Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
80 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 80 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Breaking Dawn Part 2 (2012)
+18
ScarletIndigo
gianna1000
WiLd RoSe
DeathView*
KatiaRoses
Tania_Re
sandy forever
elena98
maria99cool
Chihiro
damianos
Rosemarie Hathaway
RosalieVamp
Marzaki Cullen
Nemesis of Love
mariettoula
Celest Volturi
Nantia Hale_Biers
22 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 30
Σελίδα 8 από 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30
Απ: Breaking Dawn Part 2 (2012)
Κρίμα!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
ειχα δει ομως καπου μια περιγραφη και ξεχασα να την βαλω και εδω. μισο να την ξαναβρω. : :=/: :
Βρηκα αυτα
επισης βρηκα αυτην εδω
την εχουμε ξαναδει αλλα ειναι σε καπως καλυτερη αναλυση
επισης βρηκα αυτην εδω
την εχουμε ξαναδει αλλα ειναι σε καπως καλυτερη αναλυση
ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΕΘΑΙΝΩ
ΠΡΟΣΟΧΗ!! οσες δεν αντεχοο0ν τα εγκεφαλικα μην ανοι3ο0ν το spoiler!!
ΠΕΘΑΙΝΩ
ΠΡΟΣΟΧΗ!! οσες δεν αντεχοο0ν τα εγκεφαλικα μην ανοι3ο0ν το spoiler!!
- Σπόιλερ:
- https://www.youtube.com/watch?v=629abmSpgjc&feature=player_embedded
(δεν εχει κ την καλυτερη αναλυση)
http://twitpic.com/a78xyd
:groupdribble: :groupdribble: :groupdribble: :groupdribble:
ειμαι χωρις λογια. θα επιστρεψω οταν συνελθω για να σχολιασω
ειμαι χωρις λογια. θα επιστρεψω οταν συνελθω για να σχολιασω
είναι υπέροχο !!!ελπίζω σύντομα να το δείξουν και ολόκληρο !!!
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Τι όμορφες εικόνες!! Είναι τέλειες!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
παιδια τι τελειο που ηταν;!! θελω ομως και αλλο!! και οι αναθεματισμενες μερες δεν περνανε!! 120 ποσες ακομα;
οι φωτογραφιες που εβαλες σοφια τις βρηκα με ονοματα πανω. να ξερουμε ποιοι ειναι...
για τις φωτο τι εχω να πω;;
ο τζασπερ και παλι δεν με ενθουσιαζει παρολο που το μαλλι εχει προφανως βελτιωθει.
η αλις πολυ καλυτερη απο το λουκ που ειχε στο πρωτο μερος.
λατρευω εμμεττ.
το φρυδι της ροζαλι ειναι πολυ αισχος.
ο καρλαιλ ετσι και ετσι. δεν τον λες και θεο ή ετσι οπως τον ειχε περιγραψει η μπελλα στο λυκοφως "αστερα του χολιγουντ".
η εσμε θεα!!! μ αρεσει παρα πολυ!! θυμιζει ενζενι εποχης και λατρευω το ολο "milf"
και η καρμεν μου αρεσει τρελα!!!! κουκλαρα η γυναικα!!! και το μαλλι υπεροχο!
η τανια καλη ειναι... τιποτα το ιδιαιτερο αν και την περιμενα με ξανθοκοκκινα μαλλια και ημουν ετοιμη να την μισησω
κειτ... η αδυναμια μου!! λατρευω το ολοισιο καταξανθο μαλλι!
την αιρινα την αφηνω ασχολιαστη (μα καλα πως ειναι ετσι δα;!! υποτιθεται οι βρικολακες ειναι ομορφοι )
Ζαφρινα και Σεννα!! Αγαπες μεγαλες!! οπως τις περιγραφει η Μπελλα. Τρομαχτικες!! Της λατρευω!!!!
ο Αμουν ειναι ακριβως οπως τον φανταζομουν παρολο που ποτε δεν τον συμπαθησα. το υφακι που εχει ειναι καταπληκτικο!!!
η Κεμπι... νταξει καλη ειναι... αλλα δεν με πειθει για Κεμπι. Αυτη φαινεται να ειναι δυναμικη ενω η Κεμπι στο βιβλιο ειναι σαν να ειναι υποχειριο του Αμουν
ο Μπεν φαινεται λιγο μεγαλος ετσι δεν ειναι;; στο βιβλιο δεν λεει οτι ειναι γυρω στα 17; καλος ειναι μ αρεσει αν και δεν τον περιμενα τρομαχτικο. τον περιμενα πιο χαρουμενο και αναλαφρο.
η Τια μεσα στον ρολο!! δειχνει εξυπνη και δυναμικη αλλα ταυτοχρονα αθωα και λιγομιλητη. λατρευω την συγκεκριμενη φωτο!
τι τελειο μαλλι που εχει η Μαγκι!! εκτος απο το χαρισμα της τωρα θα την ζηλευω και για το μαλλι!! απλως δεν μ αρεσει το κοκκινο κραγιον. την μεγαλωνει.
Σιβον... δεν εχω να πω και πολλα... μ αρεσει. ειναι οπως πρεπει. ουτε πολυ επιβλητικη ουτε λιγο. ουτε χαρουμενη ουτε τρομαχτικη.
Γκαρεττ!! αχου το ισως αν ειχε λιγοτερα γενια να μου αρεσε πιο πολυ αλλα και παλι...
οι Ρουμανοι ειναι τραγικοι. φαινονται υπερβολικα μικροι ενω επρεπε να δειχνουν "Αρχαιοι". Χειροτεροι απο τον Κάιο που φαινεται σαν 20χρονος. Ο Μαρκος ειναι υπερβολικα μεγαλος... απο αυτους που περιγραφει η Μπελλα σαν αρχαιους μονο ο Αρο ειναι στην σωστη ηλικια.
αυτα τα λιγα ειχα να πω
οι φωτογραφιες που εβαλες σοφια τις βρηκα με ονοματα πανω. να ξερουμε ποιοι ειναι...
για τις φωτο τι εχω να πω;;
ο τζασπερ και παλι δεν με ενθουσιαζει παρολο που το μαλλι εχει προφανως βελτιωθει.
η αλις πολυ καλυτερη απο το λουκ που ειχε στο πρωτο μερος.
λατρευω εμμεττ.
το φρυδι της ροζαλι ειναι πολυ αισχος.
ο καρλαιλ ετσι και ετσι. δεν τον λες και θεο ή ετσι οπως τον ειχε περιγραψει η μπελλα στο λυκοφως "αστερα του χολιγουντ".
η εσμε θεα!!! μ αρεσει παρα πολυ!! θυμιζει ενζενι εποχης και λατρευω το ολο "milf"
και η καρμεν μου αρεσει τρελα!!!! κουκλαρα η γυναικα!!! και το μαλλι υπεροχο!
η τανια καλη ειναι... τιποτα το ιδιαιτερο αν και την περιμενα με ξανθοκοκκινα μαλλια και ημουν ετοιμη να την μισησω
κειτ... η αδυναμια μου!! λατρευω το ολοισιο καταξανθο μαλλι!
την αιρινα την αφηνω ασχολιαστη (μα καλα πως ειναι ετσι δα;!! υποτιθεται οι βρικολακες ειναι ομορφοι )
Ζαφρινα και Σεννα!! Αγαπες μεγαλες!! οπως τις περιγραφει η Μπελλα. Τρομαχτικες!! Της λατρευω!!!!
ο Αμουν ειναι ακριβως οπως τον φανταζομουν παρολο που ποτε δεν τον συμπαθησα. το υφακι που εχει ειναι καταπληκτικο!!!
η Κεμπι... νταξει καλη ειναι... αλλα δεν με πειθει για Κεμπι. Αυτη φαινεται να ειναι δυναμικη ενω η Κεμπι στο βιβλιο ειναι σαν να ειναι υποχειριο του Αμουν
ο Μπεν φαινεται λιγο μεγαλος ετσι δεν ειναι;; στο βιβλιο δεν λεει οτι ειναι γυρω στα 17; καλος ειναι μ αρεσει αν και δεν τον περιμενα τρομαχτικο. τον περιμενα πιο χαρουμενο και αναλαφρο.
η Τια μεσα στον ρολο!! δειχνει εξυπνη και δυναμικη αλλα ταυτοχρονα αθωα και λιγομιλητη. λατρευω την συγκεκριμενη φωτο!
τι τελειο μαλλι που εχει η Μαγκι!! εκτος απο το χαρισμα της τωρα θα την ζηλευω και για το μαλλι!! απλως δεν μ αρεσει το κοκκινο κραγιον. την μεγαλωνει.
Σιβον... δεν εχω να πω και πολλα... μ αρεσει. ειναι οπως πρεπει. ουτε πολυ επιβλητικη ουτε λιγο. ουτε χαρουμενη ουτε τρομαχτικη.
Γκαρεττ!! αχου το ισως αν ειχε λιγοτερα γενια να μου αρεσε πιο πολυ αλλα και παλι...
οι Ρουμανοι ειναι τραγικοι. φαινονται υπερβολικα μικροι ενω επρεπε να δειχνουν "Αρχαιοι". Χειροτεροι απο τον Κάιο που φαινεται σαν 20χρονος. Ο Μαρκος ειναι υπερβολικα μεγαλος... απο αυτους που περιγραφει η Μπελλα σαν αρχαιους μονο ο Αρο ειναι στην σωστη ηλικια.
αυτα τα λιγα ειχα να πω
καλα εκανες κ τις ποσταρες με τα ονομα : :respect: :
δεν μπορο0σα να καταλαβω ποιος ηταν αυτος με το λευκο μαλλι !!
εγω περιμενα κ τον στεφαν κ εκεινον με λευκο μαλλι (πωε καταφερα κ το συνδιασα ετσι ενας θεος 3ερει)
εμενα μο0 αρεσει η εκφραση το0 τζασπερ μο0 θυμιζει ενα πραγμα: να σε φαω τρ ή μετα???
δεν 3ερω γτ αλλα ο αμο0ν μο0 θυμιζει τον ρομπερτ νταο0νι τζο0νιορ στον iron man
δεν μπορο0σα να καταλαβω ποιος ηταν αυτος με το λευκο μαλλι !!
εγω περιμενα κ τον στεφαν κ εκεινον με λευκο μαλλι (πωε καταφερα κ το συνδιασα ετσι ενας θεος 3ερει)
εμενα μο0 αρεσει η εκφραση το0 τζασπερ μο0 θυμιζει ενα πραγμα: να σε φαω τρ ή μετα???
δεν 3ερω γτ αλλα ο αμο0ν μο0 θυμιζει τον ρομπερτ νταο0νι τζο0νιορ στον iron man
σορι γ το διπλο ποστ ! βρηκα το κλιπακι το0 ενος λεπτο0 σε καλητερη καπως αναλυση
https://www.youtube.com/watch?v=qDGiI9kdKl0
https://www.youtube.com/watch?v=qDGiI9kdKl0
RosalieVamp έγραψε:δεν 3ερω γτ αλλα ο αμο0ν μο0 θυμιζει τον ρομπερτ νταο0νι τζο0νιορ στον iron man
τωρα που το λες... οντως! δεν ειναι θεος;!
τελειο το βιντεακι!!
δειτε λιγο και το τοπικ του comic con
Lizzy Cullen έγραψε:RosalieVamp έγραψε:δεν 3ερω γτ αλλα ο αμο0ν μο0 θυμιζει τον ρομπερτ νταο0νι τζο0νιορ στον iron man
τωρα που το λες... οντως! δεν ειναι θεος;!
μονο θεος
ειδικα κ στο sherlock holmes
ειναι υπεροχες ολες..
περιμενω πως και πως για την πρεμιερα
περιμενω πως και πως για την πρεμιερα
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!!!!
αντε να βγει και το επισημο γιατι ξενερωνω ετσι. τσριγκλιες και φωνες. καταρχην δεν μπορω να ακουσω τι λενε σε καποια σημεια...
και θα πω και αλλη μια κακια, στο βιβλιο ειναι ολοι οι καλλεν στο δωματιο οταν ξυπναει η μπελλα και πριν παει για κυνηγι πεταει τα παπουτσια στην αλις. αυτο γιατι δεν το εδειξε!!! εγω ηθελα να το δω!!
και θα πω και αλλη μια κακια, στο βιβλιο ειναι ολοι οι καλλεν στο δωματιο οταν ξυπναει η μπελλα και πριν παει για κυνηγι πεταει τα παπουτσια στην αλις. αυτο γιατι δεν το εδειξε!!! εγω ηθελα να το δω!!
κάπου έχουν βάλει και τα λόγια ..
έχουν αφήσει πολλά κενά Μαρίνα μου ...και εγώ ήθελα να το δω ...δεν ξέρω στην κανονική ταινία έτσι λες να είναι... : :=/: :
έχουν αφήσει πολλά κενά Μαρίνα μου ...και εγώ ήθελα να το δω ...δεν ξέρω στην κανονική ταινία έτσι λες να είναι... : :=/: :
κοιτα απο οτι ειδα... η μπελλα δεν φοραει παπουτσια και το φορεμα εχει σκισιματακι. οποτε... ισως απλως το παρεληψαν στο βιντεο.
ναι και εγώ το είδα πως δεν φοράει παπούτσια και έχει το φόρεμα της σκισιματάκι ...ελπίζω να το παρέλειψαν μόνο σε αυτό το βίντεο και στην ταινία να υπάρχει κανονικά ...
μπορει ν κοψανε καποια σημεια γ ν το κανο0ν 7λεπτο δειχνοντας μεσα και πο0 3υπναει και το κυνηγι
στο tumbrl ενας blogger ειχε αναβασει σε κινο0μενες εικονες την εσμι κ τον καρλαιλ κ δειχνο0ν στην μπελλα πως ν δυμπεριφερετε ως ανθρωπος.ενα ερωτημα με βασανιζει:
ποτε προβληθηκε αυτο κ δεν το πηρε κανενας χαμπαρι??
στο tumbrl ενας blogger ειχε αναβασει σε κινο0μενες εικονες την εσμι κ τον καρλαιλ κ δειχνο0ν στην μπελλα πως ν δυμπεριφερετε ως ανθρωπος.ενα ερωτημα με βασανιζει:
ποτε προβληθηκε αυτο κ δεν το πηρε κανενας χαμπαρι??
στο comic con καλε!! ηθελα να το βαλω στο τοπικ αλλα δεν απαντουσε κανενας....
και γω τις βρηκα αυτες που λες. βεβαια ειναι πολυ ασχημη αναλυση
και γω τις βρηκα αυτες που λες. βεβαια ειναι πολυ ασχημη αναλυση
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
α για σο0
(οκ εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι)
δλδ μαζι με τον 7λεπτο κλιπακι και το κλιπ απο το σωμα εδει3αν κ αυτο??
(οκ εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι)
δλδ μαζι με τον 7λεπτο κλιπακι και το κλιπ απο το σωμα εδει3αν κ αυτο??
Σελίδα 8 από 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30
Παρόμοια θέματα
» Breaking Dawn Part 1 (2011)
» 4. Χαραυγή
» Breaking Bad
» Les Miserables (2012)
» 4. Χαραυγή
» Breaking Bad
» Les Miserables (2012)
Σελίδα 8 από 30