Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
177 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 177 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Tumblr Blogs
+9
DeathView*
Rosemarie Hathaway
RosalieVamp
mariettoula
Chihiro
Nemesis of Love
Nantia Hale_Biers
Celest Volturi
Tania_Re
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 14
Σελίδα 1 από 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Tumblr Blogs
Ένα blog γεμάτο όνειρα.. αναμνήσεις.. σκέψεις.. συναισθήματα..
Ένα blog που μέσα του θα βρείτε χαραγμένα κομμάτια της ψυχής μου..
http://fuckyeahlivethelife.tumblr.com/
Το tumblr είναι πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες blogging σε όλο τον κόσμο.
Εκατομμύρια χρήστες ποστάρουν καθημερινά βίντεο, εικόνες ,άρθρα και οτιδήποτε άλλο τους εκφράζει..
Κάποτε ήμουν κολλημένη με το Facebook.. Τώρα αυτό τρώει 3 λεπτά από την ζωή μου ενώ το tumblr ΕΙΝΑΙ η ζωή μου..!
Όσοι έχετε δικό σας blog, ποστάρετε το!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tania_Re στις Κυρ 24 Φεβ 2013, 20:31, 2 φορές συνολικά
Απ: Tumblr Blogs
δεν καταλαβα τι ειναι ακριβως αυτο μπηκα και εχει μερικα icon
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Το Tumblr είναι ένα blog μέσω του οποίου ποστάρεις εικόνες, βίντεο, άρθρα..
Μπορείς να κάνεις reblog, δηλαδή να πάρεις μια εικόνα από κάποιον και να την βάλεις στο μπλοκ σου ή να βάλεις δικά σου αρχεία.
Τα πάντα θα τα βρεις πρώτα στο TUmblr και μετά οπουδήποτε αλλού!
Έτσι και για την Χαραυγή είχε διαρρεύσει υλικό ένα μήνα πριν βγούνε καν επισήμως!
Στο δικό μου, όπως είδες, είναι γεμάτο εικόνες. Εικόνες που μου αρέσουν, που εκφράζουν τα πιστεύω, τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου την δεδομένη στιγμή αλλά και γενικότερα...
εκανα και γω πριν κανα-δυο βδομαδες αλλα δεν το πολυχρησιμοποιω. δεν ξερω και τι να κανω... απλως το εχω εκει και υπάρχει.
http://marinaelisabeth.tumblr.com/
οδηγείες χρησεως, κανεις;
http://marinaelisabeth.tumblr.com/
οδηγείες χρησεως, κανεις;
Μαρινάκι μου, έκανα follow στο blog σου, με λίγη δουλίτσα στην εμφάνιση και με πλούσιο και ενδιαφέρον υλικό θα κάνεις θραύση!
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θελήσεις, μπορείς να με ρωτήσεις, έχω εδώ και 3-4 μήνες το blog μου και όσο να ναι γνωρίζω μερικά πράγματα!
Σου συστήνω, να φτιάξεις το μπλοκ σου ή ως ένα χώρο έκφρασης (συναισθηάτων, σκέψεων κλπ.) ή κάτι σχετικά με την σάγκα, αν και μπορείς να το κάνεις οτιδήποτε σ'αρέσει..
Ας πούμε, εγώ, το έχω ως έκφραση σκέψεων και συναισθημάτων με εικόνες και μετράω 400 followers και 126000 views..
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό, ειδικά αν φτιάχνεις δικές σου εικόνες και βλέπεις τον κόσμο να μαζεύεται σαν τις μύγες στο μποκ σου, να κάνει ''reblog'' kai like τα ποστ σου και να σε ρωτάει για την προσωπική σου ζωή..
Δεν ξέρω γιατί, αλλά το λινκ σου με βγάζει σε μια σελίδα που λέει ''Συχγαρητήρια κερδίατσε ^^^"...
?
Tania_Re έγραψε:
Δεν ξέρω γιατί, αλλά το λινκ σου με βγάζει σε μια σελίδα που λέει ''Συχγαρητήρια κερδίατσε ^^^"...
?
και εμένα σε μια τέτοια σελίδα με βγάζει ... : :=/: :
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
και μενα....
Τανια δηλαδη με τι ακριβως πρεπει να ξεκινησω; Πώς και τι πρεπει να κανω;
Τανια δηλαδη με τι ακριβως πρεπει να ξεκινησω; Πώς και τι πρεπει να κανω;
Μαρίνα μου, για αρχή πρέπει να διαλέξεις με τι ακριβώς θα ασχοληθείς ή τι θα περιλαμβάνει το μπλοκ.. Ας πούμε μπορείς να ποστάρεις ό,τι θέλεις ή να διαλέξεις κάτι συγκεκριμένο.. επίσης, μπορείς να ποστάρεις κυρίως εικόνες(κάτι σαν φωτομπλοκ, πολυ δημοφιλές στο tumblr) ή να κάνεις και γενικές κατχωρήσεις.. Αφού διαλέξεις το θέμα, μετονομάζεις το μπλοκ σου και το url σου. Έπειτα, προσθέτεις και την κατάλληλη εικόνα, Background για να κάνεις ελκυστικό το μπλοκ σου..
