Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
183 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 183 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
One Tree Hill
2 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: One Tree Hill
Ευτυχώς που έχεις εμένα.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Καλε ναι! Γιατι ειπα οτι δεν ηθελα να μαθω σποιλερ. Ακολουθησα καποια one tree hill blogs στο tumblr και ειδα κατι σποιλερακια αλλα αν δεν μου ειχες πει για την αποχωρηση πευτον και λουκας θα γκρινιαζα για μερες.
Κολλαει το ιντερνετ μου και δεν μπορω να τα δω online τωρα. Ευτυχως μου εμειναν σχετικα λιγα επεισοδια οποτε τα κατεβαζω. Λογικα μεχρι αυριο το βραδυ θα εχω μπει στον 9ο.
Υπαρχει κατι συνταρακτικο για το οποιο πρεπει να με προετοιμασεις εστω και λιγο;
Κολλαει το ιντερνετ μου και δεν μπορω να τα δω online τωρα. Ευτυχως μου εμειναν σχετικα λιγα επεισοδια οποτε τα κατεβαζω. Λογικα μεχρι αυριο το βραδυ θα εχω μπει στον 9ο.
Υπαρχει κατι συνταρακτικο για το οποιο πρεπει να με προετοιμασεις εστω και λιγο;
Με λίγα λόγια θες να σποιλάρω;
χαχαχα ναι, λιγο. αν ξερω γω πεθαινει καποιος ή φευγει καποιος, να μου το πεις να το ξερω απο πριν.
Η πρωην νεκρη γυναικα του Κλευ και η σάικο παιχτρια του τεννις ειναι η ιδια ηθοποιος ετσι;
Η πρωην νεκρη γυναικα του Κλευ και η σάικο παιχτρια του τεννις ειναι η ιδια ηθοποιος ετσι;
Χαχα ναι η ίδια είναι.
Πεθαίνει κάποιος αλλά δε νομίζω να στενοχωρηθείς και πολύ.
Και φεύγει η Άλεξ.
Πεθαίνει κάποιος αλλά δε νομίζω να στενοχωρηθείς και πολύ.
Και φεύγει η Άλεξ.
Κριμα την Αλεξ την συμπαθω!
Τελειωσα και τον 8ο κυκλο σημερα το πρωι. Φοβαμαι να ξεκινησω τον 9ο. Ο 8ος τελειωσε χαρουμενα και φοβαμαι οτι στο 9χ01 θα ερθει καποια καταστροφη...
Τελειωσα και τον 8ο κυκλο σημερα το πρωι. Φοβαμαι να ξεκινησω τον 9ο. Ο 8ος τελειωσε χαρουμενα και φοβαμαι οτι στο 9χ01 θα ερθει καποια καταστροφη...
Τον ξεκίνησες;
Τον τελειωσα. Κοιμηθηκα 9 παρα το πρωι εκεινη τη μερα γιατι δεν μπορουσα να σταματησω να βλεπω επεισοδια. Ασε, ασε. Δεν ξερω τωρα και τι να σχολιασω...
Ο Κρις Κελλερ μου εμεινε σαν μια δοση εκνευριστικος και μια δοση υπεροχος. Το μαλλι του Τζουλιαν μου αρεσε χιλιες φορες στον 7ο κυκλο. Η Μπρουκ ηταν πολυ μπροστα στην μοδα... ειχε ομπρε πολυ πριν να γινει "μοδα". Τον Νταν τελικα κατεληξα να αγαπησω.
Τι εχουν περασει Νειθαν και Χευλυ; Παναγια μου;!! Και αντεξαν!! Το μαλλι του Λουκας τραγικο. Η αγελαδα το παραγλειψε...
Να βρηκα πραγματα να πω τελικα...
Ο Κρις Κελλερ μου εμεινε σαν μια δοση εκνευριστικος και μια δοση υπεροχος. Το μαλλι του Τζουλιαν μου αρεσε χιλιες φορες στον 7ο κυκλο. Η Μπρουκ ηταν πολυ μπροστα στην μοδα... ειχε ομπρε πολυ πριν να γινει "μοδα". Τον Νταν τελικα κατεληξα να αγαπησω.
Τι εχουν περασει Νειθαν και Χευλυ; Παναγια μου;!! Και αντεξαν!! Το μαλλι του Λουκας τραγικο. Η αγελαδα το παραγλειψε...
Να βρηκα πραγματα να πω τελικα...
Παρόλα αυτά δεν ήταν όμορφο τέλος;
Το μόνο που με είχε ξενερώσει ήταν Αλεξ-Τσέις=the end και η εμφάνιση των διδύμων.
