Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
25 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 25 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σχολιάστε τους καθηγητές σας
+10
elena98
Maria Colden
ctella
Rosemarie Hathaway
Arg Winchester
Tania_Re
Nantia Hale_Biers
SaveWaterDrinkBlood
Marzaki Cullen
Nemesis of Love
14 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 6
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Σχολιάστε τους καθηγητές σας
Σχολιάστε τους καθηγητές σας.....!
Δυο όροι μονάχα.
Μην βαζετε το ονομα του καθηγητή. Προτιμήστε το αρχικο του ονόματος του ή την ειδικοτητα του αλλα όχι το ονομα.
Αποφύγετε τις βρισιες. Αν θελετε τοσο πολύ να βρισετε βαλτε την λέξη αυτη σε σπόιλερ
Δυο όροι μονάχα.
Μην βαζετε το ονομα του καθηγητή. Προτιμήστε το αρχικο του ονόματος του ή την ειδικοτητα του αλλα όχι το ονομα.
Αποφύγετε τις βρισιες. Αν θελετε τοσο πολύ να βρισετε βαλτε την λέξη αυτη σε σπόιλερ
Απ: Σχολιάστε τους καθηγητές σας
Λοιποθν εγω 9α πω οτι ολοι οι καθηγητες μ ειν ανω των 40.... Μια ειχαμε μικρη 32 ετων που τν πηγαινεμε πολυ αλλα φευγει.. :(
Στο φροντηστηριο.... Αχχχ.... Ο φυσικος... Ο κος Ν. ειναι περιπου 28 ετων πολυ καλος στο να διδασκει(ετσ μ ειπε η κολλητη μ γτ εγω δεν τον εχω :( :( :( ) και πολυ ομορφος! Οταν πηγα να γραφτω τον ειδαμε με τν κολλητη μ... :wow: τα emoticon τα λενε ολα...
για τους υπολοιπους 9α πω αλλη φορα..
Στο φροντηστηριο.... Αχχχ.... Ο φυσικος... Ο κος Ν. ειναι περιπου 28 ετων πολυ καλος στο να διδασκει(ετσ μ ειπε η κολλητη μ γτ εγω δεν τον εχω :( :( :( ) και πολυ ομορφος! Οταν πηγα να γραφτω τον ειδαμε με τν κολλητη μ... :wow: τα emoticon τα λενε ολα...
- Σπόιλερ:
- Μαρινα πες με λυσσαρα! Ναι ειμαι!!
για τους υπολοιπους 9α πω αλλη φορα..
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
Εγώ θα είμαι όσο πιο ευγενική μπορώ.
Αυτή που μάλλον θα μου κάνει έκθεση είναι σαν αρκούδα. Μου έκανε πέρυσι Αρχαία και κοντέψαμε να σκάσουμε απ τη μπόχα. Άσε που έχει να κάνει μπάνιο από την εποχή του χαλκου!
Ο Φυσικός μας είναι από τους καλύτερους καθηγητές EVER! Ας ευχηθούμε να μας πάρει και στην κατεύθυνση
Αυτός που μου κάνει Άλγεβρα και Γεωμετρία είναι τρελή συμπάθεια και τον ξέρω από τη χορωδία. Αλλά προβλέπω ότι θα σπάσει ή τον πίνακα ή τα χέρια του κάποια στιγμη...
Αυτά προς το παρόν.
Αυτή που μάλλον θα μου κάνει έκθεση είναι σαν αρκούδα. Μου έκανε πέρυσι Αρχαία και κοντέψαμε να σκάσουμε απ τη μπόχα. Άσε που έχει να κάνει μπάνιο από την εποχή του χαλκου!
Ο Φυσικός μας είναι από τους καλύτερους καθηγητές EVER! Ας ευχηθούμε να μας πάρει και στην κατεύθυνση
Αυτός που μου κάνει Άλγεβρα και Γεωμετρία είναι τρελή συμπάθεια και τον ξέρω από τη χορωδία. Αλλά προβλέπω ότι θα σπάσει ή τον πίνακα ή τα χέρια του κάποια στιγμη...
Αυτά προς το παρόν.
Μαρία, ναι, θα σε πω λυσσαρα.
Περιμενω φωτογραφια δεν ειπα οτι εγω δεν ειμαι
Ιωαννα, χαιρομαι που κατευθυνση (και καλα τα μαθηματα που ειναι της κατευθυνσης οπως αλγεβρα, φυσικη, χημεια και τετοια) ειναι καλοι οι καθηγητες γιατι ειναι αυτα που θα δώσετε/σουμε πανελληνιες.....
Ειναι ενας μαθηματικος που τα παντελονια που φοραει (ειτε τζιν, είτε υφασματικα) ειναι κοντα. Τελειωνουν στον αστραγαλο του. Εγω προσωπικα τον φωναζω "κοντο παντελονακι". Ο κοντο παντελονακι που λετε μαλλον θα μας κανει γενικη και ο αλλος που ειχα περσι (κοντουλης με καρφακια και συμπαθεια μου) θα κανει κατευθυνση στην θετικη.
2η ωρα ερχεται ενας χοντρος που θα κανει φυσικη γενικης. ευτυχως εγω δεν θα τον εχω πουθενα αλλού. Τον βλεπουν οι συμμαθητες μου πριν πουμε στην ταξη και λενε διαφορα. Αυτος τα ακουσε και μολις μπαινει αρχισε. Δεν κοιτουσε τους μαθητες στα ματια. Μπορει να ακουγε καποιον απο το τελευταιο θρανιο πχ εμενα αλλα απαντουσε χωρις να με κοιταει. Δλδ ελεος!!
Απο φιλολογους δεν ξερουμε ακομα. Ακουστηκαν μερικα ονοματα αλλα δεν ξερουμε τι μαθημα θα μας κανουν.
Ο γυμναστης ειναι ο ιδιος μ* που ειχα και περσι.... και τον εχω αυριο 4η ωρα.
Περιμενω φωτογραφια δεν ειπα οτι εγω δεν ειμαι
Ιωαννα, χαιρομαι που κατευθυνση (και καλα τα μαθηματα που ειναι της κατευθυνσης οπως αλγεβρα, φυσικη, χημεια και τετοια) ειναι καλοι οι καθηγητες γιατι ειναι αυτα που θα δώσετε/σουμε πανελληνιες.....
Ειναι ενας μαθηματικος που τα παντελονια που φοραει (ειτε τζιν, είτε υφασματικα) ειναι κοντα. Τελειωνουν στον αστραγαλο του. Εγω προσωπικα τον φωναζω "κοντο παντελονακι". Ο κοντο παντελονακι που λετε μαλλον θα μας κανει γενικη και ο αλλος που ειχα περσι (κοντουλης με καρφακια και συμπαθεια μου) θα κανει κατευθυνση στην θετικη.
2η ωρα ερχεται ενας χοντρος που θα κανει φυσικη γενικης. ευτυχως εγω δεν θα τον εχω πουθενα αλλού. Τον βλεπουν οι συμμαθητες μου πριν πουμε στην ταξη και λενε διαφορα. Αυτος τα ακουσε και μολις μπαινει αρχισε. Δεν κοιτουσε τους μαθητες στα ματια. Μπορει να ακουγε καποιον απο το τελευταιο θρανιο πχ εμενα αλλα απαντουσε χωρις να με κοιταει. Δλδ ελεος!!
Απο φιλολογους δεν ξερουμε ακομα. Ακουστηκαν μερικα ονοματα αλλα δεν ξερουμε τι μαθημα θα μας κανουν.
Ο γυμναστης ειναι ο ιδιος μ* που ειχα και περσι.... και τον εχω αυριο 4η ωρα.
- *:
- μαλακας
Τελικά ο ίδιος θα μας κάνει κατεύθυνση!
Και η θετική έχει αυτόν που έχουμε μαθηματικά γενικής. Μακάρι να πάρει και τεχνολογική....
Την αρκούδα την έχουμε και Λογοτεχνία. Θα την πνίξω καμιά μέρα. Μόνο που τη βλέπω νιώθω βρόμικη....
Και η θετική έχει αυτόν που έχουμε μαθηματικά γενικής. Μακάρι να πάρει και τεχνολογική....
Την αρκούδα την έχουμε και Λογοτεχνία. Θα την πνίξω καμιά μέρα. Μόνο που τη βλέπω νιώθω βρόμικη....
εμας περσι αυτη που μας εκανε αρχαια βρωμουσε και ειχε ενα μαλλι αφανα. ειχε προβλημα με την ταξη αλλα εγω την συμπαθουσα. ενα περιεργο πραγμα.... αυτους που συμπαθω εγω δεν τους συμπαθει κανενας αλλος και αυτους που συμπαθουν οι αλλοι, μισω εγω.
Κι εμάς αφάνα έχει αλλά είναι βρωμιάρα... Φαίνεται... έχει να κάνει μπάνιο τουλάχιστον 2 μήνες...
και γω αυτο σου λεω. καθε μερα ερχοταν με τα ιδια ρουχα και βρωμουσε.
εμας οι καθηγητες μας ειναι ιδιιοι με περυσι ευτυχως ηρθαν μονο κανα δυο καινουργιοι
η φιλολογος που ειχαμε περυσι ιστορια θα την εχουμε φετος Εκθεση και μαθηματα κατευθηνσης στην Θεωριτηκη
η λατρεια μου ο φιλολογος ο περσινος ο κ. Π. δυστυχως εφυγε μαυρο δακρυ εριξε ολο το σχολειο τον συμπαθουσαμε ολοι πολλυ αυτος με εμαθε Αρχαια
τωρα το μονο κακο ειναι οτι γυμναστης μας θα ειναι ο Λυκειαρχης :wtf:
απο οτι ξερω ο Λυκειαρχης ειτε Γυμνασιαρχης εχει μηδενικο δικαιωμα στο να διδασκει
τον γυμναστη που ειχαμε περυσι ειναι στο σχολειο μας τοσα χρονια και ειναι απιστευτος τυπος!!!
οτι θελαμε καναμε,
ουτε φορμες ουτε τπτ
αυτος θα μας ψοφησει!μας βλεπω να παινρουμε απαλακτηκο απο την Γυμναστηκη ετσι και μας βαζει να κανουμε αντοχη τρελαρας!
το καλο ειναι οτι θα εχει αρκετες υποχρεωσεις και θα χανουμε μαθημα οπως μας ειπε και ο ιδιος!
και ενα τελευταιο κακο ειναι ο Χημικος
τον ειχαμε και περυσι και μας αλαξε τα πετραιλαια
ο ανθρωπος ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ δεν γινετε αλλιως
ευτυχως δεν θα τον εχω στην κατευθηνση αλλα μονο 2 ωρες στης γενικης
πιστευω να αντεχετε
η φιλολογος που ειχαμε περυσι ιστορια θα την εχουμε φετος Εκθεση και μαθηματα κατευθηνσης στην Θεωριτηκη
η λατρεια μου ο φιλολογος ο περσινος ο κ. Π. δυστυχως εφυγε μαυρο δακρυ εριξε ολο το σχολειο τον συμπαθουσαμε ολοι πολλυ αυτος με εμαθε Αρχαια
τωρα το μονο κακο ειναι οτι γυμναστης μας θα ειναι ο Λυκειαρχης :wtf:
απο οτι ξερω ο Λυκειαρχης ειτε Γυμνασιαρχης εχει μηδενικο δικαιωμα στο να διδασκει
τον γυμναστη που ειχαμε περυσι ειναι στο σχολειο μας τοσα χρονια και ειναι απιστευτος τυπος!!!
οτι θελαμε καναμε,
ουτε φορμες ουτε τπτ
αυτος θα μας ψοφησει!μας βλεπω να παινρουμε απαλακτηκο απο την Γυμναστηκη ετσι και μας βαζει να κανουμε αντοχη τρελαρας!
το καλο ειναι οτι θα εχει αρκετες υποχρεωσεις και θα χανουμε μαθημα οπως μας ειπε και ο ιδιος!
και ενα τελευταιο κακο ειναι ο Χημικος
τον ειχαμε και περυσι και μας αλαξε τα πετραιλαια
ο ανθρωπος ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ δεν γινετε αλλιως
ευτυχως δεν θα τον εχω στην κατευθηνση αλλα μονο 2 ωρες στης γενικης
πιστευω να αντεχετε
ρε σεις....... επειδη και ο δικος μας γυμναστης ειναι μ*, απαλλαγη απο την γυμναστικη πώς παιρνεις? δεν τον αντεχω!!
Ελα ρε τι κόλλημα είναι αυτό που έχετε φάει. Γυμναστική; Τι καλύτερο; Any Way απαλλαγή μπορείς να πάρεις από γιατρό μόνο παθολόγο. Εκτός κι αν πείτε πως και καλά έχετε κάποιο τραύμα και πάρετε απαλλαγή πάλι από γιατρό θέλει χαρτί όμως. Εκτός κι αν έχεις κανένα γιατρό γνωστό που σου δώσει χαρτάκι έτσι
Arg Winchester- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Τόπος : Salonica
Ααα εχω ξαδερφια αλλα αστο καλυτερα. αν χρειαζεται ψευτικο χαρτι...
σημερα τελικα ου ειχαμε εκατσε και μας μιλησε.... ρε σεις τον γυμναστη τον εκτιμω και τον καταλαβαινω απλώς....
το να βαζεις 25-30 παιδια να τρεχουν ολα μαζι ειναι cruel (βαναυσο?)! Και επειδη δεν θελω να κρυβομαι πισω απο το δκτυλακι μου.... Δεν θα ιδρωσεις? Δεν θα μυριζεις μετα? Το καλοκαιρι, ολη την υπόλοιπη μερα θα σκας κι τον χειμωνα θα κρυωσεις λογω κρυου αερα/βροχης/ρευματος.
Γι αυτο δεν μου αρεσει η γυμναστικη στο σχολειο.
Και ο καθηγητης ο συγκεκριμενος δεν την κανει καλυτερη. Το εχει δηλωσει απο περσι οτι δικαιολογια του στυλ "εχω περιοδο" δεν θα την παιρνει υποψην του. Εγω δλδ που οταν εχω ειμαι του κρεβατιου τι να του πω? Και βαζει σε ολους απο 18 και κατω. Ελαχιστα 19 και δεν εχω ακουσει καποιον να πηρε 20. Ευτυχως που δεν μετραει στον ελεγχο. Αλλιως δεν θα ειχα τετοια σταση απεναντι στον Α. (γυμναστη).
Αααα!! Περσι μολις μας εβλεπε οτι αρχιζαμε να παιζουμε απο κατι πηγαινε πισω απο το σχολειο και καπνιζε. Γυμναστης πραγμα!!!
σημερα τελικα ου ειχαμε εκατσε και μας μιλησε.... ρε σεις τον γυμναστη τον εκτιμω και τον καταλαβαινω απλώς....
το να βαζεις 25-30 παιδια να τρεχουν ολα μαζι ειναι cruel (βαναυσο?)! Και επειδη δεν θελω να κρυβομαι πισω απο το δκτυλακι μου.... Δεν θα ιδρωσεις? Δεν θα μυριζεις μετα? Το καλοκαιρι, ολη την υπόλοιπη μερα θα σκας κι τον χειμωνα θα κρυωσεις λογω κρυου αερα/βροχης/ρευματος.
Γι αυτο δεν μου αρεσει η γυμναστικη στο σχολειο.
Και ο καθηγητης ο συγκεκριμενος δεν την κανει καλυτερη. Το εχει δηλωσει απο περσι οτι δικαιολογια του στυλ "εχω περιοδο" δεν θα την παιρνει υποψην του. Εγω δλδ που οταν εχω ειμαι του κρεβατιου τι να του πω? Και βαζει σε ολους απο 18 και κατω. Ελαχιστα 19 και δεν εχω ακουσει καποιον να πηρε 20. Ευτυχως που δεν μετραει στον ελεγχο. Αλλιως δεν θα ειχα τετοια σταση απεναντι στον Α. (γυμναστη).
Αααα!! Περσι μολις μας εβλεπε οτι αρχιζαμε να παιζουμε απο κατι πηγαινε πισω απο το σχολειο και καπνιζε. Γυμναστης πραγμα!!!
Ποιος μίλησε για ψεύτικο χαρτί Μαρινάκι. Απλώς αν έχεις γιατρό γνωστό δεν θα χρειαστεί να κάνεις εξετάσεις θα σου το δώσει έτσι αυτό εννοώ
ναι μα εννοω οτι αν ειμαι φυσιολογικη στις εξετασεις μου ενας οποιοσδηποτε γιατρος δεν θα με απαλασσε απο την γυμναστικη.
Α σορρυ άλλο κατάλαβα εγώ όταν είπες ψεύτικο χαρτί
Σημερα ειχαμε και εναν φανταστικο καθηγητη!! παρολο που ανοιξε βιβλιο ηθελε να συμμετεχουμε, δεν μιλουσε με κακια, εκανε ερωτησεις για να απαντησουμε και γενικα παρα πολυ καλος. μεχρι στιγμης ειναι η καινουρια μου συμαθεια. θα μας κανει πολιτικη και δικαιο (ειναι οικονομολογος). Και..... ωραιο δεν τον λες αλλα εχει καταπληκτικα ματια. σκουρα μπλε αλλα οχι το εντονο που σε ξενιζει. δειχνει φυσικο χρωμα.
ΟΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! Ηρθε σημερα στην ταξη μας αυτος που θα μας κανει Αντιγονη!!!!
Ο Χατζηευχουλης(δεν ειν το πραγματικο τ ονομα ετσ τν λεμε εμεις) ή αλιως το Playmobil! Παιδια ελεος! Εκτος το οτι δεν κανει καλο μαθημα(δεν καταλαβαινουμε Χριστο), επρεπε να εχει παρει συνταξη!
Σκαλιζει τν μυτη του ή τα αυτια τ και μετα πιανει τα πραγματα μας και τα βιβλια μας! ΕΛΕΟΣ!!!
Φετος με βλεπω ολη την ωρα με αλκοολουχα μαντηλακια και τζελ για τα χερια! ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!
edit: Ξεχασα τους υπολοιπους! Αυτη που 9α μας κανει Ιστορια εχει μια φωνη... Τσιριχτηη! Ενα βασανο για τα αυτια μας!!! Φανταστιτε ειναι περιπου σαν να εχει εισπνευσει μια μπουκαλα ηλιον.... Πως θα αντεξουμε ενα χρονοοο???
Η φυσικος μας ειναι καινουρια. Ειναι μικρη σε ηλικια και φαινεται πολυ καλη.. Να δουμε πως θα παει η χρονια.
Ο Θρησκευτηκος μας εχει πολυ πλακα! Λεει πολλα αστεια μες τν ταξη και περναμε καλα! Ειναι καραφλος και κανει πλακα μ αυτο... πχ ενας συμμαθητης μ ειναι πολυ αντιδραστικος. και διαφωνει συνεχεια με ολα! Εχει ομως λογια επιχηρειματα και ειναι πολυ καλος μαθητης. Και του λεει ο κος Β. "Προσεχε γτ θα μαλλιοτραβιχτουμε..."
Αυτος που θα μας κανει αρχαια κατευθηνσης μαλλον θα ειναι ο πρωην λυκειαρχης μας.. Καλος λενε οτι ειναι.. Αλλα φαινεται πολυ αυστηρος... Θα δουμε αυριο...
Ο Χατζηευχουλης(δεν ειν το πραγματικο τ ονομα ετσ τν λεμε εμεις) ή αλιως το Playmobil! Παιδια ελεος! Εκτος το οτι δεν κανει καλο μαθημα(δεν καταλαβαινουμε Χριστο), επρεπε να εχει παρει συνταξη!
Σκαλιζει τν μυτη του ή τα αυτια τ και μετα πιανει τα πραγματα μας και τα βιβλια μας! ΕΛΕΟΣ!!!
Φετος με βλεπω ολη την ωρα με αλκοολουχα μαντηλακια και τζελ για τα χερια! ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!
edit: Ξεχασα τους υπολοιπους! Αυτη που 9α μας κανει Ιστορια εχει μια φωνη... Τσιριχτηη! Ενα βασανο για τα αυτια μας!!! Φανταστιτε ειναι περιπου σαν να εχει εισπνευσει μια μπουκαλα ηλιον.... Πως θα αντεξουμε ενα χρονοοο???
Η φυσικος μας ειναι καινουρια. Ειναι μικρη σε ηλικια και φαινεται πολυ καλη.. Να δουμε πως θα παει η χρονια.
Ο Θρησκευτηκος μας εχει πολυ πλακα! Λεει πολλα αστεια μες τν ταξη και περναμε καλα! Ειναι καραφλος και κανει πλακα μ αυτο... πχ ενας συμμαθητης μ ειναι πολυ αντιδραστικος. και διαφωνει συνεχεια με ολα! Εχει ομως λογια επιχηρειματα και ειναι πολυ καλος μαθητης. Και του λεει ο κος Β. "Προσεχε γτ θα μαλλιοτραβιχτουμε..."
Αυτος που θα μας κανει αρχαια κατευθηνσης μαλλον θα ειναι ο πρωην λυκειαρχης μας.. Καλος λενε οτι ειναι.. Αλλα φαινεται πολυ αυστηρος... Θα δουμε αυριο...
δεν προκειται να ξαναγκρινιαξω για την ματουλα (ετσι φωναζουμε μια φιλολογο). ο δικος σας ειναι χιλιες φορες χειροτερος.
τι καλος ο θεολογος!! μπραβο του το ανθρωπακι!!
csi miami βλεπεις?? η ξανθια με τα βαθουλωτα ματια?? καπως ετσι μιλαει η καθηγητρια σου?
τι καλος ο θεολογος!! μπραβο του το ανθρωπακι!!
csi miami βλεπεις?? η ξανθια με τα βαθουλωτα ματια?? καπως ετσι μιλαει η καθηγητρια σου?
Δεν βλεπω csi.. μισο να το ελεγξω στο youtube.
edit: πως την λενε αυτη που παιζει?
edit: πως την λενε αυτη που παιζει?
Το δευτερο αλλα σε λιιιγο χειροτερο..
Επειδή ζηλεύω θα πω για παλιούς μου καθηγητές. Μάρζι έναν τέτοιο καθηγητή είχαμε κι εμείς. Σκάλιζε τα αυτιά του και έξινε όλη την ώρα το κεφάλι του + ότι έκανε μπάνιο μια στο τόσο....Αίσχος λέμε
Η καλύτερη όμως ήταν η κ.Α. Ιστορία της Τέχνης......Τα έχωνε στους πάντες και δεν καταλάβαινε Χριστό
Η καλύτερη όμως ήταν η κ.Α. Ιστορία της Τέχνης......Τα έχωνε στους πάντες και δεν καταλάβαινε Χριστό
Κι εμεις ειχαμε μια τετοια καθηγητρια στο γυμνασιο! Ηταν η αγαπημενη μου! Μας εκανε φυσικη... Στο λυκειο μου δεν εχουμε κανεναν τετοιο καθηγητη.. Η κα Σ. ηταν τοσο.. κοντα στα παιδια... Και τα εχωνε αλλα μας βοηθουσε κιολας... Εμενα προσωπικα με εχε βοηθησει πολυ σε μια ασχημη στιγμη... ΠΟλυ την αγαπαω αυτη την καθηγητρια... Και εγω και ολα τα παιδια που την ειχαν!
αχου!! μου θυμισατε την Ν. μια απο τις αγαπημενες μου καθηγητριες EVER! Παρόλο που ηταν φιλολογος.
Με ειχε πριοπερσι στην γ γυμνασιου ιστορια και κειμενα. Εμπαινε στην ταξη και εκανε μαθημα αλλα και πλάκα. Ειρωνευοταν και "πειραζε" πολλες φορες καποιους μαθητες (αλλα ηξερε ποιος το σηκωνει το πειραγμα και ποιος οχι) και ηξερε τις αδυναμιες μας. Ειχε πλανο. Εκανε συγκεκριμενο μαθημα. Δεν εκανε οσο πηγαινε. Ποτε δεν μας εφαγε διαλειμμα. Ηταν υπευθυνη του τμηματος και μας τα εχωνε κιολας αλλα ολοι την αγαούσαμε!!
Και μεσα στην χρονια πεθανε ο πατερας της. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο στεναχωρηθηκα.
Με ειχε πριοπερσι στην γ γυμνασιου ιστορια και κειμενα. Εμπαινε στην ταξη και εκανε μαθημα αλλα και πλάκα. Ειρωνευοταν και "πειραζε" πολλες φορες καποιους μαθητες (αλλα ηξερε ποιος το σηκωνει το πειραγμα και ποιος οχι) και ηξερε τις αδυναμιες μας. Ειχε πλανο. Εκανε συγκεκριμενο μαθημα. Δεν εκανε οσο πηγαινε. Ποτε δεν μας εφαγε διαλειμμα. Ηταν υπευθυνη του τμηματος και μας τα εχωνε κιολας αλλα ολοι την αγαούσαμε!!
Και μεσα στην χρονια πεθανε ο πατερας της. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο στεναχωρηθηκα.
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Βαρέθηκα τους τσακωμούς με τους γονείς μου!
» Breaking Dawn Part 1 (2011)
» Φόρουμ Για τους Αγώνες πείνας
» Διάσημα μεταφυσικά φαινόμενα και η εξήγηση τους
» Robert & Kristen = Robsten
» Breaking Dawn Part 1 (2011)
» Φόρουμ Για τους Αγώνες πείνας
» Διάσημα μεταφυσικά φαινόμενα και η εξήγηση τους
» Robert & Kristen = Robsten
Σελίδα 1 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*