Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
147 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 147 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Vampire Diaries - Season 6
+3
Nantia Hale_Biers
Dalia
DeathView*
7 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 8
Σελίδα 5 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: The Vampire Diaries - Season 6
Συμφωνώ με την χοντρή πότε δεν είσαι σίγουρος. Κι εγώ έχω πράγματα να δω σήμερα.
Οχι υπαρχει κι αλλη εναλλακτικη. Να τη βγαλει ο Τζερεμι. Τι τα εχουμε τα μουσκουλα; Να αποκτησει κι αυτο το ερημο λογο υπαρξης στη σειρα.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
και να φανταστω τωρα θα το δουν ολο αυτο σαν ειδος θεραπειας?
κι θα βαζουν ολοι την γιατρο να τους περναει απο τα συνορα για να γινονται παλι ανθρωποι?
ολα τα περιμενω απο την Πλεκ
ασε μην της βαζουμε ιδεες
κι θα βαζουν ολοι την γιατρο να τους περναει απο τα συνορα για να γινονται παλι ανθρωποι?
ολα τα περιμενω απο την Πλεκ
ασε μην της βαζουμε ιδεες
ναι αλλα αν γινει αυτο θα πεθανει; να πεθαινε. δεν την παω. αλλα τωρα γυρισε ο ντειμον που αγαπω και δεν θελω να πεθαινει η γυναικα που αγαπαει.
οχι αμα περασει τα συνορα δεν πεθαινεις αναγκαστηκα
ειχε εναν τροπο η γιατρος που εσωσε τον Αλαρικ αλλα δεν ξερουμε ακομα πως
ειχε εναν τροπο η γιατρος που εσωσε τον Αλαρικ αλλα δεν ξερουμε ακομα πως
Λοιπον τo ειδα. Σιγα μη πεθανει καλε.
Η γιατρεσα μπορει να κανει ανθρωπο ενα βαμπιρ στα συνορα μονο οταν η αιτια θανατου ειναι ιασιμη. Η Ελενα αν περασει τα συνορα και μεινει πολλη ωρα θα πνιγει και η γιατρος δε μπορει να κανει τιποτα. Θα μπορουσε να κανει κατι σε περιπτωση τραυματος η κατι τετοιο. Και απ οτι ειπε στο επεισοδιο δεν εχει σκοπο να το ξανακανει, το εκανε μονο για τον Αλαρικ.
Η γιατρεσα μπορει να κανει ανθρωπο ενα βαμπιρ στα συνορα μονο οταν η αιτια θανατου ειναι ιασιμη. Η Ελενα αν περασει τα συνορα και μεινει πολλη ωρα θα πνιγει και η γιατρος δε μπορει να κανει τιποτα. Θα μπορουσε να κανει κατι σε περιπτωση τραυματος η κατι τετοιο. Και απ οτι ειπε στο επεισοδιο δεν εχει σκοπο να το ξανακανει, το εκανε μονο για τον Αλαρικ.
- 6x07:
Η Ελενα εν τελη δε θυμηθηκε. Περασε για λιγο τα συνορα, της ηρθαν καποιες φλασιες αλλα πνιγοταν και την εβγαλε ο Ντειμον πριν πνιγει οποτε δε θυμηθηκε απολυτως τιποτα. Τον λυπηθηκα τον Ντειμον σ αυτο το επεισοδιο. Ρε δε νομιζω να θυμηθει τελικα. Και μου φανηκε σαν αποχαιρετιστηριο επεισοδιο στο Ντελενα αυτο.
Ρε κοιτα να δεις, η Καρολαιν ηταν παντα ερωτευμενη με τον Στεφαν. Κι ας πηγε με το μισο Μυστικ Φολς. Δηλαδη οταν πηγε με τον Κλαους, μη νομιζετε, αυτη κατα βαθος ηθελε τον Στεφαν.
Ruby- Devoted Fan
- 6Χ07:
- Ένζο σε ευχαριστώ για την ευγενική χορηγία σου, την ατάκα σου αλλά κι το κατόρθωμα σου! Να'σαι καλά, έχεις την εύνοια μου, και τις ευχές μου.