Το μαλλί όντως τραγικό!
Το μόνο που με είχε ξενερώσει ήταν Αλεξ-Τσέις=the end και η εμφάνιση των διδύμων.
Το μαλλί όντως τραγικό!
Ηταν ομορφο. Δεν μπορω να πω.
Και γω! Τους ηθελα μαζι. Και με εκνευρισε αυτο το "ειναι καλλιτεχνης, πρεπει να βρισκεται στο δρομο". Και καλα για να δειξουν οτι φρικαρε με την μετακομιση επειδη παρεμενε ακομα στο ξενοδοχειο και ολα τα σχετικα.
Το ολο θεμα Τσεις-Τσακ μου αρεσε πολυ. Στην αρχη ο Τσακ μου εσπαγε τα νευρα αλλα μετα απο μερικα επεισοδια τον συμπαθησα και τους αγαπησα αυτους τους δυο.
Και γω! Τους ηθελα μαζι. Και με εκνευρισε αυτο το "ειναι καλλιτεχνης, πρεπει να βρισκεται στο δρομο". Και καλα για να δειξουν οτι φρικαρε με την μετακομιση επειδη παρεμενε ακομα στο ξενοδοχειο και ολα τα σχετικα.
Το ολο θεμα Τσεις-Τσακ μου αρεσε πολυ. Στην αρχη ο Τσακ μου εσπαγε τα νευρα αλλα μετα απο μερικα επεισοδια τον συμπαθησα και τους αγαπησα αυτους τους δυο.
Εγώ ακόμα το αντιπαθώ αυτό το παιδί. Εντάξει, εκτός από μερικές φορές που ήταν καλός με τον Τσέις.
Μωρε τον κακοποιουσε ο πατερας του και μετα τον παρατησε. Και η μανα του ηταν μπεκρου. Ειναι απολυτα λογικο να αντιδρα και να εχει κακη συμπεριφορα. Μετα με τον Τσεις εχει προσπαθησει να αλλαξει οπως ειδες και εσυ.
Ναι η αλήθεια είναι έχει περάσει πολλά..
Τις μεγαλυτερες αλλαγες προς το καλυτερο (βελτιωσεις) ειδα στον Νειθαν και στην Μπρουκ. Η Μπρουκ ηταν απο την αρχη ενας υπεροχος χαρακτηρας (το βλεπαμε απο τον τροπο που προσεχε την Πευον διαρκως και την φροντιζε -ακομα και οταν η πευτον την ειχε προσβαλει) απλα δεν το πιστευε η ιδια και ετσι σπανια το εδειχνε στον κοσμο. Ειχε το προσωπιο της πλουσιας-διασημης-μαζορετας. Οσο για τον Νειτ... επαψε να ειναι το κακομαθημενο πλουσιοπαιδο οταν ερωτευτηκε την Χευλυ και ξεκινησε να προσπαθει να ειναι ενας καλυτερος αντρας, ενας αντρας αξιος να τον δουν μαζι με εκεινη.
Ναι πραγματικά είναι όπως τα λες!
Αυτοί οι δύο χαρακτήρες μοιαζουν τόσο πολύ, παρόλα αυτά σπάνια τους βλέπαμε μαζί.
Αυτοί οι δύο χαρακτήρες μοιαζουν τόσο πολύ, παρόλα αυτά σπάνια τους βλέπαμε μαζί.
ισχυει. πριν απαγαγουν τον νειτ και πριν φυγει για ευρωπη ειχε παει στην δισκογραφικη και περασε και η μπρουκ απο εκει και ειχαν μια πολυ ωραια μικρη σκηνη και εκει συνειδητοποιησα ποσο λιγο βρισκονται αυτοι οι δυο...
Α ναι ξέρω ποια λες.
Αααα μου αρεσε και ο μπαρμαν. Αυτος που ηξερε τι ηθελε ο καθε πελατης πριν καν το πει. Ειχε πολυ φαση. και μου αρεσε και με την μικροκαμμωμενη βρετανιδα. Ηταν σιπ παρολο που δεν μας το πολυεδειξαν.
Αδιάφοροι μου πέρασαν.
Ένας ήταν ο μπάρμαν: ο Τσέις.
Ένας ήταν ο μπάρμαν: ο Τσέις.
Χαχαχαχα ναι.
Καλε ο τετοιος! Παιζει στο agent carter. Για το μεγαλυτερο μερος του πρωτο επεισοδιου εσπαγα το κεφαλι μου να καταλαβω απο που τον ηξερα!
Aπό αυτή την εικόνα δεν καταλαβαίνω ποιός είναι.
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*