Έπειτα, ακολουθείς τα μπλοκ που σου φαίνονται ενδιαφέροντα και αυτά που περιέχουν παρόμοιο υλικό με εσένα..
αυτο που λες με τις φωτο ηθελα αλλα δεν ξερω που να τις βρισκω. και θα ηθελα εαν εχω την εμπνευση και γραψω κατι να μπορω να το δημοσιευσω...
κοίτα, μπορείς να ψάξεις, και να κάνεις reblog εικόνες άλλων ή να ανεβάσεις δικές σου..
ααα και αν θελω να εχω εικονες απο διαφορα θεματα; πχ ελλαδα, greys anatomy, bones, twilight, tvd, game of thrones και αλλα τετοια για φοντο τι να βαλω; Κατι γενικο ή αυτο απο αυτο που θα εχω τα περισσοτερα;
κοίτα ας πούμε στο δικό μου που η θεματολογία είναι γενική έχω βάλει ένα ιδιαίτερο μαύρο μπακ, αλλά όχι σκέτο μαύρο.. το θέμα είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε μαύρο και άσπρο που κάνουν την μεγάλη αντίθεση και δίνουν περισσότερο στιλ..
ας πούμε το άσπρο δίνει πιο casual, girly style ενώ το μαύρο πιο hard, dark style..
από εκεί και πέρα μπορεί το background να περιέχει και άλλες εικόνες αλλα σου συνιστώ να το αποφύγεις.. : :) :
αχα οκ
απο οτι εχω καταλαβει θελει να ασχοληθεις αρκετες ωρες για να το φτιαξεις. να βρεις τις καταλληλες φωτογραφιες... απλως οταν ξεκινησα στο polyvore δεν ηξερα τι κανεις και τα πρωτα μου σετ ηταν σχετικα αισχος. δεν θελω να κανω το ιδιο λαθος με το tumblr. γι αυτο θελω πρωτα να ενημερωθω οσο μπορω καλυτερα...
απο οτι εχω καταλαβει θελει να ασχοληθεις αρκετες ωρες για να το φτιαξεις. να βρεις τις καταλληλες φωτογραφιες... απλως οταν ξεκινησα στο polyvore δεν ηξερα τι κανεις και τα πρωτα μου σετ ηταν σχετικα αισχος. δεν θελω να κανω το ιδιο λαθος με το tumblr. γι αυτο θελω πρωτα να ενημερωθω οσο μπορω καλυτερα...
όχι σε αυτό νομίζω ότι είσαι λάθος.. το polyvore είναι πολύ διαφορετικό από το tumblr..
το μόνο που έχεις να σκεφτείς και να επιλέξεις στο tumblr είναι το theme και το background.. Από εκεί και πέρα ανεβάζεις υλικό.. Πολλοί νομίζουν ότι το tumblr είναι σαν τα κανονικά μπλοκς(blogger, wordpress) στην πραγματικότητα όμως η όλη λειτουργία του βασίζεται στο reblog που είναι αντίστοιχο του (retweet & share)..
Με λίγα λόγια, αν μια εικόνα που έχει ανεβάσει ένας χρήστης σ'αρέσει την κάνεις reblog και εμφανίζεται στο δικό σου blog.
Όλα τα blog στο tumblr είναι μοναδικά! Ακόμη κι αν βάλεις μερικές εικόνες από κάποιους άλλους το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό, καθώς οι εικόνες τοποθετημένες κάθε φορά διαφορετικά, δίνουν μια φοβερή μοναδική εικόνα σαν σύνολο.
Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά στο δικό μου, καθώς ακολουθώ ως στερεοτυπο όσα σου λέω..
http://fuckyeahliveurlife.tumblr.com/
ναι αυτο κοιτουσα πριν... και εχω μια απορια... ο τροπος που ειναι τοποθετημενες οι φωτογραφιες ειναι θεμα; γιατι εχω την εντυπωση οτι το δικο μου ειναι διαφορετικο...
Ναι, το δικό μου θέμα το έχω αγοράσει, περίπου 4$ αν θυμάμαι επειδή το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν free θέματα που είναι επίσης γαμάτα και οι εικόνες είναι σε τέτοια σειρά όπως και στο δικό μου... ένα από αυτά είναι και το Cargo Theme το οποία χρησιμοποιούσα παλαιότερα..
Να επισημάνω, ότι μπορείς να αλλάξεις διάφορα πράγματα όπως και πόσα πόστ ή εικόνες ανά σελίδα και λοιπά, στο customize- ADVANCED..
Σελίδα 1 από 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Σελίδα 1 από 14
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel