Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
22 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 22 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σχολιάστε τους καθηγητές σας
+10
elena98
Maria Colden
ctella
Rosemarie Hathaway
Arg Winchester
Tania_Re
Nantia Hale_Biers
SaveWaterDrinkBlood
Marzaki Cullen
Nemesis of Love
14 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 6
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Σχολιάστε τους καθηγητές σας
και εγω ενταξει σε γενικες γραμμες καλα ηταν.. ειχα στριμμενους αλλα οκ
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
καλα ναι καποιοι ειναι συνεργασιμοι αλλοι ομως χαχαχα
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Eliza Cullen έγραψε:δεν χρειαζοταν να πεις ονοματα... οχι για μας αλλα για να μην το δει καποιος και γινει θεμα. ποτε δεν ξερεις...
Βασικά τα είπα για να είμαι σίγουρη οτι τους έβαλα όλους.Είμαι και λίγο ξεχασιάρα:/
Ο φυσικός μας σήμερα άρχισε να εξετάζει και δεν ήξερε κανείς.
Και μας λέει γιατί τόση αδιαφορία?
Τι γιατί? Δεν έχουμε δηλαδή ένω σωρό μαθήματα κατεύθυνσης σχολείου και φροντιστηρίου να ασχοληθούμε, με τη φυσική γενικής θα ασχολούμαστε
Και μας λέει γιατί τόση αδιαφορία?
Τι γιατί? Δεν έχουμε δηλαδή ένω σωρό μαθήματα κατεύθυνσης σχολείου και φροντιστηρίου να ασχοληθούμε, με τη φυσική γενικής θα ασχολούμαστε
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
βασικα η φυσικη γενικης ειναι πολυ ευκολη. κβαντα, διαθλαση και τετοια ετσι δεν ειναι;
Λογικά ναι.. Δεν προλαβαίνω να τα κοιτάξω οπότε δεν ξέρω τι κάνουμε..
Αυτά που λες κάτι μου θυμίζουν..
Αλλά σήμερα για παράδειγμα έκανα στην ώρα του κάτι ασκήσεις για το άγνωστο
Αλλά σήμερα για παράδειγμα έκανα στην ώρα του κάτι ασκήσεις για το άγνωστο
χαχαχαχαχαχα
τελικα ρε παιδια αυτη που σας ελεγα... καλη ειναι. μας βαζει να κανουμε εργασιες σε ομαδες μεσα στην ταξη. φερνει προτζεκτορα και μας δειχνει βιντεακι που μας εφτιαξε. φερνει χαρτη για να καταλαβουμε τι γινεται στην ιστορια. γενικα ασχολειται. δεν ειναι η φιλολογος που θα διαβασει το μαθημα, θα δωσει 5 πλαγιοτιτλους και την επομενη φορα θα το εξετασει με μπλοκακι.
τελικα ρε παιδια αυτη που σας ελεγα... καλη ειναι. μας βαζει να κανουμε εργασιες σε ομαδες μεσα στην ταξη. φερνει προτζεκτορα και μας δειχνει βιντεακι που μας εφτιαξε. φερνει χαρτη για να καταλαβουμε τι γινεται στην ιστορια. γενικα ασχολειται. δεν ειναι η φιλολογος που θα διαβασει το μαθημα, θα δωσει 5 πλαγιοτιτλους και την επομενη φορα θα το εξετασει με μπλοκακι.
πρέπει να είναι πολύ καλή η δικιά σας (ιστορία σας κάνει ε?) ,και εμείς στο γυμνάσιο είχαμε μία φιλόλογο που έκανε πολύ καλό μάθημα ,μας έφερνε και χάρτες και ασκήσεις και ασχολιόταν πολύ ,και στα διαγωνίσματα έβαζε ασκήσεις από αυτές που είχαμε λύσει (πχ Σωστό-Λάθος ,συμπλήρωση κενών κλπ)...και η περσινή μας βέβαια δεν ήταν αδιάφορη προσπαθούσε η κοπέλα ,μας έδινε πλαγιότιτλους ,μας έκανε και σχεδιάγραμμα (και δεν εξέταζε και με μπλοκάκια) κλπ ,πάντως φέτος αν και η φετινή μας ,μας δίνει ερωτήσεις για κάθε παράγραφο και μας κάνει και σχεδιάγραμμα δεν μου αρέσει που φέρνει μπλοκάκι και εξετάζει αλφαβητικά ...βασικά την είχα συνηθίσει από πέρυσι που μας έκανε αρχαία και στα αρχαία μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που έκανε μάθημα ...αλλά φέτος δεν μου αρέσει ...και δεν φταίει μόνο το μπλοκάκι ,είναι κιόλας το ότι η ιστορία δεν είναι και από τα αγαπημένα μου μαθήματα .... : :=/: :
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
δεν μου κανει μονο ιστορια. μου κανει και εκθεση και λογοτεχνια και αρχαια. συνολικα δηλαδη 7 ωρες την εβδομαδα.
εμενα τα σχεδιαγραμματα μου αρεσουν. μονο ετσι μπορω να μαθω το μαθημα.
εμενα τα σχεδιαγραμματα μου αρεσουν. μονο ετσι μπορω να μαθω το μαθημα.
ναι , τα σχεδιαγράμματα όντως βοηθάνε πολύ για να κατανοήσουμε το μάθημα ...
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Λοιπον κανονικα εχω 3 καθηγητριες. Μια τη Δευτερα, μια την Τριτη και την Τεταρτη και μια Πεμπτη και Παρασκευη.
Μονο που η Chem της Δευτερας ειναι "αρρωστη" εδω και εναν μηνα και μας ερχεται η αναπληρωματικη Jen, η οποια δεν αντεχεται, δεν παλευετε και μου σπαει τα νευρα καθε δευτερα.
Η Katrina της Τριτης και Τεταρης μας εχει για Writing και ερευνα. Την παω πολυ. Κανει καλο μαθημα και ειναι ιδιαιτερως τυπικη αλλα και αρκετα κουλ. Και την μια μερα που ελειψε επειδη ηταν αρρωστη μας εστειλα μια αλλη υπεργαμ@τη καθηγητρια, την Edita η οποια ηξερε πολλα για πανεπιστημια και μας βοηθησε κι αυτη αρκετα.
Και τελος η Kara που μας εχει για speaking και listening. Μερικες φορες μου σπαει τα νευρα αλλα σε γενικες γραμμες την παω. Κανει αρκετα καλο μαθημα και ειναι η πιο τυπικη απο ολες. Και διαλεξε και την πιο τελεια καθηγητρια να την αναπληρωσει οταν αυτη ηταν αρρωστη. Την Kate η οποια ειναι εξεταστρια των IELTS (κατι σαν το toefl αλλα ειναι σε συνεργασια με το cambridge), εξεταζει και βαζει και θεματα. Και μου αρεσε και αυτης το μαθημα παρα πολυ.
Ξεκινησα με το οτι κανονικα εχουμε 3 καθηγητριες για να καταληξω στο οτι την μια κανονικη δεν την εχουμε δει ακομα, εχουμε κανει ομως μαθημα με δυο κανονικες και 3 αναπληρωματικες. Και εχει περασει μονο ενας μηνας μαθηματων.
Μονο που η Chem της Δευτερας ειναι "αρρωστη" εδω και εναν μηνα και μας ερχεται η αναπληρωματικη Jen, η οποια δεν αντεχεται, δεν παλευετε και μου σπαει τα νευρα καθε δευτερα.
Η Katrina της Τριτης και Τεταρης μας εχει για Writing και ερευνα. Την παω πολυ. Κανει καλο μαθημα και ειναι ιδιαιτερως τυπικη αλλα και αρκετα κουλ. Και την μια μερα που ελειψε επειδη ηταν αρρωστη μας εστειλα μια αλλη υπεργαμ@τη καθηγητρια, την Edita η οποια ηξερε πολλα για πανεπιστημια και μας βοηθησε κι αυτη αρκετα.
Και τελος η Kara που μας εχει για speaking και listening. Μερικες φορες μου σπαει τα νευρα αλλα σε γενικες γραμμες την παω. Κανει αρκετα καλο μαθημα και ειναι η πιο τυπικη απο ολες. Και διαλεξε και την πιο τελεια καθηγητρια να την αναπληρωσει οταν αυτη ηταν αρρωστη. Την Kate η οποια ειναι εξεταστρια των IELTS (κατι σαν το toefl αλλα ειναι σε συνεργασια με το cambridge), εξεταζει και βαζει και θεματα. Και μου αρεσε και αυτης το μαθημα παρα πολυ.
Ξεκινησα με το οτι κανονικα εχουμε 3 καθηγητριες για να καταληξω στο οτι την μια κανονικη δεν την εχουμε δει ακομα, εχουμε κανει ομως μαθημα με δυο κανονικες και 3 αναπληρωματικες. Και εχει περασει μονο ενας μηνας μαθηματων.
Το προηγουμενο εξαμηνο ειχα μια καθηγητρια που ενω ειχα συμπαθησει στην αρχη προς το τελος ειχε αρχισει να μου σπαει τα νευρα. Σταματησε να κανει εργαστηρια και το μονο που την ενδιεφερε ειναι να διαβασει ξανα και ξανα και ξανα τα κριτηρια των εργασιων. Πιο πολυ αυτο καναμε παρα μαθημα. Ηθελε να τα διαβαζουμε μονοι μας και οχι να μας τα εξηγει αυτη.
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Βαρέθηκα τους τσακωμούς με τους γονείς μου!
» Breaking Dawn Part 1 (2011)
» Φόρουμ Για τους Αγώνες πείνας
» Διάσημα μεταφυσικά φαινόμενα και η εξήγηση τους
» Robert & Kristen = Robsten
» Breaking Dawn Part 1 (2011)
» Φόρουμ Για τους Αγώνες πείνας
» Διάσημα μεταφυσικά φαινόμενα και η εξήγηση τους
» Robert & Kristen = Robsten
Σελίδα 6 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*