Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
41 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 41 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Το σχολείο μου
+8
Celest Volturi
Leah Clearwater
theodora16
Nantia Hale_Biers
SaveWaterDrinkBlood
Rosemarie Hathaway
Kornilia PattinsonCullen
Nemesis of Love
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Το σχολείο μου
Θελετε να γκρινιάξετε για το σχολείο σας;
Θέλετε να φωναξετε οτι μισείτε το σχολείο;
Θέλετε να πείτε οτι δεν αντέχετε το προγραμμα;
Θελετε να πείτε οτι σας την σπάει το κτιριο, οι νταϊδες ή οτιδήποτε αλλο εχει σχεση με το σχολειο;
Αν ναι τοτε ειστε στο καταλληλο τοπικ.
Αλλιως καλυτερα γυριστε στην πισω σελίδα. Ειμαι σιγουροι οτι θα βρείτε κατι που θα σας ενδιαφερει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lizzy Cullen στις Τρι 13 Σεπ 2011, 16:53, 1 φορά
Απ: Το σχολείο μου
Αχχχ.. Εγώ τώρα τι να πω; Δεν μπορώ να πω οτι λατρεύω όλους τους καθηγητές. Υπάρχουν κάποιοι με τους οποίους τα πήγαινα καλά και γι'αυτό θα τους θυμάμαι και κάποιοι άλλοι που δε τα πηγαίναμε καλά και αυτούς γι'αυτό θα τους θυμάμαι. Γενικά στο σχολείο μου το μόνο που μου την έσπαγε ήταν η αδικία κάποιων καθηγητών....
Kornilia PattinsonCullen- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Το ιδιο συμβαινει με ολους. Εγω εχω καθηγητες με τους οποιους βγηκα και για καφε. Οπως επισης εχω και καθηγητες που οποτε μιλάω για αυτους η φωνη μου σταζει φαρμακι. Ειναι δικαιολογημενο. Οι καθηγητες δεν πρεπει να ειναι μονο γνωστες του θεματος αλλα και καλοι εκπαιδευτικοι.
Εννοείται. Πρέπει να στέκονται δίπλα στον μαθητή. Να μην του μαθαίνουν μόνο αλλά και να μαθαίνουν από αυτόν ;)
ωραια αυτη η προταση.... "Να μην του μαθαίνουν μόνο αλλά και να μαθαίνουν από αυτόν".
Α και κατι αλλο που ηθελα να πω....... ειναι εντελως ηθιλιος ο καινουριος νομος που λεει οτι πρεπει να ειναι 36 ατομα στην ταξη. Δεν γινεται μαθημα ετσι. Αυτο θα ειναι το "καινουριο σχολειο"?? ελεος...
Α και κατι αλλο που ηθελα να πω....... ειναι εντελως ηθιλιος ο καινουριος νομος που λεει οτι πρεπει να ειναι 36 ατομα στην ταξη. Δεν γινεται μαθημα ετσι. Αυτο θα ειναι το "καινουριο σχολειο"?? ελεος...
Βλακείες..Σιγά μην μπορεί να γίνει μάθημα έτσι. Πανικός θα γίνει όχι μάθημα..
Ναι...εδώ εμείς που είμαστε 27 άτομα γίνεται Ο χαμός!!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη. Κάτι ακουγόταν για τις κοτομπουκιές. Σε μερικούς τους πονούσε η κοιλιά μετά που είχαν φάει... Είναι πάντως ακριβά.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Εμάς το κυλικείο παίζει να ναι το μόνο σοι πράγμα στο σχολείο...
Έχετε κοτομπουκιές στο κυλικείο?! Καλά τι σχολείο είναι αυτό?!
Έχετε κοτομπουκιές στο κυλικείο?! Καλά τι σχολείο είναι αυτό?!
εμεις σαντουιτς, σφολιατοιδη και κατι συσκευασμενα εχει. ακου εκει!! υπάρχουν και κυληκεια με κοτομπουκες!!! :wow:
τςςςςςςςςςςςςςςςς
αν μπορεις να χαρακτηρισεις τα ελληνικα σχολεια του δημοσιου με την λεξη "φυσιολογικα".
τεσπα...... ο γυμναστης μας.... καλα δεν υπάρχει αυτος ο ανθρωπος. δεν εχω μισησει ποτε μου καθηγητη τοσο πολυ!!!
αν μπορεις να χαρακτηρισεις τα ελληνικα σχολεια του δημοσιου με την λεξη "φυσιολογικα".
τεσπα...... ο γυμναστης μας.... καλα δεν υπάρχει αυτος ο ανθρωπος. δεν εχω μισησει ποτε μου καθηγητη τοσο πολυ!!!
ο δικος μου γυμναστης με ειχε 20 και ζητημα να εχω κανει γυμναστηκη ολο το 6μηνο 2 φορες!!
οπως και ολη η ταξη
οπως και ολη η ταξη
ναι ρε συ!!! εγω και φορμα του φοραω και κανω γυμναστικη καμια φορα..... και μου ειχε και 18. ευτυχως που δεν μετραει αλλιως θα τον ειχα πιασει στο ξυλο και θα μου εβαζε 20 επειδη το δεξι κροσε μου θα ηταν τοσο δυνατο που θα του μαυριζε το ματι!!!!
ο ιδιος τωρα.... ειναι μια φιλη μου η οποια ειναι αθλητικος τυπος (πηγε και στους σχολικους μπασκετ), ποτε με τζιν, παντα γυμναστικη..... και το ειχε 19. δηλαδη ελεος αυτος ο ανθρωπος ειναι κομπλεξικος!!!
ο ιδιος τωρα.... ειναι μια φιλη μου η οποια ειναι αθλητικος τυπος (πηγε και στους σχολικους μπασκετ), ποτε με τζιν, παντα γυμναστικη..... και το ειχε 19. δηλαδη ελεος αυτος ο ανθρωπος ειναι κομπλεξικος!!!
όλοι οι γυμναστές...γι αυτό εγώ είμαι εντελώς αδιάφορη...δε θα κάτσω να σκάσω επειδή αυτοί έχουν ψυχολογικά!!!
βλεπω την αυλη του σχολειου και θυμαμαι την εφιαλτικη 4 ωρα της Δευτερας
αφηστε με, δεν μπορω..... εκνευριζομαι και κλαιω!!!
αφηστε με, δεν μπορω..... εκνευριζομαι και κλαιω!!!
εγώ όταν την είχα πρώτη ώρα, άλλο που δεν ήθελα...έτσι κι αλλιώς θα έπαιρνα απουσία, γτ να μην κάτσω σπίτι να κοιμηθώ?!
χαχαχα εκανα συμφωνια με τους γονεις μου. 10 απουσιες σε καθε τετραμηνο (αδικαιολογητες να τις κανω οτι θελω). μερικες θα ειναι τις γυμναστικης. χιχιχι
Εγώ δεν κάνω τέτοιες συμφωνίες γτ αν δεις πόσες απουσίες έχω μαζέψει από πρώτες ώρες!!
εγω συνολικα ολη την χρονια ειχα γυρω στις 10 αδικαιολογητες
2 απο την γυμναστικη και μερικες που δεν ειχε προλαβει η μαμα να δικαιολογησει. και ο πατερας μου φωναζε επειδη ειχα 10 αδικαιολογητες. ελεος. και τελικα τους μιλησα τους τα εφερα απο εδω τους τα εφερα απο εκει (στο κατω κατω μαθητρια του 18-19 ειμαι) και τους καταφερα να συμφωνησουν.
παιδια η διευθυντρια μας ειναι παρα πολυ καλη. μας ξερει σχεδον ολους ονομαστικα.....
2 απο την γυμναστικη και μερικες που δεν ειχε προλαβει η μαμα να δικαιολογησει. και ο πατερας μου φωναζε επειδη ειχα 10 αδικαιολογητες. ελεος. και τελικα τους μιλησα τους τα εφερα απο εδω τους τα εφερα απο εκει (στο κατω κατω μαθητρια του 18-19 ειμαι) και τους καταφερα να συμφωνησουν.
παιδια η διευθυντρια μας ειναι παρα πολυ καλη. μας ξερει σχεδον ολους ονομαστικα.....
εγώ πρέπει να χα γύρω στις 35...κι όλες πρώτες ώρες....εμένα οι υποδιευθυντές με ξέρουν με το μικρό...αλλά είναι κάτι σουπιές...
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel