Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
53 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 53 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Breaking Dawn Part 2 (2012)
+18
ScarletIndigo
gianna1000
WiLd RoSe
DeathView*
KatiaRoses
Tania_Re
sandy forever
elena98
maria99cool
Chihiro
damianos
Rosemarie Hathaway
RosalieVamp
Marzaki Cullen
Nemesis of Love
mariettoula
Celest Volturi
Nantia Hale_Biers
22 απαντήσεις
Σελίδα 25 από 30
Σελίδα 25 από 30 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30
Απ: Breaking Dawn Part 2 (2012)
Οχι!!!γιατι μας το κανεις αυτο!!!εγω αυριο θα παω να το δω και εσυ ερχεσε και βαζεις ολοι την ταινια; γιατι με βασανιζεις τοσο!!
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
αντικειμενικα μου αρεσε και θα το αναλυσω αλλη μερα αλλα εχω να πω οτι το τελος με ξενερωσε τρομερα....
ηταν σκηνη που υπήρχε στο βιβλια αλλα ηταν... σε αλλο χωρο. και δεν ηταν οτι δεν ξεραμε οτι θα υπάρξει αυτη η σκηνη. μας ειχαν δειξει φωτο εδω και καιρο και νομιζω υπηρχε και σε ενα σποτ-κλιπακι.
ξενερωσα μιλαμε εντελως. τοσο πολυ που νομιζα οτι εχει κι αλλη σκηνη πιο μετα και καθομουν και περιμενα.
ηταν σκηνη που υπήρχε στο βιβλια αλλα ηταν... σε αλλο χωρο. και δεν ηταν οτι δεν ξεραμε οτι θα υπάρξει αυτη η σκηνη. μας ειχαν δειξει φωτο εδω και καιρο και νομιζω υπηρχε και σε ενα σποτ-κλιπακι.
ξενερωσα μιλαμε εντελως. τοσο πολυ που νομιζα οτι εχει κι αλλη σκηνη πιο μετα και καθομουν και περιμενα.
η ταινία ήταν πάρα πολύ ωραία !!!δυστυχώς και εμένα το τέλος με ξενέρωσε καθώς περίμενα να είναι κάτι διαφορετικό και όχι αυτό που ήταν στο βιβλίο : :=/: :
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Τελικα η Μακενζι σαν Μακενζι εμφανιστηκε μονο στο τελος με τους Βολτουρι και λιγο πριν. Στα αλλα ηταν μικροτερες εκδοχες της. Και δεν μιλουσε και αυτο το κοριτσακι. Ποσες λεξεις παιζει να ειπε σε ολη την ταινια; Το πολύ καμια 20αρια...
Breaking Dawn Part 2 Soundtrack
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eliza Cullen στις Κυρ 18 Νοε 2012, 08:38, 1 φορά
ε ναι ,αφού μεγάλωνε πολύ γρήγορα αναγκαστικά έτσι έπρεπε να γίνει ...και το ότι δεν μιλούσε πολύ εγώ το περίμενα γιατί και στο βιβλίο έτσι ήταν ... : :=/: :
εγω παλι στο βιβλιο την θυμαμαι σχετικα ομιλιτικη... μιλουσε απο πολυ νωρις. το ειχε σχολιασει η Μπελλα κι ολας.
ειχα διαβασει απο πριν οτι στο οραμα της αλις
ειχα διαβασει απο πριν οτι στο οραμα της αλις
- Σπόιλερ:
- σκοτωνουν τον καρλάιλ. αλλα για τον τζασπερ δεν ειχα διαβασει και ειχα σοκαριστει.... να σκοτωναν ροζαλι, εσμε, μπέλλα αντε και εντουαρντ να το καταλαβω. αλλα τζασπερ που υποτεθεται ειναι ο καλυτερος σε αυτα;;
εγώ θυμόμουν ότι δεν μιλούσε και πολύ αλλά περισσότερο επικοινωνούσε με τις σκέψεις ...
