Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
171 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 171 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Midnight Sun
+43
Bibisnow
princetongirl_3
maria99cool
mariettoula
Darky
katerina cullen
ALLIS
Dalia
Jimmy Cullen...
RosalieVamp
konstantina
LilitCa
Leah Clearwater
miselli
Mary Alice Brandon
EliNaKi DAmThouGht
~*~Lost Soul~*~
κατερινα καλεν
pozerou
gogoylini
Johanna.Edward
nora
eirini28
eleanna mtc
Rosemarie Hathaway
SaveWaterDrinkBlood
Celest Volturi
ctella
peby
Nantia Hale_Biers
Alice-Bella Cullen
Marzaki Cullen
Christian Ozera
Alis
teamedward96
DeathView*
Anactaciaa_Rosetta Cullen
Tania_Re
Kajol
Nemesis of Love
Maria Louiza Cullen
Roza Cullen
Phoebe Cullen
47 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Βιβλιοθήκη :: Book Series :: The Twilight Saga
Σελίδα 7 από 10
Σελίδα 7 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: Midnight Sun
και χαρηκα στην αρχη....!!! παντως θα ηθελα να το διαβασω. Μπορεις να δωσεις λινκ?????
Το Midnight Sun, εστω και τα 12 κεφαλαια που εχουν γραφτει μεχρι τωρα, υπαρχουν καπου στο internet με ελληνικα? Γιατι εγω στα αγγλικα δεν τα παω και πολυ καλα!
Συγνωμη κιολας αν ξαναεχετε πει γι αυτο το πραγμα, αλλα βαριομουν να διαβασω και ολα τα σχολια που εχετε κανει γιατι μολις γραφτηκα στο forum.
Συγνωμη κιολας αν ξαναεχετε πει γι αυτο το πραγμα, αλλα βαριομουν να διαβασω και ολα τα σχολια που εχετε κανει γιατι μολις γραφτηκα στο forum.
pozerou- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2011
Τόπος : thessaloniki
υπάρχουν σε ένα άλλο φόρουμ...θα σου στείλω το λινκ σε μήνυμα..τ θέμα είναι ότι πρέπει να γίνεις μέλος..
teamedward96- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
εγω ξερω οτι στο internet εχουν διαρευσει τα πρωτα 12 κεφαλαια και διαβασα καπου οτι η μεγιερ ειχε εκνευριστει με αυτο που ειχε γινει και σταματησε να γραφει το midnight sun.ομως διαβασα επισης οτι ειπε πως μπορει-επαναλαμβανω μπορει- να αρχισει να το ξαναγραφει μετα απο κανα 2 χρονια γιατι ελπιζει οτι μπορει να εχει ξεχαστει το θεμα και τοτε να ειναι ηρεμη να το ξαναγραψει και οταν βγει να κανει το μεγαλο μπαμ!!
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Τι ωραία!!!
Το θέλωωωω!!!
Κορίτσια έχω ένα κομμάτι από το Midnight Sun αν θέλετε να διαβάσετε!
Είναι πολύ καλό!!
Το θέλωωωω!!!
Κορίτσια έχω ένα κομμάτι από το Midnight Sun αν θέλετε να διαβάσετε!
Είναι πολύ καλό!!
~*~Lost Soul~*~- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 86
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
Τόπος : ~Ιn my crazy dreams~
wiiiiii......τι χαρα!!αν και εχω τα πρωτα 12 κεφαλαια στον υπολογιστη!μαλλον δεν μετρανε αυτα!
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
τι χαρά!
teamedward96- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
τελικα θα κυκλοφορήσει/κυκλοφόρησε??
EliNaKi DAmThouGht- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 145
Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2011
Τόπος : Walk with my Dreams..
Αμάν αυτή η Στέφανι... Θέλω να το διαβάσωω!!!
Mary Alice Brandon- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 316
Ημερομηνία εγγραφής : 11/06/2011
Τόπος : Shell Cottage
ρε παιδια εχω βρει τ βιβλιο στο ιντερνετ αλλα ειναι 400+ σελιδες και ειναι στ' αγγλικα! οχι οτι αθτο αποτελει προβλημα βεβαια αλλα αν ηταν στα ελληνικα 8α με διευκολυνε πααααρα πολυ! αν καποιος εχει κανει τη μεταφραση σε pdf ας την ανεβασει καπου.... ευχαριστω!!! ;)
miselli- Newbie
Ημερομηνία εγγραφής : 04/08/2011
εχεις λινκ για το βιβλιο?
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
mR.Geo,μήπως μπορείτε να μου στείλετε το link σε ΠΜ;mR.Geo έγραψε:WIIIIIIIIII!
Βρήκα ιστοσελίδα (η οποία δημιουργήθηκε χθες!) που έχει όλο το βιβλίο για download! Το κατέβασα και το ρούφηξα... απλά τέλειο!
Το εχω και γω καπου καταχωνιασμενο στο πισι. Αν το θες, πες μου να το βρω να στο στειλω με email.
Παντως αν απλώς θελεις να το διαβασεις θα το βρεις απο την σελιδα της Μειερ. Οριστε και το λινκ
http://www.stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_partial_draft4.pdf
Παντως αν απλώς θελεις να το διαβασεις θα το βρεις απο την σελιδα της Μειερ. Οριστε και το λινκ
http://www.stepheniemeyer.com/pdf/midnightsun_partial_draft4.pdf
εχω ακούσει οτι αν συνεχίσουμε να κάνουμε download το βιβλίο δεν θα το εκδώσει ποτε....διάβασα συνέντευξή της και έλεγε οτι τα κεφάλαια που κυκλοφόρησαν δεν εχουν καμία σχέση με το πραγματικό βιβλίο γιατι κάνει αλλαγές συνέχια....εγώ παντως θα περιμένω να βγεί το κανονικο....
LilitCa- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 327
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
ωραία! μου αρέσουν τα κυνήγια....!!! :P xD
LilitCa- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 327
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
μα δεν χρειαζεται να το κατεβασουμε. μας το δινει εκεινη δωρεαν. και γραφει οτι για να μην χρειαζεται να μπουν οι φαν σε διλημμα τυς δινει το ελευθερο να διαβασουν τα 12 πρωτα κεφαλαια που διερρευσαν.
http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html
http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html
γεια σας κοριτσια!!!!!μηπως γνωριζετε αν τελεικα το midnight sun θα κυκλοφορησει στην ελλαδα?η μηπως εχει κανει καποια την μεταφραση και θα μπορουσε να την ανεβασει?
konstantina- Newbie
Ημερομηνία εγγραφής : 08/10/2011
Παιδια δεν ειναι καθολου ωραιου που διερευσαν τα κεφαλαια στο ιντερνετ
Αφου προκειται να εκδονοταν το βιβλιο τι τα ηθελαν απο πριν τα κεφαλαια
Αφηστε που η σταφανι εκανε δωρο στην αδερφη της την συνεχεια του λυκοφως το για παντα αυγη και δεν θελει να το εκδοσει γιατι δεν θελει να δωσει ενα αποτομο τελος το επος
Αφου προκειται να εκδονοταν το βιβλιο τι τα ηθελαν απο πριν τα κεφαλαια
Αφηστε που η σταφανι εκανε δωρο στην αδερφη της την συνεχεια του λυκοφως το για παντα αυγη και δεν θελει να το εκδοσει γιατι δεν θελει να δωσει ενα αποτομο τελος το επος
καλα το forever dawn ειναι μια εντελως αλλη υποθεση. η στεφενι δεν ειχε σκοπο να συνεχισει το λυκοφως. και οπως ειπες απλως ειχε γραψει αυτο το βιβλιο και ο εδωσε στην αδερφη της για δωρο γενθελιων. οταν εκδοθηκε το λυκοφως και υπηρχε ενδιαφερον απο τους εκδοτες αποφασισε να το συνεχισει. νεα σεληνη + εκλειψη + χαρυγη = κεντρικο νοημα FD. και εχει δηλωσει πως δεν προκειται να το εκδωσει ποτε.
