Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
158 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 158 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Διασκέδαση μεχρι τελικής πτώσης!!
+8
Maria Colden
Jimmy Cullen...
Celest Volturi
sandy forever
Leah Clearwater
Kornilia PattinsonCullen
Nantia Hale_Biers
Nemesis of Love
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Διασκέδαση μεχρι τελικής πτώσης!!
Είσαι παιδι των πάρτυ??? Αφηγήσου αστεία
-και οχι μονο-
γεγονοτα που συνεβησαν σε παρτι!!!
Απ: Διασκέδαση μεχρι τελικής πτώσης!!
εχει τυχει σε κανεναν να ειναι στο ιδιο παρτυ ο πρωην σου και ο νυν σου στα διπλανα τραπεζια??
χμμμ εμενα ναι
χμμμ εμενα ναι
χαχαχα ναι. μας το εχεις πει!!! Για πες μας πιο αναλυτικα τι εκανες σε εκεινο το παρτυ!! προκαλεσες καθολου??
δεν ξερετε τι ταβηξα!
στο αγορι μου δεν ειχα παει καθολου και αρχισε να παιρνει αναποδες ακι αυτυχως δεν γνωριζονται μεταξυ τους και δεν ειχαμε θυματα και ετσι τον ειπα να ερθει εξω για να μιλησουμε λιγο προς εκεινη την μερια που καθοταν αυτοι δεν πατουσα το ποδι μου καθολου και ο πρωην μου να με κοιταει και εγω να εχω γυρισμενη πκατη στο μισο το παρτυ... :scared_wall:
ουτε στον εχθρο μου δεν το ευχομαι τετοιο πραγμα
στο αγορι μου δεν ειχα παει καθολου και αρχισε να παιρνει αναποδες ακι αυτυχως δεν γνωριζονται μεταξυ τους και δεν ειχαμε θυματα και ετσι τον ειπα να ερθει εξω για να μιλησουμε λιγο προς εκεινη την μερια που καθοταν αυτοι δεν πατουσα το ποδι μου καθολου και ο πρωην μου να με κοιταει και εγω να εχω γυρισμενη πκατη στο μισο το παρτυ... :scared_wall:
ουτε στον εχθρο μου δεν το ευχομαι τετοιο πραγμα
Πωπωπω πρέπει να ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό...
Kornilia PattinsonCullen- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Χαχα.Σωστά..Εγώ μια φορά είχα πάει σ'ένα πάρτι και παίζαμε μπουκάλα και όταν έτυχα να φιλήσω έναν τύπο που σιχαινόμουν έσπασε το μπουκάλι και γεμίσαμε νερά οπότε δεν τον φίλησα
Μόνο; Ευτυχώς που έγινε αυτό γιατί αλλιώς...Απαπαπα!
εισαι τυχερη!εγω το ειχα παθει αυτο πακια με εναν αλλον και ηταν το αγορι μου μπροστα!!
τουλαχιστον σηκωθηκα και εφυγα χωρις να τον φιλησω
τουλαχιστον σηκωθηκα και εφυγα χωρις να τον φιλησω
αφου ηταν μπουκαλα........ σιγα. θα επρεπε να καταλαβει. αν και αν ειναι ζηλιαρης καταλαβαινω γτ....
εμενα δεν θα μου αρεσε να εβλεπα στην μπουκαλα να φιλαει καποια αλλη το αγορι μου οπωτε πιστευω ουτε και σε εκεινον θα αρεσε
Το μόνο αστείο που έχει συμβεί, είναι που έπεσα πάνω στη τούρτα!Χάλια είχα γίνει!
παω σε σχολειο που απαγορευονται φασωματα και τετοια ! το σχολειο καθε χρονο μας κανει 1 Παρασκευη βραδυ ενα party σ'ενα μπαρακι για να διασκεδασουμε και να χαλαρωσουμε λιγο ιδικα μετα τα 6μηνιαια ! φυσικα οι καθηγητες ειναι στον ιδιο χορο με μας ! σχεδον ολο το σχολειο φασωνομασταν και να βλεπεις 15 καθηγητες να εχουν αλλαφιασει και να προσπαθουνε να μας χωρισουν ! στην αρχη τους ακουμε και μολις γυρισουν το κεφαλι τους ξαναρχιζει το φασωμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τελικα μετα απο 1 ωρα ολοι τους τα παρατανε εκτος απο 2 οι οποιοι την εχουν στησει εξω απο τις τουαλετες !
το παρτυ τελειωνει στις 12 το βραδυ ! ολα τα παιδια ανα ζευγαρια βγαινουμε απο το μπαρ και παμε να φυγουμε αλλα ετσι για να τους τη δοσουμε λιγο ακομα ,οταν βγηκαν ολοι εξω αρχησαμε ολοι να φασωνομαστε και ν'ακους τους καθηγητες να ουρλιαζουν μεσα στη μεση του δρομου (τι πραγματα ειναι αυτα ? σταματηστε ! μας κανετε ρεζιλι και θα δειτε εσεις τη δευτερα τι εχει να γινει , θα χασετε τη μονοημερη ) ΠΑΙΘΑΝΑΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ !!!!!
τελικα μετα απο 1 ωρα ολοι τους τα παρατανε εκτος απο 2 οι οποιοι την εχουν στησει εξω απο τις τουαλετες !
το παρτυ τελειωνει στις 12 το βραδυ ! ολα τα παιδια ανα ζευγαρια βγαινουμε απο το μπαρ και παμε να φυγουμε αλλα ετσι για να τους τη δοσουμε λιγο ακομα ,οταν βγηκαν ολοι εξω αρχησαμε ολοι να φασωνομαστε και ν'ακους τους καθηγητες να ουρλιαζουν μεσα στη μεση του δρομου (τι πραγματα ειναι αυτα ? σταματηστε ! μας κανετε ρεζιλι και θα δειτε εσεις τη δευτερα τι εχει να γινει , θα χασετε τη μονοημερη ) ΠΑΙΘΑΝΑΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ !!!!!
sandy forever- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 792
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2011
Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
αδικο εχω ? πεθαναμε στα γελια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ στο οποιο κοντεξαμε να πεθανουμε απο τα γελια ! γελαγαμε ολο το βραδυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ στο οποιο κοντεξαμε να πεθανουμε απο τα γελια ! γελαγαμε ολο το βραδυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sandy forever στις Παρ 16 Δεκ 2011, 20:01, 3 φορές συνολικά
και ελικα την δευτερα τι εκαναν? απο οσο ξερω, για κατι που δεν εγινε εντος του σχολικου χώρου δεν εχουν δικαιωμα να σας τιμωρησουν....
Σωστά.... Ά ρα δεν μπορούν να σας κόψουν την μονοήμερη . . . ...
Jimmy Cullen...- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)
αααα μια που ειπες για εκδρομη......
καταρχην η τετραημερη μας στην Γ Γυμνασιου...... οι περισσοτεροι δεν κοιμηθηκαμε σχεδον. τα βραδια ηταν ταινιες, βιντεοπαιχνιδια, χορος, τρομαχτικες ιστοριες........ παντως σιγουρα οχι υπνο.
και το καλοκαιρι που μας περασε και εγω και η παρεα μου ημουν Α προς Β Λυκειου πηγαμε Πατμο. Οχι οτι εχει νυχτερινη ζωη αλλα πηγαμε χορευαμε γελουσαμε και φωναζαμε στους δρομους. και μετα καθιζαμε στα δωματια με μπιρες και κοιμομασταν λιγο πριν ξημερωσει!
καταρχην η τετραημερη μας στην Γ Γυμνασιου...... οι περισσοτεροι δεν κοιμηθηκαμε σχεδον. τα βραδια ηταν ταινιες, βιντεοπαιχνιδια, χορος, τρομαχτικες ιστοριες........ παντως σιγουρα οχι υπνο.
και το καλοκαιρι που μας περασε και εγω και η παρεα μου ημουν Α προς Β Λυκειου πηγαμε Πατμο. Οχι οτι εχει νυχτερινη ζωη αλλα πηγαμε χορευαμε γελουσαμε και φωναζαμε στους δρομους. και μετα καθιζαμε στα δωματια με μπιρες και κοιμομασταν λιγο πριν ξημερωσει!
φωνη ,φωνη και παλι φωνη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΜΑ κι αγιος ο θεος ! αλλα και παλι ΑΦΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ :asleep: :asleep: :asleep: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και οι καθηγητες γεματοι νευρα !!!! φαγαμε τεστ που πηγε συννεφο !!!!!!!!!!!!!!!!!
χασαμε 3 εκδρομες αλλα οχι τη μονοημερη . που βασικα καλυτερα να μην πηγαιναμε ,εβρεχε ολη μερα
χασαμε 3 εκδρομες αλλα οχι τη μονοημερη . που βασικα καλυτερα να μην πηγαιναμε ,εβρεχε ολη μερα
Θυμάμαι έκαναν πάρτυ σε πισίνα στο σπιτι μαις φίλης μας.Χόρευα θυμάμαι και τρώω μια γλείστρα και έπεσα ε στη πισινα και έγινα το φουστάνι εγώ είχα βάλει μάσκαδα μην αδιαβροχηκαταλαβαίνεται!Να έχουν σκιστεί να με έχει πιάσει νευρικό γελιο και εκείνη την ΄ραερχονταν ο μπαμπας της κοπέλας με την τουρτα.Με βλεπει μεσα στη πισινα τρεχει να με βγαλει με την τουρτα στα χέρια και τρώει μια γλίστρα και του φεύγει η περούκα πέφτει με΄σα και ..συγκρατηθείται !Η ΤΟΥΡΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!!ε όχι!και μετά σο υλεν τύχη!
Να έχουμε σκάσει μιλάμε όλοι στα γέλια!όλοι στο πάτωμα!
Να έχουμε σκάσει μιλάμε όλοι στα γέλια!όλοι στο πάτωμα!
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
xaxaxaxaxa lol μακαρι να υπήρχε σε βιντεο ολο αυτο!!! θα ηταν θεϊκο!!!!
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel