Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
170 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 170 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
American Horror Story
+3
Chihiro
Nemesis of Love
DeathView*
7 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 7 από 10
Σελίδα 7 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: American Horror Story
καλη ειναι αυτη η σεζον
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
να την δεις. νομιζω μου αρεσει πιο πολυ απο αλλες. θα δουμε παρακατω.
DeathView*- Moderator
DeathView*- Moderator
δεν ειμαι σιγουρη. το μονο που αξιζε ηταν ο κλοουν. οι αλλοι χαρακτηρες τελειοι αλλα... τερατα;
Nemesis of Love έγραψε:απλα το πρωτο επ μου εκατσε καπως περιεργα, δεν ξερω.
Nemesis of Love έγραψε:δεν ειμαι σιγουρη. το μονο που αξιζε ηταν ο κλοουν. οι αλλοι χαρακτηρες τελειοι αλλα... τερατα;
Συμφωνω με Μαρινα. Δε ξερω κι εμενα κατι με χαλαει ΠΟΛΥ σ αυτη τη σεζον. Μονο ο κλοουν μου αρεσε. Θα ακουστω κακια αλλα ειδικα αυτη με τα δυο κεφαλια δεν μπορω με τιποτα να τη βλεπω. Ολοι οι αλλοι παλευονται αλλα αυτο δε μου φαινεται ρεαλιστικο, δε με πειθει. Και θεωρω και πολυ εκνευριστικη τη Λαντζ φετος (το ρολο της δλδ), το χω ξαναπει νομιζω.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Οχι εννοω, οι αλλοι ειναι τερατα; Η μητερα του εβανς ειναι τερας; Το μινι ανθρωπακι-κοριτσακι ειναι τερας; Δεν ειναι φρικιά, απλα ειναι διαφορετικοι.
Και ναι, και μενα με εκνευριζει ο χαρακτηρας της Λανγκ ως ενα σημειο. Ενας λογος ειναι το ποδι. Δηλαδη το οτι φοραει προσθετικο την κανει μια απο αυτους;
Και ναι, και μενα με εκνευριζει ο χαρακτηρας της Λανγκ ως ενα σημειο. Ενας λογος ειναι το ποδι. Δηλαδη το οτι φοραει προσθετικο την κανει μια απο αυτους;
Κανεις απο την οικογενεια του Εβανς στην ουσια δε θεωρειται τερας. Ουτε καν φρικ. Γιατι κι ο Εβανς σιγα την ανωμαλια που εχει, δυο κολλημενα δαχτυλα. Ουτε η μικρουλα κοπελα. Γι αυτο και δε μου κανει αισθηση ο ρολος τους. Εγω νιωθω οτι σ' ολους αυτους μαζι με τη Λανγκ τους πολλαπλασιαζουν κατα καποιο τροπο το προβλημα για να δειξουν κατι και στον αντιποδα εχουν δημιουργησει και την αλλη με τα δυο κεφαλια που δε ξερω καν αν γινεται να υπαρξει τετοιο πλασμα βιολογικα. Το χουν κανει λιγο των ακρων, τα βαζουν ολα στο ιδιο τσουβαλι και δε ξερω δε μ αρεσει. Νομιζω δεν ειναι για ολους αυτη η σεζον. Παντως μου κανει εντυπωση που δεν εχω διαβασει αρνητικες κριτικες μεχρι τωρα.
Ruby- Devoted Fan
αυτη με τα δυο κεφαλια να το δεχτω οτι ειναι φρικιο. για την βιολογια της ολης υποθεσης.... εχω να πω... απο ποτε η βιλογια μετρουσε στο ahs; να σου θυμησω το murder house;
Aυτη με τα δυο κεφαλια ειναι οντως το μονο φρικιο. Αλλα με εκνευριζει. Κι οι αλλοι χαρακτηρες ομως με εκνευριζουν γιατι με χαλαει ο τροπος που αντιμετωπιζουν το προβλημα τους. Δηλαδη δε νομιζω να μη μπορουσαν να ζησουν φυσιολογικα, γιατι να ειναι το φρικ σοου η μονη τους επιλογη; Δεν ειναι θεμα βιολογιας απλα δε μου αρεσει το μηνυμα που περναει για τη διαφορετικοτητα, δηλαδη καποιος με προσθετικο μελος η μια γυναικα με παραπανω τριχοφυια η μια τρανς πρεπει να αντιμετωπιζονται στη ζωη οπως ενα αφυσικο πλασμα με δυο κεφαλια;
Μονο το πρωτο επεισοδιο εχω δει γι αυτο δεν επεκτεινομαι περισσοτερο χωρις να δω τη συνεχεια.
Μονο το πρωτο επεισοδιο εχω δει γι αυτο δεν επεκτεινομαι περισσοτερο χωρις να δω τη συνεχεια.
Ruby- Devoted Fan
Eιχα ακουσει για σιαμαια διδυμα αλλα αυτο δεν το ξερα. Να εχουν κοινo σωμα και τοσα οργανα δηλαδη. Να απο που εμπνευστηκε το AHS λοιπον. Αξιοθαυμαστο πραγματικα το πως δουλευει το σωμα τους παντως.
Μου κανει εντυπωση ομως αυτο που ειπαν οι γονεις τους οτι δεν φανηκε πριν τη γεννηση. Δεν το πιστευω. Δεν επρεπε να φανει στον υπερυχο;
Μου κανει εντυπωση ομως αυτο που ειπαν οι γονεις τους οτι δεν φανηκε πριν τη γεννηση. Δεν το πιστευω. Δεν επρεπε να φανει στον υπερυχο;
Ruby- Devoted Fan
Πιστεύω πως όντως ο τρόπος της αντιμετώπισης των 'προβλημάτων ' τους είναι λάθος, αλλα ας μην ξεχνάμε πως η σειρά διαδραματίζεται το 1953, μια εποχή πολύ διαφορετική από τη σημερινή. Τώρα άτομα με ανάλογες 'ανωμαλίες' μπορεί να έχουν μία φυσιολογική ζωή, αλλά τότε προφανώς και θα ήταν δαχτυλοδεικτούμενοι και ειδικά σε μία μικρή πολιτεία όπως και σε αυτή που 'ζουνε'.
Επίσης δεν θεωρώ πως το ahs έχει σκοπό να μεταφέρει κάποιο μήνυμα, είναι απλά ιστορίες τρόμου. Βέβαια semi-spoiler alert, όντως προσπαθούν να αλλάξουν τρόπο ζωής κατα κάποιο τρόπο στο 2ο επ, αλλά δεν πήγε και τόσο καλά...
Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι πως είναι ένας πολύ ώραίος κύκλος, από θέμα σεναρίο, σκηνοθεσίας, αλλά και απο το καστ. Αν και για την Λανγκ έχω και για εγώ ενα θεματάκι,νομίζω πως είναι αρκετά υπερβολική ωρες ωρες, αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει πολύ ο ρόλος της
Επίσης δεν θεωρώ πως το ahs έχει σκοπό να μεταφέρει κάποιο μήνυμα, είναι απλά ιστορίες τρόμου. Βέβαια semi-spoiler alert, όντως προσπαθούν να αλλάξουν τρόπο ζωής κατα κάποιο τρόπο στο 2ο επ, αλλά δεν πήγε και τόσο καλά...
Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι πως είναι ένας πολύ ώραίος κύκλος, από θέμα σεναρίο, σκηνοθεσίας, αλλά και απο το καστ. Αν και για την Λανγκ έχω και για εγώ ενα θεματάκι,νομίζω πως είναι αρκετά υπερβολική ωρες ωρες, αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει πολύ ο ρόλος της
Το μονο που το σωζει καπως ειναι οτι διαδραματιζεται το 1953. Και οντως ηταν πιο δυσκολα τοτε. Αλλα Αμερικη ηταν που να μιλαγαμε και για Ελλαδα.
Αλλα κ παλι ο Εβανς ας πουμε θα μπορουσε να κανει μια δουλεια που να φοραει γαντια, η μανα του να ξυριζεται κι ο πατερας του βασικα δεν εχει καποιο σπουδαιο προβλημα.
Εγω εν τω μεταξυ σχολιαζω αβερτα κι ουτε που θυμαμαι τα ονοματα τους στη σειρα.
Αλλα κ παλι ο Εβανς ας πουμε θα μπορουσε να κανει μια δουλεια που να φοραει γαντια, η μανα του να ξυριζεται κι ο πατερας του βασικα δεν εχει καποιο σπουδαιο προβλημα.
Εγω εν τω μεταξυ σχολιαζω αβερτα κι ουτε που θυμαμαι τα ονοματα τους στη σειρα.
Ruby- Devoted Fan
Μέχρι ποιο επ έχεις δει; Αξίζει πιστεύω να το δεις,ειδικά τώρα που μαζεύτηκαν 6 επ. Θα μπεις περισσότερο στο θέμα της υπόθεσης και πιστεύω πως μπορεί και να σου αρέσει.
Εχω δει τα 2 πρωτα και καποια στιγμη πιστευω θα δω και τα υπολοιπα.
Ruby- Devoted Fan
εγω λεω να τα δω στην χριστουγεννιατικη παυση. ισως ξεκινησω την αλλη βδομαδα και να τα βλεπω λιγα λιγα.
πιστεύω πως έτσι όπως εξελίχθηκε η υπόθεση αξίζει να το παρακολουθήσετε. Εγώ είμαι ακόμα στο 4 επ και μόλις κατέβασα το 5 και 6, για να τα δω στον δρόμο για τη Κοζανη. Πάντως εχω μείνει ικανοποιημένη μετην πλοκή ως τώρα. Αν αλλάξω γνωμη (πραγμα που ελπίζω ότι δεν θα γίνει) θα σας το πω :Ρ
το 6: μετριο 7: δεν μου αρεσε..
DeathView*- Moderator
εχω δει μεχρι και το 10 επ το 11 βγαινει 7/1
DeathView*- Moderator
s04e11: καλο επ.
s04e12: ενταξει στο 11 και στο 12 ειχαμε και λιγο πορνο που ειχαμε καιρο να δουμε στην σειρα χαχαχ.
s04e13: επειδη ηταν και το φιναλε της σεζον κρατουσε 51 λεπτα. :P πολυ καλο επ. παιζει να ηταν μια απο τις καλυτερες σεζον στο αμερικαν.
s04e12: ενταξει στο 11 και στο 12 ειχαμε και λιγο πορνο που ειχαμε καιρο να δουμε στην σειρα χαχαχ.
s04e13: επειδη ηταν και το φιναλε της σεζον κρατουσε 51 λεπτα. :P πολυ καλο επ. παιζει να ηταν μια απο τις καλυτερες σεζον στο αμερικαν.
DeathView*- Moderator
εμενα παλι δεν μου αρεσε καθολου το φιναλε
ειδικα με τις Διδυμες και τον Τζιμι...καλα ενταξει ελεος!
Σκοτωθηκε και η Μαγκι
καθολου καλη σεζον κατα την γνωμη μου
ειδικα με τις Διδυμες και τον Τζιμι...καλα ενταξει ελεος!
Σκοτωθηκε και η Μαγκι
καθολου καλη σεζον κατα την γνωμη μου
Σελίδα 7 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» American Pie 2
» Toy Story (1995 - 2010)
» American Wedding
» American Pie (1999)
» The Secret Life of the American Teenager
» Toy Story (1995 - 2010)
» American Wedding
» American Pie (1999)