Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
186 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 186 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Οδηγίες για Μακιγιάζ
+3
Kornilia PattinsonCullen
Nantia Hale_Biers
Nemesis of Love
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Οδηγίες για Μακιγιάζ
βρηκα κατι τελεια βιντεακια. Μπορει να την εχετε ακουστα. Michelle Phan.
οριστε ενα βιντεο της.
οριστε ενα βιντεο της.
Ξέρω αρκετά πράγματα για μακιγιάζ για διάφορες περιστάσεις.Αν χρειαστείτε κάτι μπορείτε να με ρωτήσετε!Οριστε λίγα tips:
Για το κραγιόν:
Αφού βάλεις μια δόση κραγιόν βάζεις ένα κομμάτι χαρτί ανάμεσα στα χείλη και πιέζεις.Θα βγει αρκετο μεγάλο ποσό χρώματος.Ξανα περνάς και το ξανακάνεις.Τι τρίτη φορα απλά βάζεις μια δόση κραγιόν και είσαι έτοιμη.
Αυτό το κάνουμε για να παραμείνει στα χείλη το κραγιόν μετά από κατανάλωση αναψυκτικού ή φαγητου.Έτσι δεν θα ξεφτίζει.
Σκιά ματιών:
Είναι ωραίο να χρησιμοποιείς δύο χρώματα σκιών.Για να το κάνεις βάζεις πρώτα την ανοιχτόχρωμα στην κάτω μεριά του ματιου.Έπειτα άζεις την σκουρότερη.Ωραίο θα ήταν να τις διαχωρίζει κάποιο πάρα πολύ ανοιχτό χρώμα.Π.χ. αν βάλεις κάτω λαχανί μπορε΄ςι να βάλεις στη μέση ασπρο ή ώχρα κια από πάνω πρασινό σκούρο.
Ρουζ:
Πριν ακουμπήσουμε το πινέλο στα μάγουλα πέρνουμε μια δόση ρουζ και το τρύβουμε πολύ απαλά στο καρπό ώστε να φύγει η υπερβολική δόση που πάντα πέρνει το πινέλο.Μετά χαμογελάμε και βάζουμε το ρουζ στα μίλα προς το πίσω μέρος.
Μολύβιματιών ή eye leyner:
Ποτέ δνε το χρησιμοποιούμε από την μέσα πλευρά του ματιού.Μπορεί να βλάψει το βολβό.ΤΟ χρησιμοποιούμε ξυστά τη βλεφαρίδα τεντώνοντας την.
Αν θελετε τίποτα άλλο πείτε μου.
Για το κραγιόν:
Αφού βάλεις μια δόση κραγιόν βάζεις ένα κομμάτι χαρτί ανάμεσα στα χείλη και πιέζεις.Θα βγει αρκετο μεγάλο ποσό χρώματος.Ξανα περνάς και το ξανακάνεις.Τι τρίτη φορα απλά βάζεις μια δόση κραγιόν και είσαι έτοιμη.
Αυτό το κάνουμε για να παραμείνει στα χείλη το κραγιόν μετά από κατανάλωση αναψυκτικού ή φαγητου.Έτσι δεν θα ξεφτίζει.
Σκιά ματιών:
Είναι ωραίο να χρησιμοποιείς δύο χρώματα σκιών.Για να το κάνεις βάζεις πρώτα την ανοιχτόχρωμα στην κάτω μεριά του ματιου.Έπειτα άζεις την σκουρότερη.Ωραίο θα ήταν να τις διαχωρίζει κάποιο πάρα πολύ ανοιχτό χρώμα.Π.χ. αν βάλεις κάτω λαχανί μπορε΄ςι να βάλεις στη μέση ασπρο ή ώχρα κια από πάνω πρασινό σκούρο.
Ρουζ:
Πριν ακουμπήσουμε το πινέλο στα μάγουλα πέρνουμε μια δόση ρουζ και το τρύβουμε πολύ απαλά στο καρπό ώστε να φύγει η υπερβολική δόση που πάντα πέρνει το πινέλο.Μετά χαμογελάμε και βάζουμε το ρουζ στα μίλα προς το πίσω μέρος.
Μολύβιματιών ή eye leyner:
Ποτέ δνε το χρησιμοποιούμε από την μέσα πλευρά του ματιού.Μπορεί να βλάψει το βολβό.ΤΟ χρησιμοποιούμε ξυστά τη βλεφαρίδα τεντώνοντας την.
Αν θελετε τίποτα άλλο πείτε μου.
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
αν δεν βρισκουμε το lip gloss μας περνουμε μαι σκια οτι χρωμα θελουμε και κοβουμε λιγο στην ακρη και την ριχνουμε με λιγη βαζελινι στο χειλη μας και το απλωνουμε
ειναι και καλο για τα χειλη και ομορφο
ειναι και καλο για τα χειλη και ομορφο
ναι, το εκανε σε ενα tutorial η Michelle αυτο!! πολυ εξυπνο!
Λοιπον παρηγγηλα κατι πραγματα απο την Avon....
το concealer εκτος απο τους μαυρους κυκλους που αλλου χρησιμευει;
και επισης εχω ενα προβλημα.... το smokey eye το δοκιμασα σε καφε και χρυσες αποχρωσεις και βγηκε παρα πολυ ωραιο btw!! το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βαλω μολυβι στο waterline (η γραμμη η εσωτερικη του ματιου). με το που πλησιαζω το μολυβι κλεινει αυτοματα το ματι...
Λοιπον παρηγγηλα κατι πραγματα απο την Avon....
το concealer εκτος απο τους μαυρους κυκλους που αλλου χρησιμευει;
και επισης εχω ενα προβλημα.... το smokey eye το δοκιμασα σε καφε και χρυσες αποχρωσεις και βγηκε παρα πολυ ωραιο btw!! το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βαλω μολυβι στο waterline (η γραμμη η εσωτερικη του ματιου). με το που πλησιαζω το μολυβι κλεινει αυτοματα το ματι...
To κονσίλερ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, επίσης, για να καλύψεις σπυράκια.
Που να έβαζες και φακούς επαφής! Εγώ βάζω άνετα μολύβι και όταν πρωτοέβαλα φακούς επαφής.. λιποθύμησα..
Λοιπόν, δεν είναι δύσκολο.. Απλώς φοβάσαι γιατί νομίζεις ότι θα βλάψεις το μάτι σου.. Κοίτα με το μάτι προς τα πάνω και προσπάθησε με ένα απαλό μολύβι, όχι πολύ ξυμένο, να χρωματίσεις το κάτω βλέφαρο. (Σε προειδοποιώ, το να βάψεις το πάνω βλέφαρο είναι ακόμα πιο δύσκολο!
και θελω να βαλω φακους επαφης καποια στιγμη στο συντομο μελλον να φανταστεις
ειμαι πολυ ευαισθητη σε οτι εχει να κανει με το ματι....
anyway, θα το δοκιμασω αυτο που λες. ελπίζω να πιασει
ειμαι πολυ ευαισθητη σε οτι εχει να κανει με το ματι....
anyway, θα το δοκιμασω αυτο που λες. ελπίζω να πιασει
Αγάπη πιο εύκολο θα ήταν να τραβάς ελαφρά με το χέρι σου το δέρμα κάτω από το μάτι και το μολύβι δεν θα σε επηρεάσει καθόλου!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
Ναι για κάτω λέω!!! Είναι πολύ πιο εύκολο όπως λέει και η Γεωργία!!! Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς!!!
elena98- Fangirl Forever
Πολύ καλό καλλυντικό αλλά μην το παρακάνεις ποτέ γιατί έχω δει κάτι κοπέλες που δεν ξέρω πως την βλέπουμε και γίνονται σαν ότι να 'ναι !!! Εδώ είναι που κολλάει παν μέτρον άριστον!
elena98- Fangirl Forever
ωραία το πήρες σε μαύρο ή σε κάποιο άλλο χρώμα; : :) : (τις απόκριες είχα κάνει πειράματα σε κάποιες φίλες μου και σε εμένα θέλετε να βάλω φώτο και να μου πείτε τη γνώμη σας;)
Καλά τα σπάει!!!! Και εμείς κάναμε τέτοια για περίπου μι εβδομάδα κάθε μέρα στο σχολείο!!! Και χειρότερα!!! Να φανταστείς οι καθηγητές μας μπερδεύανε όταν βάζαμε και περούκες!!! Αλλά τα αγόρια τα κάναμε με μία φίλη μου αποθέωση!!!
elena98- Fangirl Forever
αχου!! πολυ ωραια τα εκανες!!! το δικο σου μ αρεσει πιο πολυ βεβαια. της φιλης σου ειναι πιο περιπλοκο ισως αλλα αυτο που εκανες σε εσενα μ αρεσει πιο πολυ
ευχαριστώ
Βασικά τη 2η φώτο την είχα βγάλει στο σχολείο τις άλλες τις βγάλαμε στο σπίτι μου μία μέρα που θέλαμε να βγούμε και την τελευταία την έβγαλα μόνη μου γιατί δοκίμαζα ένα μακιγιάζ που είδα στο ιντερνετ
Βασικά τη 2η φώτο την είχα βγάλει στο σχολείο τις άλλες τις βγάλαμε στο σπίτι μου μία μέρα που θέλαμε να βγούμε και την τελευταία την έβγαλα μόνη μου γιατί δοκίμαζα ένα μακιγιάζ που είδα στο ιντερνετ
Πάντως το έχεις τρελά με το μακιγιάζ!!!
elena98- Fangirl Forever
ευχαριστώ Έλενα!
λοιπόν βρήκα ένα βιντεάκι που δείχνει πως να βάλεις το eyeliner με ευκολία
λοιπόν βρήκα ένα βιντεάκι που δείχνει πως να βάλεις το eyeliner με ευκολία
Καλά πάντα με το μαρκαδοράκια είναι πιο εύκολο από το πινελάκι!!!
elena98- Fangirl Forever
Δεν ξερω καθολου να βάφομαι ,κάθε φορα που έβγαινα εω και ήθελα να βαφτω με βοηθσουσαν οι φιλες μου αλλα αυτες βάφονται έντονα στο σχολειο και δνε μπορούν να με βοωθησουν εδώ..για το σχολειο θέλω κατι πολύ απλό που να μην φαινεται διαιτερα γιατι αν δουν κατι εντονο οι δικοι μου την έβαψα..Μπορει κάποια να με βοηθησει;
Κάτι απλό είναι να βάλεις λίγο μολύβι και ένα λιπ γκλός ή χρωματιστό λιποζάν.
elena98- Fangirl Forever
Ευχαριστώ
Τίποτα αγάπη μου!!!