Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
67 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 67 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Breaking Dawn Part 1 (2011)
+49
doritoc
eirini28
Mary Alice Brandon
SaveWaterDrinkBlood
roblina
sandy forever
dзспоiйа cцllел
Victoria
Kornilia PattinsonCullen
<3robsten<3
~*~Lost Soul~*~
κατερινα καλεν
nektarios8
salemita
joannakallen9
xristinaki
gogoylini
Elizabeth _ Cullen <3
Mrs.Christina
elinaki
sweety
Serena_Morena_Cullen
Ginny_Weasley
peby
Werewolf
eleanna mtc
Thodoris Cullen
angiethevamp
Sandra21
demi cullen
demona
Celest Volturi
Christian Ozera
DeathView*
Jesy_XX
teamedward96
Anactaciaa_Rosetta Cullen
Kajol
Nantia Hale_Biers
Marzaki Cullen
Roza Cullen
Rosemarie Hathaway
Alice-Bella Cullen
MadwCullen
SpongeBob
Maria Louiza Cullen
White Lady
Tania_Re
Nemesis of Love
53 απαντήσεις
Σελίδα 32 από 40
Σελίδα 32 από 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Απ: Breaking Dawn Part 1 (2011)
πιστευω οτι θα τα παρουμε ολα αλλα και να μην τα παρουμε και παλι το twilight εχει τους περισσοτερους fans!!!!!!!!!!
<3robsten<3- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 38
Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2011
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Το τρειλερ είναι.... φανταστείτε όταν έχουμε το ολόκληρο τι έχει να γίνει..!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
ψεματα εινια για να μας δημιουργησει περισσοτερο ''suspence'' ωστε να ψαχνουμε για την πλοκη του εργου (δηλαδη να μεινουμε φαν)
Lizzy Cullen έγραψε:Διαβασα ενα αρθρο που δεν προκειται να κατσω να το μεταφρασω. Αλλα επειδη πιστευω οτι ειναι σημαντικο θα σας πω πανω κατω τι λεει και θα δωσω το λινκ για οσους θελουν να το διαβασουν
Τι λεει....???
Λεει οτι το σεναριο εχει διαρρευσει και συγκεκριμενα μια φαν το εχει διαβασει και στο μπλογκ της γραφει οτι ειναι προθυμη να αποκαλυψει μερικα πραγματα. Και αποκαλυψε οτι καποιοι Καλλεν και καποιοι λυκοι πεθαινουν στο τελος γιατι τελικα θα γινει μαχη
Πηγη:
http://www.allvoices.com/contributed-news/7749604-spoilerstwilight-saga-breaking-dawn-script-leaked-whos-cullens-gonna-die#parent_comment_div
Μολις το διαβασα καταλαβα οτι ειναι απλως φημες. Αποκλειεται ενας φαν να εχει διαβασει κατι τετοιο και να καθεται ψυχραιμος και να (tease-mock) κοροιδευει-πειραζει τους υπόλοιπους και τελικά να αποκαλυπτει κατι τετοιο. Ενας φαν θα ηταν σιγουρα εκνευρισμενος και θα ηθελε να σκοτωσει την μελισσα ροσενμπεργκ!!!!
Και τελικα νομιζω καταλαβα για τι προκειται!!! Θελουν να εξαπλωθουν φημες για να μας κρατησουν φαν. Εγω ομως που ειμαι μια ΑΛΗΘΙΝΗ φαν νιωθω προσβεβλημενη που με θεωρουν ΤΟΣΟ χαζη ωστε να μου πετανε στην μουρη ψευτικες φημες για να παραμεινω φαν. Δεν ξερω αν φταιει οτι ειμαι τσακωμενη με τον πατερα μου ή οτι με επιασε το αγχος για τους ελεγχους και τα αποτελεσματα των αγγλικων αλλα αυτην την στιγμη σκοτωνω ανθρωπο!!!
Πειτε μου την γνωμη σας -εσας δεν μπορω να σας σκοτωσε μεσω τυ υπολογιστη οποτε δεν χρειαζετε να ανησυχειτε. Εκφραστειτε ελευθερα.
χαχαχα ειμαι ελεος!!!!!! δεν με πιστευω. οντως ημουν αγχωμενη τοτε αλλα να σκεφτω να σκοτωσε την μελισσα??? χαχαχα
δεν ξερω πως ετυχε αλλα και σημερα εκνευριστηκα με τον πατερα μου (θα πειτε αυτο γινεται σχεδον καθε μερα αλλα...οκαυ) τεσπα δεν ειμαι ομως εκνευρισμενη με την μελλισσα
Ο λογος?? ξερω γιατι πεθαινουν οι λυκοι και οι Καλλεν και ξερω οτι η κοπελα δεν ηταν φαν αλλα απο την Σαμμιτ.