Όχι, ΌΧΙ, ΌΧΙ, ρε αγόρι μου, γιατί δεν την άφησες να πνιγεί να ησυχάσουμε;! Θα έπαιρνε και τις αναμνήσεις ούτως ή άλλως κι θα πέθαινε τλχστν ευτυχισμένη. Κι εσύ ... μετά δλδ... πφφφ!!!
Αιώνια δυστυχισμένο πρέπει να σε βλέπω ρε μανάρι μου;!
Αμάν!!...
Εδώ που τα λέμε συμφωνώ με την Καρολίνα, όντως τις αξίζει κάτι καλύτερο, απ'το να παιδεύεται με τον Στέφανο,
Όπα έστειλε το σήμα η μαγισσούλα(μαγκιά η Μπόνι"Λυπάμαι, κολλήσαμε εδώ", άρπα την καθίκι Κάι,να δω όμως πως θα την φέρουν αυτήν πίσω) , τον αγκαλίτσα, αχ τον πήρε το μανάρι αγκαλιά.
Τώρα για το οικογενειακό δέντρο γιατρέσσας/Κάι ουδέν σχόλιον, πάντως ο Ρικ καλά πρέπει να πέρασε.
Ο τζιτζιφιόγκος/άριστος πρωτοετής κι αυτός ασχολίαστος, μας έσπασε τα νεύρα κι αυτός...
αυτο ομως ρε κοριτσια απο ποιο επ ειναι; πιθανο σποιλερ φανταζομαι.
http://queengilbert.tumblr.com/post/102733880025/promise-me-this-is-forever-i-promise
http://queengilbert.tumblr.com/post/102733880025/promise-me-this-is-forever-i-promise
Η σκηνή είναι απ'το επ. που μόλις είδα, κι μάλλον (σίγουρα) αποτελεί μια απ'τις αναμνήσεις της Ελένα που δεν θυμάται.
^Σωστά. Τι να σου πω δεν ξέρω, ίσως το προσθέσανε τώρα, μάλλον, είχαν λόγο, πιο πολύ για να δείξουν το μότο...
This love never dies, it takes forever and ever... και μπλα μπλα...
This love never dies, it takes forever and ever... και μπλα μπλα...
Φλασμπακ υποτιθεται πως ηταν, αναμνησεις της Ελενα, αλλα οντως κι εγω δε θυμαμαι να εχουμε δει τετοια σκηνη.
- Σπόιλερ:
- Καλα οτι η γιατρεσα ηταν αδερφη του ηλιθιου το χα καταλαβει απο το δευτερο επεισοδιο. Φοβερο πλοτ τουιστ οχι αστεια.
Ruby- Devoted Fan
Ενας ειναι μωρε ο ηλιθιος της σεζον, οσοι το βλεπουν καταλαβαινουν ποιον λεω.
Το ονοματακι του αυτη τη στιγμη μου διαφευγει. Αυτος που ειναι στην αλλη πλευρα με τη Μπονι ντε.
Το ονοματακι του αυτη τη στιγμη μου διαφευγει. Αυτος που ειναι στην αλλη πλευρα με τη Μπονι ντε.
Ruby- Devoted Fan
To καταλαβα απ τη στιγμη που ειπε οτι αφησε μονο την αδερφη του να ζησει. Για να το ειπε θα τη βλεπαμε καποια στιγμη και μονο η γιατρινα θα μπορουσε να ειναι αν σκεφτεις οτι δε θα ναι και καμια πιτσιρικα. Δε θελει και πολυ το σκεπτικο της Τζουλι ενα κι ενα κανουν δυο καταντησε.
Ruby- Devoted Fan
Κάι σκέτο, κι έχει καταντήσει ένα ενοχλητικό σπυρί στη σειρά, πλέον.
Oυτε που θυμομουν πως τον λενε.
Ruby- Devoted Fan
Σελίδα 5 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Παρόμοια θέματα
» The Vampire Diaries - Season 7
» The Vampire Diaries - Season 1
» The Vampire Diaries - Season 2
» The Vampire Diaries - Season 3
» The Vampire Diaries - Season 4