Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
194 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 194 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
One Tree Hill
2 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
One Tree Hill
Αρνούμαι να μην υπάρχει τόπικ με One Tree Hill. Eδώ λοιπόν μπορούμε να συζητήσουμε για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει σχέση με One Tree Hill. Απ'όλους τους κύκλους μέχρι τους πρωταγωνιστές, τα ships μας και τα λοιπά και τα λοιπά.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Απ: One Tree Hill
Πρεπει να το εβλεπα παλια στην τηλεοραση (σταρ; ) αλλα δεν θυμαμαι και πολλά. Θυμαμαι οτι ηταν μια παρεα και ειχαν μπλεξει τα μπουτια τους με τις σχεσεις και τις φιλιες. Ενα παιδακι υπηρχε και ο παππους του ηταν φυλακη και βγηκε;
Ναι, υπήρχε. Αρα λογικά έφτασες στους κύκλους που τελείωσαν το σχολείο;
Να το ξεκινήσεις να το ξεκινήσεις! Θα σου αρέσει πολύ, είμαι σίγουρη.
Οπότε ξεκίνα το από την αρχή, για να είσαι σίγουρη!
Οπότε ξεκίνα το από την αρχή, για να είσαι σίγουρη!
Στους 4 πρώτους κύκλους, ναι.
Nαι είναι πολλά. Θα σου πάρει πολύ η αλήθεια είναι.
Απλά όταν το δεις περιμενω σχολια.
Αν και εντάξει το πρώτο επεισόδιο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αν θυμάμαι καλά. Έχει πολύ μπάσκετ.
Αν και εντάξει το πρώτο επεισόδιο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αν θυμάμαι καλά. Έχει πολύ μπάσκετ.
Ειμαι στο 1χ08 τωρα.
Αγαπαω Λουκ!! Και ο Τζεικ μου αρεσει πολυ. Μακαρι να τον δουμε παραπανω.
Η Πευτον μου σπαει τα νευρα. Την βλεπω και θελω να την βαρεσω στον τοιχο. Ισως να ειμαι και λιγο προκατελειμενη λογω του ρολου της στο greys anatomy αλλα δεν με ενδιαφερει. Την Μπρουκ μωρε συμπαθω πολυ και την Χευλυ.
Αγαπαω Λουκ!! Και ο Τζεικ μου αρεσει πολυ. Μακαρι να τον δουμε παραπανω.
Η Πευτον μου σπαει τα νευρα. Την βλεπω και θελω να την βαρεσω στον τοιχο. Ισως να ειμαι και λιγο προκατελειμενη λογω του ρολου της στο greys anatomy αλλα δεν με ενδιαφερει. Την Μπρουκ μωρε συμπαθω πολυ και την Χευλυ.
Καλέ πότε πρόλαβες;;
Α μην ανησυχείς κι εγώ την αντιπαθώ.. μέχρι τον 4ο κύκλο. Μετά φτιάχνει.. Παίζει στο grey's anatomy? :ο
Ο Λουκ ναι, είναι τόσο καλός στον 1ο κύκλο που σχεδόν τον λυπάσαι. Τζέικ θα δεις κι άλλο.
Αγαπάμε Μπρουκ και Χέιλι!
Όσοι βλέπουν oth είναι χωρισμένοι σε team brooke και team peyton. Ευτυχώς εσύ έκανες τη σωστή επιλογή.
Α μην ανησυχείς κι εγώ την αντιπαθώ.. μέχρι τον 4ο κύκλο. Μετά φτιάχνει.. Παίζει στο grey's anatomy? :ο
Ο Λουκ ναι, είναι τόσο καλός στον 1ο κύκλο που σχεδόν τον λυπάσαι. Τζέικ θα δεις κι άλλο.
Αγαπάμε Μπρουκ και Χέιλι!
Όσοι βλέπουν oth είναι χωρισμένοι σε team brooke και team peyton. Ευτυχώς εσύ έκανες τη σωστή επιλογή.
ετσι κανω οταν ξεκιναω μια σειρα.
ναι, στα δυο τελευταια του 9ου και στην δυο πρωτα του 10ου και παιζει μια ηλιθια που διελυσε το μοναδικο femslash otp μου!!!
το ελπιζω
Νομιζω και οταν το εβλεπα στο σταρ της ειχα μια αδυναμια -χωρις να το παρακολουθω. Και τωρα που το επιασα απο την αρχη... ηταν η σωστη επιλογη.