Λοιπον μην διαβασετε το σποιλερ αν δεν θελετε
- Σπόιλερ:
- Στο τελος εκει που βρισκονται ολοι και μπαινουν μεσα οι Βολτουρι στο βιβλιο ο αρο μιλαει με Εντουαρντ, Καρλαιλ και Μπέλλα κυριως.
Δεν ξερω ακριβως την πλοκη αλλα σε συνεντευξη της η ηθοποιος που υποδυεται την Εσμε είπε οτι σε οραμα της Αλις που εμεις θα το δουμε οταν την ακουμπηξει ο Αρο θα δουμε σκηνη μαχης και μερικους και απο τις δυο πλευρες να πεθαινουν.
Αν ηταν πραγματικη φαν η κοπελα αυτη δεν θα ελεγε "οι Καλλεν θα πεθανουν" θα ελεγε "εχει την μαχη που δεν εγινε ποτε σε οραμα της Αλις" ή κατι τετοιο τελος παντων.
σκεφτομαι να μην δω το τρειλερ το πρωι της δευτερας. Ρε κοριτσια γραφω κειμενα. Λογοτεχνια. Πως θα παω να γραψω τα συμβολα που χρησιμοποιει ο καβαφηε ή οτι στο διαολο πεσει αν εχω το μυαλο μου στο τρειλερ. Και σιγουρα θα δειξει σκηνες απο νησι Εσμε και σιγουρα θα δειξει γαμο.
Και θα τρελαθω. Θα πηγηχτω απο το παραθυρο της ταξης!!!!! Και ειναι και βρωμικο και σιχαινομαι
Και θα τρελαθω. Θα πηγηχτω απο το παραθυρο της ταξης!!!!! Και ειναι και βρωμικο και σιχαινομαι
σαν γενικη εικονα, περιμενω
- τελεια γραφικα
- ωραια φωτογραφια (χρωματα)
- ιδιαιτερο σεναριο που να σε βαζει σε σκεψεις
- σουπερ ενδυματολογια (υποτιθεται τους Καλλεν τους ντυνει η Αλις)
- βρικολακες να μαγευουν τους παντες (στο γαμο εννοω αφου μιλαμε για το πρωτο μερος)
Να μην το δεις το πρωί, Μαρίνα μου! Όταν γυρίσεις. Και εγώ αυτό θα κάνω, γιατί κι εγώ λογοτεχνία γράφω!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Λοιπον θα συμφωνησω με το μαλλι του Εντουαρντ δεν με ξετρελενει!!!
Ανεμελλο το γνωρισα ανεμελλο το θελω!Ειναι απο τα σημαντικοτερα χαρακτηριστικα
που αγαπησα στον Εντουαρντ...Βεβαια καταλαβαινω γιατι μπορει να το εκαναν
ετσι ηθελαν να μεταφερουν το κλιμα της εποχης που γεννηθηκε ο Εντουαρντ τα μαλλια
τους ετσι τα ειχαν με χωριστρα!Οπως και το νυφικο της Μπελλας θα ειναι απο αυτη την εποχη...
Ολα τα αλλα τα λατρεψα.... :lovyou: Θα πεθανουμε μεχρι να το δουμε...
Ανεμελλο το γνωρισα ανεμελλο το θελω!Ειναι απο τα σημαντικοτερα χαρακτηριστικα
που αγαπησα στον Εντουαρντ...Βεβαια καταλαβαινω γιατι μπορει να το εκαναν
ετσι ηθελαν να μεταφερουν το κλιμα της εποχης που γεννηθηκε ο Εντουαρντ τα μαλλια
τους ετσι τα ειχαν με χωριστρα!Οπως και το νυφικο της Μπελλας θα ειναι απο αυτη την εποχη...
Ολα τα αλλα τα λατρεψα.... :lovyou: Θα πεθανουμε μεχρι να το δουμε...
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
το συνηδητοποιειτε οτι θα δουμε το τρειλερ σε λιγοτερο απο 42 ωρες???? τρελαινομαι!!!
εκει που ελεγα σε 4,3,2 βδομαδες τωρα λεω σε ωρες!!! πεθαινω!!
εκει που ελεγα σε 4,3,2 βδομαδες τωρα λεω σε ωρες!!! πεθαινω!!
ποοοο!!!2 μερες!!τρεμω απο την αγωνια μου!!!
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Κάτι παραπάνω από μια μέρα αν το δούμε live. Αν όχι, τότε σχεδόν 2 μέρες... Εντάξει είναι ανεκτό...
