Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
116 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 116 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Tumblr Blogs
+9
DeathView*
Rosemarie Hathaway
RosalieVamp
mariettoula
Chihiro
Nemesis of Love
Nantia Hale_Biers
Celest Volturi
Tania_Re
13 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 14
Σελίδα 2 από 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Απ: Tumblr Blogs
θα θυμηθω το post που ελεγε "come on who pays for themes in tumbrl.."
Τανια το συγκεκριμενο θεμα που εχει υπαρχει δωρεαν..
τεσπα δεν ειναι αναγκη να κανει το θεμα της με συγκεκριμενες εικονες
απλα μπορει να ειναι μια εικονα και να πιανει ολο το συνολο
υπαρχουν σελιδες με παρααα πολλααα θεματα και εικονες για το tumrbl
για αρχη μεχρι να μαζεψεςι followers καλο θα ηταν να μην βαζεις δικα σου πραγματα-σκεψεις- γιατι θα τις βλεπεις μονο εσυ στην ουσια...για αρχη κανε μονο reblog η like..
η αληθεια ειναι και εγω ετσι ελεγα και καεληξα εδω και 1,5 χρονο που ειμαι στο tumbrl να κανω μονο reblog!
Τανια το συγκεκριμενο θεμα που εχει υπαρχει δωρεαν..
τεσπα δεν ειναι αναγκη να κανει το θεμα της με συγκεκριμενες εικονες
απλα μπορει να ειναι μια εικονα και να πιανει ολο το συνολο
υπαρχουν σελιδες με παρααα πολλααα θεματα και εικονες για το tumrbl
για αρχη μεχρι να μαζεψεςι followers καλο θα ηταν να μην βαζεις δικα σου πραγματα-σκεψεις- γιατι θα τις βλεπεις μονο εσυ στην ουσια...για αρχη κανε μονο reblog η like..
η αληθεια ειναι και εγω ετσι ελεγα και καεληξα εδω και 1,5 χρονο που ειμαι στο tumbrl να κανω μονο reblog!
Νάντια, μου φυσικά και δεν υπάρχει δωρεάν το συκγεκριμένο θέμα καθώς εγώ το αγόρασα και μάλιστα από εδώ: http://www.themecloud.co/narnia-tumblr-theme.asp
Αν εσύ το βρεις δωρεάν στείλε και σε μένα το λινκ να ρίξω μια ματιά!
Και στην ερώτηση ''come on who pays for themes in tumbrl''
I do..
δεν σε κατηγορω απλα θεωρω οτι ειναι τζαμπα κοπος να δωσεις λεφτα για θεμα στο tumbrl..
αν ψαξεις εδω θα το βρεις http://www.cherrybam.com/
αν ψαξεις εδω θα το βρεις http://www.cherrybam.com/
Ψάχνω ψάχνω και Narnia Theme δεν βρίσκω! Πολύ μου στέλνουν μήνυμα να με ρωτήσουν τι theme χρησιμοποιώ καθώς δεν το βρίσκουν free..
Όσο γι'αυτό που λές, δική σου άποψη, κατά την γνώμη μου θα πλήρωνα και 5$ για ένα θέμα που το αξίζει, και σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι το δικό μου άξιζε την τιμή του.. Δεν είναι για όλους το tumblr το ίδιο.. εγώ θέλω το tumblr να έχει την αντίστοιχη εικόνα με το περιεχόμενο του, καθώς θέλω ο χώρος μου εκεί να είναι μοναδικός..
Από κει και πέρα, ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά..
Εγω θα ηθελα να φτιαξω ενα. Οχι να αγορασω ή να χρησιμοποιησω. Θα ηθελα να ειναι δικο μου και μονο δικο μου...
Αυτό είναι το καλύτερο πιστεύω..
Αλλά για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία και να ασχοληθείς με κώδικες και html θέλει χρόνο, κόπο και λίγες γνώσεις..
Έγω, τουλάχιστον ακόμη, δεν έχω την υπομονή να κάτσω να δουλέψω πάνω σε κάτι τέτοιο..
