Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
212 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 212 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Ο δρόμος μου συνάντησε το Λυκόφως....
+21
mariettoula
Dalia
Maria Colden
RosalieVamp
ctella
Jimmy Cullen...
LilitCa
sandy forever
Pia1996
eirini28
ntina
kassi
Leah Clearwater
Tania_Re
Arg Winchester
Marzaki Cullen
Celest Volturi
Rosemarie Hathaway
Alice-Bella Cullen
Kornilia PattinsonCullen
Nemesis of Love
25 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Βιβλιοθήκη :: Book Series :: The Twilight Saga
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Ο δρόμος μου συνάντησε το Λυκόφως....
εντυποσιακα πλασματα με εντυποσιακες ικανοτητες και φυσικα ερως ανικατεν μαχαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στην αρχη ειδαμε τις δυσκολιες που αντυμετωπησαν το ζευγαρακι της ιστοριας αλλα τιποτα δεν τους εμποδισε απο το να τα φτιαξουν ! μαθαμε κι εμεις κατι απο αυτη την ιστορια ! οταν θελουμε κατι να μην τα παραταμε στις δυσκολιες ,να κανουμε τα παντα για να το αποκτησουμε οπως ΟEDWARD και η BELLA !!!!!!!!!!!!!!!
στην αρχη ειδαμε τις δυσκολιες που αντυμετωπησαν το ζευγαρακι της ιστοριας αλλα τιποτα δεν τους εμποδισε απο το να τα φτιαξουν ! μαθαμε κι εμεις κατι απο αυτη την ιστορια ! οταν θελουμε κατι να μην τα παραταμε στις δυσκολιες ,να κανουμε τα παντα για να το αποκτησουμε οπως ΟEDWARD και η BELLA !!!!!!!!!!!!!!!
sandy forever- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 792
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2011
Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω
Και επισης, sandy μου, μας δειχνει να υπερασπιζομαστε με ολες μας τις δυναμεις αυτο που αγαπαμε και πιστευουμε παρα τις αντιθετες αποψεις των αλλων και να αγαπαμε αληθινα και με παθος!!>.<
ctella- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
ακριβως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν αγαπας κατι πολυ κανεις τα παντα για να το αποκτησεις και δεν ακους τις γνωμες των αλλων , ακους μονο την καρδια σου και τιποτα αλλο !!!!!!!!!!!!!! περασα κι εγω κατι φετος με τετοιο θεμα αλλα ειμαι ευτυχισμενη ! δεν ακουσα τις γνωμες κανενος αλλου και εκανα αυτο που μου ελεγε η καρδια μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η ταινια εχει και υπονοουμενα τα οποια τα βρηκαμε και τα καταλαβαμε ! αυτο σημαινει οτι ξερουμε καλα την ταινια !!!!!!!!!!!!!!!!!
και τα υπονοουμενα μας βοηθησαν ! τουλαχιστον εμενα ! : :respect: : : :respect: : : :respect: :
και τα υπονοουμενα μας βοηθησαν ! τουλαχιστον εμενα ! : :respect: : : :respect: : : :respect: :
Εγω επαθα το καλλημα τον μαιο οταν το εδειξε για πρωτη φορα η τηλεοραση
Εκεινη την μερα δεν το ειδα γιατι ειχα αγγλικα αλλα η μητερα μου το εγραψε στο ντιβιντι , ετσι το σαββατοκυριακο το ειδαμε και μπορω να πω μας αρεσε η ταινια πολυ και στις δυο , αλλα κολλημα οχι δεν ειχα παθει ακομα.
Μετα αρχισα και το εβλεπα ξανα και ξανα μεχρι που κολλησα και αποφασισα να παρω το βιβλιο. Αφου το διαβασα μεσα σε 14 μερες πηγα στο βιντεο κλαμπ(αυγουστος μηνας πια)
και νοικιασα τις αλλες δυο ταινιες. Εκει παει πια αντε να με ξεκολλησουν τωρα !!
Καθως εβλεπα την εκληψη για πρωτη φορα εγινα και φαν κλαμπ του Τζασπερ !!!!
τεσπα μετα το βραδυ ειδαμε παλι με την μητερα μου τις ταινιες και μου ειπε οτι της αρεσε ο τζεικομπ (τον εβγαλε λυκανθρωπακο και τον τζασπερ καρεδακια)
Μετα αγορασα και τα υπολοιπα βιβλια εβλεπα και αλλα βιντεακια στο γιουτιουμπ και αυτο το φιορουμ το ανακαλυψα κατα τυχη βλεποντας μια φωτο της alice και να μαι σαν μελος
Εκεινη την μερα δεν το ειδα γιατι ειχα αγγλικα αλλα η μητερα μου το εγραψε στο ντιβιντι , ετσι το σαββατοκυριακο το ειδαμε και μπορω να πω μας αρεσε η ταινια πολυ και στις δυο , αλλα κολλημα οχι δεν ειχα παθει ακομα.
Μετα αρχισα και το εβλεπα ξανα και ξανα μεχρι που κολλησα και αποφασισα να παρω το βιβλιο. Αφου το διαβασα μεσα σε 14 μερες πηγα στο βιντεο κλαμπ(αυγουστος μηνας πια)
και νοικιασα τις αλλες δυο ταινιες. Εκει παει πια αντε να με ξεκολλησουν τωρα !!
Καθως εβλεπα την εκληψη για πρωτη φορα εγινα και φαν κλαμπ του Τζασπερ !!!!
τεσπα μετα το βραδυ ειδαμε παλι με την μητερα μου τις ταινιες και μου ειπε οτι της αρεσε ο τζεικομπ (τον εβγαλε λυκανθρωπακο και τον τζασπερ καρεδακια)
Μετα αγορασα και τα υπολοιπα βιβλια εβλεπα και αλλα βιντεακια στο γιουτιουμπ και αυτο το φιορουμ το ανακαλυψα κατα τυχη βλεποντας μια φωτο της alice και να μαι σαν μελος
ωραια η ιστορια σου!!!!
εγω γνωρισα το λυκοφως στα τελη του φετινου αυγουστου.... μια μερα λοιπον στο καμπινγκ (στο οποιο πηγαινω καθε καλοικαιρι.....ειμαι μαζι με τη LilitCa!.... στον πλαταμωνα....) πηγα στο μπαρακι μας το πρωι και βλεπω τη λιλα(LilitCa) να διαβαζει ενα βιβλιο...... ετσι, τη ρωτησα τι διαβαζει.....μου λεει ''ενα βιβλιο απο το λυκοφως''(το επος του λυκοφωτος: ο επισημος οδηγος)....και της λεω ''το οποιο ειναι??''....και αρχισε να μου λεει για αυτο....... θα μπορουσα να πω πως αρχισα καπως αναποδα.... διαβασα για τους βρικολακες και τους λυκανθρωπους (οτι ελεγε γενικα το βιβλιο) και μου αρεσε.....μου αρεσε η δυναμη που ειχαν....μου αρεσε γενικα το ποιοι ηταν....οχι τοσο οι λυκανθρωποι, αλλα οι βρικολακες.......μια μερα πηγα μαζι με τη λιλα σε ενα βιβλιοπωλειο στον πλαταμωνα και πηρα το λυκοφως.....εκεινο το βραδυ πηγα για υπνο πιο νωρις απ' οτι συνηθως...... διαβασα το πρωτο κεφαλαιο....... την επομενη μερα διαβασα εννια κεφαλαια!....μεσα σε 4 μερες το τελιωσα ......μετα απο δυο βδομαδες πηρα την νεα σεληνη.....και καθε βδομαδα επερνα και το επομενο.....(μεχρι την εκλειψη επερνα καθε βιβλιο καθε 1 1/2-2 βδομαδες....μετα επερνα ενα καθε εβδομαδα).... μεσα σε εναμησι περιπου μηνα ειχα τελιωσει ολα τα ΒΙΒΛΙΑ που εχουν βγει στην Ελλαδα........δεν ηθελα να σταματησω να διαβαζω!!!.......και οταν τα τελιωσα δεν ηξερα τη αλλο (απο το λυκοφως) υπαρχει να διαβασω.....και τελικα μου ειπε η λιλα να γινω μελος στο φορουμ..... και να' μαι!!!!!1
εγω γνωρισα το λυκοφως στα τελη του φετινου αυγουστου.... μια μερα λοιπον στο καμπινγκ (στο οποιο πηγαινω καθε καλοικαιρι.....ειμαι μαζι με τη LilitCa!.... στον πλαταμωνα....) πηγα στο μπαρακι μας το πρωι και βλεπω τη λιλα(LilitCa) να διαβαζει ενα βιβλιο...... ετσι, τη ρωτησα τι διαβαζει.....μου λεει ''ενα βιβλιο απο το λυκοφως''(το επος του λυκοφωτος: ο επισημος οδηγος)....και της λεω ''το οποιο ειναι??''....και αρχισε να μου λεει για αυτο....... θα μπορουσα να πω πως αρχισα καπως αναποδα.... διαβασα για τους βρικολακες και τους λυκανθρωπους (οτι ελεγε γενικα το βιβλιο) και μου αρεσε.....μου αρεσε η δυναμη που ειχαν....μου αρεσε γενικα το ποιοι ηταν....οχι τοσο οι λυκανθρωποι, αλλα οι βρικολακες.......μια μερα πηγα μαζι με τη λιλα σε ενα βιβλιοπωλειο στον πλαταμωνα και πηρα το λυκοφως.....εκεινο το βραδυ πηγα για υπνο πιο νωρις απ' οτι συνηθως...... διαβασα το πρωτο κεφαλαιο....... την επομενη μερα διαβασα εννια κεφαλαια!....μεσα σε 4 μερες το τελιωσα ......μετα απο δυο βδομαδες πηρα την νεα σεληνη.....και καθε βδομαδα επερνα και το επομενο.....(μεχρι την εκλειψη επερνα καθε βιβλιο καθε 1 1/2-2 βδομαδες....μετα επερνα ενα καθε εβδομαδα).... μεσα σε εναμησι περιπου μηνα ειχα τελιωσει ολα τα ΒΙΒΛΙΑ που εχουν βγει στην Ελλαδα........δεν ηθελα να σταματησω να διαβαζω!!!.......και οταν τα τελιωσα δεν ηξερα τη αλλο (απο το λυκοφως) υπαρχει να διαβασω.....και τελικα μου ειπε η λιλα να γινω μελος στο φορουμ..... και να' μαι!!!!!1
Jimmy Cullen...- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)
Εσεις δηλαδη ειστε σχετικα προσφατοι.....μαιος και αυγουστος ακουω......
ναι......... αλλα ειδες τι καναμε μεσα σε λιγο χρονο???
διαβασαμε ολα τα βιβλια γιναμε μελη εδω κ.λ.π.!!!.....
βεβαια δεν νομιζω πως μας αρεσει το λυκοφως για τον ιδιο λογο αλλα αυτο ειναι λεπτομερια!
διαβασαμε ολα τα βιβλια γιναμε μελη εδω κ.λ.π.!!!.....
βεβαια δεν νομιζω πως μας αρεσει το λυκοφως για τον ιδιο λογο αλλα αυτο ειναι λεπτομερια!
Εγω και πολλοι αλλοι οταν διαβασαμε το λυκοφως ειμασταν πολυ μικροι. Γυρω στα 12, το πολυ 13. Το οτι μας βλεπεις ακομα εδω φανατισμενους για το Λυκοφως μετα απο 3-4 χρονια, αυτο λεει κατι......
ναι....λεει..... οτι ειστε πορομενοι! .....(για καλο ψτο λεω)....
ωστε το εχεις διαβασει τρια χρονια πριν???.... και ακομα τα θυμασαι ολα???....μπραβο ρε μαρινα!!!
ωστε το εχεις διαβασει τρια χρονια πριν???.... και ακομα τα θυμασαι ολα???....μπραβο ρε μαρινα!!!
Εγω πιστευω οτι το λυκοφως τωρα πια εχει εισχωρησει τοσο βαθια στην καρδουλα μας που δεν προκειται να φυγει ποτε.
ναι......το πιστευωωω....
παντως εμεις μεσα σε ενα μικρο χρονικο διαστημα καναμε θαυματα :groupdribble:
νναααιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! :groupdribble:
Εγώ το λυκοφως το ειδα τελη του προηγουμενου μηνα.Το είχα ακουσει ξερεις και τετοια και μου αρεσε πολυ΄η υποθεση.Ετσι εψαξα και το εβαλα να κατεβαινει.Επειτα ξεχαστηκα και μαι παρασκευη βραδυ αφου γυρησα απ'τα αγγλικα ηθελα να δω μαι ταινια.Τυχαια ανοιξα το φακελο και ειδα τις 3 πρωτες σεζον.Με το που εδειξε τον Εντουαρντ ειπα:''Τελεια και παυλα,θα γινω τρελή φαν!''.Κια μετα βρηκα το forum αυτο@
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
εγω κλασσικα γνωρισα το λυκοφως το 2008 οπου πηγα και στο κινηματογραφο και το δα ! στην αρχη ο εντουρντ δεν μου φαινοταν και τοσο σημαντικος ...εεε ενα ομορφο παιδακι σαν ολα τα αλλα...αλλα οταν ειδα την σκηνη οπου επαιζε πιανο στην μπελλα και οτε ολες αρχισαν να ουρλιαζουν ειπα..."τλκ δεν ειναι σημαντικος , ειναι υπεροχος !"
τι γλυκο?!!?!? αρα εσυ εισαι πιο ρομαντικουλα αλλα επιφυλακτικη
εγώ πρόσφατα έμπαινα σε ένα άλλο φόρουμ εντελώς άσχετο με το λυκόφως ...εκεί γνώρισα κάποια άτομα και μιλούσαμε για διάφορα θέματα ...μια μέρα λοιπόν μια κοπέλα ρώτησε για αν ξέρουμε καλές ρομαντικές ταινίες ...εγώ τις είπα κάποιες και της ζήτησα και εγώ την γνώμη της για ταινίες που μπορεί να άρεσαν εμένα αυτή μου είπε χωρίς δεύτερη σκέψη το λυκόφως ...από τότε έψαχνα απεγνωσμένα στο ίντερνετ για να το δω ...τελικά με την βοήθεια του αδερφού μου το κατέβασα ...με το που το είδα ήθελα να δω και το επόμενο και το μεθεπόμενο ...και έτσι έγινα μεγάλη φαν ...μετά έμπαινα στο wiki και έβρισκα πληροφορίες και μετά αποφάσισα να αγοράσω και τα βιβλία !!!
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
o pattinson γιατι σας αρεσει; στο κυπελο της φωτιας σας αρεσε δηλαδη; εδω φτεει το μακιγιαζ και ολοι κολλησατε μαζι του! ελεος αν δεν ειχε τα γατισια ματια δεν θα ελεγε τιποτα.
zan- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 138
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2012
Τόπος : Σέρρες
η πρώτη ταινία που ειδα εγω που επαιζε ο Rob ηταν το Λυκοφως.
Δεν ημουν φαν του Χαρι Ποττερ. Μικρη τον φοβομουν . Μετά μπήκα σε φόρουμ Λυκοφως, εγγραφηκα και σε φορουμ Χαρι Ποττερ και τελικα πριν απο 2 χρονια ειδα και τις ταινιες Χαρι Ποττερ.
Στην 4η ταινια, το κυπελο της φωτιας, μου αρεσε ο Ρομπ. Ηταν γλυκας. Πιο ωραιος μπορω να πω απο οτι στο Λυκοφως.
Δεν ημουν φαν του Χαρι Ποττερ. Μικρη τον φοβομουν . Μετά μπήκα σε φόρουμ Λυκοφως, εγγραφηκα και σε φορουμ Χαρι Ποττερ και τελικα πριν απο 2 χρονια ειδα και τις ταινιες Χαρι Ποττερ.
Στην 4η ταινια, το κυπελο της φωτιας, μου αρεσε ο Ρομπ. Ηταν γλυκας. Πιο ωραιος μπορω να πω απο οτι στο Λυκοφως.
Lizzy Cullen έγραψε:η πρώτη ταινία που ειδα εγω που επαιζε ο Rob ηταν το Λυκοφως.
εγώ έβλεπα Harry Potter γιατί το έβλεπαν και τα αδέρφια μου ....εγώ είδα πρώτα τον Rοb στο Harry Potter και μετά στο Λυκόφως και μου άρεσε εξίσου και στα 2....
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
α τοσο κολημενες με τον ρομπ............ μαλιστα!!!
zan- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 138
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2012
Τόπος : Σέρρες
Lizzy Cullen έγραψε:η πρώτη ταινία που ειδα εγω που επαιζε ο Rob ηταν το Λυκοφως.
Δεν ημουν φαν του Χαρι Ποττερ. Μικρη τον φοβομουν . Μετά μπήκα σε φόρουμ Λυκοφως,
Το λυκοφως δεν το δημιουργισες εσυ, δικο σου δεν ειναι???
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Fandom World :: Fandom World :: Βιβλιοθήκη :: Book Series :: The Twilight Saga
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*