Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
223 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 223 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Love yourself
+6
Nemesis of Love
Kornilia PattinsonCullen
Celest Volturi
Rosemarie Hathaway
EliNaKi DAmThouGht
Victoria
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Love yourself
Εχεις κακη διαθεση;
Ενεργοποιησε τη καλη σου διαθεση χαρη στις παρακατω συμβουλες:
1. Ακου ενα κεφατο τραγουδι
Εχεις τραγουδια απο αυτα που ακους μερικα δευτερολεπτα και σου φτιαχνουν αστραπιαια καλη διαθεση; Σουπερ! Δημιουργισε λοιπον με αυτες τις επιτυχιες το προσωπικο σου προγραμμα και.. καλη ακροαση.
Εχεις τραγουδια απο αυτα που ακους μερικα δευτερολεπτα και σου φτιαχνουν αστραπιαια καλη διαθεση; Σουπερ! Δημιουργισε λοιπον με αυτες τις επιτυχιες το προσωπικο σου προγραμμα και.. καλη ακροαση.
2. Βγες στο καθαρο αερα
Οταν το κεφαλι σου και η ψυχη σου ειναι γεματα μαυρα συννεφακια, πρεπει να τα διωξεις οσο πιο γρηγορα γινεται, και μαλιστα με καθαρο αερα! Ενας μικρος περιπατος (10-20 λεπτα) φτανει - ο καθαρος αερας φερνει φρεσκια καλη διαθεση.
3. Λιγη τρελα δε κανει κακο
Κακη διαθεση; Αφησε τη να βγει! Αλλα, οχι μπροστα στους γυρω σου. Ουρλιαξε, χοροπηδα, πιξε μπουνιες στο σακο, τραχα γυρω το τετραγωνο - λιγο ξεσκουριασμα ελευθερωνει το μυαλο και τη ψυχη.
Κακη διαθεση; Αφησε τη να βγει! Αλλα, οχι μπροστα στους γυρω σου. Ουρλιαξε, χοροπηδα, πιξε μπουνιες στο σακο, τραχα γυρω το τετραγωνο - λιγο ξεσκουριασμα ελευθερωνει το μυαλο και τη ψυχη.
4. Σοκολατιτσα;
Η σοκολατα ειναι το βαλσαμο για τη ψυχη σου. Τρωγοντας λιγη, δημιουργεις τοσες ορμονες ευτιχιας (ενδορφινες), σαν να ησουν παρα μα παρα πολυ ερωτευμενη.
5. Ποιο ειναι το χειροτερο που μπορει να συμβει;
Εχεις τρακ πχ. πριν εξομολογηθεις κατι στους γονεις σου; Τοτε σκεψου το χειροτερο και προχωρα στην απολυτη υπερβολη. "Λοιπον, παραταω το σχολειο, με πετανε απο το σπιτι και με κυνηγαει η αστυνομια επειδη εκλεψα μια τραπεζα". Αυτο ομως ειναι τοσο παραλογο, που πρεπει να γαλασεις με τον εαυτο σου, κι ετσι φευγουν ολες οι εννοιες.
Εχεις τρακ πχ. πριν εξομολογηθεις κατι στους γονεις σου; Τοτε σκεψου το χειροτερο και προχωρα στην απολυτη υπερβολη. "Λοιπον, παραταω το σχολειο, με πετανε απο το σπιτι και με κυνηγαει η αστυνομια επειδη εκλεψα μια τραπεζα". Αυτο ομως ειναι τοσο παραλογο, που πρεπει να γαλασεις με τον εαυτο σου, κι ετσι φευγουν ολες οι εννοιες.
Απ: Love yourself
Υπέροχο το άρθρο σου, Βικτώρια!
Σε ευχαριστώ, μου έφτιαξες την μέρα! :thanks:
EliNaKi DAmThouGht- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 145
Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2011
Τόπος : Walk with my Dreams..
Η Σοκολάτα πάντα κάνει καλή δουλειά!
Εγώ όποτε είμαι στενοχωρημένη σοκολάτα θέλω να φάω αλλά ποτέ δεν έχει...
Εγώ όποτε είμαι στενοχωρημένη σοκολάτα θέλω να φάω αλλά ποτέ δεν έχει...
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Εμενα παντα μου φτιαχνει τη διαθεση εκτος απο τη σοκολατα και λιγη μουσικη.
Οταν ειμαι κακοδιαθετη βαζω και ακουω Taylor Swift και αμεσως μου αναιβαινει η διαθεση.
Οταν ειμαι κακοδιαθετη βαζω και ακουω Taylor Swift και αμεσως μου αναιβαινει η διαθεση.
εγω πιστη στην σοκολατα ειδικα μαυρη!!!!!!!
αλλα και μουσικη αλλα δεν μπορω να ακουω ηρεμη μουσικη οταν εχω νευρα
αλλα και μουσικη αλλα δεν μπορω να ακουω ηρεμη μουσικη οταν εχω νευρα
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Οχι ηρεμη απαrετητα. Γενικα τραγουδια που σε ανεβαζουν. Ειναι αναλογα τη ψυχολογικη κατασταση που βρισκεται καποιος. Εγω πχ. Taylor Swift ακουω μονο οταν ειμαι λυπημενη ενω οταν εχω νευρα μ'αρεσει να ακουω ροκ.. Ή oταν εχει σχεση με αγορι ακουω το Hush Hush των Pussicat Dolls.
οταν ειμαι λυπημενη ακουω το cut απο Plumb και στα νευρα μου συνηθως bon jovi τωρα στο χωρισμο μου ακουγα το θα βρω αλλη γκομενα μετραει?
δεν εχει σημασια το τραγουδι αλλα να σου φτιαχνει τη διαθεση. εφοσον αυτα τα τραγουδια σε ανεβαζουν, καταφεραν το σκοπο τους..
πραγματικα η μουσικη ειναι ενας τροπος εκτονωσης
οντως!!! για μενα ειναι ο καλυτερος τροπος!! Ή να τα συνδιασεις ολα μαζι!! Να πας καπου εξω και ηρεμα με το ipod/mp3 σου και μια σοκολατα αγκαλια και αμεσως φευγει ολος ο πονος!!
Υπέροχο άρθρο..Πραγματικά από εδώ και πέρα όλα αυτά θα τα εφαρμόζω
Kornilia PattinsonCullen- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Όντως το έιχα ξεχάσει αυτό με τη μουσική!
Είναι η πιο αποτελεσματική απ'ολα.
Εγώ ακούω dance κομμάτια και ροκ.
Είναι η πιο αποτελεσματική απ'ολα.
Εγώ ακούω dance κομμάτια και ροκ.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Φανταστικο άρθρο!! θα το κανω ευαγγελιο!!!! Τις προαλλες ειχα εκνευριστει και ευτυχως και ειχαμε εκπομπη και εβαλε η Σουλα τραγουδια και ηρεμησα. Σοκολατα δεν μπορουσα να φαω και ηταν γυρω στις 12 τα μεσανυχτα οποτε δεν μπορουσα να βγω και ν κοβω βολτες εκεινη την ωρα.....
Και στο κατω κατω παντα προσπαθω να ηρεμησω με μουσικη. Δεν πιανει παντα!! Μετα ερχονται οι μεγαλες δυναμεις!! Lacta choc 'n' biscuits και choc 'n' choc. Λατρεια.....
Και στο κατω κατω παντα προσπαθω να ηρεμησω με μουσικη. Δεν πιανει παντα!! Μετα ερχονται οι μεγαλες δυναμεις!! Lacta choc 'n' biscuits και choc 'n' choc. Λατρεια.....
Αχ εισαι τελεια αδερφουλα!Ευχαριστω...ειμαι κακοκεφη...
Eleonora Black- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2011
Τόπος : Παντού και Πουθενά
Ναι και γω!Πνατα πιανει η μουσικη και η σοκολατιστσα!Lizzy Cullen έγραψε:Φανταστικο άρθρο!! θα το κανω ευαγγελιο!!!! Τις προαλλες ειχα εκνευριστει και ευτυχως και ειχαμε εκπομπη και εβαλε η Σουλα τραγουδια και ηρεμησα. Σοκολατα δεν μπορουσα να φαω και ηταν γυρω στις 12 τα μεσανυχτα οποτε δεν μπορουσα να βγω και ν κοβω βολτες εκεινη την ωρα.....
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
Σε εμένα πιάνει μόνο η σοκολατίτσα! Αν δεν είμαι χαρούμενη δεν ακούω κεφάτα τραγούδια.(μου την δίνουν στα νεύρα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή!!!)
Darky- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 243
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Τόπος : Εκεί που βρίσκονται τα όνειρά μου...
^Ναι και εμένα με τσαντίζουν απίστευτα όταν δεν έχω όρεξη.
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
Eμενα η μουσικουλα παντα με καλμαρη!!! την λατρευω οποια διποτε στιγμη και αν την. ακουσω!!!και εχετε δικαιο αυτο το αρθο ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
Παρόμοια θέματα
» Love & Distrust
» Love Actually... (Αγάπη είναι...) - 2003
» Loosies - Love is not a Crime (2012)
» Robert & Kristen = Robsten
» Love Actually... (Αγάπη είναι...) - 2003
» Loosies - Love is not a Crime (2012)
» Robert & Kristen = Robsten
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*