Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
53 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 53 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Breaking Dawn Part 1 (2011)
+49
doritoc
eirini28
Mary Alice Brandon
SaveWaterDrinkBlood
roblina
sandy forever
dзспоiйа cцllел
Victoria
Kornilia PattinsonCullen
<3robsten<3
~*~Lost Soul~*~
κατερινα καλεν
nektarios8
salemita
joannakallen9
xristinaki
gogoylini
Elizabeth _ Cullen <3
Mrs.Christina
elinaki
sweety
Serena_Morena_Cullen
Ginny_Weasley
peby
Werewolf
eleanna mtc
Thodoris Cullen
angiethevamp
Sandra21
demi cullen
demona
Celest Volturi
Christian Ozera
DeathView*
Jesy_XX
teamedward96
Anactaciaa_Rosetta Cullen
Kajol
Nantia Hale_Biers
Marzaki Cullen
Roza Cullen
Rosemarie Hathaway
Alice-Bella Cullen
MadwCullen
SpongeBob
Maria Louiza Cullen
White Lady
Tania_Re
Nemesis of Love
53 απαντήσεις
Σελίδα 25 από 40
Σελίδα 25 από 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Απ: Breaking Dawn Part 1 (2011)
8a anypomonoume basika tttttttttt
Nomizo oti h tainia 8a einai se 2 merh! :(
Nomizo oti h tainia 8a einai se 2 merh! :(
joannakallen9- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ημερομηνία εγγραφής : 15/01/2011
Τόπος : Αθήνα
To ζευγάρι του Twilight σε καυτή ερωτική σκηνή!
Είναι η στιγμή που όλοι οι Twilight fans περιμένουν με ανυπομονησία. Η στιγμή που ο Edward Cullen και η Bella Swan, παντρεμένοι πλέον, δοκιμάζουν να κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, στο “Breaking Dawn Part 1”.
Μια φωτογραφία από την επίμαχη ερωτική σκηνή αποκαλύφθηκε στο Entertainment Weekly και στην συνέχεια έκανε τον γύρω όλων των Twi-hard fan sites!Η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα τους δυο πρωταγωνιστές σε μια τρυφερή, ερωτική σκηνή όπου, εντελώς γυμνοί, απολαμβάνουν τον έρωτα, χωρίς να δίνουν σημασία στο αυστηρό rating της ταινίας…(PG-13).
O σκηνοθέτης της ταινίας, Bil Condon δήλωσε για την «καυτή» ερωτική σκηνή: «Πέρασα ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δουλεύοντας σε αυτό. Είναι μια σκηνή που όλοι περιμένουν και επιθυμία μου είναι να ξαφνιάσω, ή και να προβληματίσω λίγο τους fans…»
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το νέο Twilight, αν κρίνουμε και από την πρώτη φωτογραφία της ταινίας που διέρρευσε…αυτή με τα μυστηριώδη φτερά...
Στις 18 Νοεμβρίου 2011 η πρεμιέρα...
Μια φωτογραφία από την επίμαχη ερωτική σκηνή αποκαλύφθηκε στο Entertainment Weekly και στην συνέχεια έκανε τον γύρω όλων των Twi-hard fan sites!Η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα τους δυο πρωταγωνιστές σε μια τρυφερή, ερωτική σκηνή όπου, εντελώς γυμνοί, απολαμβάνουν τον έρωτα, χωρίς να δίνουν σημασία στο αυστηρό rating της ταινίας…(PG-13).
O σκηνοθέτης της ταινίας, Bil Condon δήλωσε για την «καυτή» ερωτική σκηνή: «Πέρασα ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δουλεύοντας σε αυτό. Είναι μια σκηνή που όλοι περιμένουν και επιθυμία μου είναι να ξαφνιάσω, ή και να προβληματίσω λίγο τους fans…»
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το νέο Twilight, αν κρίνουμε και από την πρώτη φωτογραφία της ταινίας που διέρρευσε…αυτή με τα μυστηριώδη φτερά...
Στις 18 Νοεμβρίου 2011 η πρεμιέρα...
Alice-Bella Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 5318
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Αχ....Τέλεια εικόνα! Ανυπομονώ να το δω και επι της οθόνης! :wiiii:
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Λογικά για να προσπάθησε τόσο ο σκηνοθέτης, η σκηνή θα είναι καταπληκτική!!!
Δεν κρατιέμαι!!!
eleanna mtc- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 218
Ημερομηνία εγγραφής : 08/10/2010
Τόπος : Αθήνα
Alice-Bella Cullen έγραψε:Λογικά για να προσπάθησε τόσο ο σκηνοθέτης, η σκηνή θα είναι καταπληκτική!!!
Σωστά
Αχ άντε πόσο θα περιμένω ακόμη!!!??
Ginny_Weasley- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1071
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
Τόπος : Godric's Hollow
O Robert Pattinson μιλάει για την ερωτική σκηνή του Breaking Dawn!
Την βραδιά των Χρυσών Σφαιρών, στο πολυτελές κόκκινο χαλί, ο Robert Pattinson έκλεψε όπως ήταν αναμενόμενο, τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λαμπερός movie star ερωτήθηκε από το MTV US σχετικά με την φωτογραφία που αποκαλύφθηκε από το “Breaking Dawn” και απέδειξε ότι διαθέτει χιούμορ και τελικά είναι λίγο ντροπαλός!
Είπε γελώντας o R-Patz: «Μου κάνει εντύπωση που επέλεξαν αυτή την φωτογραφία συγκεκριμένα. Είναι σαν να μαρτυρούν τα πάντα!» Παρατηρώντας την φωτογραφία, διαπιστώνουμε ότι δεν έχει άδικο ο Pattinson, καθώς δείχνει ξεκάθαρα ότι το ζευγάρι κάνει επιτέλους έρωτα για πρώτη φορά, κάτι που αναμένουν να δουν στην μεγάλη οθόνη οι περισσότεροι Twilight fans.
Πως ένοιωσε όμως στην πρώτη του ερωτική σκηνή με την Kristen Stewart; «Άβολα, όπως θα ένοιωθα και με κάθε άλλη συμπρωταγωνίστρια μου, όπως η Uma Thurman (πρωταγωνιστούν στην ταινία “Bel Ami”). Είναι μια άβολη στιγμή, όποιος κι αν είναι ο παρτενέρ. Παίζει τεράστιο ρόλο το στήσιμο της σκηνής και οι οδηγίες του σκηνοθέτη. Είναι σαν να παίζεις Twister!»
Τα γυρίσματα των δυο ταινιών Twilight Breaking Dawn θα φτάσουν στο τέλος τους τον Απρίλιο της φετινής χρονιάς. To τέλος είναι κοντά…
H πρώτη επίσημη φωτογραφία των πρωταγωνιστών...
Edit by Tina Cullen: Έγινε συγχώνευση των δύο θεμάτων γιατί είναι παρόμοια...
Kajol- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 6093
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Τόπος : Forks
Θα είναι φανταστική (το καλό που τους θέλω).
Λογικά θα δώσουν μεγάλη έμφαση, γιατί όλες οι φαν θέλουν να τη δουν αυτή τη σκηνή (για τον Πάτινσον φυσικά).
Λογικά θα δώσουν μεγάλη έμφαση, γιατί όλες οι φαν θέλουν να τη δουν αυτή τη σκηνή (για τον Πάτινσον φυσικά).
Ουάου η σκηνή που όλοι περιμένουν! θα σκασώ και θα καταρεύσω!
teamedward96- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
θα ...... δεν μπορώ ούτε καν να μιλήσω! :omg:
teamedward96- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Χαχαχαχαχα, σας έφτιαξα πάλι!!!!!!
Kajol- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 6093
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Τόπος : Forks
Την έχω δει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παύω να λιποθυμώ όποτε τη βλέπω! : :bigheart: :
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
οκ επειτηδες το κανεις!!!!!! πως να διαβασει εκθεση κανεις μετα απο αυτο?
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
και εγω την ειδα πριν απο καμια βδομαδα..απαιχτη!να σας πω οτι το περιμενα κιολας
φυσικα και δεν μπορουμε να βγαλουμε κουβεντα!
την εχω δει και εγω...
και εχω μεινει αφωνη απειρες φορες!
ας μεινω αλλη μια
αν βαλουνε ολες αυτες τις σκηνες την κατσαμε
την εχω δει και εγω...
και εχω μεινει αφωνη απειρες φορες!
ας μεινω αλλη μια
αν βαλουνε ολες αυτες τις σκηνες την κατσαμε
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
αχου!!! η ερωτικη σκηνη.................φαινεται πως θα ειναι πολυ σεξυ!!!!!
gogoylini- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2010
Τόπος : αθηνα
εχουμε ακομα να δουμε...............
αχ δεν κρατιεμαι αλλο!!!!ανυπομονω πολυ!!!!
peby- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 368
Τόπος : θεσσαλονικη
εχει δικιο πως να νοιωσει με ολες τι καμερες να τον κοιτανε??
