Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
104 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 104 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Vampire Diaries - Season 6
+3
Nantia Hale_Biers
Dalia
DeathView*
7 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 8
Σελίδα 3 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: The Vampire Diaries - Season 6
νομιζω και εγω πως ειναι η καθριν
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
δεν θελω παλι την καθριν. οχι οτι το βλεπω και μου πεφτει λογος. αλλα θα προτιμουσα οποιονδηποτε αλλο παρολο που αγαπαω καθριν.
θα επιστρεψει οπως λενε. αλλα ενταξει ποιος αλλος μπορουσε να ειναι στην αλλη πλευρα?
DeathView*- Moderator
η γιαγια της μπονι; ή δε γινεται; βασικα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι ειναι η αλλη πλευρα. εχω μεινει στο 100ο επεισοδιο που παιχτηκε μεσα γεναρη νομιζω. και οτι ξερω το ξερω απο σποιλερ, gif κλπ του tumblr
θα μπροουσε να ειναι η γιαγια της μπονυ απλα η γιαγια της την εστειλε αλλου και αυτη επειδη κρατουσε τον ντειμον πηγαν στο σπιτι τους αλλα το 1994. αρα δεν νομιζω να πηγε η γιαγια της εκει μαζι τους.
DeathView*- Moderator
ειχαν πει οτι θα επιστρεψει ετσι και αλλιως
DeathView*- Moderator
Nemesis of Love έγραψε:ο κλαους αλλαζει πανες...
θεά
Nantia Hale_Biers έγραψε:όσο για το crossover που ειπαν αναμεσα στους originals και vampire diaries θα ειναι η Νινα που θα παιξει την αλλη Πετροβα που ηταν ερωτευμενοι ο Κλαους και ο Ελαιζα
whaaat.. δηλαδή η Κάθριν είχε δίδυμη αδερφή;
Οχι, η Τατια εζησε την εποχη που η οικογενεια Μικαελσον ηταν ακομα ανθρωποι. Το μαγικο ξορκι που τους εκανε βρικολακες περιειχε αιμα της Τατια. Η Καθριν και η Ελενα ηταν σωσιες της Τατιας.
Χωρις να εχω δει ολοκληρο τον 5ο κυκλο δημιουργηθηκαν και καλα απο την φυση για να δωθει τροπος να καταστραφουν οι βρικολακες και να επανελθει η ισορροπια;
Παντως αυτο το arc ηταν πολυ βλακεια και ο λογος που το σταματησα. Εαν ειχαν εμφανισει την Τατια θα το λατρευα.
Χωρις να εχω δει ολοκληρο τον 5ο κυκλο δημιουργηθηκαν και καλα απο την φυση για να δωθει τροπος να καταστραφουν οι βρικολακες και να επανελθει η ισορροπια;
Παντως αυτο το arc ηταν πολυ βλακεια και ο λογος που το σταματησα. Εαν ειχαν εμφανισει την Τατια θα το λατρευα.
κατι τετοιο τελος παντων
παντως το crossover θα το κανει και θα παιζει την Τατια απο οτι καταλαβα
Η Εστερ δεν τους εκανε βρικολακες?
Η Τατια που κολαει?
παντως το crossover θα το κανει και θα παιζει την Τατια απο οτι καταλαβα
Η Εστερ δεν τους εκανε βρικολακες?
Η Τατια που κολαει?
H Εστερ τους εκανε χρησιμοποιοντας το αιμα της Τατια για το ξορκι.
Εμ πειτε μου λιγο οταν το δειτε αν αυτα που ειδα, ισχυουν:
Επισης: Πηγε η Νικκι στο σετ των γυρισματων με τον Ιαν και απο οτι καταλαβα φιλιοντουσαν μπροστα σε αλλους συμπεριλαμβανου και της Νινα και οι παραγωγοι ζητησαν απο τον Ιαν να μην την ξαναφερει γιατι φοβουνται μηπως φυγει η Νινα στην μεση του κυκλου και καταρρευσει η σειρα. Οχι οτι δεν καταρρεει ηδη αλλα γουατεβερ. Δεν νομιζω βεβαια να γινει γιατι η Νινα εχει συμβολαιο και αν φυγει πριν το ολοκληρωσει θα αναγκαστει να πληρωσει αρκετα λεφτα και μπορει να την παρουν και δικαστηρια. Οποτε δεν την συμφερει καθολου.
http://hollywoodlife.com/2014/10/16/nikki-reed-vampire-diaries-set-banned-nina-dobrev-ian-somerhalder/
Ενω γενικα δεν μου αρεσει το PDA, σε αυτη τη περιπτωση λεω... συνεχιστε. Θα μπορουσαν βασικα να το ειχαν αντιμετωπισει διαφορετικα. Να επιτρεπεται η προσβαση της Νικι στα γυρισματα αλλα τους πουν οχι PDA. Οτι θελουν να κανουν, πισω απο κλειστες πορτες
Παντως δεν ξερουμε και ολη την ιστορια. Ενω φαινεται λιγο ανωριμο απο πλευρας Ιαν για καποιο λογο εχω προαισθημα οτι το ξεκινησε η Νινα και απλα δεν εγινε θεμα
- spoiler 6x03:
- Πεθανε ο Ενζο. Η Καρολάιν παραδεχτηκε οτι ειχε συναισθηματα για τον Στεφαν. Στερολάιν δεν προκειται να γινει, και Στελενα παντρευονται;
Επισης: Πηγε η Νικκι στο σετ των γυρισματων με τον Ιαν και απο οτι καταλαβα φιλιοντουσαν μπροστα σε αλλους συμπεριλαμβανου και της Νινα και οι παραγωγοι ζητησαν απο τον Ιαν να μην την ξαναφερει γιατι φοβουνται μηπως φυγει η Νινα στην μεση του κυκλου και καταρρευσει η σειρα. Οχι οτι δεν καταρρεει ηδη αλλα γουατεβερ. Δεν νομιζω βεβαια να γινει γιατι η Νινα εχει συμβολαιο και αν φυγει πριν το ολοκληρωσει θα αναγκαστει να πληρωσει αρκετα λεφτα και μπορει να την παρουν και δικαστηρια. Οποτε δεν την συμφερει καθολου.
http://hollywoodlife.com/2014/10/16/nikki-reed-vampire-diaries-set-banned-nina-dobrev-ian-somerhalder/
Ενω γενικα δεν μου αρεσει το PDA, σε αυτη τη περιπτωση λεω... συνεχιστε. Θα μπορουσαν βασικα να το ειχαν αντιμετωπισει διαφορετικα. Να επιτρεπεται η προσβαση της Νικι στα γυρισματα αλλα τους πουν οχι PDA. Οτι θελουν να κανουν, πισω απο κλειστες πορτες
Παντως δεν ξερουμε και ολη την ιστορια. Ενω φαινεται λιγο ανωριμο απο πλευρας Ιαν για καποιο λογο εχω προαισθημα οτι το ξεκινησε η Νινα και απλα δεν εγινε θεμα
επειδη τα ειχαν? βρε αντε
DeathView*- Moderator
αυτο στο σποιλερ μονο αυτο με την Καρολαιν ισχυει..
αυτο με τον Ενζο προς το παρον οχι αλλα κατι μου λεει οτι κατα εκει παει
αυτο με τον Ενζο προς το παρον οχι αλλα κατι μου λεει οτι κατα εκει παει
- 6χ01:
- Καλά μιλάμε η Έλενα το'χει κάψει τελείως... Η Καρολάιν προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα... Ο Άλαρικ επιστρέφει στις διδακτικές αίθουσες αλλά από ερωτικά υστερεί... Ο Ματ έγινε εθελοντής στον δήμος or something... Ο μικρός απ'την άλλη έχει πέσει χαμηλά, χαμηλά, όσο δεν πάει... Ο Στέφαν έχει παραιτηθεί τελείως και το'σκασε σα τον λαγό... Ο Λυκάνθρωπος ξαναγύρισε, το βλέπεις φως φανάρι στο μάτι που γυαλίζει... Κι μέσα σ'όλο αυτόν τον αχταρμά το παλικάρι κι η μάγισσα τρώνε τηγανίτες στο τέλος του επ. ...
Παλικάρι μου το πουκάμισο σου, τρελαίνομαι για καρό...
Αυτά!...
Πήρε την κάτω βόλτα λόγω απώλειας Μπονι μωρέ ... ξέρεις τώρα video games διαλείμματα μετά γκομενες περαστασιακες σχέσεις μετα πάλι video games. ... Άστα να πάνε κατάντια :-p
Εγώ δεν έχω θέμα τον γνωρίζω τον μικρό σαν την παλάμη του χεριού μου εδώ κι 6 χρόνια τώρα θα τον μάθω :-p
- 6χ02:
- Πάντως η όλη φάση σκηνή με τον ψυχαναγκασμό, πολύ μάπα μωρέ αδελφάκι μου, η άλλη όχι μόνο τον διέγραψε κανονικά αλλά τον απεκάλεσε και τέρας... φτου!ξανά μανά απ΄την αρχή τώρα...
Ο Στέφανος μεγάλο καθίκι, συμφωνώ με την Καρολίνα κι επαυξάνω κι επίσης εγκρίνω τις μεθόδους
του Ένζο... τι παιδί κι αυτό κι τι προφορά, λιώνω σε λέω... Αυτήν την Καρολίνα πια την έχω
μεγάλο άχτι, απ'την στιγμή που βρικολάκιασε όλο με άντρες συναναστρέφεται αλλά κανένας δεν της
κάθεται...
Αυτός ο κ. Σκοντάφτω Πέφτω κυνηγός πρέπει να είναι ε;
Άρε μικρέ, περνάς μεγάλη κρίση, άμα μιλάς κάθε μέρα τηλεφωνητή μιλάμε το'καψες τελείως...
Αυτή η Σάρα πολύ ύποπτη Indeed... και τέλος...
Bonnie: Υοu know we are not alone?
Damon: Realy honey? Then let me make some more pancakes for our guest!...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ελπίζω να μάθω επιτέλους τι στα κομμάτια έγινε την 10η Μαίου του 94' :Ρ
- 6χ03:
- Καλά το είπα εγώ αυτή η Σάρα/Μάρα δεν μου γεμίζει το μάτι...
Κι τι σκ@τ@ ρόλο βαράει αυτός ο Κάι, πήγε να το διαλύσει το μανάρι μου... έλεος... ευτυχώς επενέβη η μαγισσούλα...
Όχι, όχι, τον Ενζο, αυτός μόνο καλό θέλει να κάνει (εμ βέβαια πρέπει
να του συγχωρέσουμε τις δολοφονικές του τάσεις καμιά φορά)
Τελικά ο Σκοντάφτω Πέφτω είναι κυνηγός...
Δεν θα αναλύσω το ειδύλλιο του λύκου με την μάγισσα, πόσο έλεος πια... Δεν θα αναλύσω τα ζόρια της Καρολίνας αλλά Στέφανε είσαι
καθίκιους, είσαι ένα big πολύ big καθίκιους και με κουράζεις αφάνταστα...
Δεν είχε Ρικ γιατί;;!!!! :cry: :cry: :cry: :lol!:
Σελίδα 3 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Παρόμοια θέματα
» The Vampire Diaries - Season 7
» The Vampire Diaries - Season 1
» The Vampire Diaries - Season 2
» The Vampire Diaries - Season 3
» The Vampire Diaries - Season 4
» The Vampire Diaries - Season 1
» The Vampire Diaries - Season 2
» The Vampire Diaries - Season 3
» The Vampire Diaries - Season 4