Alice-Bella Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 5318
ποτε θα δουμε το τραιλερ ?
sandy forever- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 792
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2011
Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω
κοριτσια ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!! ειδα μια φωτογραφια στο twitter και επαθα σοκ εδιξαν οτι σχεδον σε ολα τα βραβεια για τα mtv awards 2011 κερδιζει το χαρι ποτερ και ειμαι πολυ εκνευρισμενη γιατι ουτε και στο καλυτερο φιλι δεν κερδιζει ο Ρομπερτ και η Κριστεν μπειτε σε αυτην την ιστοσελιδα και ψηφιστε οσο προλαβαινουμε http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2011/best-movie/
roblina- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2011
να κανω μια ερωτηση? ειδΑ οτι στο Mtv το εχει την δευτερα 22.30... Δεν 9α ειν live ετσι?
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
Δηλαδη θα δουμε το τρειλερ αυριο;Η την Τριτη; :what?:
Το βραδακι δηλαδη μεσα....Τελεια!!!!
Εκτος και αν δεν αντεξω μεχρι τοσο αργα!Θα ανεβει αμεσως στο youtube;
Εκτος και αν δεν αντεξω μεχρι τοσο αργα!Θα ανεβει αμεσως στο youtube;
E φυσικα. Περσι θυμαμαι πρωτα το ειχε παρει το imdb και μετα απο λιγο ειχε μπει στο youtube. Τωρα εξαρταται τι αντοχες εχετε. Εγω σκεφτομαι να κοιμηθω. Αν και σημερα ξυπνησα 2 το μεσημερι. Αυριο γραφω λογοτεχνια. Φανταζεστε να πεσει "του νεκρου αδελφου"?? θα πιασω να αναλυσω στο τελος το τρειλερ αντι τον κωνσταντη που γινεται βρκολακας........
εγω αυριο γραφω αντιγονη αλλα θα κατσω μεχρι το πρωι ξυπνια γιατι δεν μπορω να περιμενω μεχρι αυριο ετσι θα το δω on-line που θα το εχει στης 2 ηωρα το βραδυ!!!!!!!!
roblina- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2011
εισαι σιγουρη οτι θα ειναι στις 2????? γιατι εγω ηξερα οτι τα βραβεια αρχιζουν στις 4 τα ξημερωματα -ωρα ελλαδος. οποτε μεχρι να πανε στο τρειλερ μπορει να ειναι και 5-7 η ωρα για μας. Ισως να ειναι καλυτερα να κοιμηθουμε και να ξυπνησουμε νωρις. Δειτε αλλο ενα λινκ που βρηκα
http://www.imdb.com/features/movies/breakingdawn/
http://www.imdb.com/features/movies/breakingdawn/
roblina έγραψε:κοριτσια ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!! ειδα μια φωτογραφια στο twitter και επαθα σοκ εδιξαν οτι σχεδον σε ολα τα βραβεια για τα mtv awards 2011 κερδιζει το χαρι ποτερ και ειμαι πολυ εκνευρισμενη γιατι ουτε και στο καλυτερο φιλι δεν κερδιζει ο Ρομπερτ και η Κριστεν μπειτε σε αυτην την ιστοσελιδα και ψηφιστε οσο προλαβαινουμε http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2011/best-movie/
Και εγώ πάντως στο καλύτερο φιλί θα προτιμούσα να νικήσει ο Νταν και η Έμμα, γιατί το δικό τους φιλί είναι πιο παθιασμένο από το γλυκανάλατο του Ρομπ και της Κρίστεν. Και γενικά η ταινία ήταν φοβερή. Στις υπόλοιπες κατηγορίες είμαι σε δίλημμα για τις 2 ταινίες, αλλά στην κατηγορία καλύτερου φιλιού προτιμώ αυτό του Harry Potter.
Alice-Bella Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 5318
στο φιλι αν δεν κερδισει αυτο των εντουαρντ/μπελλα θα προτιμησω να κερδισει οποιοδηποτε αλλο εκτος απο των τζεικομπ/μπελλα. Συγνωμη team jacob αλλα δεν μου αρεσε αυτο το φιλι. Δεν ξερω, υπηρχε ψευτικο παθος θα το ελεγα....τεσπα........
Σελίδα 32 από 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Breaking Dawn Part 1 (2011)
» Breaking Dawn Part 2 (2012)
» 4. Χαραυγή
» Breaking Bad
» Butter (2011/12)
» Breaking Dawn Part 2 (2012)
» 4. Χαραυγή
» Breaking Bad
» Butter (2011/12)
Σελίδα 32 από 40