Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
185 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 185 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Δεν εχω φιλους...
+12
love27
κατερινα καλεν
Chihiro
mariettoula
Rosemarie Hathaway
toulipaki
Tania_Re
Celest Volturi
Marzaki Cullen
Nemesis of Love
dзспоiйа cцllел
Nantia Hale_Biers
16 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δεν εχω φιλους...
Ειναι πολλες οι περιπτωσεις νεων κυριως (εφηβων) οι οποιοι αντιμετωπιζουν προβληματα και δεν εχουν φιλους! Το θεμα ειναι οτι καποιοι δεν εχουν ουτε κολλητους , ουτε πραγματικους, ή υπαρχουν περιπτωσεις που εχουν μονο εναν ....(Δυστυχως)
εσεις σε τι κατασταση βρισκεστε?
Απ: Δεν εχω φιλους...
Εγω εχω τα κολληταρια μου,τους πιο μακρινους μου φιλους και μετα απλως παιδια με τα οποια μιλαω και περναω καλα γενικα.Το θεμα ομως ειναι να ξερεις ποιοι ειναι οι πραγματικοι σου φιλοι και να μην εμπηστευεσαι οποιον κι οποιον
εγω εχω μονο μια κολητη κολητη οταν λεμε αληθινος φιλος που ξερω οτι δεν θα με προδωσιε ποτε δνε θα με κοροιδεψει ποτε δεν θα με κρινει ποτε δεν θα με κανει να νοιωσω ασχημα ποτε θα με αγκαλιασει παντα θα ειναι εκει που θα την χρειαστω εκει σε ολα....ειναι μονο μια αλλα και αυτη φτανει..τα υπολοιπα εινα μονο για χαβαλε
Μεχρι πριν λιγο καιρο και γω αυτο ελεγα. "Δεν εχω φιλους." Και φοβομουν να το παραδεχτω.
Αλλα συνηδητοποιησα οτι υπάρχουν ατομα στο περιβαλλον μου που θα ειναι παντα εκει και δεν με κρινουν. Εχω δυο πολύ καλούς φίλους (ενα αγορι και ενα κοριτσι) και οι υπολοιποι ειναι απλως "γνωστοι-φιλοι". Τιποτα παραπάνω. Νταξει αν εξαιρεσουμε 3 κοπελες που και αυτες μου εχουν σταθει πολυ απλώς ειναι νωρις ακομα για να τις αποκαλεσω "κολλητες μου". Φοβαμαι να εμπιστευτω.......
Αλλα συνηδητοποιησα οτι υπάρχουν ατομα στο περιβαλλον μου που θα ειναι παντα εκει και δεν με κρινουν. Εχω δυο πολύ καλούς φίλους (ενα αγορι και ενα κοριτσι) και οι υπολοιποι ειναι απλως "γνωστοι-φιλοι". Τιποτα παραπάνω. Νταξει αν εξαιρεσουμε 3 κοπελες που και αυτες μου εχουν σταθει πολυ απλώς ειναι νωρις ακομα για να τις αποκαλεσω "κολλητες μου". Φοβαμαι να εμπιστευτω.......
εγω εχω τρια κοριτσια και ενα αγορι που τους θεωρω κολλητους.
οι υπολοιποι ειναι καλοι φιλοι-φιλοι.
3ερω οτι ποτε δεν θα με προδωσουν αλλα μερικες φορες με πιανει μια παραξενη φοβια οτ μπορει να τους χασω..
οι υπολοιποι ειναι καλοι φιλοι-φιλοι.
3ερω οτι ποτε δεν θα με προδωσουν αλλα μερικες φορες με πιανει μια παραξενη φοβια οτ μπορει να τους χασω..
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
ναι, αυτο ακριβως!! λες "και αν αυτο ειναι υπερβολικο και με παρατησουν;"
Νομιζω ειναι αυτο που σκεφτομασταν οταν ειμασταν μικρα. "Και αν δεν με παιζουν;"
Νομιζω ειναι αυτο που σκεφτομασταν οταν ειμασταν μικρα. "Και αν δεν με παιζουν;"
κολλητες εχω δυο. επισης εχω μια παιδικη φιλη στηριγμα αναμεσα στα τοσα χρονια. και απο κει και περα εχω την παρεα μου απο το σχολειο που βγαινουμε και διαφορους φιλους. παρολα αυτα ουτε στις κολλητες μου δεν θα εμπιστευουμουν την ζωη μου
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
εγω ξερω μια κοπελιτσα απο το σχολειο μου και καναμε παρεα παλια(πριν 2 χρονια) και αυτη δεν εχει φιλους και το παραδεχετε οχι οτι δεν της αρεσει να κανει παρεες ειναι κλειστος χαρακτηρας και κανεις δεν την πλησιαζει δυσυχως την βλεπω μονη της στα διαλλειματα και γενικα δεν βγαινει καθολου εξω με γνωστους θελω να την κανω παρεα αλλα δεν κολαει με τις δικες μου "φιλες" και αν δουν οτι την μιλαω και την προτεινω να παμε μαζι καπου θα με διαολοστειλουν γιατι δεν την συμπαθουν : :=/: :
Γιατι δεν της λες να ερθει μια μερα σπιτι σου ή να πας στο δικο της να δειτε καμια ταινια??? Ισως οχι τωρα αλλα οταν αρχισουν τα σχολεια......
δεν θα ερθει ξερει οτι κανω παρεα με εκεινα το κοριτσια και δεν θελει να μπλεχτει
νιωθω ασχημα για ατομα που ειναι σε τετοια κατασταση. Γιατι δεν εχουν..... κανενα.....
και εγω
η μονη κολητη στην ταξη της που ειχε αλαξε σχολειο και εμεινε μονη της με τα βιβλια της μονο
η μονη κολητη στην ταξη της που ειχε αλαξε σχολειο και εμεινε μονη της με τα βιβλια της μονο
και γω τα λυπαμαι γι αυτο τα κανω αμεσως παρεα. τουλαχιστον αν ειναι στην ηλικια μας. παω και τους μιλαω παρολο τα σχολια απο τις φιλες μου. θελω να δημιουργω μονη μου την γνωμη για καποιον και οχι μεσω των κουτσομπολιων που σχεδον παντα πεφτουν εξω
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Θεωρώ ΠΟΛΥ δύσκολο να αποκαλείς κάποιον Κολλητό ή Καλύτερο φίλο και να το αξίζει! Οι φίλοι είναι σαν τα λεφτά. Δύσκολα κερδίζονται, εύκολα χάνονται και συνήθως τα ξοδεύουμε άδικα. Είναι μεγάλη Βλακεία να αποκαλείς κάποιον Κολλητό φίλο. Η ΠΡΩΗν κολλητή μου παρέμενε με αυτόν τον τίτλο για 8 χρόνια. Και μετά όλα άλλαξαν. Οι άνθρωποι μεγαλώνουν και αλλάζουν. Κάποια στιγμή στην ζωή σου πρέπει να αποδεχτείς πως το άτομο που ήξερες προχθές δεν είναι το ίδιο. Και όσα περάσατε, μοιραστήκατε κάποια στιγμή θα χαθούν στον χρόνο με το πέρασμα του καιρού.
εχω δυο φιλους ενα αγορι και ενα κοριτσι.με το αγορι απλως περναμε κλ.το κοριτσι του εμπιστευομαι τα μυστικα μου και εκεινη τα δικα της.ειμαιστε δεμενες ε3αιτιας ενος συμβαν και απο τοτε ειμαιστε δεμενες.μερικες φορες εχς ομςσ αμφιβολιες για την φιλια μας
toulipaki- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 219
Ημερομηνία εγγραφής : 08/08/2011
Εγώ έχω μία και μοναδική κολλητή. Και είμαι σίγουρη πως ΚΑΜΙΑ άλλη που ξέρω δεν αξίζει αυτόν τον τίτλο! Μόνο με αυτή είμαστε δεμένες......Ολοι οι άλλοι είναι απλώς φίλοι.....
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
αν με ρωτούσατε πριν 2-3 μήνες θα σας έλεγα ότι έχω 2 κολλητές και μερικά άλλα κορίτσια για φίλες ... τώρα όμως έχω μόνο μερικές φίλες διότι και οι 2 <<κολλητές>> μου με πρόδωσαν και αρχίζουν να γίνονται μεταξύ τους κολλητές ενώ πριν με προδώσουν αυτές δεν ήταν και τόσο φίλες...
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
λιγοι ειναι οι πραγματικοι φιλοι. αυτους που εχετε απο το νηπιο/πρωτη δημοτικου μεχρι και 1η-2α Λυκειου ειναι που θα τους εχετε για παντα. Στο γυμνασιο πιστευω οτι ειναι που κρινονται τα πραγματα.
Το "δεν εχω φιλους" το εχω πει πολλες φορες. Αλλα μετά ανακαλυπτω οτι ηταν λαθος. Εχω φιλους. Αλλα εχω 1-2. Οι υπολοιποι ειναι "απλοι γνωστοι" που ειναι και συμφεροντολογοι.
Το "δεν εχω φιλους" το εχω πει πολλες φορες. Αλλα μετά ανακαλυπτω οτι ηταν λαθος. Εχω φιλους. Αλλα εχω 1-2. Οι υπολοιποι ειναι "απλοι γνωστοι" που ειναι και συμφεροντολογοι.
Lizzy Cullen έγραψε:λιγοι ειναι οι πραγματικοι φιλοι. αυτους που εχετε απο το νηπιο/πρωτη δημοτικου μεχρι και 1η-2α Λυκειου ειναι που θα τους εχετε για παντα. Στο γυμνασιο πιστευω οτι ειναι που κρινονται τα πραγματα.
όντως Μαρίνα έχεις μεγάλο δίκαιο ...αυτές τις κοπέλες που γνώρισα στο γυμνάσιο είναι αυτές που με πρόδωσαν ..τώρα πιο πολύ παρέα κάνω με κορίτσια που ξέρω από το δημοτικό και πιστεύω ότι αυτές είναι πι πραγματικές μου φίλες ...προς το παρόν όμως δεν εμπιστεύομαι κανέναν παρά μόνο τον ίδιο μου τον εαυτό γιατί τώρα αρχίσαμε την πιο κοντινή παρέα 11!
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Μέχρι πρίν λίγες εβδομάδες αν με ρωτούσε κανείς θα έλεγα πως έχω αρκετές φίλες που τις θεωρούσα και κολλήτες μου, τις περισσότερες από αυτές! Τώρα όμως έχω μόνο 2 κολλητές και δεν στεναχωριέμαι που δεν έχω τόσες πολλές όσο πριν!
Πάντως ένα έχω να πώ.. Φιλίες στην ζωή όλων μας θα περάσουν πολλές!
Άλλες θα αντέξουν, άλλες θα χαλάσουν λόγο μικρών παρεξηγήσεων, όπως έγινε και με εμένα και γενικότερα λίγες είναι οι φιλίες που θα μείνουν! Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για άτομα που στην ουσία δεν υπήρξαν πότε πραγματικοί φίλοι. Αυτοί που αξίζουν θα μείνουν, όσοι πάλι δεν άξιζαν στο καλό και να μην μας γράφουν!!
Πάντως ένα έχω να πώ.. Φιλίες στην ζωή όλων μας θα περάσουν πολλές!
Άλλες θα αντέξουν, άλλες θα χαλάσουν λόγο μικρών παρεξηγήσεων, όπως έγινε και με εμένα και γενικότερα λίγες είναι οι φιλίες που θα μείνουν! Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για άτομα που στην ουσία δεν υπήρξαν πότε πραγματικοί φίλοι. Αυτοί που αξίζουν θα μείνουν, όσοι πάλι δεν άξιζαν στο καλό και να μην μας γράφουν!!
Μεχρι πριν ενα μηνα ελεγα οτι εχω τρεις κολλητες..Με τις δυο ημουν πιο κολλητη και δεν εκανα τοσο παρεα οσο παλια με την τριτη κοπελα.. Τελικα αποδειχτηκε οτι οι αυτες δυο ποτε δεν ηταν πραγματικες κολλητες μου.. Τωρα σχεδον δεν μιλαμε.. βγαινουμε μερικες φορες αλλα ειναι απλες φιλες για μενα. Με την αλλη κοπελα ειμαστε πιο δεμενες απο ποτε και χαιρομαι παρα πολυ γι αυτο.
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
georgia_15 έγραψε:Πάντως ένα έχω να πώ.. Φιλίες στην ζωή όλων μας θα περάσουν πολλές!
Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για άτομα που στην ουσία δεν υπήρξαν πότε πραγματικοί φίλοι. Αυτοί που αξίζουν θα μείνουν, όσοι πάλι δεν άξιζαν στο καλό και να μην μας γράφουν!!
Πες τα!! Ετσι!! Συμφωνω απολυτα!!
εγω εχω μια κολλητη με την οποια σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο. ειμαστε απιστευτο διδυμο και ξερω πως δεν θα με εγκαταληψει ποτε και ουτε εγω προκειται. Μετα πανε οι φιλου μου απο το σχολειο με τους οποιους βγαινω,κανουμε παρεα αλλα μονο αυτα..επειτα ειναι και ατομα με τα οποια μιλαω και καμια φορα λεμε κ καμια βλακεια να περασει η ωρα
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl