Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
140 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 140 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Breaking Dawn Part 2 (2012)
+18
ScarletIndigo
gianna1000
WiLd RoSe
DeathView*
KatiaRoses
Tania_Re
sandy forever
elena98
maria99cool
Chihiro
damianos
Rosemarie Hathaway
RosalieVamp
Marzaki Cullen
Nemesis of Love
mariettoula
Celest Volturi
Nantia Hale_Biers
22 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 30
Σελίδα 4 από 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Απ: Breaking Dawn Part 2 (2012)
χαιρομαι
Παρατηρησατε το μενταγιον "plus que ma propre vie"? omg θελω χαραυγη τωρα!!!
Παρατηρησατε το μενταγιον "plus que ma propre vie"? omg θελω χαραυγη τωρα!!!
Εκινω που φωρα η Ρενεσμε;;;
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
ναι, εκεινο που φορα η Ρενεσμε. αν δεν εχεις διαβασει το βιβλιο καλυτερα να μην ανοιξεις το σποιλερ.
- Σπόιλερ:
- Της το δινουν δωρο τα χριστουγεννα!! Το αγοραζει η Μπελλα οταν παει να βρει τον Τζ. Τζενκς!!
Ναι δεν εχω διαβασει το βιβλιο αλλα σκοπευω να το κανω μολις τελιωσουν οι εξετασεις του φροντιστηριου :
Αχ και εγω πεθυμησα την πολυαγαπημενη χαραυγη πεθαινω να δω τον Εντουαρτ!! :groupdribble: την δυναμη της Μπελλα και το love story μεταξυ Νεσι και Τζεικ!!
Αχ και εγω πεθυμησα την πολυαγαπημενη χαραυγη πεθαινω να δω τον Εντουαρτ!! :groupdribble: την δυναμη της Μπελλα και το love story μεταξυ Νεσι και Τζεικ!!
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
εγω θελω να δω τα μο0τρα το0 Αρο οταν βλεπει την Αλις και τον Τζασπερ ν ερχομαι μ τον Ναχο0ελ :shimy:
ε θα τον δουμε και αυτον!!! βασικα εχω μπερδευτει λιγο γιατι η τζειν και ο αλεκ φαινεται να βρισκονται μπροστα απο κτιριο. δεν θα επρεπε να ειναι με πρασινο φοντο ή στα χιονια;
παντως μο0 αρεσει το στιλ των ρο0χων το0ς..δεν ειναι εκεινος ο μονοτονος μαυρος μανδιας
δεν ξερω ειναι καπως "οφ". τους προτιμουσα τους μανδυες. αλλωστε ετσι γινεται η μεριγραφη στο βιβλιο. οι 3 βολτουρι φορουσαν μαυρα, αυτοι που ηταν κοντα τους (οι φυλακες) με μανδυες εναν μικρο τονο πιο ανοιχτο απο μαυρο και οσο ανοιγε ο σχηματισμος πηγαινε σε πολυ σκουρο γκρι. το χρωμα του μανδυα δειχνει κατα καποιον τροπο την ιεραρχια.
τα ρουχα του αρο μου αρεσαν πολυ στην νεα σεληνη. μαυρο κουστουμι και μαυρο πουκαμισο. θεος θεος. ειμαι περιεργη να δω πώς τον εκαναν τωρα...
τα ρουχα του αρο μου αρεσαν πολυ στην νεα σεληνη. μαυρο κουστουμι και μαυρο πουκαμισο. θεος θεος. ειμαι περιεργη να δω πώς τον εκαναν τωρα...
: :hyper: : :groupdribble:
τωρα απλως περιμενουμε να ερθει η τεταρτη. αυριο θα εχουμε ενα μικρο sneak peak μερικων δευτερολεπτων και μεθαυριο φανταζομαι θα εχουμε κατι παραπανω!! :groupdribble:
τωρα απλως περιμενουμε να ερθει η τεταρτη. αυριο θα εχουμε ενα μικρο sneak peak μερικων δευτερολεπτων και μεθαυριο φανταζομαι θα εχουμε κατι παραπανω!! :groupdribble:
Αναμένεται ένα τέλειο τέλος....
damianos- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1398
Ημερομηνία εγγραφής : 19/02/2012
Τόπος : Γη
το ειδα μολις τρ απο το youtube !! ειναι ΤΕΛΕΙΟ !!!! τσιριζα μες στο σπιτι !!!! δεν μπορω αλλο θελω ν δω την ταινια τρ !!
δεν εισαι η μονη που τσιριζες.
σε αυτο το σημειο να παρατηρησω οτι σε καποια δευτερολεπτα φαινεται η Κέιτ και ο Γκαρετ να συνομιλουν. Το αγαπω πολυ αυτο το ζευγαρι απο το βιβλιο και χαιρομαι που το εβαλαν και στην ταινια. Επισης απο οτι ειδα η Μπελλα στην συναντηση με τους βολτουρι δεν φοραει το δωρο του Αρο. Κριμα γτ θα ηθελα να το δω...
σε αυτο το σημειο να παρατηρησω οτι σε καποια δευτερολεπτα φαινεται η Κέιτ και ο Γκαρετ να συνομιλουν. Το αγαπω πολυ αυτο το ζευγαρι απο το βιβλιο και χαιρομαι που το εβαλαν και στην ταινια. Επισης απο οτι ειδα η Μπελλα στην συναντηση με τους βολτουρι δεν φοραει το δωρο του Αρο. Κριμα γτ θα ηθελα να το δω...
οταν ο Εντο0αρτ συκωνει την Ρενεσμι?
μπορει ν το δειξει οταν το βλεπει γ πρωτη φορα
RosalieVamp έγραψε:οταν ο Εντο0αρτ συκωνει την Ρενεσμι?
εμ οριστε; τι εννοεις ακριβως;
ναι αν δεις δεξια σε εκεινη την σκηνη, πισω στον τοιχο ειναι τα δυο πιτσουνακια και μιλανε.
μακαρι!! απο την περιγραφη της Μπελλα δειχνει να ειναι συλλεκτικο κομματι. Κατι μοναδικο που στο παρελθον μπορει να ανηκε σε καποια πριγκιπισσα ή βασιλισσα.
μακαρι!! απο την περιγραφη της Μπελλα δειχνει να ειναι συλλεκτικο κομματι. Κατι μοναδικο που στο παρελθον μπορει να ανηκε σε καποια πριγκιπισσα ή βασιλισσα.
ξερεις να λεει ο Εντο0αρτ εκεινη την στιγμη : ''Ελα Ρενεσμι ας το0ς αφησο0με αυτο0ς μονο0ς το0ς :shimy: ''
Παντως μπορει γ το κολιε να βαλανε ν το σχεδιασει η Στεφενι οπως το κ το δαχτυλιδι γαμο0 της Μπελλα
Παντως μπορει γ το κολιε να βαλανε ν το σχεδιασει η Στεφενι οπως το κ το δαχτυλιδι γαμο0 της Μπελλα
Σελίδα 4 από 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Παρόμοια θέματα
» Breaking Dawn Part 1 (2011)
» 4. Χαραυγή
» Breaking Bad
» Les Miserables (2012)
» 4. Χαραυγή
» Breaking Bad
» Les Miserables (2012)
Σελίδα 4 από 30