Αχ το καημενουλι. Το λυπηθηκε η ψυχη μου. Ειχα διαβασει σε ενα αρθρο οτι χωρισανε με την Κριστεν γιατι ηταν περιεργο ολη μερα να υποδυονται το παντρεμενο ζευγαρι με ολες αυτες τις "εντονες" στιγμες και μετα να γυριζουν στο δωματιο τους και να ειναι και πάλι ζευγαρι. Ειναι καπως περιεργο ολο αυτο δεν νομιζετε???
Και για ποια φωτογραφία μιλάμε???? Θελω να πω τους εχουμε δει εκει μου περπατανε μεσα στο κοινο, να παιζουν σκακι, να κανουν μπανιο στη θαλασσα να εξερευνουν το νησι εσμι (το κεφαλαιο "περισπασμοι") αλλα δεν θυμαμαι να ειδαμε μια φωτο που να ειναι γυμνοι στο κρεβατι και να κανον κατι "ιδιαιτερο". Ή μηπως εχω χάσει επεισόδεια??
edit: nevermind!!!!!! βρηκα την φωτογραφία που πρεπει να λένε!!!!!!! σπόιλερ για όσους δεν θελουν να δουν κατι απο την ταινια!!! σας προειδοποιω, να εχετε μαζι σας κατι να κανετε αερα και να καθεστε! εμενα μου ηρθε αποτομα!!!!
και το συνδεσα με αυτην την φωτογραφία που είχε βαλει ο bill condon (ο σκηνοθετης) στο twitter
απλώς είτε το σεντόνι, ειναι το ιδιο χρώμα και δεν ειναι στο μπλε δωματιο αρα ειναι η ΠΡΩΤΗ νυχτα!!!
ΥΓ. Θα φτιαξω ενα τοπικ με φωτογραφιες απο τα γυρισματα απλώς επειδη ο Ρομπ αναφερθηκε στην συγκεκριμενη φωτο ειπα να την ποσταρω και εδω
Και για ποια φωτογραφία μιλάμε???? Θελω να πω τους εχουμε δει εκει μου περπατανε μεσα στο κοινο, να παιζουν σκακι, να κανουν μπανιο στη θαλασσα να εξερευνουν το νησι εσμι (το κεφαλαιο "περισπασμοι") αλλα δεν θυμαμαι να ειδαμε μια φωτο που να ειναι γυμνοι στο κρεβατι και να κανον κατι "ιδιαιτερο". Ή μηπως εχω χάσει επεισόδεια??
edit: nevermind!!!!!! βρηκα την φωτογραφία που πρεπει να λένε!!!!!!! σπόιλερ για όσους δεν θελουν να δουν κατι απο την ταινια!!! σας προειδοποιω, να εχετε μαζι σας κατι να κανετε αερα και να καθεστε! εμενα μου ηρθε αποτομα!!!!
- Σπόιλερ:
και το συνδεσα με αυτην την φωτογραφία που είχε βαλει ο bill condon (ο σκηνοθετης) στο twitter
απλώς είτε το σεντόνι, ειναι το ιδιο χρώμα και δεν ειναι στο μπλε δωματιο αρα ειναι η ΠΡΩΤΗ νυχτα!!!
- Σπόιλερ:
ΥΓ. Θα φτιαξω ενα τοπικ με φωτογραφιες απο τα γυρισματα απλώς επειδη ο Ρομπ αναφερθηκε στην συγκεκριμενη φωτο ειπα να την ποσταρω και εδω
Διέρρευσε το σενάριο της Χαραυγής
Διαβασα ενα αρθρο που δεν προκειται να κατσω να το μεταφρασω. Αλλα επειδη πιστευω οτι ειναι σημαντικο θα σας πω πανω κατω τι λεει και θα δωσω το λινκ για οσους θελουν να το διαβασουν
Τι λεει....???
Λεει οτι το σεναριο εχει διαρρευσει και συγκεκριμενα μια φαν το εχει διαβασει και στο μπλογκ της γραφει οτι ειναι προθυμη να αποκαλυψει μερικα πραγματα. Και αποκαλυψε οτι καποιοι Καλλεν και καποιοι λυκοι πεθαινουν στο τελος γιατι τελικα θα γινει μαχη
Πηγη:
http://www.allvoices.com/contributed-news/7749604-spoilerstwilight-saga-breaking-dawn-script-leaked-whos-cullens-gonna-die#parent_comment_div
Μολις το διαβασα καταλαβα οτι ειναι απλως φημες. Αποκλειεται ενας φαν να εχει διαβασει κατι τετοιο και να καθεται ψυχραιμος και να (tease-mock) κοροιδευει-πειραζει τους υπόλοιπους και τελικά να αποκαλυπτει κατι τετοιο. Ενας φαν θα ηταν σιγουρα εκνευρισμενος και θα ηθελε να σκοτωσει την μελισσα ροσενμπεργκ!!!!
