Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
143 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 143 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
American Horror Story
+3
Chihiro
Nemesis of Love
DeathView*
7 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 5 από 10
Σελίδα 5 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: American Horror Story
Kι εγω ψιλοξενερωσα στο φιναλε, θα προτιμουσα να βγει Σουπριμ καποιο αουτσαιντερ.
Αλλα ηταν τοσο ωραια ολα τα επεισοδια που λιγη σημασια ειχε για μενα το τελος.
Αλλα ηταν τοσο ωραια ολα τα επεισοδια που λιγη σημασια ειχε για μενα το τελος.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
κριμα που πεθανε τελικα η μιστυ νταυ... δεν ηθελα να βγει supreme αλλα δεν ηθελα να πεθανει, κριμα ηταν. την ηθελα στο συμβουλιο ισως οπως η κοκκινομαλλα. απλα αναρωτιεμαι γιατι δεν επιτραπηκε στην ζόι να συνεχισει τις δοκιμασιες; το divination το ειχε και εκεινη πιστευω, θυμαστε που ειχε κανει κατι με τα βιβλια. και θα μπορουσε να φερει την μαντισον πισω στην ζωη. anyway...
ωραιος κυκλος, μου αρεσε πολυ. ο axeman δεν καταλαβα πως απο φαντασμα εγινε ανθρωπος κανονικος...
ωραιος κυκλος, μου αρεσε πολυ. ο axeman δεν καταλαβα πως απο φαντασμα εγινε ανθρωπος κανονικος...
Kι εμενα η Μιστυ ηταν η αγαπημενη μου. Δεν ηθελα να πεθανει. Η Ζοι απετυχε στη δοκιμασια που πεθανε, γι αυτο δε συνεχισε.
Νομιζω ο Axeman ειχε κανει μια συμφωνια με τη Ζοι να τον ελευθερωσει αν της πει που ειναι η Μαντισον. Και μετα επιτεθηκε στην Κορντιλια και τα κοριτσια ειπαν ενα ξορκι για να τη σωσουν και καπως βρηκε παραθυρακι και επεστρεψε ως ανθρωπος. Δεν το χω καταλαβει κι εγω ακριβως πως εγινε.
Νομιζω ο Axeman ειχε κανει μια συμφωνια με τη Ζοι να τον ελευθερωσει αν της πει που ειναι η Μαντισον. Και μετα επιτεθηκε στην Κορντιλια και τα κοριτσια ειπαν ενα ξορκι για να τη σωσουν και καπως βρηκε παραθυρακι και επεστρεψε ως ανθρωπος. Δεν το χω καταλαβει κι εγω ακριβως πως εγινε.
Ruby- Devoted Fan
αααααα θεωρηθηκε αποτυχια και καλα ε; κριμα....
ειναι απο τα αναπαντητα ερωτηματα αυτου του κυκλου φανταζομαι
ειναι απο τα αναπαντητα ερωτηματα αυτου του κυκλου φανταζομαι
Ruby- Devoted Fan
Ναι ναι αξιζει. Ο πρωτος κυκλος ειναι πολυ καλος. Ο 2ος μαλλον ακομα καλυτερος. Ο τριτος ισως οχι και τοσο αν και εμενα μου αρεσε. Βεβαια επειδη καθε κυκλος εχει διαφορετικη υποθεση στεκεται μονος του και δεν χρειαζεται να τα δεις με σειρα. Μπορεις ακομα και να ξεκινησεις κατευθειαν με τον 4ο αν θες που εκανε πρεμιερα αυτη τη βδομαδα. Ειναι πολυ καλο παντως.
Για μενα ο καλυτερος κυκλος ηταν ο δευτερος
ο πρωτος δεν μου αρεσε και τοσο να πω την αληθεια και ο τριτος ενταξει καλος ηταν αλλα οχι σαν το ν 2ο
ειδα και το πρωτο επεισοδειο απο τον 4 κυκλο και να πω την αληθεια δεν τρελαθηκα και τοσο
ενταξει freak show με τερατα και μετα τι?
αναμενω να δω τι ιστορια θα εχει
ελπιζω να αξιζει γιατι θα ειναι και ο τελευταιος
ο πρωτος δεν μου αρεσε και τοσο να πω την αληθεια και ο τριτος ενταξει καλος ηταν αλλα οχι σαν το ν 2ο
ειδα και το πρωτο επεισοδειο απο τον 4 κυκλο και να πω την αληθεια δεν τρελαθηκα και τοσο
ενταξει freak show με τερατα και μετα τι?
αναμενω να δω τι ιστορια θα εχει
ελπιζω να αξιζει γιατι θα ειναι και ο τελευταιος
ο τελευταιος με την λανγκ συμφωνα με φημες.
παντως νταξει μου αρεσε. ο κλοουν τερμα φρικιαστικος. ο εβαν πητερς κουκλος μεχρι που εμφανιστηκε η ανωμαλια του και φρικαρα αλλα μετα ηταν ξανα το σεξυ αγορι. η σαρα πουλσον νομιζω κλεβει την παρασταση παλι. απλα την αγαπω <3
αυτα για τωρα.
παντως νταξει μου αρεσε. ο κλοουν τερμα φρικιαστικος. ο εβαν πητερς κουκλος μεχρι που εμφανιστηκε η ανωμαλια του και φρικαρα αλλα μετα ηταν ξανα το σεξυ αγορι. η σαρα πουλσον νομιζω κλεβει την παρασταση παλι. απλα την αγαπω <3
αυτα για τωρα.
διαβασα οτι το 2015 θα υπαρξει και αλλος κυκλος american horror story...αλλα ειχα δυαβασει πιο παλια οτι η jessica lange και να υπαρξει αλλος κυκλος δεν θα συμμετεχει αυτος θα ειναι ο τελευταιος της...
ας ελπισουμε να βαλουν τον Ζακαρι γιατι 2 κυκλους τωρα χωρις αυτον δεν παλευετε
ας ελπισουμε να βαλουν τον Ζακαρι γιατι 2 κυκλους τωρα χωρις αυτον δεν παλευετε
ναι και γω αυτο ακουσα. οτι θα ειναι ο τελευταιος της λανγκ. αλλα δεν ειναι απαραιτητα ο τελευταιος-τελευταιος.
ζακαρι ναι. και τον αλλο θελω. που στο murder house ηταν ο πατερας της ξανθιας, ο ψυχολογος. και στο asylum ηταν νομιζω ο γιος του ζακαρι και της πουλσον;
ζακαρι ναι. και τον αλλο θελω. που στο murder house ηταν ο πατερας της ξανθιας, ο ψυχολογος. και στο asylum ηταν νομιζω ο γιος του ζακαρι και της πουλσον;
ναι ο γιος τους ηταν
εγω παλι αν ξαναδω την Taissa θα αυτοκτονησω
το εχουν κανει να φαινετε κουραστικο να βαζουν να παιζει αυτη και να ειναι ζευγαρι με τον Εβαν.
εγω παλι αν ξαναδω την Taissa θα αυτοκτονησω
το εχουν κανει να φαινετε κουραστικο να βαζουν να παιζει αυτη και να ειναι ζευγαρι με τον Εβαν.
εγω την αντιπαθω
ενταξει τους εδειξε στον πρωτο κυκλο σαν ζευγαρι παει τελειωσε
μετα στον τριτο γιατι το ηθελαν παλι?
επειδη εχουν την ιδια ηλικια?
Ας βαλουν τον Πετερς με την Πουλσον θα μου αρεσε πολλυ
ενταξει τους εδειξε στον πρωτο κυκλο σαν ζευγαρι παει τελειωσε
μετα στον τριτο γιατι το ηθελαν παλι?
επειδη εχουν την ιδια ηλικια?
Ας βαλουν τον Πετερς με την Πουλσον θα μου αρεσε πολλυ
αυτο κανουν τωρα, ετσι δεν ειναι; ειδες το χθεσινο; εγω οχι αλλα ειδα σποιλερακι στο tumblr και φρικαρα. με το πως ειναι ο κλοουν χωρις την μασκα.
οχι δεν το ειδα ακομα
ηξερα σποιλερς και φαινοταν και απο το προηγουμενο επεισοδειο αλλα ηθελα την Πουλσον πιο φυσιολογικη να το πω για να ειναι με τον Πετερ...
αν υπαρξει και αλλος κυκλος θα ηθελα να την ξαναδω με τον Ζακαρι αλλα σε νορμαλ επιπεδα αυτη τη φορα οχι οπως την δευτερη σεζον
ηξερα σποιλερς και φαινοταν και απο το προηγουμενο επεισοδειο αλλα ηθελα την Πουλσον πιο φυσιολογικη να το πω για να ειναι με τον Πετερ...
αν υπαρξει και αλλος κυκλος θα ηθελα να την ξαναδω με τον Ζακαρι αλλα σε νορμαλ επιπεδα αυτη τη φορα οχι οπως την δευτερη σεζον
μαλλον αυριο θα το δω
εχω τοσες πολλες σειρες μες τη βδομαδα και μετα το σ-κ δν εχω τιποτα οποτε προσπαθω να αφηνω καποια επεισοδια να τα δω αυτες τις δυο μερες.
εχω τοσες πολλες σειρες μες τη βδομαδα και μετα το σ-κ δν εχω τιποτα οποτε προσπαθω να αφηνω καποια επεισοδια να τα δω αυτες τις δυο μερες.
ειδα την 2η σεζον. δεν ειχα χρονο περσι και το ειδα φετος χαχαα
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
θα δεις και την 3η; ή θα πας κατευθειαν στην φετινη; ή θα την αφησεις να ολοκληρωθει;
ξεκινησα 3η. εε λογικα επειδη δεν τα τρεχω πολυ γρηγορα ισως να εχει τελειωσει και η 4η χαχαχαχα
DeathView*- Moderator
χαχαχα σιγα μωρε. θα αργησει να τελειωσει. παει μετα τα χριστουγεννα νομιζω να τελειωσει. τοσο θα αργησεις;
αα οχι.. ενταξει ειπαμε
DeathView*- Moderator
Σελίδα 5 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» American Pie 2
» Toy Story (1995 - 2010)
» American Wedding
» American Pie (1999)