Τις μαμαδες τις συμπαθω πολυ. Αν και ο τροπος που μιλαει η μαμα του Λουκ ειναι λιγο περιεργος και ωρες ωρες εκνευριζομαι.
Νειθαν και Χευλυ θα κρατησει ετσι;
Και κατι αλλο, εκει που το βλεπω εχουν το ποστερ μαλλον του τελευταιου κυκλου και δεν βλεπω τον λουκ. Δεν πιστευω να πεθαινει ή να φευγει απο το σοου με καποιον αλλο τροπο!!!
ναι, στα δυο τελευταια του 9ου και στην δυο πρωτα του 10ου και παιζει μια ηλιθια που διελυσε το μοναδικο femslash otp μου!!!
το ελπιζω
Νομιζω και οταν το εβλεπα στο σταρ της ειχα μια αδυναμια -χωρις να το παρακολουθω. Και τωρα που το επιασα απο την αρχη... ηταν η σωστη επιλογη.
Τις μαμαδες τις συμπαθω πολυ. Αν και ο τροπος που μιλαει η μαμα του Λουκ ειναι λιγο περιεργος και ωρες ωρες εκνευριζομαι.
Νειθαν και Χευλυ θα κρατησει ετσι;
Και κατι αλλο, εκει που το βλεπω εχουν το ποστερ μαλλον του τελευταιου κυκλου και δεν βλεπω τον λουκ. Δεν πιστευω να πεθαινει ή να φευγει απο το σοου με καποιον αλλο τροπο!!!
Μα τι είναι αυτό το otp? ::π:Ship?Nemesis of Love έγραψε:f Love"]]ναι, στα δυο τελευταια του 9ου και στην δυο πρωτα του 10ου και παιζει μια ηλιθια που διελυσε το μοναδικο femslash otp μου!!!
Χαχα εγώ τη χαζεύω όταν μιλάει.Nemesis of Love έγραψε:Τις μαμαδες τις συμπαθω πολυ. Αν και ο τροπος που μιλαει η μαμα του Λουκ ειναι λιγο περιεργος και ωρες ωρες εκνευριζομαι.
Nέιθαν και Χέιλι είναι το μόνο ζευγάρι για το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχείς.Nemesis of Love έγραψε:Νειθαν και Χευλυ θα κρατησει ετσι;
Εδώ θα σε απογοητεύσω. :\ Στον 7ο κύκλο και μετά δεν έχει Πέιτον και Λούκας. Αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη σειρά. Γι'αυτό και μπαίνει ένα καινούργιο ζευγάρι.[/quote]Nemesis of Love έγραψε:Και κατι αλλο, εκει που το βλεπω εχουν το ποστερ μαλλον του τελευταιου κυκλου και δεν βλεπω τον λουκ. Δεν πιστευω να πεθαινει ή να φευγει απο το σοου με καποιον αλλο τροπο!!!
otp σημαινει one true pairing και ειναι και καλα το ship των shipRosemarie Cullen έγραψε:Μα τι είναι αυτό το otp? ::π:Ship?Nemesis of Love έγραψε:ναι, στα δυο τελευταια του 9ου και στην δυο πρωτα του 10ου και παιζει μια ηλιθια που διελυσε το μοναδικο femslash otp μου!!!
slash σημαινει σχεση μεταξυ ατομων του ιδιου φυλου και συνδυασμενο με το "fem", σημαινει σχεση γυναικα-γυναικα. και το femslash otp στο οποιο αναφερομαι απο το greys anatomy ειναι το calzona (callie-arizona) που διαλυθηκε με τον καταλυτη της διαλυσης να ειναι αυτη η πευτον
Rosemarie Cullen έγραψε:Χαχα εγώ τη χαζεύω όταν μιλάει.Nemesis of Love έγραψε:Τις μαμαδες τις συμπαθω πολυ. Αν και ο τροπος που μιλαει η μαμα του Λουκ ειναι λιγο περιεργος και ωρες ωρες εκνευριζομαι.Nέιθαν και Χέιλι είναι το μόνο ζευγάρι για το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχείς.Nemesis of Love έγραψε:Νειθαν και Χευλυ θα κρατησει ετσι;
ευτυχως!! ευτυχως!! δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ τους αγαπω αυτους τους δυο μαζι.