Και τελικα νομιζω καταλαβα για τι προκειται!!! Θελουν να εξαπλωθουν φημες για να μας κρατησουν φαν. Εγω ομως που ειμαι μια ΑΛΗΘΙΝΗ φαν νιωθω προσβεβλημενη που με θεωρουν ΤΟΣΟ χαζη ωστε να μου πετανε στην μουρη ψευτικες φημες για να παραμεινω φαν. Δεν ξερω αν φταιει οτι ειμαι τσακωμενη με τον πατερα μου ή οτι με επιασε το αγχος για τους ελεγχους και τα αποτελεσματα των αγγλικων αλλα αυτην την στιγμη σκοτωνω ανθρωπο!!!
Πειτε μου την γνωμη σας -εσας δεν μπορω να σας σκοτωσε μεσω τυ υπολογιστη οποτε δεν χρειαζετε να ανησυχειτε. Εκφραστειτε ελευθερα.
Τι λεει....???
Λεει οτι το σεναριο εχει διαρρευσει και συγκεκριμενα μια φαν το εχει διαβασει και στο μπλογκ της γραφει οτι ειναι προθυμη να αποκαλυψει μερικα πραγματα. Και αποκαλυψε οτι καποιοι Καλλεν και καποιοι λυκοι πεθαινουν στο τελος γιατι τελικα θα γινει μαχη
Πηγη:
http://www.allvoices.com/contributed-news/7749604-spoilerstwilight-saga-breaking-dawn-script-leaked-whos-cullens-gonna-die#parent_comment_div
Μολις το διαβασα καταλαβα οτι ειναι απλως φημες. Αποκλειεται ενας φαν να εχει διαβασει κατι τετοιο και να καθεται ψυχραιμος και να (tease-mock) κοροιδευει-πειραζει τους υπόλοιπους και τελικά να αποκαλυπτει κατι τετοιο. Ενας φαν θα ηταν σιγουρα εκνευρισμενος και θα ηθελε να σκοτωσει την μελισσα ροσενμπεργκ!!!!
Και τελικα νομιζω καταλαβα για τι προκειται!!! Θελουν να εξαπλωθουν φημες για να μας κρατησουν φαν. Εγω ομως που ειμαι μια ΑΛΗΘΙΝΗ φαν νιωθω προσβεβλημενη που με θεωρουν ΤΟΣΟ χαζη ωστε να μου πετανε στην μουρη ψευτικες φημες για να παραμεινω φαν. Δεν ξερω αν φταιει οτι ειμαι τσακωμενη με τον πατερα μου ή οτι με επιασε το αγχος για τους ελεγχους και τα αποτελεσματα των αγγλικων αλλα αυτην την στιγμη σκοτωνω ανθρωπο!!!
Πειτε μου την γνωμη σας -εσας δεν μπορω να σας σκοτωσε μεσω τυ υπολογιστη οποτε δεν χρειαζετε να ανησυχειτε. Εκφραστειτε ελευθερα.
Απο ότι φαινεται δεν ασχοληθηκε κανενας αλλος. Οπότε ας......ζωντανεψουμε το τοπικ!!!! yupi!!!
Και εχει και αλλες. Τον ρομπ ας πουμε με μαγιο ααααααααααααααχχχ
Αλλα δεν ηθελα να τις βαλλω όλες μαζι. Μπορειτε να βρειτε και σεις αν θελετε μερικες.
Δεν ειναι φανταστικο το νησι??? και επιτελους μια φωτογραφια απο την πρωτη νυχτα του γαμου!!!!περιμενα γυρω στους 18 μηνες για κατι τετοιο!!!
- Σπόιλερ:
Και εχει και αλλες. Τον ρομπ ας πουμε με μαγιο ααααααααααααααχχχ
Αλλα δεν ηθελα να τις βαλλω όλες μαζι. Μπορειτε να βρειτε και σεις αν θελετε μερικες.
Δεν ειναι φανταστικο το νησι??? και επιτελους μια φωτογραφια απο την πρωτη νυχτα του γαμου!!!!περιμενα γυρω στους 18 μηνες για κατι τετοιο!!!
φυσικα και θα ενιωσε αμηχανα!Να γυριζουν μια τετοια σκηνη μπροστα σε πολλους!!
Αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι καταπληκτικη...
Αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι καταπληκτικη...
Σελίδα 25 από 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Breaking Dawn Part 1 (2011)
» Breaking Dawn Part 2 (2012)