Εσύ Μαρίνα, μπορείς να ξεκινήσεις να φτιάχνεις το δικό σου ή και ακόμη να το κάνεις διαθέσιμο και δημόσια στο tumblr και να γίνει δημοφιλές.. Ξέρω τι λέω εγώ, όσα φτιάχνεις εσύ είναι πολύ πρωτότυπα..
εχω ερωτηση. τι το ιδαιτερο εχει το tumblr? εννοω γιατι να θελει καποιος να φτιαξει? απλως για να καταγραφει σκεψεις, συναισθηματα και περιστασεις που του συμβαινουν με εικονες? (δεν το λεω ειρωνικα απλα μου εχει κανει εντυπωση γιατι πολλα ατομα που ξερω εχουν)
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Κοίτα.. κι εγώ στην αρχή τα ίδια έλεγα.. έφτιαξα tumblr και το χρησιμοποιήσα μετά από αιώνες... αλλά ξέρεις τι?
Το tumblr δεν είναι απλώς ΕΝΑ blog. Είναι πολύ πιο πολύπλοκο..
Γιατί το κάθε Tumblr blog είναι μοναδικό.. Ακόμη κι αν χρησιμοποιείς τις ίδιες εικόνες με τους άλλους ή ακόμη κι αν γράφεις παρόμοια με τους άλλους πάντα το μπλοκ σου θα έχει το δικό του στιλ.. δεν θα βρεις κανένα όμοιο, πίστεψε με..
Επιπλέον, δεν ποστάρεις μόνο εικόνες. Απλά, αυτό κάνουν οι περισσότεροι..
Μπορείς να βάζεις κείμενα, μουσική, βίντεο, διαολόγους, δικές σου δημιουργίες..
Μα δεν είναι μόνο αυτά... Δεν μπορείς να φανταστείς την δική μου χαρά όταν ανεβάζω μια εικόνα που έφτιαξα ολομόναχη και βλέπω να πατάνε πόσοι και πόσες Like και να κάνουν reblog, δηλαδή να το βάζουν στο δικό τους blog. Απλώς, αισθάνεσαι μοναδικά υπέροχα...
Άσε που το tumblr έχει ενσωματώσει ένα ιδιαίτερο τρόπο να στέλνεις μηνύματα.
Οι περισσότεροι σου στέλνουν μηνύματα είτε για να σου πουν πόσο γαμάτα είναι το μπλοκ σου, να σε ρωτήσουν για τους followers σου ή να μάθουν για την προσωπική σου ζωή και ενδιαφέροντα..
Μόλις λάβεις το πρώτο μήνυμα, πίστεψε με το χαμόγελο σου θα φτάσει ως τα αυτιά σου..
Και ακόμη δεν τελείωσα για το ΤΙ είναι tumblr..
Αλλά ελπίζω αυτά να σε κάλυψαν..
ναι αλλα τι διαφορα εχει απο ενα κοινο Blog? και εκει μπορεις να ανεβασεις κειμενα εικονες ,βιντεο και να σε κανουν follow. αυτο δεν εχω καταλαβει τι το ιδιαιτερο εχει. τι το ξεχωριζει
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Ξεχωρίζει στο γεγονός ότι σε ένα blog του blogger, δεν υπάρχουν τόσα είδη θεμάτων..
Στο tumblr μπορείς να βρεις πολλά που να σε εκφράζουν..
Το tumblr έχει πιο πολλούς χρήστες έφηβους και νέους..
Το tumblr έχει να κάνει πιο πολύ με Art..
Στο Tumblr μπορούν να σε κάνουν Like και Reblog και άτομα που δεν σε ακολουθούν..
Στο BLogger αν κάνεις μια δημοσίευση μπορεί να την δει κάμποσος κόσμος αλλά θα παραμείνει στο μπλοκ σου. Αν κάνουν κοπυ παστ απλώς θα αναφέρουν πηγή..\
Στο TUMblr μπορεί κάποιος να σε κάνει reblog και έπειτα το ποστ σου να βρεθεί σε 200 διαφορετικά μπλοκ και όταν πατάει κανείς πάνω της να τους μεταφέρει στο μπλοκ σου.
Στο Tumblr Μπορείς να κάνεις γρήγορα questions και να ρωτήσεις οτιδήποτε..
Στο Tumbr, είναι πιο εύκολο και άμμεσο να κάνεις φιλίες...
εγω θελω πολυ να φτιαξω αλλα μο0 ζηταει να βαλω URL και δεν ξερω ακριβως τι πρεπει ν κανω : :=/: :
Στο url θα βάλεις το λινκ που θέλεις να έχει το μπλοκ σου..
πχ. αν θα το λένε MyWorld τότε το url θα είναι κάπως myworld.tumblr.com
και καλα username ειναι αν καταλαβα καλα.....
θελει λιγη δουλιτσα για να φτιαξεις ενα καλο tumblr.... εμενα μου αρεσει που βαζω στην αναζητηση twilight και μου βγαζει διαφορες φωτογραφιες. το ιδιο και με αλλες σειρες που μου αρεσουν. εχει πάρα πολυ υλικο...
θελει λιγη δουλιτσα για να φτιαξεις ενα καλο tumblr.... εμενα μου αρεσει που βαζω στην αναζητηση twilight και μου βγαζει διαφορες φωτογραφιες. το ιδιο και με αλλες σειρες που μου αρεσουν. εχει πάρα πολυ υλικο...
πράγματι, θα βρεις πολύ πρωτότυπες εικόνες αλλά και gifs..
και σε καλή ποιότητα.. να φανταστείς, το πρώτο υλικό που rebloggara είχε να κάνει με twilight ;)
επισης στο tumrbl βγαινουν ολα τα νεα αμεσως!
π.χ. την φωτο που βγηκε ο κλαους με την καρολαιν στο χορο και ο στεφαν με την ελενα την ειχαν ποσταρει στο tumbrl τελη Ιανουαριου..
π.χ. την φωτο που βγηκε ο κλαους με την καρολαιν στο χορο και ο στεφαν με την ελενα την ειχαν ποσταρει στο tumbrl τελη Ιανουαριου..
κορίτσια φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον !!!!θα ήθελα και εγώ να φτιάξω το δικό μου αλλά από όσο κατάλαβα χρειάζεται χρόνο για να γίνει καλό και δυστυχώς αυτήν την περίοδο δεν τον διαθέτω ...
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
κοίτα, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.. εξαρτάται πως ακριβώς θέλεις να το φτιάξεις..
εγώ σου λέω, πως αν ξεκινήσεις τώρα να το φτιάχνεις σε 20 λεπτά θα είναι έτοιμο και θα μπορέσεις να ξεκινήσεις να ποστάρεις..
ακριβως
βρες ατομα να κανεις follow απο αλλα ατομα(συμφωνα παντα με το περιεχομενο που θες) και θα ερθουν απο μονα τους
βρες ατομα να κανεις follow απο αλλα ατομα(συμφωνα παντα με το περιεχομενο που θες) και θα ερθουν απο μονα τους
οκ ...θα το δοκιμάσω το Σαββατοκύριακο και θα δω γιατί από όσο είδα και από όσα λέτε φαίνεται καταπληκτικό !!!
Δοκίμασε το, δεν έχεις τίποτα να χάσεις!
Εσύ Νάντια, πόσους Followers έχεις και πόσο καιρό έχεις το tumblr σου? : :) :
το εχω 1.5 χρονο σχεδον παω στα 2 και εχω 6.700 followersTania_Re έγραψε:
Δοκίμασε το, δεν έχεις τίποτα να χάσεις!
Εσύ Νάντια, πόσους Followers έχεις και πόσο καιρό έχεις το tumblr σου? : :) :
wow! εγώ το έχω 5 μήνες και έχω μόνο 600 followers.. : :=/: :
σκοπεύω να φτάσω 1000 πριν φύγει ο μήνας..
Lizzy Cullen έγραψε:μετα ισως κολλησεις λιγο.... ετσι δεν ειναι;
Όντως έτσι γίνεται σχεδόν πάντα !!!
Tania_Re έγραψε:
Στο url θα βάλεις το λινκ που θέλεις να έχει το μπλοκ σου..
πχ. αν θα το λένε MyWorld τότε το url θα είναι κάπως myworld.tumblr.com
ααααααααααα
σε ευχαριστω πλ τανια
Σελίδα 2 από 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Σελίδα 2 από 14
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*