το midnight sun ξεκινησε σαν προκληση που ειχε βαλει η ιδια στον εαυτο της ετσι ωστε να κατανοησει καλυτερα τον Εντουαρντ, να μπει στο μυαλο του και να μπορεσει να τον "αφησει ελευθερο" να κανει αυτο που θελει εκεινος και οχι αυτη.
Τωρα οι λογοι της διαρρευσης ειναι πολυ φανεροι. Χρηματα, αναγνωρισιμοτητα ισως και ενθουσιασμος. Δηλαδη φανταστειτε εναν φαν να του δινει ενας γνωστος (που και αυτος το πηρε απο εναν γνωστο και παει λεγοντας μεχρι να φτασει η αλυσιδα πισω σε αυτον που το εδωσε η στεφ) 12 κεφαλαια του λυκοφως, που ομως ειναι απο την οπτικη σκοπια του Εντουαρντ.
Εγω προσωπικα θα το περνουσα σε word, θα το εκανα pdf και θα το εβαζα ή στο φορουμ ή τουλαχιστον θα το εστελνα σε φιλες.
το midnight sun ξεκινησε σαν προκληση που ειχε βαλει η ιδια στον εαυτο της ετσι ωστε να κατανοησει καλυτερα τον Εντουαρντ, να μπει στο μυαλο του και να μπορεσει να τον "αφησει ελευθερο" να κανει αυτο που θελει εκεινος και οχι αυτη.
Τωρα οι λογοι της διαρρευσης ειναι πολυ φανεροι. Χρηματα, αναγνωρισιμοτητα ισως και ενθουσιασμος. Δηλαδη φανταστειτε εναν φαν να του δινει ενας γνωστος (που και αυτος το πηρε απο εναν γνωστο και παει λεγοντας μεχρι να φτασει η αλυσιδα πισω σε αυτον που το εδωσε η στεφ) 12 κεφαλαια του λυκοφως, που ομως ειναι απο την οπτικη σκοπια του Εντουαρντ.
Εγω προσωπικα θα το περνουσα σε word, θα το εκανα pdf και θα το εβαζα ή στο φορουμ ή τουλαχιστον θα το εστελνα σε φιλες.
κακα τα ψεματα και εγω αν το ειχα θα το εδινα στις φιλες μου
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Αυτο λεω.... να μην ριχνουμε το φταιξιμο σε καποιον. Ας σκεφτουμε πρωτα τι θα καναμε εμεις στην θεση του. Και στο κατω κατω της γραφης, τα κεφαλαια διερρευσαν. Οτι και να πουμε τωρα τα γεγονοτα δεν τα αλλαζουμε οποτε πρεπει να βρουμε τροπους να κανουμε την στεφενι να το συνεχισει και να το τελειωσει.
Προτινω να αρχισουμε με τα παρακαλια και μετα να περασουμε στις απειλες
Προτινω να αρχισουμε με τα παρακαλια και μετα να περασουμε στις απειλες
εγω προσωπικα δεν εχω σκοπο να το διαβασω μεχρι να εκδοθει.... ε δεν μπορει.....ξερει (η stephenie) οτι υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που θελουν να το διαβασουν......καποια στιγμη (ελπιζω συντομα) θα το εκδοσει ......που θα παει......
Jimmy Cullen...- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)
να γινει ομως καποια στιγμη το μπαμ.......αληθεια.....ποτε αρχισε να γραφει το midnight sun?..... ποια χρονιλογια εννοω.....
Jimmy Cullen...- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)
Σελίδα 7 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» Midnight Sun-Μετάφραση
» 7. The Return: Midnight (Η Επιστροφή: Μεσάνυχτα)
» The Dark Artifices: Lady Midnight
» 7. The Return: Midnight (Η Επιστροφή: Μεσάνυχτα)
» The Dark Artifices: Lady Midnight
Fandom World :: Fandom World :: Βιβλιοθήκη :: Book Series :: The Twilight Saga
Σελίδα 7 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*