οχι. μα γιατι; chad michael murreyRosemarie Cullen έγραψε:Εδώ θα σε απογοητεύσω. :\ Στον 7ο κύκλο και μετά δεν έχει Πέιτον και Λούκας. Αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη σειρά. Γι'αυτό και μπαίνει ένα καινούργιο ζευγάρι.Nemesis of Love έγραψε:Και κατι αλλο, εκει που το βλεπω εχουν το ποστερ μαλλον του τελευταιου κυκλου και δεν βλεπω τον λουκ. Δεν πιστευω να πεθαινει ή να φευγει απο το σοου με καποιον αλλο τροπο!!!
Ο πατερας ο νταν μου την δινει στα νευρα. Απο τα προχωρημενα επεισοδια στο σταρ ηταν πανω που ειχε βγει απο φυλακη και εδειχνε καλος και ολο προσπαθουσα να τον δικαιολογησω στο μυαλο μου αλλα οσο τον βλεπω εδω περα τοσο περισσοτερο τον σιχαινομαι. Απορω πως τον αντεξε ο Νειτ τοσο καιρο.
Ααα κατάλαβα άρα το otp μου είναι naley!
Mπορεί ο λουκ να ειναι καλος αλλα για τον chad δεν ειμαι σιγουρη..Επειδη ειναι πολυς καιρος που το διαβασα αν θυμαμαι καλα βαρεθηκε.. Και επίσης, τα είχε στην πραγματικότητα με τη sophia bush (brooke) και την κεράτωσε με την Παρις Χιλτον!
Ναι ο Νταν είναι άσ'τα να πάνε!! Θα κάνει πάρα πολλά μέχρι να μετανιώσει...
Mπορεί ο λουκ να ειναι καλος αλλα για τον chad δεν ειμαι σιγουρη..Επειδη ειναι πολυς καιρος που το διαβασα αν θυμαμαι καλα βαρεθηκε.. Και επίσης, τα είχε στην πραγματικότητα με τη sophia bush (brooke) και την κεράτωσε με την Παρις Χιλτον!
Ναι ο Νταν είναι άσ'τα να πάνε!! Θα κάνει πάρα πολλά μέχρι να μετανιώσει...
ομγ αυτα δεν τα ηξερα! εγω του ειχα αδυναμια απο τοτε που ειδα "μια συγχρονη σταχτοπουτα". ειναι κοντα 10ετια τωρα που βγηκε η ταινια....
ship names δεν ξερω εδω. με κατατοπιζεις λιγο;
ship names δεν ξερω εδω. με κατατοπιζεις λιγο;
Ναι άσε..
Κι εγώ τον είχα δει στη Σταχτοπούτα. Πάντως είναι καλός ηθοποιός και πανέμορφος ο άτιμος!
naley = nathan-haley
brucas = brooke-lucas
leyton = lucas -peyton
Κι εγώ τον είχα δει στη Σταχτοπούτα. Πάντως είναι καλός ηθοποιός και πανέμορφος ο άτιμος!
naley = nathan-haley
brucas = brooke-lucas
leyton = lucas -peyton
Brucas δεν ταιριαζουν τοτε. Καταλαβαινω γιατι τον θελει η Μπρουκ αλλα της αξιζει καποιος που να αγαπαει εκεινη και οχι την κολλητη της. Naley ειναι οντως otp
Εγώ τους αγαπούσα μαζί αλλά δυστυχώς.. Θα καταλάβεις μόλις φτάσεις εκεί.
που; αυτην την στιγμη τελειωνω το 1χ16. ερωτηση.... το 1χ13 ηταν το τελευταιο πριν τα χριστουγεννα μηπως;
Στον 3ο κύκλο πρέπει να φτάσεις.
Χμμ δεν ξέρω γι'αυτό που λες!
Χμμ δεν ξέρω γι'αυτό που λες!
δηλαδη σε ποια σειρα στο 13ο επεισοδιο παθαινει αυτοκινητιστικο ο πρωταγωνιστης που παιζει μπασκετ;;;
μου φανηκε οτι το εκαναν για σασπενς για αυτο σκεφτηκα την παυση των χριστουγεννων.
θα φτασω και εκει
μου φανηκε οτι το εκαναν για σασπενς για αυτο σκεφτηκα την παυση των χριστουγεννων.
θα φτασω και εκει
Που φτάνεις;;
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης