρε εδω μας ειπαν οτι
- Σπόιλερ:
στο Κλαρολαιν σεξ η μπλοντι ηταν ερωτευμενη με τον Στεφαν.
Οτιδηποτε αλλο απλα δε με συγκινει, ειναι απλες οδοντοκρεμες.
οχι. οχι.
χαχαχαχαχα
Ναταλια περιμενω για να μαθω λεπτομερειες για το επ!! Εισαι η πηγη μου!
Δυστυχως ναι, ναι, ναι.
Ruby- Devoted Fan
- 2χ05:
- Xριστέ μου τι επ. ήταν κι αυτό;! Τι ένταση;! Τι υπερένταση;!
Τι υπέρ διέγερση... και πάει λέγοντας...
Τι να πρωτοαναλύσω και προς τα που να επεκταθώ;!
Την παρανοϊκή μάνα που βασανίζει τον ευγενή υιό; Τελικά ο κακομοίρης σκότωσε ή δεν σκότωσε την Τάτια, είναι υπεύθυνος εκείνη η μάνα του, γιατί μπερδεύτηκα ολίγον τι...
Τον άλλον υιό που πήρε στο κατόπι τον πατριό του για να σώσει την αγαπητή ψυχοθεραπεύτρια, Αχ η σκηνή που η Κάμι προσπαθούσε να του βγάλει το παλούκι... Αχ...
Τον μικρό υιό όλο που τον πήρε πρέφα η Νταβίνα και τελικά στο τέλος δέχτηκε να συνεργαστούν,. Πόσο μαμάτη η σκηνή με το ξόρκι δλδ, έλιωσα κι εκεί, :"Έμπιστεύσου με, πάρε απ'τη δύναμη μου!" Did i mention how i adore/love Kol τώρα τελευταία? Αχ κι βαχ κι εκεί...
Ά ρε πανούργα μάνα το αφήνεις το παιδί μόνο να ονειρεύται, κακούργα κι αδιόρθωτη... Τα flashback δεν με άγγιξαν ιδιαίτερα, αλλά έπαθα την πλάκα μου την ώρα της συμπλοκής!
Τι επ.;! And of course/again... SHIP ALL THE SHIPS!!!!
Kι εγω σιπαρω πολυ Κολ και Νταβινα. Μακαρι να χαμε τον Νεητ αλλα ας μη τα θελουμε κι ολα δικα μας.
Ο υιος τη σκοτωσε εκτος κι αν η Εσθερ πειραξε τις αναμνησεις του. Που δε νομιζω. Αλλα ποτε δεν ξερεις.
Ο υιος τη σκοτωσε εκτος κι αν η Εσθερ πειραξε τις αναμνησεις του. Που δε νομιζω. Αλλα ποτε δεν ξερεις.
Ruby- Devoted Fan
^Aυτή τη στιγμή τον πειράζει και μόνο που τον έχει να ονειρεύεται η παλιοσκρόφα!
Αχ ναι κι εμένα μ'αρέσουν τα πιτσουνάκια μαζί, ελπίζω να εκδηλωθούν σύντομα, γιατί μέχρι στιγμής, δεν λέω μ'αρέσει, υπερασπίζεται/προστατεύει ο ένας τον άλλον, μπαίνει μπροστά δλδ... Την μανία και των δυο για τον Κλάους να μην είχαν κι όλα καλά θα ήταν.
Αχ ναι κι εμένα μ'αρέσουν τα πιτσουνάκια μαζί, ελπίζω να εκδηλωθούν σύντομα, γιατί μέχρι στιγμής, δεν λέω μ'αρέσει, υπερασπίζεται/προστατεύει ο ένας τον άλλον, μπαίνει μπροστά δλδ... Την μανία και των δυο για τον Κλάους να μην είχαν κι όλα καλά θα ήταν.
Βασικα εγω το χω πει. Ο Κολ ηταν μαματος Μακαρι μονο να ειχαν αφησει τον Νειτ να ειναι μερος της σειρας.
δεν ειναι ο ιζαακ απο teen wolf; ωραιος ειναι μωρε. αλλα ειναι διαφορετικο κολ σε σωμα καποιου και διαφορετικο κολ οπως ειναι.
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» The Originals - Season 3
» The Originals - Season 4
» The Originals-Season 1
» The Originals - Season 5
» The Originals-Season 1
» The Originals - Season 5
Σελίδα 2 από 4