εγώ δεν είχα διαβάσει τίποτα
εγώ δεν είχα διαβάσει τίποτα
- Σπόιλερ:
- πάντως ναι ο Τζάσπερ που υποτίθεται πως είναι ο καλύτερος δεν έπρεπε να τον σκοτώσουν ,καμιά Ρόζαλι ή Άλις έπρεπε ... : :=/: :
αλις δεν ξερω... εκτος του οτι θα ειχαν εντολες απο αρο να μην την σκοτωσουν η αλις θα εβλεπε την επομενη κινηση τους μεσω του χαρισματος της και δεν θα μπορουσαν να την "σκοτωσουν".
πρεπει να το ξεσκονισω λιγακι το βιβλιο απο οτι φαινεται
πρεπει να το ξεσκονισω λιγακι το βιβλιο απο οτι φαινεται
- Μαριεττα:
- εμας εδω κατακλυσμος. τοσο πολυ που τωρα εχω σημα turkcell...
ναι ...σωστά : :=/: :
βασικά και εγώ πρέπει να το ξεσκονίσω ,μπορεί εσύ να έχεις τελικά δίκιο ... : :=/: :
βασικά και εγώ πρέπει να το ξεσκονίσω ,μπορεί εσύ να έχεις τελικά δίκιο ... : :=/: :
- Μαρίνα:
- ναι ,και εμάς εδώ βρέχει πάρα πολύ ,καλά τα έλεγες πως θα βρέξει ...εμάς εδώ τουλάχιστον το σήμα μου είναι μια χαρά
την ειδα κι εγω σημερα 8 παρα τεταρτο προβολη και κατεβηκα κεντρο (παρα την πορεια για να την δω):p
να πω την αληθεια η αρχη και η μεση με απογοητευσαν τρομερα.αισθανθηκα λες και βλεπω σε σουμε μια παραλλαγη του βιβλιου. πολλες σκηνες ηταν λαθες αμηχανες και γενικα περιμενα πολυ περισσοτερα. αλλα μ αρεσε πολυ η αρχη αρχη που ηταν οι πρωτοι τιτλοι πολυ ωραιο!!! αλλα η ταινια αρχισε να μ αρεσει μονο στην σκηνη της μαχης. ειχα πεθανει στα γελια (ευτυχως ηξερα οτι ολα αυτα ηταν οραμα αλλιως θα ειχα πανικοβληθει) με ολους οσους εκλαιγαν στην αιοθσα. το ποσο ευχαριστηθηκα το θανατο του καιου δεν λεγεται!!!! ή το θανατο της τζειν!!!! πωωωωωω χειροκροτουσα σαν τρελη... το σεθο τον λυπηθηκα τοσο πολυ.... η νεσι την βρηκα τραγικη λες και ηταν φτιαγμενη μονο απο υπολογιστη. καλα ειδικα στο οραμα μ αρεσε η ιδεα αλλα δεν την πετυχαν. το τελος οκ παιδια εμενα δεν μ ξενερωσε καθολου ηταν οκ. απλα οκ. γενικα η ταινια μ αφησε με μια γλυκια αναμνηση
να πω την αληθεια η αρχη και η μεση με απογοητευσαν τρομερα.αισθανθηκα λες και βλεπω σε σουμε μια παραλλαγη του βιβλιου. πολλες σκηνες ηταν λαθες αμηχανες και γενικα περιμενα πολυ περισσοτερα. αλλα μ αρεσε πολυ η αρχη αρχη που ηταν οι πρωτοι τιτλοι πολυ ωραιο!!! αλλα η ταινια αρχισε να μ αρεσει μονο στην σκηνη της μαχης. ειχα πεθανει στα γελια (ευτυχως ηξερα οτι ολα αυτα ηταν οραμα αλλιως θα ειχα πανικοβληθει) με ολους οσους εκλαιγαν στην αιοθσα. το ποσο ευχαριστηθηκα το θανατο του καιου δεν λεγεται!!!! ή το θανατο της τζειν!!!! πωωωωωω χειροκροτουσα σαν τρελη... το σεθο τον λυπηθηκα τοσο πολυ.... η νεσι την βρηκα τραγικη λες και ηταν φτιαγμενη μονο απο υπολογιστη. καλα ειδικα στο οραμα μ αρεσε η ιδεα αλλα δεν την πετυχαν. το τελος οκ παιδια εμενα δεν μ ξενερωσε καθολου ηταν οκ. απλα οκ. γενικα η ταινια μ αφησε με μια γλυκια αναμνηση
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
το αφαιρεσαν
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Eliza Cullen έγραψε:βασικα ειναι και σε αλλη γλωσσα οποτε καλυτερα να μην το δεις
Ναι είναι μεταγλωττισμένο αλλά θέλω τόσο πολύ να το δω που δεν με πειράζει και τόσο πολύ η γλωσσά
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
Eμένα μου άρεσε πολύ!!!
Δεν περίμενα να είναι όπως το βιβλίο αναλυτική η ταινία(γιατί καμία δεν ήταν)
οπότε μου άρεσε πολύ!!
Ευτυχώς ήξερα για το όραμα της Άλις από πέρυσι(το είχε πει σε μια συνέντευξη του ο σκηνοθέτης)και δεν στεναχωρήθηκα κατα την διάρκεια της ταινίας.
Απλά στεναχωριέμαι τώρα που τελείωσε!!!!!!!!
Δεν περίμενα να είναι όπως το βιβλίο αναλυτική η ταινία(γιατί καμία δεν ήταν)
οπότε μου άρεσε πολύ!!
Ευτυχώς ήξερα για το όραμα της Άλις από πέρυσι(το είχε πει σε μια συνέντευξη του ο σκηνοθέτης)και δεν στεναχωρήθηκα κατα την διάρκεια της ταινίας.
Απλά στεναχωριέμαι τώρα που τελείωσε!!!!!!!!
Lillith- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 46
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2011
Εγώ το έχω κατεβάσει. Είναι βέβαια στα ιταλικά, αλλά από το τίποτα...
damianos- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1398
Ημερομηνία εγγραφής : 19/02/2012
Τόπος : Γη
και γω θα προτιμουσα κατα την διαρκεια της ταινιας καποια πραγματα να ειναι διαφορετικα αλλα δυστυχως δεν μπορουμε οπως ειπε η @Lilith να εχουμε μια ακριβη μεταφορα...
βασικα περιμενω να δω deleted και extended scenes.
βασικα περιμενω να δω deleted και extended scenes.
ποιο αφαιρεσαν καλε; το soundtrack;; ή καποιο συγκεκριμενο τραγουδι;
το all i've ever needed ηταν στους τιτλους τελους.
το all i've ever needed ηταν στους τιτλους τελους.
Το βίντεο που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα ήταν όλη η ταινία. Φυσικά το αφαίρεσαν, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.
damianos- Ultimate Fan
ααα ναι. δεν μου κανει εντυπωση. οταν βρισκεις τετοιο βιντεο το κατεβαζεις αμεσως γιατι ξερεις οτι απο στιγμη σε στιγμη θα το βγαλουν.
εμενα μου αρεσε παρα πολυ ηταν πολυ ωραια καποια σημεια σπαστικα γιατι δεν ηταν ακριβως ετσι απο το βιβλιο και ξεκινησε καπως αποτομα θα ελεγα. αλλα μου αρεσε ετσι το τελος περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο,εκτος απο το οραμα της αλις για τον τξεικ και την νεσι αλλα και κατι ακομα..
και εγω σταναχωρηθηκα που τελειωσε
και εγω σταναχωρηθηκα που τελειωσε
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
καλε τον ναχουελ δεν τον περιμενα ετσι!! εμοιαζε σαν να ηρθε απο παλαιολιθικη εποχη. δεν φαινοταν να ειναι μεγαλωμενος στα 1800...
ναι..!! αλλα μου αρεσε και ο τροπος που μιλησε η μπελλα εκεινη την στιγμη το υφος
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Όποιος θέλει κατεβάζει την ΧΑΡΑΥΓΗ -μέρος 2-, μέσω torrent από ΕΔΩ ! (είναι στα αγγλικά )
damianos- Ultimate Fan
α και ξερεις που αλλου μου αρεσε η μπελλα; εκει με τον τζεικ και την νεσι!! και ειδικα ο εντουαρντ αυτα που ελεγε...! omg την λατρεψα εκεινη την σκηνη!
Σελίδα 25 από 30 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30
Παρόμοια θέματα
» Breaking Dawn Part 1 (2011)
» 4. Χαραυγή
» Breaking Bad
» Les Miserables (2012)
» 4. Χαραυγή
» Breaking Bad
» Les Miserables (2012)
Σελίδα 25 από 30